Slm arkadaşlar, uzun zamandır yazamamıştım,cepten çok zor oluyor, bilgisayarı açacak kadar vakitte oğlum sağolsun izin vermiyor
Geçmişe bi göz attım keyifler yerinde görünüyor, yeni katılan arkadaşlar da var, hoşgelmişler
Biz de iyiyiz çok şükür 5 aydır süre gelen yatılı misafir maceram bu hafta son buldu ama malesef ben ücretsiz izin hakkım var sanıp daha kafa dinlemeye vaktim var sanırken haftaya işe başlamam gerektiriğini öğrenip bunalıma girdim
Nasıl olcak bilmiyorum ama topikte çalışan arkadaşlardan arada taktik alırız artık
Bu arada ek gıda bol bol konuşulmuş. bizde yaklaşık 2 haftadır düzenli ek gıdaya geçtik, miktar yavaş yavaş artıyor. Önce sadece öğleleri meyve püresi verdim. Sonra akşam öğününde sütlü pirinçli başladım. bi kaç gündür de öğle öğünü olarak sütlü pirinçli kabak çorbası veriyorum oğluma. ama dediğim gibi miktarlar henüz az. tambi öğün olarak alamıyor. önce karnını biraz biberon maması ile doyuruyorum ancak öyle tahammül edebiliyor kaşığa :44: miktalar ise meyve püresi yarım kavanoz kadar, çorba ve pirinç unlu muhallebide 3 - 4 yemek kaşığı kadar. İnş yoğurda geçmek istiyorum ama bizimkine bi kez tattırdım öyle yüzünü buruşturduki anlatamam. artık meyve vs karıştırıp alıştırırım herhalde.
Bi çok arkadaşın ki gibi benimkide gün içinde hiç rahat vermiyor, hep kucak hep ilgi, kiminiz belki onaylamayacak ama arada çizgi film seyrettiriyorum, şu anda olduğu gibi. o bile en fazla 15dk oyalıyor. aşırıya kaçmamak kaydı ile izliyoruz, yoksa inanın nefes bile alamıyorum. malum büyüdüler eskisi gibi uyumuyorlar, uyanıkkende bişey yaptırmadığı için hoppala alsammı biraz olsun oyalar mı diye düşünmeye başladım. bide ben dr uma sorayım bakalım o ne diyecek
Bu arada zaten doğumdan beri meme + mama yiyordu bu aralar iyice bıraktı emmeyi, gündüz ağzıla aldığı gibi atıyor ya da hiç yaklaşmıyor, uyurken alıyor ama emmesi azaldığı için sütümde azalıyor daha da yetmemeye başlıyor. bende yine sağma işine başladım. bakalım inşallah kesilmez sütüm, işe başlayınca nasıl olcak bilemiyorum, iş yerinde sağabileceğim bi ortam yok, gerçi göğüslerimde dolup rahatsız etmiyor zaten ama iyice azalır diye korlkuyorum, çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz?