Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu tarifi deneyeceğim canım sağol

Barbunyayı pişirdim, kahvaltıyı toplayıp 2 gömlek ütüledim benim enerji bitti iyi mi:))) daha akşama çok vaaarr!!!

Tv açmıyorum derken
wc ye giderken yemek yerken açıyorum ,yanlış anlamayın :)
Bende de pırasalı fırın makarna ve etli taze fasulye var bugün

ayşecanla bi koru turu yaptık. şimdi geldik, o babaanneye geçti. ben de bi şeyler atıştırıp evi toparlayayım.
eşimle diyete başladık. akşama çorba köfte salata var. ayşecana da sütlaç yapıcam..

Yarım kilo kıymaya yarım su bardağı koyuyorum canım.

Scooby doo izleyen biziz

Ben de kullanmadım hiç. Ama bi dönem kullanılabilir bence. Bi de konusu gelmişken bişi dicem. Bu amerikalıların her filminde çocukların odasında mutlaka gece lambası var. Onlar büyüyemiyor mu ??

Bence olay çocuğun yapısıyla alakalı. Yani demekki yavrum hassas ki öyle bişiden etkileniyo. Kurban olurum onları verene.

Kuş da ağzınıntadını biliyo valla. Ben de görsem o veledi kesin ısırırım :)

Ah ah şu diyetlerin gözü kör olsunnnnn. Benim kocam değil diyet yapmak bi de bana sipariş veriyor börek vs şeklinde!! :)

selam kızlarr
uzun zamandır boşladım yıne

nfk köfteyı yumuşak yapmak ıcın sormuşsun.Arkadaşlara katılıyorum etın cınsı de önemli.Bir de bizim dukkanda köfteyı bıraz kuyruk yağıyla yoğuruyorlar bir de cok az toz zencefil atıyorlar.Ben bu yöntemı evde hıc denemedim.Kendım evde yaparken 1 yemek kaşığı kadar yoğur koyuyorum.bir de ekmeğini az koyuyorum.ekmeği cok koyunca sert kaçtığını farkettım.

aslında korkuların başladığı bır döneme gırdı kuzular.Hıc bır sey olmasa da korkabılır,hayalinde yaratabılır.Ben gecelambasını koridora koydum ceylının kapısını tam kapatmıyorum.Şu tavana ampul gıbı asılanlardan gece lambası.
bi reklam var bulaşık deterjanı finish sanırım.Ejderha çıkıyor kırmızı gözlü falan.Ceylin in dıkkatını cekmış ellerını acıpp aaaaaaaaaaaa dıye ejderhanın taklıdını yapıp korkuyor sanırım.Ben de ay ne sevımlı şey dımı falan dıyorum ama yemıyor:)

ohh Ayşecik koruda dıye bı kıtap yazsak yeri var:))soğuk ama hava dıkkat et

Film onlar kızım
Ona bakarsan inek sütünün insana faydadan çok zarar verdiğini okudum dün, hergün yeni bir şok

Bugün aklımdaydın niye gelmiyo diye
O ejderhayı biz de farkettik :) hatta eşim çocuk kanalında böyle reklam çıkar mı diye isyan etti

Çok okuyorsun dostum senin sorunun bu

Ay bizimki bayılıyor o ejderhaya. Geleceğin psikopatını mı yetiştiriyorum yoksa korkusuzunu mu bilmiyorum

busmai benim bir vega vejetaryen arkadaşım var hayvansal ürünleri bile yemiyor 5 yaşında oğluna da yedirmiyor ama oğlan büyüyebiliyor...söylediklerini bir dinlesen şaşırırsın...hayvansal ürünlerin sanayi pompalaması olduğunu düşünüyor...
bu arada çizgifilmlerin etkisi çok bu kuzulara aman dikkat diyorum...trt de keloğlan 7+ düşünün artık siz...ama hayali arkadaşları olacak bunların hemde gerçekmiş gibi anlatacaklar bizlere yakında

Ay bizimki kakayı yaptı popiş açıktı, kızım birşeyler giy hemen dedim. Gitmiş külotlu çorabı almış getirmiş. Ya kızım dedim sen giyemezsin onu bende giydiremem dedim, fena oldum biraz dedim. Ay anne bunu giydir sonra fena olursun diyor iyi mi?

Ay sanki bizim izlediğimiz çizgi filmler çok pedagojiktiiiii ben de hayali arkadaşları dört gözle bekliyorum :) benim yoktu bence...???

Isırıcan o nanakları görecek bilmiş cimcime gününü :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.

Oğluşum öğle uykusuna dün de yatmadı. Öyle olunca saat 8de uyudu. Buna alışabilirim :) bu arada gece 1 gibi yanına gittim ve gözümü açtığımda saat 6 idi. Bayılıyorum onun sıcaklığı ile uyumaya ve uyanmaya ama her yerim ağrıyoooooo :)

Günaydınlar ....
Ablamızı servise bindirip, markete gittik selimle , bir iki dakika hızlı iri iri kar atıştırdı , o hevesle çıktık ama, çoktan gitmişti kar
Yarın sabah 9'a Veli toplantısı koymuşlar , insallah anacığım gelirse giderim , selimle zor olur dinleyip , anlaşmak
Aryam, o tatlı dillerine masallah , çok hazır cevaplar kuzucuklar ,daha da büyüyünce nasıl olacaklar kim bilir
Hayırlı günler hepimize

A
ayyy kar mııı???
Yaz gelsin artık yaaaa!!!

Pembişim bende bazen başımı dinlemek istediğim zaman uyutmuyorum öğlenleri. İyi oluyor

Akşam yemeğimi bile yaptımm, daha uyanmayanlar varrr.. Buzluktan taze bamya ve pilav var akşama.

günaydın canlar.. ayşecikle (daha doğrusu ayşeciğe rağmen) sabah sporumuzu ve duşumuzu yaptık.
şimdi yorganın altında mayışıyoruz..

vııış!!! bizimki, beni sen bu hale getirdin. yaptın kendin yemedin, hepsini bana yedirdin.
işte sonuç bu
eserinle övün diyor
ay ne güldüm yaa!! çok fena bunlar
anne için mutluluğun tanımı
neee! kar mııı?! burası da soğuk ama güneş var..

bamyaaa bu yaz inş dondurucuya atıcam..
bizde de mercimek çorbası, taze fasulye ve et sote var.

Yaa, o da ilginçmiş
Ben de şöyle okudum
İneklerin sütü onların boynuzlarını ve tırnaklarını büyütecek kadar kalsiyuma sahip ve bu bizim vücudumuza fazla. Bir süre sonra bağırsaklarda birikip faydalı şeylerin emilimine de engel oluyormuş ayrıca süt içenler ilerde kemik erimesi oluyormuş bu yüzden. Çok ilginç. Ama yoğurt farklıymış o çok faydalı, çünkü sütün yapısı değişiyor.
Her canlıya kendi annesinin sütü faydalıdır, ve sütten kesilme zamanı gelince hayvanlar yavrularını kovarlar. Çünkü artık süt içmemeleri gerekiyormuş. Yani bizim çocuklarımıza da sınır 2 yaş, sonra inek sütüyle devam etmek tamamen süt sektörü içinmiş.

Bu da ayrı cins kadın. Yakında çocuk kovacak seni yanıma gelme diye

Bu nasıl diyet yemeği bacımm???

Buralaardayım aslnda. Oturup teli elime alıp yazamıyorum bi turlu. Cok yogunum ama ortada gorunen de bir sey yok
Çok okuyorsun dostum senin sorunun bu

Ay bizimki bayılıyor o ejderhaya. Geleceğin psikopatını mı yetiştiriyorum yoksa korkusuzunu mu bilmiyorum
Kıs öldürdün beni gülmekten

Maşallah. Bizimki de çıplak gezsin efil efil:)
Katılıyorum:)
Kar mı
Burası günlük güneşlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…