oooo ne kalabaığız bugün..
kızım uyudu... benımde uyku geldı.alışkanlık işte. 3 ocağa kadar okulumun ara tatili var... keyifler bende... kızımla doyasıya vakit geçireceğiz...
canım kızımın kakası yemyeşil ve sümksüydü. ayrıca gaz sancısı gibi ama hiç durmayan ağrılardan dolayı tüm gün susmadan ağlıyordu kuzucumpoposunda biraz pişik oldu ve kırmızı bnekler oluyordu... ama en önemlisi kaka... çünkü daha bu zamanlarda tahlilden anlaşımıo. ben süt ve süt ürürnlerini kestim. 1 ay sonra yavrucak düzeldi... şimdi emzirdiğim sürece diyettyim. tabi bebeğim de 1,5 yaşına kadar süt ve süt ürürnleri yemicek. sonra testlerle anlaşılacak durum...
tamam canım, aslı sizin olsun ama biz de çok seviyrukk
eşim rizeli. köylerimiz arasında ovit var sadece.. dağın bi yamacında onlar, bi yamacında biz..x
bu kadar yakın olunca mesafe, giyim de yemek de, kültür de yaşantı da çok benzeşiyoo
fatmaazraaa, çok teşekkür ederim canımcım..
netten baktım dün akşam, bugün eşim beni civile götürdü,
inceledim aldım birini hem de 15 liraya..
öyle dandirik de değil yani..
bebesi marka, bebesinin bende yeleği, tulumu, battaniyesi falan var..
inş bu da iyidir,, bu bebekte beni idare etsin de.. gerekirse ikincide yenisini alırım
cihicconun içinde bebek bakım ürünleri bulunan çantası da vardı, 50 tl.. baktım
içinde hiç cep yok. ben de indirim ürünlerinden birini aldım.. biberon termosu gibi kılıf ve alt açmayla birlikte
kirli bez torbası falan da var..
içini sildim, ayşecikin eşyalarını yerleştirdim hemen..
201 Bebesi Klasik Malzeme Çantası (16.yıl ürünüdür) - Ürün Kategorileri
su-i zanda bulunuyorum sanırım..
ama belliki izlemiş, dahası sebebini sen gösterip (en iyi savunma saldırıdır.)
kendini suçlu hissettirmiş..
biz kadınlar erkekler gibi değiliz..
onlar gibi isteklerimiz ve fantezi iç dünyamız yok..
bu fıtrattan gelen bi özellik..
ama bu gibi yollar gayr-i meşru.
yani bu konuda bi derdi varsa, seninle konuşması gerek..
ne hissettiğini, istediğini seninle iletişime geçerek halletmeli..
bu şekilde olunca, iş bayağılaşıyor..
canım süt alerjisi teşhisini çocuk doktoru mu koydu yoksa çocuk alerji uzmanı mı. aynı şikayetler bizde de vardı iki aylıkken süt alerjisi teşhisi konuldu ben süt ve süt ürünlerinin yanında bi çok alerjiye sebep olabilecek gıdayı kestim kakası bi süre iyileşti sonra yine yeşil oldu. huzursuzluğu da üç buçuk aylıkken geçti tamam dedik süt alerjisindenmiş ama kaka hep yeşildi dört aylık oldu beş aylık oldu. sonunda bi çocuk alerji uzmanına götürdüm kızımı ve sadece sümüksü yeşil kakayla alerji olmaz dedi günde çok kez kaka yapması lazım ve genillikle deri bulguları da olur dedi ama en önemlisi çok sık kaka yapması bebeğin ishal değilse birde çocuk alerji uzmanına da danış derim ben. benim bebeğimin bağırsakları hassasmış bazı gıdalar dokunabilir onlara dikkat edip yemeyi veya ona vermeyi ertele dedi. uzun uzun ağlamaları da gaz sancısındanmış zamanı gelince bitti süt alerjisiyle alakası yokmuş yani.
teşhisimizi çocuk alerji uzmanı koydu canım. yani çocuk doktorumuz aynı zamanda çapada alerji bölümünden.... süt ürünlerine diyet yaptığımdan beri yüzündeki kırmızı benekler kayboldu. kakasının saysı ve rengi değişti. fakat bugün 2 kez kaka yaptı bir tnesi yine yeşildi... geçen gün dışardan bişey yedim blki ondan olmuş olabilr die düşünüorum. geçen gün doktorumuz diyetimi yavaş yavaş bozabilirsin ddi ama ben cesaret edemiyorum. çok korkuyrum yine çok ağlayacak acı çekicek die
çok argo konusacam ama pardon bacım her gece de versen ızleyecegı varsa ızler zaten,onu mu takıyosun kafana,izlemeyen erkeği bana göstersene,dön g..tünü yat bence takma kafana,erkeğin ruhunda var poligami
ben kasım ayının basından berı kullnaıyorum. ıdıl bebeden almıştım. çok memnunum. benım kızım sabah 6.30 da evden cıkıyor. o soğukta...
çok sıcak tutuyor. ıyıkı almışım dıyortım. vallahı bıldıgımız tulunlardan daha kullanıslı.
çok argo konusacam ama pardon bacım her gece de versen ızleyecegı varsa ızler zaten,onu mu takıyosun kafana,izlemeyen erkeği bana göstersene,dön g..tünü yat bence takma kafana,erkeğin ruhunda var poligami
çok iyi anlıyorum seni. bana da başka bi çocuk doktoru böyle alerji olmaz diyeti kes bebeğe de kısıtlama yapma dedi ben yine yememeye devam etmiştim yine eski günlere döncez diye ama şimdi diyeti bıraktım. bebeğe de normal mama veriyoruz kakası sarıya döndü alerjik mama kullanırken sürekli yeşildi kakası alerjik mama dokunuyomuş meğer yavruma
ben de sessiz okuyuculardanım,seslenmeye karar verdim,ücretsiz izin dolayısıyla bütün gün evde pinekliyorum da:)benim kızımda 10 temmuz doğumlu,sizin yaşadığınız şeylerin hepsiciğinin aynısını yaşıyor,kokulu kaka,salyalar Allah ne verdiyse,kudurukluk tam gaz,gündüz uykusu maksimum yarım saat,bir de üstüne gitmeyen kilolalr kaldı,doğumdan 2 ay sonra 3 kilo doğum öncesi kiloma yaklaşmıştım kiiiii şimdi maşşallllahhh dana gibi ye ye yeeee 4 kilo aldım,nasıl vercem bilmiyorum,bütün gün evde olunca hareket de az,zaten kolay kilo veremiyorum,emziriyorum nolcak diyip yedim yedim camış gibi:)sonuç buuu oldu,emziriyorum ,yavrum sağlıklı olsun diyorum ama ,bunun altına sığınıp abarttığımı biliyorum,amannn ne çok konuşasım varmışta pusup durmuşum:)http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
C&A Merhaba, C&A olarak tüm ürünlerimizde kalite standartlarına ve sağlık açısından tehdit oluşturmayacak unsurlara dikkat eden uluslararası bir markayız. Tüm ürünlerimizin iç etiketinde ürünün hangi malzemeden yapıldığını görebilirsiniz. Domuz derisi, diğer pek çok deri türü gibi tekstilde oldukça sık kullanılan ve tabaklandıktan sonra giyilmesinde hiçbir sakınca olmayan bir malzemedir. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
yazmış c a yöneticisi sayfada :26::26:
ne güzl allah bize de nasip etsin yaa valla sen beni anlarsın yaşamayan bilmez ne zorluk olduğunu. kızım ağlardı ben ağlardım(( dün tahıllı mamasını pregominle yaptım acaba yeşil kakasının nedeni o olabilir mi ki?? bak şimdi içime kurt düştü. bu akşamda verdim aynısından. ben bir takibe alayım yavruşumu. ne güzel sarı yapıodu kakasını....
çok saol cnaım dediğin çok iyi oldu öyle yapayım
Kizlar bugün bir arkadasimi ziyarete gittim dogum yapmisti aklima 5 ay önce ki halim geldiKücücük yavrusuyla o mukaddes Annelik duygusunu kesfetmeye tadina varmaya calisiyordu...Anne olmak ne kadar farkli bir duyguymus sadece kendi yavruna degil baskasinin cocuguna da ayni sefkatle bakabiliyorsun hatta hic tanimadigin dünyanin en ücra kösesinde ki bir ülkede dogmus cocuga da ayni samimiyet yeseriyor kalbinde ve gözlerine yansiyor bir evladin sicakligi ne mutlu bize ki rabbimizin lütfuna mazhar olduk duam ellerini semaya kaldirip evlat dileyen herkesin rabbim kollarini hayirli evlat ile doldursun bizlerinde yavrusunu bize bagislasin
:
ben kasım ayının basından berı kullnaıyorum. ıdıl bebeden almıştım. çok memnunum. benım kızım sabah 6.30 da evden cıkıyor. o soğukta...
çok sıcak tutuyor. ıyıkı almışım dıyortım. vallahı bıldıgımız tulunlardan daha kullanıslı.
aynen canım yaaa ben mothercare den almıştım bir suru paraya.evde giydirirken resmen kan ter içinde kaldım o yüzden gittim geri verdim. uzun kaban da yoktu orda,hepsi bele kadardı. en azından dizine kadar birşey olması lazım.beli açılır yoksa..
ama geçen gün chicco da uzun montlar gördüm oğluma almayı düşünüyorum hem de indirime girmiş. altına da kalın polar salopet pantolon giydirince çok güzel korur soğuktan.
sen de kızına böyle birşey düşünebilirsin bunlar da chicco
kesinlikle artık çocuklara, hatta gençlere bile farklı gözle bakıyorum.
en çok da aklıma çocuk esirgeme kurumundaki bebekler geliyor
biz bebeklerimiz "gık" dese uyanıp kucaklıyoruz onları,
ya ordaki bebekler?
canım bn lc den almıştım yeni doğduğunda olmadı bu tarzlar şuan bugun tarttık 70 cm 8400 Bebek Tulum Mont Kaban Astronot GittiGidiyor'da 71674725 şunu çok beğendm
Bebetto Mikro Elyaflı Mont Ceylan Somon 6 Ay - Bebetto - En ucuz ve indirimli site şunuda gördüm aktukabarık tı almadım em 54 tldi napsam bilemedim
Kizlar bugün bir arkadasimi ziyarete gittim dogum yapmisti aklima 5 ay önce ki halim geldiKücücük yavrusuyla o mukaddes Annelik duygusunu kesfetmeye tadina varmaya calisiyordu...Anne olmak ne kadar farkli bir duyguymus sadece kendi yavruna degil baskasinin cocuguna da ayni sefkatle bakabiliyorsun hatta hic tanimadigin dünyanin en ücra kösesinde ki bir ülkede dogmus cocuga da ayni samimiyet yeseriyor kalbinde ve gözlerine yansiyor bir evladin sicakligi ne mutlu bize ki rabbimizin lütfuna mazhar olduk duam ellerini semaya kaldirip evlat dileyen herkesin rabbim kollarini hayirli evlat ile doldursun bizlerinde yavrusunu bize bagislasin
nukleleer ve destiny cevap vermiş sağolsunlar..kızlar drum ek gıdaya geçmemi söyledi. patates ve havuç püresi söyledi öğlende onu vericem. fakat bugün yaptım kıvamı koyu oldubebeğim yemekte zorlandı. ne yapmam gerekiyor acaba?siz sebze pürelerini nasıl hazırlıyorsunuz? bizim süt alerjimiz var o ndenle sütlü şeyler veremiyorum. akşamlaı da milupanın tahıllı mamasını veriyorum. 100 cc yiyor. acaba az mı siz ne kadar veriyorsunuz?? yardımcı olursanız çok sevinirim
diyorum ya, farklı canlılar bu erkekler..evet izlemiş bide kılıf uyduruyo gerzek i ya ben çalışıyorum kızım 12 de uyuyo gece defalarca uyanıyo eve geliyorum uyumaya fırsatım yok akşam 12 kadar işlerimi yapıyorum eşimde 2-3 güne bir affınıza sıgınarak ya diyorum inanki çook yorgunum bu işde olunca banyoydu şuydu buydu saat 1-2 oluyo uyu sabah erken uyan işe git gel ona ragmen ihmal etmemeye çalışıyorum ama yetmiyoo
ikizdereerize mi biz de rizeliyiz neresinden acaba
hoşgeldin, inş diğer sessiz okuyuculara örnek olursun..ben de sessiz okuyuculardanım,seslenmeye karar verdim,ücretsiz izin dolayısıyla bütün gün evde pinekliyorum da:)benim kızımda 10 temmuz doğumlu,sizin yaşadığınız şeylerin hepsiciğinin aynısını yaşıyor,kokulu kaka,salyalar Allah ne verdiyse,kudurukluk tam gaz,gündüz uykusu maksimum yarım saat,bir de üstüne gitmeyen kilolalr kaldı,doğumdan 2 ay sonra 3 kilo doğum öncesi kiloma yaklaşmıştım kiiiii şimdi maşşallllahhh dana gibi ye ye yeeee 4 kilo aldım,nasıl vercem bilmiyorum,bütün gün evde olunca hareket de az,zaten kolay kilo veremiyorum,emziriyorum nolcak diyip yedim yedim camış gibi:)sonuç buuu oldu,emziriyorum ,yavrum sağlıklı olsun diyorum ama ,bunun altına sığınıp abarttığımı biliyorum,amannn ne çok konuşasım varmışta pusup durmuşum:)http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
bu ne şimdii?!:99:C&A Merhaba, C&A olarak tüm ürünlerimizde kalite standartlarına ve sağlık açısından tehdit oluşturmayacak unsurlara dikkat eden uluslararası bir markayız. Tüm ürünlerimizin iç etiketinde ürünün hangi malzemeden yapıldığını görebilirsiniz. Domuz derisi, diğer pek çok deri türü gibi tekstilde oldukça sık kullanılan ve tabaklandıktan sonra giyilmesinde hiçbir sakınca olmayan bir malzemedir. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz
yazmış c a yöneticisi sayfada :26::26:
kesinlikle artık çocuklara, hatta gençlere bile farklı gözle bakıyorum.
en çok da aklıma çocuk esirgeme kurumundaki bebekler geliyor
biz bebeklerimiz "gık" dese uyanıp kucaklıyoruz onları,
ya ordaki bebekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?