Bizde 2 tane çoooktan çıktı, 4 tane de yolda desemmmYa millet benim kızım daha beş ayını doldurmadı dişi patladı şimdiden..Bebeğinin dişi çıkan var mı??Erken değil mi biraz?

kızlarrr benim saç kurutma makinasıyla uyuyan oğlana :))) bı çare bulduk eşimle.uyku arkadaşı jokerde gezerken gördük
çok şükür kafam rahatladı yaaaa
Cloud-B Uyku Arkadaşım Zürafa Kardeş - e-bebek.com
sleep tuşu var ona basıyorum saç kurutma sesı cıkıyo ama daha sakin bi ses.bunu almasaydık gece komşular baskına gelıcektı :)))))
Çocuğunuz uyku arkadaşı zürafa kardeşin çıkardığı 4 farklı ses ile çok daha rahat sakinleşip uykuya dalacak.
Zürafa kardeşin çıkardığı sesler: safari dansı , safarinden eve dönüş , ırmak kenarında mola , Victoria şelalesi en zor uyuyan bebekleri bile kesintisiz bir uykuya sürükleyecek.
Bu sevimli oyuncak, hem çocuğunuzun en sevdiği oyuncağı hem de uyku arkadaşı olacak.
Zürafa kardeşin 4 farklı sesi, ses kutusunun üzerindeki butonlar ile seçilir, ses seviyesi ayarlanabilir.
Otomatik kapanma özelliği 23 veya 45 dakikaya ayarlanabilir.
2 AA pil ile çalışır.Avrupa ve A.B.D.'da sayısız ödülün sahibidir.
Uyku seminerinde dinlemiştim çok tavsiye ettiler bu uyku arkadaşını aöa sadece uyuyacağı zamanlarda vermeliymişssin cnm. Uyku ile oyuncak arasında bağlantı kurarmış.
Birde gene orda dinlemiştim bebekler beyaz gürültüye ihtiyaç duyarlarmış, anne karnındaki seslere benziyor. Bende telefonuma bir uygulama indirdim açıyorum onu hem süt içirirken hemde uyuturken çok faydasını gördüm
.