Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya millet benim kızım daha beş ayını doldurmadı dişi patladı şimdiden..Bebeğinin dişi çıkan var mı??Erken değil mi biraz?
Bizde 2 tane çoooktan çıktı, 4 tane de yolda desemmm:9: :nazar::nazar:
kızlarrr benim saç kurutma makinasıyla uyuyan oğlana :))) bı çare bulduk eşimle.uyku arkadaşı jokerde gezerken gördük
çok şükür kafam rahatladı yaaaa
Cloud-B Uyku Arkadaşım Zürafa Kardeş - e-bebek.com
sleep tuşu var ona basıyorum saç kurutma sesı cıkıyo ama daha sakin bi ses.bunu almasaydık gece komşular baskına gelıcektı :)))))

Çocuğunuz uyku arkadaşı zürafa kardeşin çıkardığı 4 farklı ses ile çok daha rahat sakinleşip uykuya dalacak.
Zürafa kardeşin çıkardığı sesler: safari dansı , safarinden eve dönüş , ırmak kenarında mola , Victoria şelalesi en zor uyuyan bebekleri bile kesintisiz bir uykuya sürükleyecek.
Bu sevimli oyuncak, hem çocuğunuzun en sevdiği oyuncağı hem de uyku arkadaşı olacak.
Zürafa kardeşin 4 farklı sesi, ses kutusunun üzerindeki butonlar ile seçilir, ses seviyesi ayarlanabilir.
Otomatik kapanma özelliği 23 veya 45 dakikaya ayarlanabilir.
2 AA pil ile çalışır.Avrupa ve A.B.D.'da sayısız ödülün sahibidir.

Uyku seminerinde dinlemiştim çok tavsiye ettiler bu uyku arkadaşını aöa sadece uyuyacağı zamanlarda vermeliymişssin cnm. Uyku ile oyuncak arasında bağlantı kurarmış.
Birde gene orda dinlemiştim bebekler beyaz gürültüye ihtiyaç duyarlarmış, anne karnındaki seslere benziyor. Bende telefonuma bir uygulama indirdim açıyorum onu hem süt içirirken hemde uyuturken çok faydasını gördüm
.

canım fiyatı ne bunun göremedim işe yaradı diyorsun yani ay alsammı bende uyumuyor afacan bu ara beşikte mırıl mırıl konuşuyo bütün gece
60 tl tatlım ama değdi onu solıyım.anne karnındakı rahıme gıden kanın sesıne benzedıgı için uyurmus bebekler.
bende 190A aldım aventi bende evde olduğum dönemde çok geldi gözüme ama değdi çok şükür oğlum sütsüz kalmadı dolabımıda yedekledim hala 30 poşet falan sütümüz var şükür 6 ayı bir doldursak 1 ay kaldı hayırlısıyla

yarında kontrol var bakalım oğluş ne kadar olmuş
evet canım ilk 6 ay anne sütü çook onemlı 6.ayı bı bıtırsek anne sutunun onemı saymakla bıtmıyo bagısıklıkları ıcın cokkkk onemlı ılerıkı yaşlarında bıle bellı oluyo anne sutu alan bebekler.bunun için çok savaş verıcem hayatımdaki 1 yılı anne sütü için çabalıycam

eneeem ben bi heycanla yazdım geçmişi okumadan ama herkesler tanışmış bilem ben de hemen yazıvereyim..ben de 88liyim göçmeniz ama eş tarafım ordulu ingilizce öğretmeniyim biz de 2010 da evlendik ben de topiğe istanbul 4leventten katılıyorum istanbuldakileri de herbiyerdekileri de çok merak ediyorum ve tanıştığıma çok bi çook mutlu oldum :16:

yaza buluşcak biri daha çıktı :9:

onu yere yatırıp bende karşısında dönüyorum dönsn diye :52::32:
ayy çook güldüm yaa :9::9::9:

nasıl güzel gülmüş maşallahh:nazar:

canım ama işyerinde çocuk emmediği için süt doluyor göğüs pompamda iyi valla allah razı olsun yapandanda satandanda çocuğun emme ritminde çektiğim için çok oluyor çocuk emiyormuş gibi süt doluyor her zaman 600 olmasada fırsat buldukça sağıyorum genelde 4 kez sağsam 150 şer çıkıyor ama bazen iş yoğunsa 3 kez sağabiliyorum 450 oluyor 150 de evde ekliyorum oğlum uyurken gece ama evdeysen zaten çocuk emerken diğer yandan süt olmuyor iliğimi kemiğimi emiyor kerata haftasonları hiç yedekleyemiyorum yetmeyecek die korkuyorum hatta

bende ilk bambinomanuel pompa almıştım evdeydim çalışmıyordum o ara ucuz bişiy olsun dedim 3-5 gün sonra zıbıttı sğt dolu çekmiyo bende philips avent aldım çoook memnnunm inşallah nazar değmez 6 ayı bir doldursakta gerisi çok dert değil

ama 100 çok azmış bütün günmü 100 cc çıkıyo acil pompanı değiştir bence sütün azalır gündüz çocuk emmiyorken senin göğsünü boşaltman lazım sütünün azalmaması için

bende de avent var göğsüm yara diye
kısa süreliğine kullanacağımı sanarak manuel aldım çok memnunum
ama bilseydim yaraların geçmeyeceğini elektrikli alırdım

Bize arkadaş almış bugün ıkeadan nasıl olduğunu bilmiyorum internetten baktım ama hoşuma gitmedi eşim akşama getirecek görücem bakalım napalım sağlık olsun düşünmüş almış
bencede saolsun.
Bende öyle çok özellikli birşey aramıyorum. Rahat olsun çok yer kaplamasın yeter. Bakalım yarın çıkıp bakıcaz bi.
ah canım ben hala çekiyorum uykuda yada uykuluyken emiyor artık eskisi gibide sık uyumuyor uyutuyorum yada yarı uykulu dayıyorum memeyi okadar acıkmış oluyorki nerdeyse koparcak memeyi her iki memeyide emiyor 10-20 dak arası. Çok acıkınca ve uykusu gelince emiyor ama 3-5 dak falan anca yani ona yetmez. Ek gıda meyve suyu ve yoğurt verin dedi doktor 10 gündür meyve suyu veriyorum onun tadını sevdi 7 günde yoğurt verdim ama yoğurdu sevmedi zaten çok az verdim 20-30 cc kadar oda zorla dudaklarını büzüyor kaşığı zorluyorum nafile ağzına sokamıyorum. Naapcam ben bu kızla bilmem bazen sinir krizleri geçiriyorum çok yoruldum bazı gün akşama kadar kızı beslemek için uğraşıyorum uyutuyorum tam emzirmeye gidiyorum bakıyorum uyanmış memeyi almıyor sağıp veriyorum yemesi için internette video izletiyorum öyle çaktırmadan akıtıyorum sütü bıraksan aç susuz duruyor saatlerce. 5,5 aylıkken gittik 67,5 cm 6800 kg çıktı buna şükür rabbim zorla yediriyorum
Boy ve kilomuz aynı çıkmış. Yasadıgımız sıkıntılarda öyle. Ne deyim Allah sabır versin hepimize.
canım aynı sorunu yaşıyoruz benim kızda uyanıkken yay gibi 5 dak sonra uyusun o reddedttiği memeyi koparcak gibi emiyor. Çok şükür kızımı anne sütü ile besledim ama 1 ay hariç 5 aydır hep mücadele hep stres ile emzirdim bi rahat rahat tadına vararak emziremedim inşallah bu şekildede olsa emer hatta artık uyanıkkende emse

Gözün aydın canım ne güzel düzelmiş...Aynı dert bende de vardı hala da var sayılır.Hala uyurken ve uykuluyken emiyo.Önceden uyanıkken biberon bile almıyodu.7 saat uyumasa asla emmiyodu.Aç kalıyodu cadı.Şimdi şükür en azından uyanıkken biberon alıyo..Çok zor günlerdi valla aynı derdi çekenlere Allah yardım etsin.Buna rağmen maşallah hep tosun gibiydi..Zorlayınca daha da kötü oluyo biraz rahat bırakınca düzeldi benimki.İnşallah gündüz de emmeye başlar..

Aynı sıkıntıları yaşıyoruz. İşkence gb bi emzirme süreci. Koşa koşa, hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum.buna rağmen boyu ve kilosu da düşük çıkıyor. Çıldırıyorum o an!!!! O kadar emek ver bide öyle sıska kalsın. Sabır!!

Son düzenleme:
Kızlar oglumun altını degisirken farkettim pipisinin üstü sivilcelenmis gb nokta nokta kabarmış.bugünkü kakasi oraya kadar ulaşmıştı ondanmi yoksa bu pomad kremlerden sürüyorum hep o mu yapti.aci çekiyormudur aceba dr a goturnelimiyim geçermi kendi kendine bi fikir verin kızlar yaa

Benimki bugun hic uyumadi 30 dakka en fazla hoff hala uyanik:(yazamadim yas sordum ben yazmamis herkescikler yazmis aslinda yazsam daha iyi bu bw yaww herkes kuccuk;)ben 31 yasnda anne oldu ama ben zatwn 30 yasinda evlendimm ;)istanvulda oturuyom

Kızlar oglumun altını degisirken farkettim pipisinin üstü sivilcelenmis gb nokta nokta kabarmış.bugünkü kakasi oraya kadar ulaşmıştı ondanmi yoksa bu pomad kremlerden sürüyorum hep o mu yapti.aci çekiyormudur aceba dr a goturnelimiyim geçermi kendi kendine bi fikir verin kızlar yaa

Canım telaş yapma bezini uzun süre değiştirmediysen pisik baslangıcı olabilir. pişik kremi kullan ıslak mendil kullanıyorsan bi süre kullanma yıka popişi yada ıslak pammukla sil kurudugundan emin oluncada kremi sürüp bezle.ek besine gectiysen verdiğin besinlerle ilgili de olabilir çok asitli oluyor çişi bazen. Yada verdiğin besinin alerji yapma ihtimali var. İyi gözlem yap anlarsın gercek sebebini. Bizdede öyle basladı 2 haftadır sürüyor. Arttı arttı.... Dr krem verdi ama tam bitti derken yeniden başlıyor neden anlamadım.

Canım telaş yapma bezini uzun süre değiştirmediysen pisik baslangıcı olabilir. pişik kremi kullan ıslak mendil kullanıyorsan bi süre kullanma yıka popişi yada ıslak pammukla sil kurudugundan emin oluncada kremi sürüp bezle.ek besine gectiysen verdiğin besinlerle ilgili de olabilir çok asitli oluyor çişi bazen. Yada verdiğin besinin alerji yapma ihtimali var. İyi gözlem yap anlarsın gercek sebebini. Bizdede öyle basladı 2 haftadır sürüyor. Arttı arttı.... Dr krem verdi ama tam bitti derken yeniden başlıyor neden anlamadım.

Sagol tatlim seninki kizdi dimi aynı yerdemi.hangi kremleri kullaniyosun.bezinede dikkat ediyorum
ama.huzursuzmu bebegin cani aciyormu

yaza buluşcak biri daha çıktı :9:
ne de güzel olurrr ben her daim hazırım ):

fatmacım ben de uzun süre değiştiremediysem oluyor bazen dediğin ama doktorum sudocrem önermişti ben banyodan sonra bile onu sürüyorum bebe yağı yerine bir de popolin bitki özlü şimdiye kdr tüm kızarıklıklara iyi geldi ama seninkini tam olarak bilemiyorum artacak gibi olursa göster derim doktora. ayrıca bende d.bakırda görev yaptım bir süre bağlarda sen neresindesin

ne de güzel olurrr ben her daim hazırım ):

fatmacım ben de uzun süre değiştiremediysem oluyor bazen dediğin ama doktorum sudocrem önermişti ben banyodan sonra bile onu sürüyorum bebe yağı yerine bir de popolin bitki özlü şimdiye kdr tüm kızarıklıklara iyi geldi ama seninkini tam olarak bilemiyorum artacak gibi olursa göster derim doktora. ayrıca bende d.bakırda görev yaptım bir süre bağlarda sen neresindesin

Sağol tatlım cani yanmasında elbet gecer.ofisteyiz cnm bizde.burda hersey ayağımın altında onun icin oglumla sık sık dışarı çıkıyoruz.baglar biraz sıkıntıligaliba

Sagol tatlim seninki kizdi dimi aynı yerdemi.hangi kremleri kullaniyosun.bezinede dikkat ediyorum
ama.huzursuzmu bebegin cani aciyormu

Evet benimki kız ama aynı yerde popo kısmında hiçbirsey yok ön kısımda var. Hafif kızarıklıkla başladı minik minik pütür pütür oldu. Sonra biraz yayıldı. Sürekli altını yıkayıp bol bol havalandırıp krem sürüyorum tam gecti derken sil baştan yeniliyor... Çok krem denedim. Hametan, nivea, travazol, evanol, a+d plus..... Ama tam işe yarayanı bulamadım diyebilirim. Huzursuzluk oluyor tabi. Altını yıkarken mest oluyor kuzum. Altı acıkkende sıkıntı yok. Ama kapatmaya calışınca mızmızlanıyor. Bebe bisküvisi vermiştim ondanmı aceba diye düşünüyorum. Çünkü sonradan vücudunda da pütür pütür birseyler cıktı. Bende ek besini kestim bu ara gecsin diye bekliyorum.

Sağol tatlım cani yanmasında elbet gecer.ofisteyiz cnm bizde.burda hersey ayağımın altında onun icin oglumla sık sık dışarı çıkıyoruz.baglar biraz sıkıntıligaliba

en sıkıntılısı diyebiliriz ama ben diclekentte oturdum sadece okulum bağlardaydım diclekente gittin mi hiç bilmiyorum ama oradaki sitelerde oturdum bağların arkası ofis olduğu için çok gezmişimdir ofiste gerçekten çarşıda ne ararsan var yine de gurbet zor ama görev ne yapacaksın...Allah kolaylık versin bebişle de güzelce gezin :)

Evet benimki kız ama aynı yerde popo kısmında hiçbirsey yok ön kısımda var. Hafif kızarıklıkla başladı minik minik pütür pütür oldu. Sonra biraz yayıldı. Sürekli altını yıkayıp bol bol havalandırıp krem sürüyorum tam gecti derken sil baştan yeniliyor... Çok krem denedim. Hametan, nivea, travazol, evanol, a+d plus..... Ama tam işe yarayanı bulamadım diyebilirim. Huzursuzluk oluyor tabi. Altını yıkarken mest oluyor kuzum. Altı acıkkende sıkıntı yok. Ama kapatmaya calışınca mızmızlanıyor. Bebe bisküvisi vermiştim ondanmı aceba diye düşünüyorum. Çünkü sonradan vücudunda da pütür pütür birseyler cıktı. Bende ek besini kestim bu ara gecsin diye bekliyorum.

Of nerden ciktiki simdi bu kizinada oglumada şifa diliyorum.gerci Allah dert vermesin neler var.bunlar gelip gecici seyler ama insan yinede kiyamiyor ya

en sıkıntılısı diyebiliriz ama ben diclekentte oturdum sadece okulum bağlardaydım diclekente gittin mi hiç bilmiyorum ama oradaki sitelerde oturdum bağların arkası ofis olduğu için çok gezmişimdir ofiste gerçekten çarşıda ne ararsan var yine de gurbet zor ama görev ne yapacaksın...Allah kolaylık versin bebişle de güzelce gezin :)

Evet diclekent cok guzel siteler var avmler var gittim cnm.gurbet zor tabii ya cocuk olunca dahada zormus.aynen gorev ne yapacaksin iste.

"ilk dersimiz tanışma" mı:1:
ben de 27 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim :55:
Merhaba.. Bana özel mesaj atmışsınız ama size oradan cevap yazamadım. Ben 54 kiloyum yine de insülin direncim var mıdır? Siz nasıl bir tedavi süreci geçirdiniz gebe kalmak için?

buluşacakmısınız yarın mı?
yaza canım, yani inş :70:

Aa karakiz bende 23 subat doğumluyum ama 84 luyum.balık burcuyuz cok duygusal icli...öğretmenim eşimin isinden dolayi diyarbakırdayiz.2010 temmuz da evlendim.yarismaci arkadaşlara başarilar gb oldu.ama herkes kucukmus benden yaa
sen hiç göstermiyorsun yaşını..
cillop gibisin maşallah..
gerçek bak!
seni oğluşunla görsem, kardeşin sanırım o kadar :1:
bu arada ben de aralık 84lüyüm :17:

Ya millet benim kızım daha beş ayını doldurmadı dişi patladı şimdiden..Bebeğinin dişi çıkan var mı??Erken değil mi biraz?
kimileri erken gelişiyor canım,
normal..
minitanın oğluşu, yanlış hatırlamıyorsam 4. çıkarıyor:52:
bizim de iki dişimiz pıtladı bilee:21:

Kızlarrrr bugüne bambaşka uyandım hem de sizler sayesinde özellikle de cenacım senin cümlelerin bana bi tokat gibi geldi ve güne çook güzel uyandım hemen eşofmanlarımı değiştirip şımşıkıdık giyindim ( eşim çoktan işe gitmişti ama olsun :) ) sonra mis bi kahvaltı edip eşimin cumadan gelmesini beklemeye koyulduk o arada gidip kayınvalidemin de gönlünü yaptım hal hatır neyin sordum eve eşim geldik eve geçtik hemen emzirip bıraktım ona doğru çarşı pazara ALLLLLLLAAAAAHHHHH :53::53::53: bi de be görsem hava çok güzel hayat devam ediyor çok sıkılmışım evde kendine evde daha insan gibi gözükebileceğim eşofmanlar dışarısı için de birkaç parça bişeyler aldım oğluşumu da unutmadım tabi de ona da papyonlu önlükk :) eşim de dışardayken rahat gez uyuttum diyince hızlı olan adımlarım daha da yavaşladı anlıcağınız normalde herkes için çok rutin olan çarşıya çıkmak olayı benim için ne de büyük bir lüksmüş :) Ama Rabbime şükürler olsun yasir'im benimle olsun da varsın çoook nadir olsun böyle kaçamaklar saolun varolun kızlar gün değişim günüdür akşam için de çok farklı planlarım var :28: ama sölemem cıx :17:
ayy, çok sevindimm :16:
o kadar zamandan sonra semt pazarında çorap tezgahı karıştırmak bile
lüx terapi gibi geliyor insana:1:
başka neler var, merak ettim şimdi:31:
ben saçımı doğal rengine geri boyayacağım..
sen napcan, çatlarım bak ben şimdi :37:

eneeem ben bi heycanla yazdım geçmişi okumadan ama herkesler tanışmış bilem ben de hemen yazıvereyim..ben de 88liyim göçmeniz ama eş tarafım ordulu ingilizce öğretmeniyim biz de 2010 da evlendik ben de topiğe istanbul 4leventten katılıyorum istanbuldakileri de herbiyerdekileri de çok merak ediyorum ve tanıştığıma çok bi çook mutlu oldum :16:
istanbul muuu? :53:
kıııız, ben seni kimle karıştırıyom?..:27:
iyice arapsaçı oldum..
sen yurtdışından değil misin?:26:
kafa oldu 1500 :111:

evham yapma canım..
pişik başlangıcıdır.. tahriş olmuştur..
ayşecikte de oluyor.. dikkatli bakınca görüyorum.. ufacık sivilce gibi kabarcıklar..
yıkıyorum, iyi kurulayıp krem sürüyorum.. ilerlemeden geçiyor..
sen de takip et, başka bi şeyse zaten gidersin doktora..

Son düzenleme:
Back
X