Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canımcım, sen benden 5-6 cm daha uzunsun..
benden daha iyi göründüğünü düşünüyorum..
ama işte diyorum ya,, henüz ilk bebek kendimi bırakmak istemiyorum:25:

seninki daha başka dilanaz..
iki çocuk var, ev var, eş var, çocuk okula başladı diyosun.. var da var yani..
yemeye uyumaya vaktin olmaz, bi de spor çok güçç:50:

ama eşini takdir ettim, anlayışlı bi beymiş..:42:
bizimkisi 6 ay doluyor ya, başladı bıdı bıdıya..
(beni teşvik için beraber kilo verelim diyo, beraber diyet yapıp, beraber gidecekmişiz spor salonuna)
o da haklı.. evleneli üç sene oldu, hadi doğumdan kalan 2 kiloyu saymayalım, 8 kilo aldım sebepsiz:50:
insanın kendi canına da zarar.. düşünsenize ben fazladan 2 tane 5 litrelik su şişesi taşıyorum üzerimde:59:

fazla mı takılıyorum bilmiyorum ama bildiğim, henüz tazeyken birkaç kilo vermem gerek..
üzerinden zaman geçtikçe zorlaşacak bu iş..:96:

zayıflarsın canım merak etme hele birde yürümeye başlasınlar.

çekipte bırakılan oyuncak arabalara benziyorlar.koş,koş peşinden.

herkesin bünyesi bir olmuyor.çevremde var mesela üç tane arkadaşım geçen yıl ikinci

doğumlarını yaptılar görsen bir ay sonra eski hallerine döndüler:44::44:

biraraya gelince hepside benden kat,kat fazla yer içerler.bana sen bu kadar az yeme ile nasıl doyuyorsun.

diyorlar gelgelelim benim kilolar daha yavaş gidiyor.bebeklerimizn en güzel dönemlerini kilo takıntısı ile de

geçirmeyelim.elbet bir gün zayıflayacağız.

bu kilolar böyle kalmayacak:47:

Allah aşkına verdiğiniz kiloları bana verin :14::5::5:

Canım benim bebeğim ilk aylarda o kadar çok ağlıyordu ki onu teselli ederken ilk 1.5 ayda doğum hamile kaldığım kilodan yani 54ten bile aşağı düştüm ki ben 75 ile doğuma girdim ama 3 - 4 aydan sonra daha durgunlaşmaya başladı derken ben de kiloları geri aldım 60 ım şu anda ama oğlum bu aylarda da etrafı keşifte olduğu için bir saniye yalnız durmuyor doktor koliklik olduğu dönemde eğer kucağa alıştırırsan sonra seni hep yanında isteyecek demişti ama yapacak birşey yoktu o zaman öyle ağlamalar ki offf hep bahsediyorum koliğinden ama çok şükür ki topikte benden başka kolik anası yok galiba kolik anası da her ne ise :9: velasıl kelam boyum da 1.62 falan sanırım ben her zaman kışları kilo alır yazları veririm zaten gider bu kilolar gider ilk ben verebilirim sanaa dert etme sen :8:

[video=youtube;hoL0-UdqF_k]http://www.youtube.com/watch?v=hoL0-UdqF_k[/video]dilime dolandı :23::9::8:

bu türkan YOK mu türkan öptürmedi yine dudaktan Eki Görüntüle 593393

Son düzenleme:
Aman Allahım gözüm agridi oku oku yoruldum ya kızlar amma kaynatmisiniz bigun girip bakamadim sayfalar dolmus muhabbetiniz bol olsun.o guzelim yavrucuklarda mışıl mışıl uyusun..

Canım benim bebeğim ilk aylarda o kadar çok ağlıyordu ki onu teselli ederken ilk 1.5 ayda doğum hamile kaldığım kilodan yani 54ten bile aşağı düştüm ki ben 75 ile doğuma girdim ama 3 - 4 aydan sonra daha durgunlaşmaya başladı derken ben de kiloları geri aldım 60 ım şu anda ama oğlum bu aylarda da etrafı keşifte olduğu için bir saniye yalnız durmuyor doktor koliklik olduğu dönemde eğer kucağa alıştırırsan sonra seni hep yanında isteyecek demişti ama yapacak birşey yoktu o zaman öyle ağlamalar ki offf hep bahsediyorum koliğinden ama çok şükür ki topikte benden başka kolik anası yok galiba kolik anası da her ne ise :9: velasıl kelam boyum da 1.62 falan sanırım ben her zaman kışları kilo alır yazları veririm zaten gider bu kilolar gider ilk ben verebilirim sanaa dert etme sen :8:

:9::9: ben hiç alamıyorum bana doğumdan sonra seni görürz derlerdi bekarkende ahanda doğurdukta noldu :110::111::106:

Heralde benim rekorumu kıran yok35 kilo almıştim cok şükür hepsi gittide ben bi 3 kilo daha vermek istiom ilknur onuda sana versem süper olur;)

aahh, bizim de var bi kızılcahamam hülyamıızzz:31:
ama gidersek eşim ayşeciki kesinlikle havuza sokmaz..
artık odadaki küvette musluktan akan suyla bıcı bıcı yaparız kızımlaa:16:

bu arada benim kv, memlekete gitti..:124:
kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz:1:
o döndügünde gitsek bile, bizimle gelme ihtimali azaldı.. hatta yok oldu:66:
ay ben çok kötüyüm yaaaa:27:

Allah iyiliğini versin kırgınlık olmadan hallolmasi iyi olmuş . ben hamile olmasam bi saunaya giderdim kesin bide sapanca da gural in oteli varmış giden varmı?

günaydın kızlar..:3: nasılsınız bakalım oğluşla ben çok iyiyiz paşam bizi çokkk yorsada bu aralar özellikle geceleri hiç kendmi enerjik hissedemıorm malesef.yılbaşı akşamı bi keyif yapalım dedk eşimle 4saat uyumadı düşünün 12ye 10dakka kala zoraki uyutabilmeyi başardım neyseki uyuyarak girdi:9: ama bizde derman kalmadı güm bizde yattık ardından hiçbişe anlamadık yeni yıldan da anlıcagnz..:52: şimdi paşam uyuyor aman uyusun da dinlenim die dua edıorm doğum kilolarından bahsetmişiniz bende 18kilo almıştım 13kilosu gitti 71.5 düştük çokk şükür ama daha doğum öncesine 5kilo daha verirsem ulaşıcam bi ona ulaşımda sonra 5kilo daha gitsin istıorm hadi hayırlısı:8:
evvettt gelelim asıl konuya benim sizlere bi sualim olucak..bizim yaramazda bişi dikkatimi çekti yere halısında yatarken olsun bizim kucagımızda olsun sıkıldığı zamanlar hareketleri hızlılaşıo eli kolu bacagı durmuo özellikle yaptığı bi hareket var dikkatimi çektielini hızlı hızlı bacagına vuruo son 1aydır böle sıkıldı başlıo böle tepki vermeye dikkatini dagıtınca tabiki kesio devamlı yaptığı bi hareket degil ama genede dikkatimi çekti sizce önemsemelimiyim bunu ciddi bişi degldir inşalah sizin bebeklerinizde benzer bi durum var mı???lütfen cevap yazın kızlar...:44::31:

günaydın kızlar..:3: nasılsınız bakalım oğluşla ben çok iyiyiz paşam bizi çokkk yorsada bu aralar özellikle geceleri hiç kendmi enerjik hissedemıorm malesef.yılbaşı akşamı bi keyif yapalım dedk eşimle 4saat uyumadı düşünün 12ye 10dakka kala zoraki uyutabilmeyi başardım neyseki uyuyarak girdi:9: ama bizde derman kalmadı güm bizde yattık ardından hiçbişe anlamadık yeni yıldan da anlıcagnz..:52: şimdi paşam uyuyor aman uyusun da dinlenim die dua edıorm doğum kilolarından bahsetmişiniz bende 18kilo almıştım 13kilosu gitti 71.5 düştük çokk şükür ama daha doğum öncesine 5kilo daha verirsem ulaşıcam bi ona ulaşımda sonra 5kilo daha gitsin istıorm hadi hayırlısı:8:
evvettt gelelim asıl konuya benim sizlere bi sualim olucak..bizim yaramazda bişi dikkatimi çekti yere halısında yatarken olsun bizim kucagımızda olsun sıkıldığı zamanlar hareketleri hızlılaşıo eli kolu bacagı durmuo özellikle yaptığı bi hareket var dikkatimi çektielini hızlı hızlı bacagına vuruo son 1aydır böle sıkıldı başlıo böle tepki vermeye dikkatini dagıtınca tabiki kesio devamlı yaptığı bi hareket degil ama genede dikkatimi çekti sizce önemsemelimiyim bunu ciddi bişi degldir inşalah sizin bebeklerinizde benzer bi durum var mı???lütfen cevap yazın kızlar...:44::31:

Ben aksi bi durum oldugunu düşünmüyorum. Benim kızım dizlerine vurmasa da ayaklarını hızlı hızlı çekip bırakıyo. Sıkıldığında, mutlu oldugunda, ağlarken... Duygularını bu şekilde anlatıyo çünkü

Ben aksi bi durum oldugunu düşünmüyorum. Benim kızım dizlerine vurmasa da ayaklarını hızlı hızlı çekip bırakıyo. Sıkıldığında, mutlu oldugunda, ağlarken... Duygularını bu şekilde anlatıyo çünkü

saol canım cevabn için yani bnde öle düşünüorm tepkilerini böle dışa vuruolar sonuçta konuşamıolar diyorum ama genede insan vesvese edıor bi yanıda farklı düşünüp kuşku duyuyor işte :50:

6 ay sonra çocugum emzik aldı hayret! Gündüz emzikle sallamadan kendi kendine uyudu hayret! Akşam da biraz zor aldı emziği ama aldı ve yine kendi uyudu buna da hayrett!! Alışır mı acep bu yaştan sonra emziğe? Bi gün bile olsa ne rahatlıkmış yaaaa. Süperdi valla :)

Gozu aydin ve de darisi basima :) kizim ne emzik aliyor ne de biberon.

Herkese merhaba ,hala yerlesmekle ugrasiyorum.eksilen her koli mutlu etmeye devam ediyo beni. Cok az kaldi neyse ki :)
Size bir sorum var,belki yasayan olmustur,isallah olnamistir tabi de. 2-3 gundur kizim uyandiginda goz kapaklari sismis oluyo.aksama azaliyo ama tamamen gecmiyo hic. Doktora goturmek istiyorum ama fikriniz var mi merak ettim.uyudugu oda temiz ama yeni bi ev oldugu icin insaat tozu mu rahatsiz ediyo acaba ?

Herkese merhaba ,hala yerlesmekle ugrasiyorum.eksilen her koli mutlu etmeye devam ediyo beni. Cok az kaldi neyse ki :)
Size bir sorum var,belki yasayan olmustur,isallah olnamistir tabi de. 2-3 gundur kizim uyandiginda goz kapaklari sismis oluyo.aksama azaliyo ama tamamen gecmiyo hic. Doktora goturmek istiyorum ama fikriniz var mi merak ettim.uyudugu oda temiz ama yeni bi ev oldugu icin insaat tozu mu rahatsiz ediyo acaba ?

hiçbilemıorm ama alerjik bişide olabilir mesela benm annem baharda alerjisi tutuo hapşuruo göz kapakları şişio falan bebeklerde durum tabikide farklıdr ama yeni evin boya kokusu olsun tozu olsn yada yediği bişiden olsun alerji yapmış olablr kontrollerinde doktora danış çok acil deglse yada içine sinmıosa hemn muayene ettr canım..

Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum canım.Geçen hafta kızım uykusu gelince hırçınlaşıp saçını çekiyordu.Neyseki fazla saçı yok.:9:

zaman zaman ben de eşim ve evliliğimizle ilgili buna benzer duygulara kapılıyorum ama sakin zamanlarda duygularımı sindire sindire anlatıyorum o zaman ben de rahatlıyorum o da farkına varıyor birçok şeyin yani tüm evlilikler aynı canım sıkma canını ben hele ailemden uzakta olduğum için böyle hissettiğim zamanlarda ağlayıp duruyorum insan birine anlatmak paylaşmak istiyor ama bir şekilde sürüyor işte hayat...

çok güldüm yaaaaa :9::9:

benim eşim de arkadaş grubunun yanına gitmek için bazen hızlıca aradan çıkarmaya bakar beni ama cenanın dediği gibi ben de birlikte önce o yer neresiyse oraya gidiyorum ondan sonra bool bolll zaman kalıyo ama burdan gazel okuması kolay bazen ben de hiç gitmesin istiyorum kızlı erkekli ortama hele kesinlikle hayır :10:

ben daha hiç başlayamadım süt giderse diye korkuyorum ama bi yerden başlamak lazım bi sıkıntı oldu mu gerçi Rabbim elbet verir kolaylığını

ya ben e-bebekte batım bulamadım bi de resimden aklıma takıldı kafa kısmı tüylü gibi mi bnm oğlan onu ağzına götürür gibi hep
canım uyutan sesın cıktıgı kısım peluş zürafanın sırtından ayrılabılıyor.şuan bızım kullandııgımız sadece ses kutusu.peluş zürafa sımdılık duruyor bıraz buyusun ozaman yanyana yatar onla.şuan dedıgın gıbı herseyı agızlarına götürmek ıstıyolar ustte tuylu kısmını agzına goturur.zaten suan sarılıp uyuma bılıncınde degıller yanı kullanılan ses kutusu yanı bide joker mağazalarında var e bebekte yokmuş

ben beeeen bende kolık anasıydımmm ve hala gaz sorunumuz bıtmedı bızım.gece emzırırım gazını cıkmaz gerı yatırırım aglayarak uyanır 1 saat sonra gazımııııı ççıkarrrr dıye.

çağanda aynısını yapıyo hızlı hızlı dizlerıne vuruyo çok tatlı görünüylar :))))

Son düzenleme:

benim oglanda vuruyor bacağına bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

Back
X