canım muz kabızlık yapmazmı acabameyve filesini kullanıorz canm muzu fileden yemeye bayılıo mesela bi gr bırakmıo ama tek başına bıraktımmı her taraf batıo bazen yanında degilsem yaa masasındayken verıom yada sert bişiler mesela elma falan koyuom ozamn batmıoo oda sevdi onu zaten herşeyleri yalıo emıo ısırıo hem dişlerini kaşımış oluo hemde oyalanmış oluo al bence canm
canım muz kabızlık yapmazmı acaba
Közlenmiş Patlıcan Salatası
Eki Görüntüle 640312
Kış Salatası
Eki Görüntüle 640313
Fırın Poşetinde Sebzeli Köfte
Eki Görüntüle 640314
Sebzeli Makarna
Eki Görüntüle 640315
Rabiacığımmm (libyana26) bak paylştım.
tarifleri de burda : Buralar Bahar Havası
burda bir de kolay meyve püresi yapımını anlattım arkadaşlar :)
Kizlarrr mate cayini emziren anneler kullanabilirmi bi arkadasim tok tuttugunu zayiflaytgni soyledi ac karnina mate ihlamur elma kabugu karisimli cay icilince tok tutuomus
Biz geldiiikkkk!!! Uzun zamandır böyle yoğun ve güzel bir gün geçirmemiştim:)
Önce arkadaşımla kahvaltıya gittik.( onunda 1.5 yaşında kızı var) sonra onlara gidip çocukların çorbalarını içirdik. Sonra hep birlikte alışveriş merkezine gittik. Çocuklara ciciler aldık. Biyerlerde bişiler içtik, çocukları oyun salonuna götürdük falan, filan... Çok koşturmacaydı ama güzeldi iyi geldi:)) yeni geldik eve şimdide kızı uyuttum eşim gelecek yemeğe çıkacağız:) foto eklerim akşam)
Fatmazraaaaa doğum günün kutlu olsunn! Bebişinle nice mutlu yıllaraa...
Cenacım biz bi ton oyuncak aldık. Oyuncak mağazalarında 6-9 aylık bebekler için olanlardan. Ama sanırım kendi nefsimiz için aldık. Çünkü o ev eşyalarıyla oynamayı daha çok seviyor:)
Hepinizi öpüyorummm...( bakın ne kadar hayat dolu oldum birden. Gezmeyi çok seviyorum ben yahuuuu:))
Bi arastiak benimde acil zauiflamam lazim spora gitmek istiyorum ama annem uzak oglumu birakicak kimse yok bende bir aydir sabahlari sicak su iciyorum ama hic faydasi olmadi
Kizlarrr mate cayini emziren anneler kullanabilirmi bi arkadasim tok tuttugunu zayiflaytgni soyledi ac karnina mate ihlamur elma kabugu karisimli cay icilince tok tutuomus
Canm bisi ogrenirsen benide bilgilendiirsn sevnrm...
Yakalandikkk :) napiosn canm
bnmherkese ıyı aksamlarr..bugun herkes gezmelerde sanırım..bızdse 7 gıbı geldık evımıze dısardaydık ogleden sonraa cekrıdek aılee..canım fena çöp şiş cekıyordu bı kac gundurrr..ben ne zaman zayıflamam gerek dersemm ıkı katı fazla yıyorumm..:)sımdıdee 2 meyvelı soda fayda etmedı valla..
muz konusunu gecende tv de bı doktor anlatıyordu hergun duzenlı olarak muz yenılırse kabızlık olayı olmuyormus..sayet ara ara yenırse kabız yapıyormus..
bu arada herkes face de nasıl goruyor bırbırını yaaa..?ben fransız kaldım buna sanırım hıc rastlamadım bu konu gectıgındee..bılgılendırırsenızz sevınırımm..
bu arada tugcee bakıyorumda bızım paşayla senın paşa aynı paralelde gııdor hareketlenmelerde olsunn..dişsizlikte..mızmızlıktaa..aynıı ilhan emır dıyorum senın yazdıgın okudugumda..bız 18 temmuz dogumluyuzz..doruk paşa ne zman dogdu.???
Yakalandikkk :) napiosn canm
bnm
Pasamda 21 temmyz dogmlu canm tarhler yakinms baya ondan belrtler ayni
İyiyim kuşum.. Sen nasılsın? Paşan nasıl?
Benim kızım da 20 temmuz doğumlu...
en sevdiği oyuncaklarıarkidişler; bebişlere ne tür oyuncaklar alıyorsunuz?
Günayddııınnn herkese iyi haftasonlarııı:))
Veeee salı gününü çooook heyecanla bekliyorum kızlarrr çünkü oğluşumla oyun grubuna gitcezzzz. Aşkım büyüdü de okula gitcekkk
Gymboree adlı biryer var. Çocuklara yaşıt gruplarda aktiviteler yPıyor. Bizde 6-10 aylık bebekler grubuna gidicez inşallah oğlum sever de devam ederiz. Aktifleşmesi ve sosyalleşmesi açısından çoook yararlı olacağına inanıyorum
Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?