Ohh Maşaallah size yaa..Çok iyi yapmışsınız gerçekten.. Aryada gezmeyi seviyor annesi gibi demekki..
Benim kızımın çok sevdiği bir çıngırağı var.. onun dışında oynamayı sevdiği şey tesbihler...
bugün tüm cesaretimi toplayarak oğlumu kimseye bırakmadan bebek arabasıyla en işlek caddede dolaşmaya çıktım ,dükkanlarda gezdim biraz yorucu oldu ama oğlumla takılmak güzeldi
arabayı dükkanlara sokmak zor,pusetimiz küçük olduğu halde.. engelliler için hayatın ne kadar zahmetli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. bir çanta beğendim, kasa mağazanın üst katındaymış çıkamadım tabi, çantayı da alamadımbir de tabi elbise deneyemedim. denemeden aldım 2 gömlek, biri oldu; diğerini değiştireceğim mecbur
bu akşam kerem totoyu havaya kaldırıp olduğu yerde ileri geri sallanıyor, yakında emekleyecek galiba
en sevdiği oyuncakları
Eki Görüntüle 640500 Eki Görüntüle 640501 Eki Görüntüle 640502 Eki Görüntüle 640504
ve 3 aylık olduğundan beri favorisi...
Eki Görüntüle 640503 müzik çalıyor yüzünde ışık yanıyor,bunu her gördüğünde gülümsüyor
git bakalım nasıl olacak oyun grubu,mutlaka bizimle paylaş
nice mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle sağlıkla
Az öne geldik yemekten. Eve gelirken kv aradı arya uyanmış ağıyormuş. Normalde top atsan uyanmaz ama burayı yabancılıyor demekki. O yüzden azcık vicdan yapmış durumdayım. Yarım saattir sarıldı bırakmıyor:)
Ama ohhh sefam olsun dimi kızlarr? Bunlar ona pozitif enerji olarak geri dönecek.
Arkadaşlar hamileliğim boyunca da sizi takip ettim ama bir türlü cesaret edip yazamadım. Sizlerden çok şey öğrendim, yaşadığım şeyleri aynı zamanda farklı yerlerde yaşayan birilerinin olması beni çoğu kez rahatlattı. Derken ben de size katılmaya karar verdim :) oğluşum Efe 12 temmuzda dünyaya gelecekti fakat planlı bir sezeryan ile aramıza 29 haziranda katıldı. Yani haziran annesiyim sözde ama ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren sizi takip ettiğim için temmuz annesi gibi hissediyorum :) iki dişimiz var, emeklemiyoruz, destekli oturuyoruz, hep kucakta gezmek ve kesinlikle yalnız kalmamak istiyoruz, hala gecede 5-10 kez kalkıyoruz :/ öğretmenim ve oğlum üç aylıkken çalışmaya başladım. Herkese bebişleri ile sağlıklı ve güzel günler diliyorum :)
Arkadaşlar hamileliğim boyunca da sizi takip ettim ama bir türlü cesaret edip yazamadım. Sizlerden çok şey öğrendim, yaşadığım şeyleri aynı zamanda farklı yerlerde yaşayan birilerinin olması beni çoğu kez rahatlattı. Derken ben de size katılmaya karar verdim :) oğluşum Efe 12 temmuzda dünyaya gelecekti fakat planlı bir sezeryan ile aramıza 29 haziranda katıldı. Yani haziran annesiyim sözde ama ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren sizi takip ettiğim için temmuz annesi gibi hissediyorum :) iki dişimiz var, emeklemiyoruz, destekli oturuyoruz, hep kucakta gezmek ve kesinlikle yalnız kalmamak istiyoruz, hala gecede 5-10 kez kalkıyoruz :/ öğretmenim ve oğlum üç aylıkken çalışmaya başladım. Herkese bebişleri ile sağlıklı ve güzel günler diliyorum :)[/.
Arkadaşlar hamileliğim boyunca da sizi takip ettim ama bir türlü cesaret edip yazamadım. Sizlerden çok şey öğrendim, yaşadığım şeyleri aynı zamanda farklı yerlerde yaşayan birilerinin olması beni çoğu kez rahatlattı. Derken ben de size katılmaya karar verdim :) oğluşum Efe 12 temmuzda dünyaya gelecekti fakat planlı bir sezeryan ile aramıza 29 haziranda katıldı. Yani haziran annesiyim sözde ama ben hamileliğimin ilk haftalarından itibaren sizi takip ettiğim için temmuz annesi gibi hissediyorum :) iki dişimiz var, emeklemiyoruz, destekli oturuyoruz, hep kucakta gezmek ve kesinlikle yalnız kalmamak istiyoruz, hala gecede 5-10 kez kalkıyoruz :/ öğretmenim ve oğlum üç aylıkken çalışmaya başladım. Herkese bebişleri ile sağlıklı ve güzel günler diliyorum :)
Iyi geceler kızlar moralim çok bozuk edos un ağzınin içinde her tarafını kaplayan beyaz pamukçuk gibi aftlar çıktı dün bişey yoktu gece mama verdim nasıl ağladı anlatamam herhalde acikmadi dedim bıraktım sabah a karşı yine yemedi kalktığında baktım ağzınin içi bembeyaz sonra doktorunu aradım gelmeni ze gerek yok eczaneden aftadur sprey al günde 3 kere sur dedi onu aldım sürdum birde evde dut surubu vardi ondan verdim iki kez biraz rahatladı ama yinede bişey yerken zorlanıyor onu öyle gördükçe içim acıyor başına böyle bişey gelen varmı bu arada geçmişi okudum söyle bir ama bişey yazamadım saat 16 dan peri yeni uyudu sıkıntı yapıyor herhalde Fatmazra mutlu yillar canım
Iyi geceler kızlar moralim çok bozuk edos un ağzınin içinde her tarafını kaplayan beyaz pamukçuk gibi aftlar çıktı dün bişey yoktu gece mama verdim nasıl ağladı anlatamam herhalde acikmadi dedim bıraktım sabah a karşı yine yemedi kalktığında baktım ağzınin içi bembeyaz sonra doktorunu aradım gelmeni ze gerek yok eczaneden aftadur sprey al günde 3 kere sur dedi onu aldım sürdum birde evde dut surubu vardi ondan verdim iki kez biraz rahatladı ama yinede bişey yerken zorlanıyor onu öyle gördükçe içim acıyor başına böyle bişey gelen varmı bu arada geçmişi okudum söyle bir ama bişey yazamadım saat 16 dan peri yeni uyudu sıkıntı yapıyor herhalde Fatmazra mutlu yillar canım
Hosgeldin cnm hemen hemen hepimiz benzer seyler yasiyoruz benimkide yanliz kalmaktan nefret ediyor ben odadan cikinca agliyor emeklrmiyor iki disimiz cikti desteksiz 5dk kadar oturuyor
Günaydın... İyi pazarlarrr... Pazar pazar 5.5 ta uyanan bi benim herhal(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?