Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım plasenta benimde aşağıdaydı eger cıkmazsa sezeryan olacaksın ama vakıt var cıkar yukarı merak etme.

insallah canım .. benim kesin sezaryen zaten dr da 2 haftaya cikar büyük ihtimal dedi inşallah oyle olur .. ne olur ne olmaz normal radyolog yerine prof baksın dedi

İyi akşamlar kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim telde açık kalmış sayfa haberim yok :/. Oğluşumun ateşi düştü gibi çok şükür. Arada öksürüyo. O iyi olunca bakıcı teyzeye onu bırakıp arkadaşa taziyeye gittik. Yeğeni intihar etmiş :( Allah korusun hayatta herşey boş. Allah'ım insanı böyle şeylerle sınava tabi tutmasın çok zor. Tam giderken alt komşunun baktığı çocuk beni gördü. Annesine benzetmiş sanırım ben arabaya binince bir ağlamaya başladı içim gitti. Bi de bu gece burda yatacakmış çünkü annesi hemşire ve nöbetçiymiş. Ne kadar zor ya...? Allah'ım hiçbir anneyi bebişinden ayırmasın ne sebeple olursa olsun.

İyi akşamlar kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim telde açık kalmış sayfa haberim yok :/. Oğluşumun ateşi düştü gibi çok şükür. Arada öksürüyo. O iyi olunca bakıcı teyzeye onu bırakıp arkadaşa taziyeye gittik. Yeğeni intihar etmiş :( Allah korusun hayatta herşey boş. Allah'ım insanı böyle şeylerle sınava tabi tutmasın çok zor. Tam giderken alt komşunun baktığı çocuk beni gördü. Annesine benzetmiş sanırım ben arabaya binince bir ağlamaya başladı içim gitti. Bi de bu gece burda yatacakmış çünkü annesi hemşire ve nöbetçiymiş. Ne kadar zor ya...? Allah'ım hiçbir anneyi bebişinden ayırmasın ne sebeple olursa olsun.

ayyy canım geçmiş olsunnn başınız sağolsun :((( evlatlarımızı bize bağpışlasınnn

akşama fırında patatesüstüne kıyma domates var

yanına mercimek çorbası pilav salata siz ne yapcaksınız kızlar :56:
Bizde fırında köfte patates, haşlanmış karnıbahar ve spagetti vardı. Ama artık çok geç sanırım:)
buda benim minnoşum :emir_bebek::nazar: Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi :9:
Pek tatlııııı... Maşallah... Asude sen değil miydin kızım zayıf diyen? Ben karıştırdım mı?

inş öyledir..
benim de aklıma başka bi şey gelmedi,, ya bu ya başka kötü bi ihtimal.:25:
daha önce de hiç olmamıştı o yüzden soruyorum..
kötü ihtimaller düşünme lütfen. önemli bişey olduğunu sanmıyorum. ancak kadınların 6 ayda bir, mutlaka yılda 1 defa mamografi çekilmesi gerekiyor.

inş öyledir..
benim de aklıma başka bi şey gelmedi,, ya bu ya başka kötü bi ihtimal.:25:
daha önce de hiç olmamıştı o yüzden soruyorum..

sağolun kızlar..
sabahki ağrının % 10-15i kaldı diyebilirim, şimdi sadece dokununca ağrıyor.
inş tamamen geçer.

ayşecik sabah turunda.. :1:
Eki Görüntüle 650184
Eki Görüntüle 650186
yarabbim bu ne tatlılık. arkadan aynı benim oğluma benziyor. maaşallah canım yaa. çirkin bebek yokki hepsi birbirinden tatlı maaşallah.

sağol canım.rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin onun o küçücük bedeni yerinden cıkacak gibi öksürmesi içimi parcaladı kaç gündür gecti cok sükür.yeme konusunda zorlamıyorum cünkü hali yok:( haklısın bizi bile mahvediyo .ama akıllandım doğduğundan beri aralıksız doktor kontrolüne götürüyordum.2 aydır götürmedik.arabamızı sattık esimde biraz cins otobüs,tramvay özürlü olduğu için bide nasıl olsa bi hastalığı yok bosu bosuna hastaneye gidip mikrop kapmayalım dedik ama bu bana ders oldu.ihmal etmicem doktor kontrolünü ne olursa olsun.kendimi suclu hissediyorum geceleri huysuzdu ağlıyodu hep dişe yordum ne bilim kulağının ağrıdığını...neyse acmyım konuyu:5::5: ilknurcum iyi dileklerin için sanada tesekkürler.dikkat edin bebişlerinize
geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın.

sağol canım.rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin onun o küçücük bedeni yerinden cıkacak gibi öksürmesi içimi parcaladı kaç gündür gecti cok sükür.yeme konusunda zorlamıyorum cünkü hali yok:( haklısın bizi bile mahvediyo .ama akıllandım doğduğundan beri aralıksız doktor kontrolüne götürüyordum.2 aydır götürmedik.arabamızı sattık esimde biraz cins otobüs,tramvay özürlü olduğu için bide nasıl olsa bi hastalığı yok bosu bosuna hastaneye gidip mikrop kapmayalım dedik ama bu bana ders oldu.ihmal etmicem doktor kontrolünü ne olursa olsun.kendimi suclu hissediyorum geceleri huysuzdu ağlıyodu hep dişe yordum ne bilim kulağının ağrıdığını...neyse acmyım konuyu:5::5: ilknurcum iyi dileklerin için sanada tesekkürler.dikkat edin bebişlerinize

Selamunaleyküm Canlarım.. Nasılsınız..?:16::16::16:
Maşaallah geçmiş oku oku bitmedi... Amma kaynatmışsınız...
:19:

Ben yine oruçluyum..
:16: Şikayet etmek gibi olmasın ama zor tutuyorum... Midem çok bulanıyor... akşama kadar geçer İnşaallah...:25::25:

Tuğçe,Pembehipopotam,dtk bebişlerinize geçmiş olsun.. Allah şifa versin İnşaallah...
:16::16:
üşüttün heralde canım geçmiş olsun. dün bende çok rahatsızdım.

şuan regliyim. onunla alakası var mı?:44:

o kel kafanın ön tarafında bi tutam saç var.
aşka geldim, dün saç bandı aldım kızıma:1:
Eki Görüntüle 650212
Eki Görüntüle 650213

alttaki de tanıştırayım, suzan (türk filmlerindeki en güzel kötü kadın, suzan avcı:1:)
kv almış, düğmesine basınca kolbastı söyleyerek rap rap yürüyor..
ayşecik de acayip korkuyor, anında dudakları sarkıtıp ağlamaya başlıyor, içli içli..
yemeğini yemeyince ayşecik, korkutmak için ona sesleniyorum ''suuuzan, suuuzan!!'':27:

bu saç bandı ayşeciğe çok yakışacak. bu aralar bizimkide blanderın sesinden, meyva sıkacağının sesinden çok korkuyor. kendiliğinden giden küçük bir treni var ondan da korkuyor eline almıyor sadece seyrediyor.

şuan regliyim. onunla alakası var mı?:44:

o kel kafanın ön tarafında bi tutam saç var.
aşka geldim, dün saç bandı aldım kızıma:1:
Eki Görüntüle 650212
Eki Görüntüle 650213

alttaki de tanıştırayım, suzan (türk filmlerindeki en güzel kötü kadın, suzan avcı:1:)
kv almış, düğmesine basınca kolbastı söyleyerek rap rap yürüyor..
ayşecik de acayip korkuyor, anında dudakları sarkıtıp ağlamaya başlıyor, içli içli..
yemeğini yemeyince ayşecik, korkutmak için ona sesleniyorum ''suuuzan, suuuzan!!'':27:

evet o konuda katılıyorum terbiyesiz gerçekten bende bu nedenle hiçbir filmine para veripte gitmemişimdir ama ata demirerin tüm filmlerini ilk haftasında izlerim stand up gösterileri hoşuma gidiyor çok belaltı ama evde aile içinde izlenebiliyor duuu tabi oğlum anlamaya başlayana kadar :34: bu arada tşk ederim eğlenceli bir akşamdı az sonra :28::28::28:

haklısın ya okurken bile sinirlerim zıpladı kaç yaşlarında bu bakıcı sen gelene kadar iyice uyusunki oda rahat etsin istiyor tabi gerçi boranda öyle söylediğin gibi sabah 8,5 -9 gibi uyanır 11,30 da uyur 12,30 da uyanır bazen 12 yada 1 dede uyandığı olur sonra 3-4 e kadar oynar genelde yorgun düşer hemencecik uyur yarım yada 1 saat sonra uyanır ondan sonra 6,5 gibi uyur 7,5 ta uyanır bende gelmiş olurum oynarız kudururuz eğleniriz iyice yorulur kuzum sonra 9 gibi muhallebisini yediririm 10 gibide emziririm uyku moduna geçer yani çok erken uyumuyor ama benim tercihim bu çünkü zaten eve 7,5-8 gibi geliyorum o saattede uyursa yüzünü göremem oğlumun çıldırırım zaten akşamdan akşama 2 saat vakit geçirebiliyorum ondanda vazgeçemem ama annem konusunda şimdi bunları okuyunca abarttığımı anladım bana yada eşime nasıl davrandığının hiçbir önemi yok oğlum çok mutlu önemli olan bu geçenlerde tartıştık annemle işyerimin orda ev tutucam çocuğu anaokuluna vericem 1 yaşından sonra diyordum yada bakıcı bulurum diyordum sinirim geçince saçmaladığımı farkettim kızdım kendi kendime bencillik yapma zaten bütün gün iştesin 2 saat ancak ayırabiliyorsun oğluna e babasıda iş gereği hep uzakta çocuğun ihtiyacı olan şefkati annen ve baban gösteriyor işte onlardanda uzaklaşırsa asosyal mutsuz faydasız bir çocuk olur görürsün o zaman gününü otur oturduğun yerde şükret haline dedim bazen kızıyorum ediyorum ama ana kız çekişmesi işte birde yakın olunca birbirimizin kıymetini anlamıyoruz nankörlük yapıyoruz belkide

canım inan hiçbir fikrim yok ama doktorun bilgilendirmesi gerekirdi ben olsam ağzıma geleni söylerdim o doktora bir sürü para verip gidiyoruz kontrole tenezzül edipte açıklama gereği duymuyorlar neymiş döküntülü hastalık anlatki bilelim bilmediğim şeyden nasıl kurtaracağım koruyacağım çocuğumu yok yok kızarım ederim ama Allahı var şimdi bizim doktor bıktırana kadar anlatır en ince detayına kadar herşeyi ama sağlık ocağı ne kadar yardımcı olabilecekki onlar pratisyen hekim uzman değiller bir çoğuda bebek konusunda deneyimsiz kendi çocuk doktorunuza götürdünüzmü ya da iyi bir çocuk doktoru bulun hatta bence en güzeli eğitim hastaneleri ama çapa gibi cerrahpaşa gibi ismiyle öne çıkan iyi hastanelerden bahsediyorum ama arkadaşların bahsettiği altıncı hAstalık neyse araştırdım biraz o kadar korkulacak birşey değilmiş inşallah hiçbirine gerek kalmaz iyileşir bir an evvel

aynen öyle bir imaj çizdin gözümde tam misafir ağırlayacak hatunsun yalnız çizimden bahsetmişsin meslek ne mimarmı modelistmi merak ettim

burdayımmmm akşamları evden girmiyorum zaten oğluma ayıracak 2 saatim var onuda nette geçirmek istemiyorum ama gündüzleri sizinleyim her fırsatta girip lak lak yapıyorum :34:

evet şanslıyım kırkyılda bir kafasına eser yemek yapar ama ne yemek yemede yanında yat valla yanlış olmuşuz o hatun ben erkek olmalıymışım çok hamarat

valla öyle arada konuşuyoruz buluşalım diye ama nerde olur ne zaman olur ben bilmem kızlar bilir :32: muhtemelen yaz aylarında olacak ama yer mekan o zaman kararlaştırılır ve muhakkak burdan duyurulur ben sana mesajla haber veririm şekercim

evet bende sık oluyordu eskiden şimdi süt azaldığı için olmuyor çocuk az emdiği zaman süt tamamen boşalmadığından süt bezesi denen bir beze oluşuyor elinle dokun böyle misket gibi dokununca kayar hatta çok ağrı yapardı benim bazen öyleki belime vururdu ağrısı yürüyemezdim şükür 6 aya kadar sütüm çoktu yetiştiremiyordu emmekle afacan ama son 2 aydır kesildi iyice iş stresi diğer sorunlar çok etkiledi :50: ayşecik emdikçe geçer canım o korkma bugün yarın geçer tamamen pompan varsa sağsan aslında biraz hem yedeklemiş olursun acil bir işin çıkar bir yere gitmen gerekir al yanına yedekteki sütü mesela rahat olur ben baya yedeklemiştim evdeyken geçen hafta sonuncu yedeğimi tükettim bu aya kadar idare etti beni çok işe yaradı
Mutfak tasarımcısıyım canım. bunu dışında başka tasarım alanlarında da çalıştım. mimar değilim inşaat teknisyeniyim fakat kendimi bu alanda geliştirdim.

bende yaptırdım doğumdan sonra yaptırmak gerekiyormuş smear testi ama mamografiden korkuyom acır diye igeçmiş olsun bir doktora görün süt birikintisi kalmış demekki
saol canım.dr gitcemde nezaman gitcem allah bilir. mamografi çekimi zormu gerçekten bilmiyordumm. canım da çok kıymetlidir yaa, o yüzden normal doğum yapacakken ters bir u dönüşü yapıp sezaryan oluverdim.

bende yaptırdım doğumdan sonra yaptırmak gerekiyormuş smear testi ama mamografiden korkuyom acır diye igeçmiş olsun bir doktora görün süt birikintisi kalmış demekki

şu fincan kektarifini verirmisin rabiaa gerçi benim evde fincan yokda :26::52:

çeyiz kutumu açmadım 1500 parçamı ne schefer dan almıştık sandıklı çatal kaşıklar tencere tavalar felan :1:

açsammı ki yok ya birde onların kalabalığı çıkcak

zaten evde 4 çeşit subardağı 6 şardan 24 tane2 çeşit çay bardağı 3 çeşit fincan cıx zaten dolu raf bedne tabaktamı yapsam:52::52::9::9:
al işte benim kafadansın. bende bardak manyağıyımdır. bir de çorap manyağıyım. bardaklardan çok çabuk sıkılırım özellikle çaybardağım çok önemlidir. öyle kupada falan içmeyi sevmem. çok nadirdir kupa kullanmam. bü yüzden çarşıya her çıktığımda dikkatimi çeken bir bardak görsem hemen alırım.

dün annemlerde 16 aylık yeğenim de vardı.
ayşecik kaka yapmış altını temizledim, bezi kapattım, orada bıraktım.
içeri uyutmaya gittim.
kardeşim bi çığlıkla yeğenim kucağında koşturarak banyoya girdi.
ben de kalktım tabi. ne olmuş tahmin edersiniz?:27:

bezi tam açamamış ama aradan kirli ıslak mendili çekip çıkarmış..
onunla ellerini yüzünü silerken yakalamış kardeşim :30:

:60: :60: :60: Daha neler görüp duyacağız bakalım bu bebişlerden.. :9::9:

akşama fırında patatesüstüne kıyma domates var

yanına mercimek çorbası pilav salata siz ne yapcaksınız kızlar :56:

Bende tel şehriye çorbasıyla, Kıymalı patatesli kol böreği yaptım.... :17::17:

buda benim minnoşum :emir_bebek::nazar: Eki Görüntüle 650567 ilk defa parka gittik çok sevdi :9:

Ya Rabbim...!
:16::16: Ne kadar da güzel yaratılmışsın sen öyle..:12::12: Rabbim nazarlardan muhafaza eylesin seni... :16::16:

al işte benim kafadansın. bende bardak manyağıyımdır. bir de çorap manyağıyım. bardaklardan çok çabuk sıkılırım özellikle çaybardağım çok önemlidir. öyle kupada falan içmeyi sevmem. çok nadirdir kupa kullanmam. bü yüzden çarşıya her çıktığımda dikkatimi çeken bir bardak görsem hemen alırım.

Bende bardak almayı çok severim... Hele birde o kadar çok model çıktı ki hepsi al beni diyor...:52::52: Ben kupaları da çok severim... :16::16:

ben o ayşeciği yerim ısırırım o totoyu haberin olsun

durun size dün ki oğlumun yaramazlığını anlatayımda kopun

akşam annem borana yoğurt yedirirken altını kirletmiş annem açmış değiştirmiş derken babam sevmeye başlamış demiş azcık seveyim torunumu sonra yedir neyse annemde yemek yapmaya dalmış babamda boranı yürütecine koymuş uyuya kalmış o sırada biz almaya gittik annem kapıyı açtı içerde dedi içeri girdimki ne göreyuim tahmin edin bakalım asla tahmin edemezsiniz

ben,m afacan oğlum sen git masanın üzerindeki yoğurda nasıl yetiştiyse ki yürüteçten baya da yüksek kaseyi al hiç dökmeden yürütecin ön masa kısmına indir elleriyle şapır şupur biz güzel ye sonra yetinme kaseye kafanı sok ağzınla ye ayy o sahneyi görmeliydiniz öldük öldük yarıldım yerlere yattım yeminle dönüp bir bakışı var suç işlemiş gibi apzının kenarlarından yoğurtlar akıyor üstü başı yürüteç her yer yoğurt gözleri kirpikleri her yer ama bildiğin yoğurt çocuk olmuş oğlum önce bir çekindi sonra biz gülmeye başlayınca başladı oda gülmeye kahkahalar atıyor bizimle o halini ömür boyu unutmayacağım böylece ilk yaramazlığımızı yapmış olduk yaptıkları yapabileceklerinin göstergesi oldu hiç aklıma gelmediki resmini çekeyim çok pişman oldum sonra bakar baka gülerdik
anasına bak oğlunu al. çok komikti gerçekten. benim oğlumda bu günlerde mutfağa girince ağzını şaplatıyor.

ben o ayşeciği yerim ısırırım o totoyu haberin olsun

durun size dün ki oğlumun yaramazlığını anlatayımda kopun

akşam annem borana yoğurt yedirirken altını kirletmiş annem açmış değiştirmiş derken babam sevmeye başlamış demiş azcık seveyim torunumu sonra yedir neyse annemde yemek yapmaya dalmış babamda boranı yürütecine koymuş uyuya kalmış o sırada biz almaya gittik annem kapıyı açtı içerde dedi içeri girdimki ne göreyuim tahmin edin bakalım asla tahmin edemezsiniz

ben,m afacan oğlum sen git masanın üzerindeki yoğurda nasıl yetiştiyse ki yürüteçten baya da yüksek kaseyi al hiç dökmeden yürütecin ön masa kısmına indir elleriyle şapır şupur biz güzel ye sonra yetinme kaseye kafanı sok ağzınla ye ayy o sahneyi görmeliydiniz öldük öldük yarıldım yerlere yattım yeminle dönüp bir bakışı var suç işlemiş gibi apzının kenarlarından yoğurtlar akıyor üstü başı yürüteç her yer yoğurt gözleri kirpikleri her yer ama bildiğin yoğurt çocuk olmuş oğlum önce bir çekindi sonra biz gülmeye başlayınca başladı oda gülmeye kahkahalar atıyor bizimle o halini ömür boyu unutmayacağım böylece ilk yaramazlığımızı yapmış olduk yaptıkları yapabileceklerinin göstergesi oldu hiç aklıma gelmediki resmini çekeyim çok pişman oldum sonra bakar baka gülerdik

vee dün akşamki ziyafetten bahsedeceğim şimdik

akşam eve gititim eşim et sote yapmış ama hiçbir yerde böylesini görmedim duymadım yemedim o derece lezzetli bir şey yanına acılı meze yapmış havuç salatası yapmış masayı hazırlamış fanusun içine gül yaprakları koymuş aralara mum yakmış masada şamdanlar mumlar genelde bu masayı ben hazırlardım özel günlerde demek ki iyi ders almış alkol kullanmayacağımı bildiği için meyve suyu almış meyve salatası yapmış araları incilerle gül yapraklarıyla süslemiş yani resmini çekecektim ama o anın büyüsünü bozmak istemedim eşim böyle şeyleri paylaşmayı sevmez bize özel kalsın der gördüğüm an nasıl mutlu oldum anlatamam gerçekten ihtiyacım varmış böyle bir sürprize meğerse dün bizim tanışma yıldönümümüzmüş ben bilmiyordum aslında eşimde bilmiyordu şöyle ki eşim benim eski çalıştığım iş yerinde servis şoförü olarak işe başlamıştı o zamanlar öğrenciydi part time çalışıyordu biz öyle tanıştık aylarca karşılıksızdır diye açılamadık 1 yıl sonra işi bıraktıktan sonra bana açıldı derken masal başladı vs vs eşimde tesadüfen işe başladığı gün kendisine verilen giriş kartını bulmuş yani bundan 6 yıl evvel dün eşim bizim fabrikada işe başlamış ve o günde biz tanışmışız ben bile tam tarihini bilmiyordum böylece öğrenmiş olduk ve masalın başlangıcını böyle şahane bir sürprizle kutlamış hayatımın en mutlu günlerinden biriydi çok çok mutlu etti beni oğlumu aldık geldik yemeğimizi yedik oğlum mumları suyun içinde görünce çıldırdı onlara dokunabilmek için mücadele etti durdu ama beceremedi :9::9::9: tabi az önce anlattığım hikayeden sonra yemeğe oturmadan evvel oğlanı yıkamak gerekti bu arada yemekler soğudu yeniden ısıttık :32: sonra oğlum uyudu biz masayı topladık eşimle ışıkları kapadık mum ışığında eski günleri yad ettik off başlı başına çok iyi bir geceydi hee birde hediye almış o biraz özel :17::17::17::26: :32::32::32:
bayaa romantikmişsiniz. benim eşimin süprizleri çok farklı olur. eee gece erken bitmiş. bukadar romantizm ardından. neyse mutlu olmana çok sevindim. böyle eş herkezin başına.

Bizde fırında köfte patates, haşlanmış karnıbahar ve spagetti vardı. Ama artık çok geç sanırım:)

Pek tatlııııı... Maşallah... Asude sen değil miydin kızım zayıf diyen? Ben karıştırdım mı?

evet o bendim ama zayıf dememiştim yemiyo demiştim.yemediği halde kilosu çok iyi doktorda şaşırıyo yemiyosa emmiyosa nasıl bu kiloda oluyo die :26:

iyiyim canım çok saol. aşırı yorgunluk vardı ama başka sebebide varmı bilmiyorum. sabaha kadar uyumuşum, nasıl olduysa paşam da uyumuş. kıyamadı annesine galiba. kalktığımda kendimi iyi hissediyordum. CENA, PEMBEHİPOPOTAM sizde çok saolun çok iyiyim.
geçmiş olsun canım yaa iyimisin pek şuanda..:26:

tabi vereyim kuzummm
Fincanda pandispanya/Fincan pastası | Cahide Sultan

nasıl yaa evde hiç çay fincanı da mı yok.....:53:

Ayyy ev ne hale gelmiş öyle..:53::53: ben sinirimden oturur ağlardım herhalde... :30::30:

geçmiş olsun canım yaa iyimisin pek şuanda..:26:

tabi vereyim kuzummm
Fincanda pandispanya/Fincan pastası | Cahide Sultan

nasıl yaa evde hiç çay fincanı da mı yok.....:53:

Ayyy ev ne hale gelmiş öyle..:53::53: ben sinirimden oturur ağlardım herhalde... :30::30:

eşimin abisinin oğluda klozetin içindeki suyla yüzünü yıkamış. dolayısıyla ağzınada giriyor su. şimdi 2 yaşında. annesi çok titizdir çocuğun emziğini kırklar resmen bide kaynatır. ama çocuk ne yapar halıya sürer sürer ağzına alır.

Back
X