evet o konuda katılıyorum terbiyesiz gerçekten bende bu nedenle hiçbir filmine para veripte gitmemişimdir ama ata demirerin tüm filmlerini ilk haftasında izlerim stand up gösterileri hoşuma gidiyor çok belaltı ama evde aile içinde izlenebiliyor duuu tabi oğlum anlamaya başlayana kadar

bu arada tşk ederim eğlenceli bir akşamdı az sonra

haklısın ya okurken bile sinirlerim zıpladı kaç yaşlarında bu bakıcı sen gelene kadar iyice uyusunki oda rahat etsin istiyor tabi gerçi boranda öyle söylediğin gibi sabah 8,5 -9 gibi uyanır 11,30 da uyur 12,30 da uyanır bazen 12 yada 1 dede uyandığı olur sonra 3-4 e kadar oynar genelde yorgun düşer hemencecik uyur yarım yada 1 saat sonra uyanır ondan sonra 6,5 gibi uyur 7,5 ta uyanır bende gelmiş olurum oynarız kudururuz eğleniriz iyice yorulur kuzum sonra 9 gibi muhallebisini yediririm 10 gibide emziririm uyku moduna geçer yani çok erken uyumuyor ama benim tercihim bu çünkü zaten eve 7,5-8 gibi geliyorum o saattede uyursa yüzünü göremem oğlumun çıldırırım zaten akşamdan akşama 2 saat vakit geçirebiliyorum ondanda vazgeçemem ama annem konusunda şimdi bunları okuyunca abarttığımı anladım bana yada eşime nasıl davrandığının hiçbir önemi yok oğlum çok mutlu önemli olan bu geçenlerde tartıştık annemle işyerimin orda ev tutucam çocuğu anaokuluna vericem 1 yaşından sonra diyordum yada bakıcı bulurum diyordum sinirim geçince saçmaladığımı farkettim kızdım kendi kendime bencillik yapma zaten bütün gün iştesin 2 saat ancak ayırabiliyorsun oğluna e babasıda iş gereği hep uzakta çocuğun ihtiyacı olan şefkati annen ve baban gösteriyor işte onlardanda uzaklaşırsa asosyal mutsuz faydasız bir çocuk olur görürsün o zaman gününü otur oturduğun yerde şükret haline dedim bazen kızıyorum ediyorum ama ana kız çekişmesi işte birde yakın olunca birbirimizin kıymetini anlamıyoruz nankörlük yapıyoruz belkide
canım inan hiçbir fikrim yok ama doktorun bilgilendirmesi gerekirdi ben olsam ağzıma geleni söylerdim o doktora bir sürü para verip gidiyoruz kontrole tenezzül edipte açıklama gereği duymuyorlar neymiş döküntülü hastalık anlatki bilelim bilmediğim şeyden nasıl kurtaracağım koruyacağım çocuğumu yok yok kızarım ederim ama Allahı var şimdi bizim doktor bıktırana kadar anlatır en ince detayına kadar herşeyi ama sağlık ocağı ne kadar yardımcı olabilecekki onlar pratisyen hekim uzman değiller bir çoğuda bebek konusunda deneyimsiz kendi çocuk doktorunuza götürdünüzmü ya da iyi bir çocuk doktoru bulun hatta bence en güzeli eğitim hastaneleri ama çapa gibi cerrahpaşa gibi ismiyle öne çıkan iyi hastanelerden bahsediyorum ama arkadaşların bahsettiği altıncı hAstalık neyse araştırdım biraz o kadar korkulacak birşey değilmiş inşallah hiçbirine gerek kalmaz iyileşir bir an evvel
aynen öyle bir imaj çizdin gözümde tam misafir ağırlayacak hatunsun yalnız çizimden bahsetmişsin meslek ne mimarmı modelistmi merak ettim
burdayımmmm akşamları evden girmiyorum zaten oğluma ayıracak 2 saatim var onuda nette geçirmek istemiyorum ama gündüzleri sizinleyim her fırsatta girip lak lak yapıyorum
evet şanslıyım kırkyılda bir kafasına eser yemek yapar ama ne yemek yemede yanında yat valla yanlış olmuşuz o hatun ben erkek olmalıymışım çok hamarat
valla öyle arada konuşuyoruz buluşalım diye ama nerde olur ne zaman olur ben bilmem kızlar bilir

muhtemelen yaz aylarında olacak ama yer mekan o zaman kararlaştırılır ve muhakkak burdan duyurulur ben sana mesajla haber veririm şekercim
evet bende sık oluyordu eskiden şimdi süt azaldığı için olmuyor çocuk az emdiği zaman süt tamamen boşalmadığından süt bezesi denen bir beze oluşuyor elinle dokun böyle misket gibi dokununca kayar hatta çok ağrı yapardı benim bazen öyleki belime vururdu ağrısı yürüyemezdim şükür 6 aya kadar sütüm çoktu yetiştiremiyordu emmekle afacan ama son 2 aydır kesildi iyice iş stresi diğer sorunlar çok etkiledi

ayşecik emdikçe geçer canım o korkma bugün yarın geçer tamamen pompan varsa sağsan aslında biraz hem yedeklemiş olursun acil bir işin çıkar bir yere gitmen gerekir al yanına yedekteki sütü mesela rahat olur ben baya yedeklemiştim evdeyken geçen hafta sonuncu yedeğimi tükettim bu aya kadar idare etti beni çok işe yaradı