arkadaşlar siz ayva suyu veriyormusunuz. ben arada bir havuç suyuna karıştırıyorum. meyve sonuçta bir sakıncası olmaz heralde dimi.Bendeeee. Bi ara vereyim bari
canım bizimki mama yemiyor, emiyor.e dönüş ne olcak olmaz
ne emzirmesiiimaması yokmuuuu gerçi awmde emzirme olayı var bebek odası var
spordan şimdi geldim bacım,Bakıyorum bakıyorum yazan var mı diye.. Ama nerdeeeeee?
Cena nereye gittin? Herkes nerdeeeee:84::84::84::84:
Bende size küstüm işte...
artık güvenmek zorundayız zaten..merhaba kızlar,
bugun kendımı astım. sabah erkenden kalktım, hazırlandım, kızımın karnını doyurdum, altını temziledim. evden ilk defa tek cıktım. kızımı babasına bıraktım. acıkırsa nasıl mama yapacagını anlattım. biberonun içine mamayı koydum. 11 e kadar baba kız evde kaldılar. 11 de anneme götürdü. hem uykusu bölünmemiş, sabah soğuğunu yememiş oldu, hemde annem 6.30 da kalkmamıs oldu.
esıme ancak guvenmeye basladım...biraz gec oldu ama...
teşbihte hata olmaz.ama eline vermekte mantıklı. hatta bugün verdim yarısını yutmuş.
Bendeeee. Bi ara vereyim bari
Haklısın cena, doğru söze ne denir ki.canım bizimki mama yemiyor, emiyor.
haricen o kavanozlardaki meyve püresi yoğurdu falan desen onları da yemiyor.
ama emzirme bana zor değil, kadıköy bana yakın ya evde emzirir çıkarım,
eşim getirir muhtemelen o zaman da arabada..
gelmesine geliyorsun da, dönmesine mi dönemiyorsun anlamadım
spordan şimdi geldim bacım,
bi yandan ayşeciki emziriyom bi yandan yazıyom :126:
var mı benim gibi müdavim (ya da deli ):86:
sen niye küsüyon hemen beeah!
artık güvenmek zorundayız zaten..
sen bi de çalışıyorsun, hepsine yetmek çok güç.. yükün hafifler böyle, bak ne güzel olmuş..
teşbihte hata olmaz.
akıllı düşünene kadar deli köprüyü geçermiş
aferin oğluşuna, afiyet bal şeker olsun, şifa olsun yavruma..
canderincim bu konuda eşlerede görev düşmeli. benim eşimde bu konuda çok iyidir yapar valla. (çok nadiren de olsa)ama benim sana çooook büyük özür borcum var. sana yazdığım cevap konusunda. ayy nebileyim her yanlış anladığımıda yazmam gerekmiyor ya. sonradan düşününce kötü oldum yaa delimiyim neyim. diyorum ya bugün hiç iyi değilim ben. gülüp geçeceğini düşünüyorum ama tepkin farklıda olursa gerçekten çok üzülürüm. hatta kk den ayrılabilirimde. kötü niyetle yazmış olmadığımı bil yeter. ne gelirse başıma hep bu yüzden geliyor zaten, insanların farklı tepki vermeyeceğini düşünürüm, sonrada düşününce keşkee derim ama iş işten geçer. ama ben kötü düşünmediğim için karşımdakinin de kötü düşünmeyeceğini düşünürüm hep. neyse kendi kendime kızdım sadece. tekrar özür dilerim.merhaba kızlar,
bugun kendımı astım. sabah erkenden kalktım, hazırlandım, kızımın karnını doyurdum, altını temziledim. evden ilk defa tek cıktım. kızımı babasına bıraktım. acıkırsa nasıl mama yapacagını anlattım. biberonun içine mamayı koydum. 11 e kadar baba kız evde kaldılar. 11 de anneme götürdü. hem uykusu bölünmemiş, sabah soğuğunu yememiş oldu, hemde annem 6.30 da kalkmamıs oldu.
oleyyyy tamam senide ekliyorum listeyekızlaaarr günaydıınnn
cinconum ban seslenmişsin günlerdir ama geçmişi okuyamadığım için henüz görmedimm tatlımm,
diş bugdayı partinize gelmeyi çok isterim beni listene ekle canımm
ayyy yazık yavrum birde yakalandımı :) kendi öğrencilik yıllarım aklıma geldikçe üzülüyorum öğrencilere ya aynı güne 3 ayrı sınav koydukları oluyor nasıl çalışsın garipler robot değiller ya hani bütün konuyu kopya çekmesi başka birşey kızarımda hani bir formülü yazıvermiş bir kağıda mesela ona kızmam sonuçta formülü nerde kullanacağını biliyorsa ezberlemesinede gerek yok zatensağol canım
doğru söylüyosun canım biz herşeye yettikçe daha da seriliyolar
bende arada yapıyorum onu bunalıyorum o da anlıyo toparlanıyo
ama bi zaman sonra yine aynı arayı açmamak lazım
bensiz doğum günüm olmaz canan siz en iyisi bana gelin hem erzurumu da görmüş olursunuz
en güzeli buuu
bende öğle arasındayım oğlum uyuyo ve çok kızgınım
ben nasıl özledim onu ama yaa neden uyuyo ki
ne dengesizim hee uyumasa da neden uyumuyo derim ama
görmek istiyodum aşkımı:26::26:
bugün sınav yapıyorum öğrencilere kopya yakaladımm
bi de onları okuması var tabii:18::18:
ahh ah darısı başıma benimki 5 dk başbaşa kalmaya korkuyor yiyecek çocuk onu sanki diyorum araba koltuğuna koy işyerine gelin beni alın büyüdü artık eline ver bir havuç gelene kadar kemirir zaten 15 dk lık yol yok anacım ödü kopuyormerhaba kızlar,
birşey olmz canım biz aylardır veriyoruz doktor önerisiydi çokta seviyorarkadaşlar siz ayva suyu veriyormusunuz. ben arada bir havuç suyuna karıştırıyorum. meyve sonuçta bir sakıncası olmaz heralde dimi.
sen ne temiz kalplisin daha bir sevdim şimdicanderincim bu konuda eşlerede görev düşmeli. benim eşimde bu konuda çok iyidir yapar valla. (çok nadiren de olsa)ama benim sana çooook büyük özür borcum var. sana yazdığım cevap konusunda. ayy nebileyim her yanlış anladığımıda yazmam gerekmiyor ya. sonradan düşününce kötü oldum yaa delimiyim neyim. diyorum ya bugün hiç iyi değilim ben. gülüp geçeceğini düşünüyorum ama tepkin farklıda olursa gerçekten çok üzülürüm. hatta kk den ayrılabilirimde. kötü niyetle yazmış olmadığımı bil yeter. ne gelirse başıma hep bu yüzden geliyor zaten, insanların farklı tepki vermeyeceğini düşünürüm, sonrada düşününce keşkee derim ama iş işten geçer. ama ben kötü düşünmediğim için karşımdakinin de kötü düşünmeyeceğini düşünürüm hep. neyse kendi kendime kızdım sadece. tekrar özür dilerim.
busmaiii gördüm seni bana cevap vermedin diş buğdayı için bekliyorum
ay benide şikayet edecekler her halta maydanoz diye herkese cevap yetiştiriyorum
Canım sana soyle soyluyeyım..pazartesı gecesı yattım hastaneye..suyum gelmedı;acılma hıç olmadı o gunu sunı sancıyla gecırdım olmadı..neyse ertesı gune kaldım sabah 6 bucuktan aksam 5 e kadar acılma 7 cm sadece oda senın dedıgın gıbı ellemeyen ebe kalmadı nobetçi filan hepsıyle tanıstıkk yani.neyseee zor bşr normal doğumum oldu..ama şu varkıi yaşımdan dolayı..bıraz erkene cekıyorum..dığer bebek dogana kadar 36 fılan olucam Allah ızın verırse..bana kalsa tek cocuk yeter dıyorum ama hem babamız ıstıyor tek cocuk oldugu ıcın kendısı..hemde kv olsun kendı annem olsun..bakalımm kısmett yınede ozamana kadar bir mani olmazsaa..
Büyük İstanbul buluşması netlesıyorr..orda olsam gelirdım bendee ne kadar fazla yazamasamda herkesı tanıyor gıbıyımm görmeden..
bende 1 aydır ayva suyu komposta yapıp verıyorumm..baktım buyume cagındakı bebeklerede faydalıymıs..
oglum uyudu ve uyandıı son yarım saat içindee..dün size özendeımm corbasından,salatasına,pılavından,koftesıne ve yalancı tavuk göğsuneee yoruldummmm bı hafta yeter bana bu..bugün uyudr kaydır biseylerr var aksama:)herzaman olmaz dimi..kolay gelsınnnn hepımızeeee..opuldunuzzzz..
Okuyorum canım burdayım
Cevap verdim ya benim durumum belirsiz mayıs haziran gibi gelicem istanbula tarih uyarsa tabi ki katılcam inşallah
merhaba kızlar,
Ayy bende kendini astın zannettim. aşmışsın. çok pardon yaa nasıl korktum. bugün hiç iyi değilim galiba okuduğumuda yanlış anlıyorum.
arkadaşlar siz ayva suyu veriyormusunuz. ben arada bir havuç suyuna karıştırıyorum. meyve sonuçta bir sakıncası olmaz heralde dimi.
Yemekte pişti sonunda çok şükür. yemekleri günlük hazırlıyorum kocişim başka türlü yemiyor. en fazla 2 gün oda artarsa çorba yada kurufasulye tarzı yemekler. akşam yapıyordum genelde yemeklerimi hem sıcak kalıyor hemde hemen yenmiş oluyor. akşam bi 5 dak dinleneyim dedim. uyumuş kalmışım. eşim gelmiş beni uyandırdı. eyvahh dedim yemek yapmadım. allahtan anlayışlı eşim var o konuda. öğleyin elimde kalıp ne yapsam nasıl değerlendirsem diye düşündüğüm yufkaları patateslı sigara böreği yapıp fırına sürmüştüm. yanına biraz kahvaltı ve çay koydum yedi afiyetle.
Öğretmen olsan geçirmezsin hepsini emin ololeyyyy tamam senide ekliyorum listeye
1-elifnaz
2-şeker portakalı
3-borntobemother
4-karakız
5-ilknur
6-miracle
inşallah listemiz dahada uzar
ayyy yazık yavrum birde yakalandımı :) kendi öğrencilik yıllarım aklıma geldikçe üzülüyorum öğrencilere ya aynı güne 3 ayrı sınav koydukları oluyor nasıl çalışsın garipler robot değiller ya hani bütün konuyu kopya çekmesi başka birşey kızarımda hani bir formülü yazıvermiş bir kağıda mesela ona kızmam sonuçta formülü nerde kullanacağını biliyorsa ezberlemesinede gerek yok zaten
iyiki öğretmen olmamışım valla ben hepsini geçiriridim kıyamazdım
ahh ah darısı başıma benimki 5 dk başbaşa kalmaya korkuyor yiyecek çocuk onu sanki diyorum araba koltuğuna koy işyerine gelin beni alın büyüdü artık eline ver bir havuç gelene kadar kemirir zaten 15 dk lık yol yok anacım ödü kopuyor
birşey olmz canım biz aylardır veriyoruz doktor önerisiydi çokta seviyor
sen ne temiz kalplisin daha bir sevdim şimdisanmam canderinin olumsuz tepki vereceğini kötü bir niyet yokki hem bizim topik bağlılık sözü verdi kimse kimsenin lafında art niyet aramayacak hiçbirimiz diğerini bilerek isteyerek kırmayacak bu sözlerin dışına çıkan olursa birde demezmi istersen kk dan ayrılabilirim dur bakalım nereye pazara kadarmıydı kaçak hemende ayrılırmış kızıcam ama sana
bugün eski işyerime satılan bir ürünün eğitimini vermeye gittim iş arkadaşlarımı çok özlemiştim sohbet muhabbet çok güzel geldi kalabalık ortamda çalışmayı çok özlemişim laboratuvarı çok özlemişim ofis ortamı bana göre değilmiş bunu anladım mutsuzluğum bundan kaynaklanıyor sevmediğim istemediğim bir işi yapıyorum benim laboratuvara dönmem lazım beher tutmam lazım ama tüm bunlar için az daha zaman lazım eşimin işi bir otursun bende başvurularımı bu yönde yapacağım
orda da eleman açığı varmış başvursam deneyimlerim onlar için çok büyük avantaj alırlar diye düşünüyorum zaten sorunsuz ayrılmıştım
ohhh fikri bile bana iyi geldi laboratuvara dönücem bennnn
uydururum tatlım geleceğin tarih belli olsun yeterki
Kızlar bu arada benim oğlum acaip dişini gıcırdatıyor iki gündür. Durup durup yapıyor. Çıkan ses içimi tuhaf ediyor ayrı, dişine zarar verecek diye korkuyorum ayrı. Var mı böyle birşey yaşayıp duyan??
canım, ayşeciğin alt dişlerini geldikten 1 ay sonra üsttekiler patladı.
o ara üst dişlerin uçlarını biz göremiyorduk, ama sürekli gıcırdatıyordu..
içim garip oluyordu, bi yandan dediğin gibi dişlerine zarar verir diye korkuyordum.
dikkatini dağıtıyordum yapmasın diye..
üsttekiler de tam patlayınca bi daha yapmadı..
aryam, canım nasıl geçti dr randevunuz?
güzel haberler ver bize
çalışan anneler, şu linke bi bakar mısınız piliiiiis:92:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/606367-calisan-anneler.html
canım, ayşeciğin alt dişlerini geldikten 1 ay sonra üsttekiler patladı.
o ara üst dişlerin uçlarını biz göremiyorduk, ama sürekli gıcırdatıyordu..
içim garip oluyordu, bi yandan dediğin gibi dişlerine zarar verir diye korkuyordum.
dikkatini dağıtıyordum yapmasın diye..
üsttekiler de tam patlayınca bi daha yapmadı..
aryam, canım nasıl geçti dr randevunuz?
güzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?