Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım çoooook sevindimmmmmm. Hayırlı olsun. Allah'ım hep güzel şeyler yaşatsın :)

Canlar ben geldim ama herkezler nerede. sadece pembehipopotamı görüyorum. naber canım nasılsın. sınavlar da başlamış hee. branjın neydi. mesleğin hem çok güzel hemde çook yorucu değilmi. ablamda öğretmen ondan biliyorum. tatilleri vs o bakımdan çok güzel.

oyyyy davetiyeni sevsinler.

canım kusmasından gerçekten bıktım artık. ilk aylarda daha yoğun kusardı şimdi okadar değilde yinede önlüksüz durduramıyorum. hoş önlükte olsa yine batıyor. günlük açıyorum makine. akşama kadar birikiyor. sayesinde saklayabileceğim hiç kıyafeti kalmadı hepsi eskimiş durumda yıkanmaktan. kıyafeti azıcık kenarı kusmuk olsa çıkarıyorum nekadar da olsa kokuyor. bir değil bin kıyafet feda olsun da ütü yapmaktan da gınaa geldi. belim ağrıdığı için.

arkadaşlar siz ayva suyu veriyormusunuz. ben arada bir havuç suyuna karıştırıyorum. meyve sonuçta bir sakıncası olmaz heralde dimi.
canım ayva suyu çok faydalıymış ben haberlerde izlemiştim
gribal enfeksiyonların önlenmesi ve tedavisinde ayrıca kalp gibi birsürü faydası varmış

ne yavrumu canım yaa
dersi dinlemez dersin akışını bozar iş çalışmaya gelince kopya çeker
kusura bakmasın deli gibi çalışan ağzımdan çıkan her lafı öğrenmeye
çalışan öğrencilerimin hakkını yedirmem ben
emin ol sende öğretmen olsan acımazdın zaten formül değil düpedüz sayfa doldurmuş çocuk

hadi inşallah canım
bu fikir bana da iyi geldi nedense

oleyyy yaşasın çoook sevindim canımm benim
kv ye de yardım etmişsin maşallah sana Allah razı olsun

kızlar bende okuldan geldim adetim bitti gusül aldım
namaz kıldım 8. sınıfların sınavı kaldı onu hazırlıycam
ama eşim maça gitti oğlumda şimdi ağlamaya başladı nasıl olacak?:44::44:

insanın yaptığı işi sevmesi gerçekten çok önemli. inşallah kendi branşında istediğin gibi bir işe girersin.

ben kesinlikle normal doğum düşünenlerdendim. hamileliğimin 9. ayına girmiştim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyordum. hastaneye gittim. bana yatış verdiler. sürekli nst den kalp atışlarını dinliyorlar. tabi bu işlemi doğum yapacakların odasında yapıyorlar. bağıranlar ağlayanlar. bende onlarla birlikte başladım ağlamaya. hastaneden kaçtım. başhekim tanıdığımız. eşimi aramıştım geldi aldı beni. fazla ilerlemeden b.hekim geri gelmemizi ısrarla istedi. birkerede vajinal muayene sırasında kaçmıştım hastaneden. gitmedim hastaneye tabi. psikolojim bozulacaktı. benim doğum hikayem çok ilginç. normal doğumdan sezeyana geçtik. ammaaa bende seneye çocuk düşünenlerdenim. başka istemiyorum zaten allahtan başka olmazsa.

Herkes nerede yahu?? Genelde bu saate kadar bi ton birşeyler yazılırdı :)

Ayva suyunun bebeklere gribal anlamda iyi geldiğini bilmiyordum. ama verdiğimde iyi olmuş. bundan sonra daha sık veririm artık. pembehipopotama da dediğim gibi hem zor hem rahat hemde bir bayan için yapılabilecek en güzel meslek diye düşünüyorum. ancak bu çocuklara laf anlatmak baya zor bi durum. ablamda 7.8. sınıflara ders veriyor. bide dayak olayı yasakya ablam çok kızdığında iki üç tel saçını çekiyormuş. gıklarını çıkaramıyorlar ozaman diyor. ama haklı şimdi ablamda. karşısında şakır şakır sakız çiğniyormuş.

hem de nasıl ne terbiyesizlikler var
ben ne kadar sabrılı olduğumu başladığımda anladım kan beynime sıçrıyo bazen
ama hiç bişey yapmıyorum bunun adı sabır sanırım ama hiiç kolay olmuyo
yinede daha iyi bi meslek düşünemiyorum kendim içinbaşarılı
olan öğrencilerimi görmek kadar güzel bi duyguda yok

kız morefla nerlerdesin neden yazmıyosun yusuf beye gidiyomusun hala bebişin nasıl ses var bacımmm

Iste geldim burdayim ya ben hep sizi okuyorum ama telden cok zor yaziyrm o yuzden muhabebte yetisemiyom baktim herkes cok guzel sohbet ediyo bend araya maydonoz.olmayayim doyorum.bu arada herkese slm.olsun :)yusufa gidiyom canim 9 ay miayyenz var nisanda sen gidiyomusun ya bebm bebek hic biiisi yemiyo seninki nasil born demek bulusyosunz beb zayiflasam bende bulusurdum sisko sisko evden cikmam istemiyi
Hhhah:))

fotoğraftaki senmisin. çok tatlıymışsın canım.benimde saçlarım bayaa uzundu. küt kestirdim. ohh öyle rahat ettimki. kütün modelide çok güzel ,öne doğru bayaa uzun arka kısa.aynen senin dediğin gibi. hepsi arkadan toplanacak uzunlukta. saçım uzunken ben hep bukle yapardım. elimde maşa hergün hiç bıkmadan, herkezler bayılırdı. birde açık küllü bir kumrala boyatmıştım uçlara doğru sarıya dönüktü. kıydım valla saça uğraşamam. zamanla yarışıyoruz evde. inan çok rahat edersin bu modelde. ben çok rahatım.

izin için altyapı çalışmalarına şimdiden başla derim..
beni yorgunluk değil, kokusu mahvetti bacım

ay inşşşallah

Bugun aksaraya gittik eminönüne niyet edip

Cenayı geçtim haaaaaaaaaa

Haticecim çok sevindim demiştim ben sana rabbim dert vermsin evlatlarımıza

Son düzenleme:

çok sevindim canım Allah bir daha boyle şeyler yasatmasin inşallah..

Canım sorma ya yazılılar haftaya ama kim soru haIrlayacak bilmem bu veletle :) ben lisede matematik öğretmeniyim. İşimi seviyorum ama birçok mesleğe yapıldığı gibi bizim mesleğimiz de değersizleştirildi. Sayfı yok. Dertliyim çok

Kusan bebek çok fena ya. Reflüsü mü var? Yoksa yapısı mı bu?? Allah'ım kötü hastalık vermesin. Allah kolaylık versin.

Normal doğum bana hiç normal gelmiyo :) onca insan ve elleme :/

Ah bi de liseleri gör sen... Git gide bozuluyor nesiller. Sonumuz hayr olsun.

Zaten aralardaki pırlantalar olmasa bu iş hiççç çekilmez

ben çıkıyorum veee hepinize rahat bir gece diliyorum.

Mışıl mışıl uyuyacağımız bir gece olsun inşallah

Selamlarrrrr herkeseeee:))
Tatilimizi yaptık geldik evimize. Yerleşik hayata geçmeye çalışıyoruzzzz:)) sizler nasılsınızzzz??:)))

Maşallah aryaya Allah başka dert vermesin
Hayır fotoğraftaki ben değilim , saçı örnek olarak gösterdim

Selamlarrrrr herkeseeee:))
Tatilimizi yaptık geldik evimize. Yerleşik hayata geçmeye çalışıyoruzzzz:)) sizler nasılsınızzzz??:)))

Hoşgeldinnn

ecoşun çamaşırındaki ilaç lekeleri nasıl çıkar yemek lekeleride çıkmıyorrrrr

Valla ne büyük nimet değil mi sağlık? Birde böyle anlarda anlamasak...
Saolun cena, karakız, pediastrum, born, busmai, pempehipo, nkolik, elifnaz....

Herkese benden çaayy!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…