Kıqzlar hepinizde iyi dilekleriniz için sağolun.... Öpüldünüz tek tek...
Veeeee güzel habere gelelimm!! Dr baktı eko ya bişi yok bu çocukta dedi. Hatta üfürümü de gecmiş kalmamış muhtemelen kansızlıjtan olmuştur, kansızlığı bitincede geçmiştir dedi.:)))))) biz de bi kutlama yemeği yediiikkk. Rahat bi nefes aldım valla. Ağladım mutluluktan:)sonra kv lere uğradık, dizlerim ağrıyo falan dedi oda. Yemeğinizi bari yapim dedim bende. İki arada hemen bi dolma yaptım artık( akibetinden şüphelerim var:) sonra yola çıktık evimize geldiik. Allahım bütün hastalara şifa versin çok zor ...
oyyyy davetiyeni sevsinler.davetiyemizi görmeyenler için tekrarlıyorum
gelebilecekler isim verirse çok sevinirim
elifnaz, şeker portakalı, borntobemother,zeynep, karakız katılacaklar
cena ve libyana kesin bilgi vermediler beklemedeyim
miracle ve busmai sizden de yanıt bekliyorum
canım kusmasından gerçekten bıktım artık. ilk aylarda daha yoğun kusardı şimdi okadar değilde yinede önlüksüz durduramıyorum. hoş önlükte olsa yine batıyor. günlük açıyorum makine. akşama kadar birikiyor. sayesinde saklayabileceğim hiç kıyafeti kalmadı hepsi eskimiş durumda yıkanmaktan. kıyafeti azıcık kenarı kusmuk olsa çıkarıyorum nekadar da olsa kokuyor. bir değil bin kıyafet feda olsun da ütü yapmaktan da gınaa geldi. belim ağrıdığı için.Canım inşallah güzel haberlerle dönün.
Waow süper :) bizde bu işin sonu hiç böyle bitmez
Canım geçmiş olsun. Sezeryanı epidural mi oldun sırt ve bel ağrısı çekiyorsun? Ben genel oldum. Ufaklığın kusmasına da dayanamıyor insan dimi :/
canım ayva suyu çok faydalıymış ben haberlerde izlemiştimarkadaşlar siz ayva suyu veriyormusunuz. ben arada bir havuç suyuna karıştırıyorum. meyve sonuçta bir sakıncası olmaz heralde dimi.
ne yavrumu canım yaaayyy yazık yavrum birde yakalandımı :) kendi öğrencilik yıllarım aklıma geldikçe üzülüyorum öğrencilere ya aynı güne 3 ayrı sınav koydukları oluyor nasıl çalışsın garipler robot değiller ya hani bütün konuyu kopya çekmesi başka birşey kızarımda hani bir formülü yazıvermiş bir kağıda mesela ona kızmam sonuçta formülü nerde kullanacağını biliyorsa ezberlemesinede gerek yok zaten
iyiki öğretmen olmamışım valla ben hepsini geçiriridim kıyamazdım
hadi inşallah canımbugün eski işyerime satılan bir ürünün eğitimini vermeye gittim iş arkadaşlarımı çok özlemiştim sohbet muhabbet çok güzel geldi kalabalık ortamda çalışmayı çok özlemişim laboratuvarı çok özlemişim ofis ortamı bana göre değilmiş bunu anladım mutsuzluğum bundan kaynaklanıyor sevmediğim istemediğim bir işi yapıyorum benim laboratuvara dönmem lazım beher tutmam lazım ama tüm bunlar için az daha zaman lazım eşimin işi bir otursun bende başvurularımı bu yönde yapacağım
orda da eleman açığı varmış başvursam deneyimlerim onlar için çok büyük avantaj alırlar diye düşünüyorum zaten sorunsuz ayrılmıştım
ohhh fikri bile bana iyi geldi laboratuvara dönücem bennnn
oleyyy yaşasın çoook sevindim canımm benimKıqzlar hepinizde iyi dilekleriniz için sağolun.... Öpüldünüz tek tek...
Veeeee güzel habere gelelimm!! Dr baktı eko ya bişi yok bu çocukta dedi. Hatta üfürümü de gecmiş kalmamış muhtemelen kansızlıjtan olmuştur, kansızlığı bitincede geçmiştir dedi.:)))))) biz de bi kutlama yemeği yediiikkk. Rahat bi nefes aldım valla. Ağladım mutluluktan:)sonra kv lere uğradık, dizlerim ağrıyo falan dedi oda. Yemeğinizi bari yapim dedim bende. İki arada hemen bi dolma yaptım artık( akibetinden şüphelerim var:) sonra yola çıktık evimize geldiik. Allahım bütün hastalara şifa versin çok zor ...
insanın yaptığı işi sevmesi gerçekten çok önemli. inşallah kendi branşında istediğin gibi bir işe girersin.bugün eski işyerime satılan bir ürünün eğitimini vermeye gittim iş arkadaşlarımı çok özlemiştim sohbet muhabbet çok güzel geldi kalabalık ortamda çalışmayı çok özlemişim laboratuvarı çok özlemişim ofis ortamı bana göre değilmiş bunu anladım mutsuzluğum bundan kaynaklanıyor sevmediğim istemediğim bir işi yapıyorum benim laboratuvara dönmem lazım beher tutmam lazım ama tüm bunlar için az daha zaman lazım eşimin işi bir otursun bende başvurularımı bu yönde yapacağım
orda da eleman açığı varmış başvursam deneyimlerim onlar için çok büyük avantaj alırlar diye düşünüyorum zaten sorunsuz ayrılmıştım
ohhh fikri bile bana iyi geldi laboratuvara dönücem bennnn
ben kesinlikle normal doğum düşünenlerdendim. hamileliğimin 9. ayına girmiştim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyordum. hastaneye gittim. bana yatış verdiler. sürekli nst den kalp atışlarını dinliyorlar. tabi bu işlemi doğum yapacakların odasında yapıyorlar. bağıranlar ağlayanlar. bende onlarla birlikte başladım ağlamaya. hastaneden kaçtım. başhekim tanıdığımız. eşimi aramıştım geldi aldı beni. fazla ilerlemeden b.hekim geri gelmemizi ısrarla istedi. birkerede vajinal muayene sırasında kaçmıştım hastaneden. gitmedim hastaneye tabi. psikolojim bozulacaktı. benim doğum hikayem çok ilginç. normal doğumdan sezeyana geçtik. ammaaa bende seneye çocuk düşünenlerdenim. başka istemiyorum zaten allahtan başka olmazsa.Canım sana soyle soyluyeyım..pazartesı gecesı yattım hastaneye..suyum gelmedı;acılma hıç olmadı o gunu sunı sancıyla gecırdım olmadı..neyse ertesı gune kaldım sabah 6 bucuktan aksam 5 e kadar acılma 7 cm sadece oda senın dedıgın gıbı ellemeyen ebe kalmadı nobetçi filan hepsıyle tanıstıkk yani.neyseee zor bşr normal doğumum oldu..ama şu varkıi yaşımdan dolayı..bıraz erkene cekıyorum..dığer bebek dogana kadar 36 fılan olucam Allah ızın verırse..bana kalsa tek cocuk yeter dıyorum ama hem babamız ıstıyor tek cocuk oldugu ıcın kendısı..hemde kv olsun kendı annem olsun..bakalımm kısmett yınede ozamana kadar bir mani olmazsaa..
Büyük İstanbul buluşması netlesıyorr..orda olsam gelirdım bendee ne kadar fazla yazamasamda herkesı tanıyor gıbıyımm görmeden..
bende 1 aydır ayva suyu komposta yapıp verıyorumm..baktım buyume cagındakı bebeklerede faydalıymıs..
oglum uyudu ve uyandıı son yarım saat içindee..dün size özendeımm corbasından,salatasına,pılavından,koftesıne ve yalancı tavuk göğsuneee yoruldummmm bı hafta yeter bana bu..bugün uyudr kaydır biseylerr var aksama:)herzaman olmaz dimi..kolay gelsınnnn hepımızeeee..opuldunuzzzz..
Bazen gözü karartmak lazım :) çok sevindim bu olumlu gelişmeye :)
Haha ben de okurken "nasıl yani??" Dedim ama devamında hetonum düştü :)
Hiç denemedim ama burda okuduklarımdan sonra deneyeceğim inşallah.
Günlük yemek!! Ah ah eskiden benim kocacığım da öyleydi. Şimdi yemek bulsa şükrediyor :)))
Öğretmen olsan geçirmezsin hepsini emin ol
Ay hadi bakalım inşallah eşinin işi bir güzel oturur da sen de mutlu olacağın o ortamda çalışırsın.
Kızlar bu arada benim oğlum acaip dişini gıcırdatıyor iki gündür. Durup durup yapıyor. Çıkan ses içimi tuhaf ediyor ayrı, dişine zarar verecek diye korkuyorum ayrı. Var mı böyle birşey yaşayıp duyan??
Herkes nerede yahu?? Genelde bu saate kadar bi ton birşeyler yazılırdı :)
pembehipopotama da dediğim gibi hem zor hem rahat hemde bir bayan için yapılabilecek en güzel meslek diye düşünüyorum. ancak bu çocuklara laf anlatmak baya zor bi durum. ablamda 7.8. sınıflara ders veriyor. bide dayak olayı yasakya ablam çok kızdığında iki üç tel saçını çekiyormuş. gıklarını çıkaramıyorlar ozaman diyor. ama haklı şimdi ablamda. karşısında şakır şakır sakız çiğniyormuş.canım ayva suyu çok faydalıymış ben haberlerde izlemiştim
gribal enfeksiyonların önlenmesi ve tedavisinde ayrıca kalp gibi birsürü faydası varmış
ne yavrumu canım yaa
dersi dinlemez dersin akışını bozar iş çalışmaya gelince kopya çeker
kusura bakmasın deli gibi çalışan ağzımdan çıkan her lafı öğrenmeye
çalışan öğrencilerimin hakkını yedirmem ben
emin ol sende öğretmen olsan acımazdın zaten formül değil düpedüz sayfa doldurmuş çocuk
hadi inşallah canım
bu fikir bana da iyi geldi nedense
oleyyy yaşasın çoook sevindim canımm benim
kv ye de yardım etmişsin maşallah sana Allah razı olsun
kızlar bende okuldan geldim adetim bitti gusül aldım
namaz kıldım 8. sınıfların sınavı kaldı onu hazırlıycam
ama eşim maça gitti oğlumda şimdi ağlamaya başladı nasıl olacak?:44::44:
Ayva suyunun bebeklere gribal anlamda iyi geldiğini bilmiyordum. ama verdiğimde iyi olmuş. bundan sonra daha sık veririm artık.pembehipopotama da dediğim gibi hem zor hem rahat hemde bir bayan için yapılabilecek en güzel meslek diye düşünüyorum. ancak bu çocuklara laf anlatmak baya zor bi durum. ablamda 7.8. sınıflara ders veriyor. bide dayak olayı yasakya ablam çok kızdığında iki üç tel saçını çekiyormuş. gıklarını çıkaramıyorlar ozaman diyor. ama haklı şimdi ablamda. karşısında şakır şakır sakız çiğniyormuş.
kız morefla nerlerdesin neden yazmıyosun yusuf beye gidiyomusun hala bebişin nasıl ses var bacımmm
fotoğraftaki senmisin. çok tatlıymışsın canım.benimde saçlarım bayaa uzundu. küt kestirdim. ohh öyle rahat ettimki. kütün modelide çok güzel ,öne doğru bayaa uzun arka kısa.aynen senin dediğin gibi. hepsi arkadan toplanacak uzunlukta. saçım uzunken ben hep bukle yapardım. elimde maşa hergün hiç bıkmadan, herkezler bayılırdı. birde açık küllü bir kumrala boyatmıştım uçlara doğru sarıya dönüktü. kıydım valla saça uğraşamam. zamanla yarışıyoruz evde. inan çok rahat edersin bu modelde. ben çok rahatım.kv gelcek bugün fırsat bu fırsat kuaföre gitmeyi düşünüyorum
saçlarım dalgalı kabarık, uzun saçı sadece topuz yaparak dolaşıyorum evde çok sıkıldım
bakım da yapamıyorum, beceremiyorum ya fön çekip düzeltirken çok sıkılıyorum kolum ağrıyorzaten eşim dalgalı seviyor ona da maşayla uğraşamam bazen köpük sürüyorum ama ensemde saç olunca bunalıyorum bi süre sonra,haydii gene topuz
öne doğru uzun kestirmek istiyorum arkası kısa olursa belki daha rahat ederim
Eki Görüntüle 660647
izin için altyapı çalışmalarına şimdiden başla derim..
beni yorgunluk değil, kokusu mahvetti bacım
ay inşşşallah
Kıqzlar hepinizde iyi dilekleriniz için sağolun.... Öpüldünüz tek tek...
Canlar ben geldim ama herkezler nerede. sadece pembehipopotamı görüyorum. naber canım nasılsın. sınavlar da başlamış hee. branjın neydi. mesleğin hem çok güzel hemde çook yorucu değilmi. ablamda öğretmen ondan biliyorum. tatilleri vs o bakımdan çok güzel.
oyyyy davetiyeni sevsinler.
canım kusmasından gerçekten bıktım artık. ilk aylarda daha yoğun kusardı şimdi okadar değilde yinede önlüksüz durduramıyorum. hoş önlükte olsa yine batıyor. günlük açıyorum makine. akşama kadar birikiyor. sayesinde saklayabileceğim hiç kıyafeti kalmadı hepsi eskimiş durumda yıkanmaktan. kıyafeti azıcık kenarı kusmuk olsa çıkarıyorum nekadar da olsa kokuyor. bir değil bin kıyafet feda olsun da ütü yapmaktan da gınaa geldi. belim ağrıdığı için.
insanın yaptığı işi sevmesi gerçekten çok önemli. inşallah kendi branşında istediğin gibi bir işe girersin.
ben kesinlikle normal doğum düşünenlerdendim. hamileliğimin 9. ayına girmiştim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyordum. hastaneye gittim. bana yatış verdiler. sürekli nst den kalp atışlarını dinliyorlar. tabi bu işlemi doğum yapacakların odasında yapıyorlar. bağıranlar ağlayanlar. bende onlarla birlikte başladım ağlamaya. hastaneden kaçtım. başhekim tanıdığımız. eşimi aramıştım geldi aldı beni. fazla ilerlemeden b.hekim geri gelmemizi ısrarla istedi. birkerede vajinal muayene sırasında kaçmıştım hastaneden. gitmedim hastaneye tabi. psikolojim bozulacaktı. benim doğum hikayem çok ilginç. normal doğumdan sezeyana geçtik. ammaaa bende seneye çocuk düşünenlerdenim. başka istemiyorum zaten allahtan başka olmazsa.
Ayva suyunun bebeklere gribal anlamda iyi geldiğini bilmiyordum. ama verdiğimde iyi olmuş. bundan sonra daha sık veririm artık.pembehipopotama da dediğim gibi hem zor hem rahat hemde bir bayan için yapılabilecek en güzel meslek diye düşünüyorum. ancak bu çocuklara laf anlatmak baya zor bi durum. ablamda 7.8. sınıflara ders veriyor. bide dayak olayı yasakya ablam çok kızdığında iki üç tel saçını çekiyormuş. gıklarını çıkaramıyorlar ozaman diyor. ama haklı şimdi ablamda. karşısında şakır şakır sakız çiğniyormuş.
hem de nasıl ne terbiyesizlikler var
ben ne kadar sabrılı olduğumu başladığımda anladım kan beynime sıçrıyo bazen
ama hiç bişey yapmıyorum bunun adı sabır sanırım ama hiiç kolay olmuyo
yinede daha iyi bi meslek düşünemiyorum kendim içinbaşarılı
olan öğrencilerimi görmek kadar güzel bi duyguda yok
ben çıkıyorum veee hepinize rahat bir gece diliyorum.
Bugun aksaraya gittik eminönüne niyet edip
Cenayı geçtim haaaaaaaaaa
Haticecim çok sevindim demiştim ben sanarabbim dert vermsin evlatlarımıza
Hayır fotoğraftaki ben değilim , saçı örnek olarak gösterdimfotoğraftaki senmisin. çok tatlıymışsın canım.benimde saçlarım bayaa uzundu. küt kestirdim. ohh öyle rahat ettimki. kütün modelide çok güzel ,öne doğru bayaa uzun arka kısa.aynen senin dediğin gibi. hepsi arkadan toplanacak uzunlukta. saçım uzunken ben hep bukle yapardım. elimde maşa hergün hiç bıkmadan, herkezler bayılırdı. birde açık küllü bir kumrala boyatmıştım uçlara doğru sarıya dönüktü. kıydım valla saça uğraşamam. zamanla yarışıyoruz evde. inan çok rahat edersin bu modelde. ben çok rahatım.
Selamlarrrrr herkeseeee:))
Tatilimizi yaptık geldik evimize. Yerleşik hayata geçmeye çalışıyoruzzzz:)) sizler nasılsınızzzz??:)))
ecoşa geçen hft küçük kuru incir almıştım çok sevmiştii sizde alın dr çok faydalı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?