Bende aynı şeyden çok şikayetçiyim. Bazılarına kosla yapıyorum o bile çıkarmıyorecoşun çamaşırındaki ilaç lekeleri nasıl çıkar yemek lekeleride çıkmıyorrrrr
canım ezmeden mi veriyosun benimki kocaman parçayı ısırıp ağzına alıyo korkuyorum yutacak diye
Bende aynı şeyden çok şikayetçiyim. Bazılarına kosla yapıyorum o bile çıkarmıyor
Günaydın kızlar, güzel bir gün bizi bekliyor... Topiği ben kapamışım ben açayım bari dedim:)
yok canım eline veriyorum ortadan ikiye ayırıp ( sonuçta yuvarlak güm yutabilir ) küçük küçük kopararak ada emerek yiyor :26:
sürekl bakıyorum ne yapıyor dye müdahile etmiyorum yiyor valla
ayyyyyyyyyyyyy güzelim kıyafetlerimiz gittiiiiiiii 2 kere giydiği vardı hele offf nasılll içim gidiyor baktıkçaa
günaydınnnnnnn neresi güzellll laaaaaaaa diyesim var
ecoş gece boyu 3 ağladıhele dün öğlen 1den sonra akşam 12 ye kadar doping ilacı yutmuş gibiydi
anlatamam oturmuyor kalkmıyor sürekli kahkaha atıyor babababa annniii diye geziyordu
eşim olmasa napardım o yürütüp oynatıp yordu ; gerçi o da yorulmuştu
kafayı yemek üzeriyimmmmm bak yine ecoş aaaaaaaa dedi ağladı gittim uyuyor
Bu çocukların da bir günü bir gününü tutsa değil mi? :)
öğlene ne yapcaksınız bebelere
günaydın canım
bizimkine karnıbahar yaptım onu yiyecek inşallah
istanbuldasın ve gelmeyeceksin öyle miii?demek bulusyosunz beb zayiflasam bende bulusurdum sisko sisko evden cikmam istemiyi Hhhah:))
busmai cvp vermiş ya,,, ben de eksik kalmayayım.. hayır değilfotoğraftaki senmisin.
ay aksarayda ne varki beeah!! :100:Bugun aksaraya gittik eminönüne niyet edip
Cenayı geçtim haaaaaaaaaa
emiyor, iyice yumuşayınca da ufak parçalar alıyor.canım ezmeden mi veriyosun benimki kocaman parçayı ısırıp ağzına alıyo korkuyorum yutacak diye
ne zaman ısmarlıcaaan ?.
Saolun cena, karakız, pediastrum, born, busmai, pempehipo, nkolik, elifnaz....
Herkese benden çaayy!)
ben kesinlikle normal doğum düşünenlerdendim. hamileliğimin 9. ayına girmiştim ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyordum. hastaneye gittim. bana yatış verdiler. sürekli nst den kalp atışlarını dinliyorlar. tabi bu işlemi doğum yapacakların odasında yapıyorlar. bağıranlar ağlayanlar. bende onlarla birlikte başladım ağlamaya. hastaneden kaçtım. başhekim tanıdığımız. eşimi aramıştım geldi aldı beni. fazla ilerlemeden b.hekim geri gelmemizi ısrarla istedi. birkerede vajinal muayene sırasında kaçmıştım hastaneden. gitmedim hastaneye tabi. psikolojim bozulacaktı. benim doğum hikayem çok ilginç. normal doğumdan sezeyana geçtik. ammaaa bende seneye çocuk düşünenlerdenim. başka istemiyorum zaten allahtan başka olmazsa.[/QUOTE .!.:sen anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi bende bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım 39.haftamda doktorum hergün nst ye bağlanıcaksın demişti ve evde elimde dr un verdiği liste kaçta hareket etti kaç saat sonra hareket etti die hareket sayarken kafayı yiycektim bide ünv hastanesine görüneyim dedim ve akşamına gittim bana suyun azalmış ve hemen doğuma alıcaz dediler ama ne açılma ne sancı hiçbişey yok eşim sürekli nst ye bağlıyolar ve yanımda doğum yapanlar sancı çekenler kafayı yiycektim kimseyi yanıma almadılar hapishane gibi sonunca zorla suni sancı ve çeşitli ebe dr hepsinin parmakları bilmiyorum kaç nöbet dr ve hemşire değişti cuma akşamı girdik salı günü çıktık hastaneden.2 gün sancıdan sonra artık kendimi kaybettim dedim imza atıcam ben gidiyorum ama yollamadılar hatta dinlemediler bile en sonunda camdanatıcam kendimi dedim ve artık kendime zarar vermeye başlamışım heryerim mordu sonradan gördüm.yani kaçamadım .bebeğin kalp atışları azalınca mecbur sezeryana aldılar açılmada 5 cm den fazla olmadı zaten.sancı çekmekten bebeğimin kafası up uzun olmuştu diyoki dr senin yüzünden bak bebeğin kafası uzadı dr u öldürecekti eşim nerdeyse dışarda zaten baya kavgaetmişler.hazırlıklarım kapı süsüm şekerlerim saçıma takıcağım kurdela hepsine ne heves etmiştim hazırlamıştım ama o kadar zor doğumun ardından bunların hiçbirini yapamamıştım .o an bebeğime bişey olmamasından başka bişey gelmedi aklıma .sezeryanında çok kötü geçmiş bebek çıkmış ben baya bi geç gelmişim rahim dağılmış resmen zor toparlamışlar kanamam da çok olmuş .neyse çok uzadı hala etkisindeyim ondan dün olmuş gibi anlatabiliyorum psikolojim şu an alt üst durumda ama hala çocuk düşünebiliyorum sanırım mecburi sezeryan olmasının rahatlığı olsa gerek.sabah sabah anlattıklarıma bak kusura bakmayın ya bir dokun bin ahh işit demişler benimki o hesap oldu .kusura bakmayın ve günaydın herkese yine çok erken uyandı kızım ve ben yine uykusuzum
ay aksarayda ne varki beeah!! :100:
sen zaten öylesine gezmeye gittiğinde aksaraya, eminönüne kadar gel..
biz buluşacağımız zaman bi kadıköye gelme..
Iste geldim burdayimya ben hep sizi okuyorum ama telden cok zor yaziyrm o yuzden muhabebte yetisemiyom baktim herkes cok guzel sohbet ediyo bend araya maydonoz.olmayayim doyorum.bu arada herkese slm.olsun :)yusufa gidiyom canim 9 ay miayyenz var nisanda sen gidiyomusun ya bebm bebek hic biiisi yemiyo seninki nasil born demek bulusyosunz beb zayiflasam bende bulusurdum sisko sisko evden cikmam istemiyi
Hhhah:))
ay sabah sabah cinlendim..:95:sen anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi bende bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım 39.haftamda doktorum hergün nst ye bağlanıcaksın demişti ve evde elimde dr un verdiği liste kaçta hareket etti kaç saat sonra hareket etti die hareket sayarken kafayı yiycektim bide ünv hastanesine görüneyim dedim ve akşamına gittim bana suyun azalmış ve hemen doğuma alıcaz dediler ama ne açılma ne sancı hiçbişey yok eşim sürekli nst ye bağlıyolar ve yanımda doğum yapanlar sancı çekenler kafayı yiycektim kimseyi yanıma almadılar hapishane gibi sonunca zorla suni sancı ve çeşitli ebe dr hepsinin parmakları bilmiyorum kaç nöbet dr ve hemşire değişti cuma akşamı girdik salı günü çıktık hastaneden.2 gün sancıdan sonra artık kendimi kaybettim dedim imza atıcam ben gidiyorum ama yollamadılar hatta dinlemediler bile en sonunda camdanatıcam kendimi dedim ve artık kendime zarar vermeye başlamışım heryerim mordu sonradan gördüm.yani kaçamadım .bebeğin kalp atışları azalınca mecbur sezeryana aldılar açılmada 5 cm den fazla olmadı zaten.sancı çekmekten bebeğimin kafası up uzun olmuştu diyoki dr senin yüzünden bak bebeğin kafası uzadı dr u öldürecekti eşim nerdeyse dışarda zaten baya kavgaetmişler.hazırlıklarım kapı süsüm şekerlerim saçıma takıcağım kurdela hepsine ne heves etmiştim hazırlamıştım ama o kadar zor doğumun ardından bunların hiçbirini yapamamıştım .o an bebeğime bişey olmamasından başka bişey gelmedi aklıma .sezeryanında çok kötü geçmiş bebek çıkmış ben baya bi geç gelmişim rahim dağılmış resmen zor toparlamışlar kanamam da çok olmuş .neyse çok uzadı hala etkisindeyim ondan dün olmuş gibi anlatabiliyorum psikolojim şu an alt üst durumda ama hala çocuk düşünebiliyorum sanırım mecburi sezeryan olmasının rahatlığı olsa gerek.sabah sabah anlattıklarıma bak kusura bakmayın ya bir dokun bin ahh işit demişler benimki o hesap oldu .kusura bakmayın ve günaydın herkese yine çok erken uyandı kızım ve ben yine uykusuzum
zeytinburnunda aöf büro yok mu kııı?babamın hayrınamı gittimmm hıı hıııııkitaplarımı aldım hem kocişimle gitttimmmmm hıh
bak bak bahaneye baaaak!!sen gelmezsen bende gelmemmm
zeytinburnunda aöf büro yok mu kııı?
aksaraya kadar geldin ?
yok annem aksarayda var asarayda ki büronunda sınav yeri gaziosmanpaşa ydı en son gittim okul düşünnn :111:
bak bak bahaneye baaaak!!
ay sabah sabah cinlendim..:95:
madem su kalmamış, suni sancıyla niye o kadar zaman kaybediyorlar..
annenin o kadar ağrı acıdan sonra doğuma gücü kalır mı?..
yok bebeğin kafası uzamış, ne diye böyle zorluyorsun o zaman?!
hem bebeği tehlikeye atıyorlar hem anneyi..
yani normal yapıcaz diye bu kadar da zorlamanın alemi nedir?
kadının bedenini de harap ediyorlar, psikolojisini de..
sonra da '' normal doğumdan korkmayın!''
eee, nasılsa can onların canı değil, bebek onların değil..
bi de niye ben gidicem diyince bırakmıyorlar, anlamadım..
gidicem kardeşim, başka hastaneye başka doktora..
bu hakka sahip değil miyim ben.. :99:
ay sabah sabah cinlendim..:95:
madem su kalmamış, suni sancıyla niye o kadar zaman kaybediyorlar..
annenin o kadar ağrı acıdan sonra doğuma gücü kalır mı?..
yok bebeğin kafası uzamış, ne diye böyle zorluyorsun o zaman?!
hem bebeği tehlikeye atıyorlar hem anneyi..
yani normal yapıcaz diye bu kadar da zorlamanın alemi nedir?
kadının bedenini de harap ediyorlar, psikolojisini de..
sonra da '' normal doğumdan korkmayın!''
eee, nasılsa can onların canı değil, bebek onların değil..
bi de niye ben gidicem diyince bırakmıyorlar, anlamadım..
gidicem kardeşim, başka hastaneye başka doktora..
bu hakka sahip değil miyim ben.. :99:
günaydın hayatım
tarif alayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?