Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar, güzel bir gün bizi bekliyor... Topiği ben kapamışım ben açayım bari dedim:)

Son düzenleme:
canım ezmeden mi veriyosun benimki kocaman parçayı ısırıp ağzına alıyo korkuyorum yutacak diye

yok canım eline veriyorum ortadan ikiye ayırıp ( sonuçta yuvarlak güm yutabilir ) küçük küçük kopararak ada emerek yiyor :26:

sürekl bakıyorum ne yapıyor dye müdahile etmiyorum yiyor valla

Bende aynı şeyden çok şikayetçiyim. Bazılarına kosla yapıyorum o bile çıkarmıyor

ayyyyyyyyyyyyy güzelim kıyafetlerimiz gittiiiiiiii 2 kere giydiği vardı hele offf nasılll içim gidiyor baktıkçaa

Günaydın kızlar, güzel bir gün bizi bekliyor... Topiği ben kapamışım ben açayım bari dedim:)

günaydınnnnnnn neresi güzellll laaaaaaaa diyesim var

ecoş gece boyu 3 ağladı hele dün öğlen 1den sonra akşam 12 ye kadar doping ilacı yutmuş gibiydi

anlatamam oturmuyor kalkmıyor sürekli kahkaha atıyor babababa annniii diye geziyordu
eşim olmasa napardım o yürütüp oynatıp yordu ; gerçi o da yorulmuştu

kafayı yemek üzeriyimmmmm bak yine ecoş aaaaaaaa dedi ağladı gittim uyuyor

Bu çocukların da bir günü bir gününü tutsa değil mi? :)

pembehipopatam ne pembe su aygırı gibi birşey demi nerden geldi kız aklına

günaydın canlar..
aryaaaaaa, çok sevindim bacım, gözün aydın, gözümüz aydın
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın, bütün hasta çocuklara şifa diliyorum..

demek bulusyosunz beb zayiflasam bende bulusurdum sisko sisko evden cikmam istemiyi Hhhah:))
istanbuldasın ve gelmeyeceksin öyle miii?

fotoğraftaki senmisin.
busmai cvp vermiş ya,,, ben de eksik kalmayayım.. hayır değil

geçenlerde bi restoranttayız, karşı masada bi çift var..
adam uzun boylu açık buğday tenli, ince bi bıyığı var..
hanım da az etine dolgun, beyaz tenli, böyle simsiyah kaşları var, kaşı gözü muntazam..
çok da güzel, eller zarif ince, oturması kalkması hanımefendi.. lacivert bi pardösü var üzerinde..
uzun uzun baktım, gülümsüyorum kıza..
sonra dedimki, niye bakıyorum bu insanlara.:44:
cevap içimden geldi, busmai diye bakıyorum o kıza..
ee, peki kerem nerede?

Bugun aksaraya gittik eminönüne niyet edip
Cenayı geçtim haaaaaaaaaa
ay aksarayda ne varki beeah!! :100:
sen zaten öylesine gezmeye gittiğinde aksaraya, eminönüne kadar gel..
biz buluşacağımız zaman bi kadıköye gelme..

canım ezmeden mi veriyosun benimki kocaman parçayı ısırıp ağzına alıyo korkuyorum yutacak diye
emiyor, iyice yumuşayınca da ufak parçalar alıyor.
ben de veriyorum arada, hiç bi tehlike olmadı. ama yine de riskli bi şey, o yüzden göz önünde olmalı..

.
Saolun cena, karakız, pediastrum, born, busmai, pempehipo, nkolik, elifnaz....
Herkese benden çaayy!)
ne zaman ısmarlıcaaan ?

Son düzenleme:

ay aksarayda ne varki beeah!! :100:
sen zaten öylesine gezmeye gittiğinde aksaraya, eminönüne kadar gel..
biz buluşacağımız zaman bi kadıköye gelme..

babamın hayrınamı gittimmm hıı hııııı kitaplarımı aldım hem kocişimle gitttimmmmm hıh

sen gelmezsen bende gelmemmm nerelerdesin kız sen iyisin sanırım şükür bebiş nasıl öp yerime

ay sabah sabah cinlendim..:95:
madem su kalmamış, suni sancıyla niye o kadar zaman kaybediyorlar..
annenin o kadar ağrı acıdan sonra doğuma gücü kalır mı?..

yok bebeğin kafası uzamış, ne diye böyle zorluyorsun o zaman?!
hem bebeği tehlikeye atıyorlar hem anneyi..
yani normal yapıcaz diye bu kadar da zorlamanın alemi nedir?
kadının bedenini de harap ediyorlar, psikolojisini de..
sonra da '' normal doğumdan korkmayın!''

eee, nasılsa can onların canı değil, bebek onların değil..
bi de niye ben gidicem diyince bırakmıyorlar, anlamadım..
gidicem kardeşim, başka hastaneye başka doktora..
bu hakka sahip değil miyim ben.. :99:

Son düzenleme:
zeytinburnunda aöf büro yok mu kııı?
aksaraya kadar geldin ?

yok annem aksarayda var asarayda ki büronunda sınav yeri gaziosmanpaşa ydı en son gittim okul düşünnn :111:

bak bak bahaneye baaaak!!

yok gelmemmm o gelmeden gelmemmmmmmmmmmmm :111:

ayşe çok gelişimli bir çocuktu çok kıskanıyordum ayran içiyordun sürekli normalde hiç kıskanmam hiç hırslı değilim hamileyken sanırım duyguları değişiyor

aynen bırak doğum yapmaya adımı sorsalar söyleyemiycek durumdaydım artık.bide diyolarki sancı çekerken bağırma ıkınma ellerini kıpırdatma serum gitmiyo eee nasıl mümkün olucak bu kendimi paralıycak kadar sancı çekerken.artık sezeryana alırken hala dokdor uzaktan laf sokuyo ben o haldeyken bide bebeğimin kalp atışları kesik kesik olduğunu söylediler zaten korkuyorum diyoki bakıyorum da sezeryana alıyoruz diyince kestin sesini ben sana normal doğum yaptırırdım da sen dua et bebeğe nasıl bunu diyebilir ya ben o haldeyken sen çok kötü bir annesin daha şimdiden sadece kendini düşünüyosun flan diyo hala kulaklarımda o kelimeler kendi hastaneme kendi doktoruma gitmek istedim ama vermediler işte bilmyiorum öyle bir hakkım yok sanırım imza attırmışlar doğumhaneye alırken onu bile hatırlamıyorum neyse öyle böyle bir doğum atlattık şükür kuzum iyi ve kafası düzeldi 15 güne flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…