Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kıymasını önceden pişirip dipfrize koymuştum. Yeşil mercimeği önden haşladım kara suyunu döktüm. Sora biraz tereyağında kıymayı kavurdum, mercimeği ekledim çok azda tuz suyu da ekleyip biraz fokurdattım ve belendır tuttum. Bende tipini beğenmedim çocuk beğenmemekte haklı galiba, tarif verirseniz tekrar denerimm

bu arada karakızla konuştum
cezası 7 günmüş. neden ceza aldın sorusuna,ben istedim diye cvp verdi..:86:
bazen karakızı anlamıyorum, bu da o anlardan biri..

Şaşırdım....

Bu arada yeni nickinle ilgili yorumuma kızmadın dimi?? Anneciğin de çıkmıştır şimdiye ameliyattan. İnşallah kısa zamanda toparlanır.

Mercimeği birkaç saat suda beklettik. Sonra yağda soğanı pembeleştirip kıymayı ekledik. İçindeki kırmızılıklar gidince az patates, az havuç, az kırmızı közlük biber ve mercimek ekledik. Ha bi de azıcık salça ve tuz. Kaynayıp pişince de blenderdan geçirmedik. Benim oğlum lapa gibi çorba sevmiyor. Taneli istiyor o yüzden.

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum gece çok giremiyorum kızımla oynaşmaktan giremezsem sabaha girersem akşam görüşmek üzere öptüm sizi ve bebişleri

'O' ve Ben banada bunu anımsattı güzel kitaptı ben beğendm ismini görür görmezde necip fazıl geldi aklıma diğerini hiç düşünmedim bile hayırlı olsun canım.bu arada annenin ameliyatın iyi geçmesine sevindim Rabbim başka dert göstermesin inş.

harika ne kadar güzel bir yazıymış akşam akşam eve daha bir özlemle gideceğim şimdi

NFK annenin ameliyatı sonuçlandı mı? Bu arada nfk evet ilk anlamda ne olabilir diye düşündüğümde açıkçası necip fazıl kısakürek aklıma gelmemişti nifak ya da nafaka gibi birşey düşündüm ama ne alakaki dedim anlamadım herhalde birşeyin kısaltmasıdır kendisine özel bir anlamı vardır dedim evet öyleymiş neyse bu halinede alışacağız zamanla inş annen iyidir bir an evvelde toparlar

merhaba kızlar ne zamandır giremedim nedenine gelince şöyle özet geçeyim sabah kalkıyoruz kızı doyur evi toparla hazırlan çık ordan elifi anneme bırakıp spora sonra geliyorum öğlen kızı doyur sonra gezmelere eve geliyorum hiç halim kalmıyor elifte çok hareketlendi bu ara hep yürümek (yürüteçle) gezmek istiyor bende peşinden. akşam hoşafım çıkıyor bi kaç günümüz böyle geçti. geçmiş çoook birikmiş şöyle bakabildiğim kadar bakıcam öpüldünüz.

Kızlarrr Size SÜPPERRRR bir haberim var

Allah gönlüme göre verdi dün eski işyerimden arkadaşlarada size söylediğim konuyu açtım ben laboratuvar özledim bu iş bana göre değil dedim arkadaşlarımdan ikisi ABDİ İBRAHM İLAÇ ta çalışıyor şefleride zaten deneyimli eleman istiyormuş konuyu açmışlar cv mi göstermişler şef hemen toplantı düzenlemiş veeeeeeeee yaklaşık 1 saat evvel insan kaynaklarından aradılar
uygun bir gün belirleyelim görüşmeye davet edeceğim başvurunuz onaylandı şartları netleştirmek için sizi fabrikamıza davet ediyorum dedi yalnız ben henüz başvuru bile yapmadım çocuklar içerden halletmişler inanamıyorum 1 günde olduda bitti maşallah

şimdi sorun abdi ibrahim hadımköyde ben çekmeköydeyim eşimde diyor başla bu yazı atlatalım sonra evi taşırız çocukta büyür işyeride kreş açacakmış o sorunda ortadan kalmış olur Allahım nasıl mutluyum anlatamam KUR-TUL-DUMMMMMMMMMMMMMM

Hadi bu akşam herkese benden pasta ve çay

pinkprinces nkolik nerelerdesiniz

geldim canım geldim sonunda bi sürü değişiklik olmulş girmeyeli nickleriniz değişmiş ama tanıdım hepinizi hayırlı olsun yeni isimleriniz nfk grnt kelebeklersonsuzuçar sanırım bunlara alışmam biraz uzun sürcek

Canım çoooooook sevindim. Ne kadar temiz kalplisin ki daha geçen gün konuştuğun konuydu şimdi gerçek oldu :) işlerin hep böyle rast gitsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun.

selam kızlar ben girmeyeli bayagı değişiklikler olmuş.nfk kod adlı arkadaş:) geçmiş olsun annecıgıne umarım ıyıdır sımdı.
diğer ismini değiştiren arkadaşlara da hayırlı olsun.

ben bu gun itibariyle tek başıma istanbul treafiğine çıkmış bulunmaktayım.o bakımdan cok mutluyum.

bu haber super gerçekten canım,sankı kendı basıma gelmıs gıbı sevındım inan.hayırlı ugurlu olsun canım.hayrını gör ınsallah

ben yeşil mercimeğin suyuna ekmek batırıp vermiştim pek hoşlanmamıştı..
tuz koydunuz mu yaparken?
tuzsuz yeşil mercimek yenmiyor, bebekleri suçlamayalım..
az az tuz atabiliriz yemeklerine...

Valla cnm ayni dedigin gibi cok tatsiz oluyor ben cok cok minik hemen attim tuz belkide ondan severek yedi artik sekiz aylarini doldurdular bi yudum tuz koymaktan zarar gelmez diye dusunuyorum

Gecmis olsun dileklrnz icin saoln kizlar valahi tek korkum dorugunda grip olmasi oksurup hapsuruo gbi acaba bulastrdmmi off isalah bulasmz..buarada cena yeni ismine alisamadm bn cena demye devm etsem olurmu annen nasi oldu cok gecms olsn rabbim sifa versn ..fatmazra gecmis olsn canm.libyana bnce sende adini degstrmsedn eski nick daha iyidi alistk galiba ondan genede hayrli olsn kizlar adlarnz oglusmda bgn 8.ayni doldurdu 40bin kere masallh tosunuma bgnlerimise sukur saglikla buyur isalah...canim oglusum ss..hadi opuldnz kizlar...

kızlar hepnize hayırlı akşamlar....kafayı yicem bayadır giremiyorum maşallah neler olmus.başka topiğe girdim sandım nick değiştirmişiniz.yazılarınızdan tanıdım vallahi.inşallah hepiniz iyisinizdir.
nfk'cım canım cok üzüldüm rabbim anneciğine şifalar versin,onunla gecmiş olsun
tuğçe geecmiş olsun canım dikkat et oğlusuna bulaşmasın emzirirken maske kullanırsan iyi olur tatlım
libyana,pdiastrum nickleriniz hayırlı olsun kılzar alışmak zor olacak hele cenanınkine
cincon hayırlı uğurlu olsun canım

kızlar bu arada oğluşumun dişleri daha cıkmadı.bi biz kaldık sanırım topikte

nfk ne oldu canım annecine ben konulardan baya uzak kaldım geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. cincon inşallh senin için hayırlısı olsun canım istediğin birşeydi çok sevindim.

Gel bacımm gell birlikte yiyelim.allahtan biz ilçede oturuıoz kimse buralara gelemiyor öyle pat küt:) ben sivasın bi ilçesindeyim canım. Zaten buraya yazdım hava güzel fiye ardından rüzgar çıktı
Kızz bakmaa öyle de değil. Yazdıklarımı okuyan da sanacakki çok çalışkanım. Temizlikten nefret ederim mümkün olduğunca kaçarım mesela. Bide ne yapsam yazıyorum o da çok iş yapıyomuşum gb görünüyor:)
Ayyy benim oğlan hiç sevmedi yaaaa nasıl veriyorsunuz siz?? Kıymayla pişirip blendırdan geçirdim ama hiç hoşlanmadı
Salçadan değilde kıymadan haz etmiyor bizimki. Tavuk balık yiyor ama kıyma cıks. İki kere çektirip kavurmadan çorbasıyla haşlayarak pişirince daha rahat yiyordu ama
Geçmiş olsun kuzumaaa. Bebeklerde iğne duymadım ama eşimin boğazı sık enfeksiyon olur. Ve iğne hemen kendine getirir toparlar bi günde. İlaçla oldugu zaman bi hafta sürüyor.
Bende kıymalı mercimek yapmıştım önceden yemedi. Bide böyle deneyim canım sağol
Yaşasınnnn!! Valla kalbin temizmiş canan. Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Senin değl boranın kısmeti
Bende iki gün önce aynı cümleyi kurdum."kızlar bu arada oğluşumun dişleri daha cıkmadı.bi biz kaldık sanırım topikte" ama bayaa var çıkarmayan merak etme canım.

Nfk ne oldu haber var mı annenden? Nasılmış??

Bu arada bu bebeklere akıl sır ermiyor. Bizimki de huysuz kaç gündür. Ne uyku düzeni ne yemek düzenii hak getire..

canım geçmiş olsun şimdi nasıl ?
ben yeşil mercimeğin suyuna ekmek batırıp vermiştim pek hoşlanmamıştı..
tuz koydunuz mu yaparken?
tuzsuz yeşil mercimek yenmiyor, bebekleri suçlamayalım..
az az tuz atabiliriz yemeklerine...
ben atıyorum çok az en başından beri
var yaa sanki benim işim oldu
o kadar çook sevindim canım
hayırlı olsun yaaa

beni sormayanlara kzıgınım

işte iyiyiz çok şükür

Kız bebeği olan anneler kızınıza bebek kınası yaptınızmı ben diş bugdayıyla birlikte yapmak istiyorum neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz

slm cnm. bebek kınasını ilk defa senden duyuyorum nasıl oluyor ? diş bugdayını ben sadece buğday haşlayıp komşulara dağıtım o kadar. başka bir şey yapmadım.

Yiyelim valla :) rüzgar çıkmasına üzüldüm; nazarım değmiş olabilir :)

Nfk ne oldu haber var mı annenden? Nasılmış??

Bu arada bu bebeklere akıl sır ermiyor. Bizimki de huysuz kaç gündür. Ne uyku düzeni ne yemek düzenii hak getire..

Diş geliyorrrrrr bence :)

Narım ağacım nasılsınnnn?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…