Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

olur mu hamster gbi hiç :)
bebeklermiz buyuyo ya, demek ki oldugumuz yerde değilz.

:) evet çok şükür
Ama büyüyünce de dertleri büyüyor diyorlar
Şikayet etmiyorum herkes biliyo 2 sene ağladım bebeğim olsun diye. Ama bu kadar fedakarlık istediğini bilmiyordum ..bazen pilim bitmek üzere gibi hissediyorum :"(

seni çok iyi anlıyorum gercekten.

bi de geçen gun oğlum elinde zararlı bişi almış oynuyodu, elinden aldım nası sinirleniyo, nasıl kendini atıyo yerlere.. uyy dedim benm cektiğim sıkıntılara bak, şunun yaptıgı edepsizliğe bakk..
sonra farkettim ki buyudukce bu isyanlar artacak, kendi isteklerini yaptırmaya calışcak, biz parmağında oynatıcak, butun hayatımzı ona adayacağız o ne derse o olcak, hep onu mutlu memnun etmek için yasayacağız. bakmak, altını değişmek, yemek yedirmek gbi fiziksel işlerden daha da önemlisi bu işte, çocuguna adanmış bir hayat..

işte o anda anne olmanın ne oldugunun farkına vardım, kafama dank etti diyebilirm :)

rabbime sukurler olsun ki yavrularımızı bizlere bagısladı ama çok zormuş, hiç kolay bişi değil yani.. elhamdulillah şikayetçi değilm ben, yanlış anlaşılmaya sebep olmayım ama bu da boyle bişi.

Onlar bizim zamanımızın idolleri işte bunlar da şimdinin :) bsb da yalan oldu ha hiç kalmadılar ortalıkta...

Sanırım biz çok takıyoruz sağlıklı olsunlar diye. Çünkü şimdi herkese böyle bir dayatma var; sağlıksız besleniyorsunuz, herşey kansorejen... Biz elimizden geleni yapalım çok da takılmayalım çünkü kimse kontrol delisi bir anne istemez :)

Ya boşver ben o lafa hiç takılmıyorum. Hiç değilse uykumuzu alıp dertleri ile savaşabileceğiz onlar büyüyünce

Son düzenleme:
ya kızlar bişi dicem.

bu buluşma 12 mayıs olmasa da ertesi hafta 19 mayısta olsa?

ben cok gelmek istiyorum, ama kızkardeşimin düğünü var 12 mayısta

Canım sen de muhallebiyle beslemeyi denedin mi iyi uyudu o zaman. Benim bebeğim çok uykusuz bi bebek olmadı hiç ne nankörüm değil mi.
Bsb nin sitesine girdim geçen gün Aj in howie nin brian ın hep çocuğu olmuş sadece nick yeni nişanlanmış :) ben brian ı beğenirdin en aile babası o çıktı

Hiçbirimiz şikayet etmiyoruz canım
Şaşkınız diyelim :)

ya kızlar bişi dicem.

bu buluşma 12 mayıs olmasa da ertesi hafta 19 mayısta olsa?

ben cok gelmek istiyorum, ama kızkardeşimin düğünü var 12 mayısta

19 mayıs ta bayram daha sonraya da kalabilir maksat herkese uyan bi tarih olsun

Ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Bence bu bütün zamanını bebeğine ayırdığın için oluyor. Bir süre sonra sabrın kalmıyor, bunalıyorsun, bunaldığının farkında bile olmuyorsun. Bence kendine daha çok zaman ayır. Bakımına, arkadaşlarınlA daha çok zaman geçir, sözün özü bebeğini mutlu etmek için uğraştıgın kadar kendi mutluluğun için de uğraş. Çünkü senin mutlu olmanda mutsuz olmanda ona yansıyacak. Ben okula başladığımdan beri kızımla daha kaliteli zaman geçiriyorum. Evdeyken bunaldığımı bile farkedememişim meğer.

Hayırlı cumalar olsunn..Allah gönlumuzden gecenlerı karsımıza cıkarsın inşAllah..bir cok arkadasımızın dedıklerıne aynen katılıyorumm.bazen oluyor kı bı kısır döngü ıcındeymıs gıbı hıssedıyorum kendımı;sabah olacak maraton baslıyacak ve bu maraton aksam 9 a kadar surecek..uyunacak gece kalkılacak vs vs..bazende dıyorum hamdolsunn şükür rabbıme ıyıkı evladım varr;yerıne hıcbısey koyamıyorum düşününcee Allahım onları korusun..bugun sabah kahvaltısında ali babanın cıftlıgını soyledıkk:)yani soyeldımm..horozun üüüüürüsüne katılarak guluyorr.:)tek elıyle rıtım tutuyor mama sandalyesındee..bıraz oynak olsunn babası hıc oynamayı beceremıyorr..oglumla göbek atacagızz buyuyunce Allah nasıp edersee..
NFK..cok severek okurum ısmının basharflerını tasıdıgın sahsıyetı..İnşALLAH annenın hayırlı haberlerını alırsın canım..umarım amelyettan sonra cok daha rahat gecırecegı zamanları olur..gecmısler olsun..
CİNCON..bende tam senın ne kadar temız kalplı oldugunu dusunuyordum yazdıklarından yola cıkarak..umarım işin olurr ki ben oldugunu bıle dusunuyorum..ınsanın sevdıgı yerde olması cok onemlı gercektenn..ister ev ..ister iş her ne olursa olsun..Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın...
DESTINY 55..Soforlugun hayırlı olsun canım..ınşAllah bende havalr bıraz daha duzelınce bu konuya el atacam..cok ara verıncee yapamıyacakmısım gıbı gelıyor ama bakalım..
NKOLIK..yenı evınız hayırlı olur ınsallah..güle güle oturun..ve de gecmısler olsun..valla bende bı gun kut dıye tututlup kalacamm..aynı seylerı yasıyoruzz cogunluklaa
GRNT..KELEBEKLERSONSUZUCAR..oylemıydı yaaaa:)degısle kusuruma bakma canım paşa uaynmadan hızla yazıyorum gerı donup bakamadım..ısımlerınız hayrılı olsunn..
Dişi cıkmayanlar klubü arkadaslarıı sabırr..bı gun mutlaka cıkacakk..:)bende beklıyorum sabırlaaa..cıksın artıkk..

Aynen katılıyorum canım..zatenn annelıgın ınsana kattıgı sabırr..bazenn ben bu kadar sabırlı bırı degıldım dıyorum kendı kendımee..bende uzun yıllar calısmıs bır olarak calısmanın bı artısı olan kafayı dagıtmanın ne kadar onemlı oldugunu sımdı daha ıyı anlıyorum..sabır dıyormmm yaz gelecek ve daha cok dısarı cıkabılecegızz..bende kendımı malesefkı aman hasta olmasın dıye eve kapatanlardanım

amin bacım, saol..

hastanede akşam ziyarete müsade yok..
kv evde yok..
e babama abime gelin beni alın anneme götürün mü dicem?:99:

kaptım kızı, aldım bastonu.. düştüm yola..
zaten kadıköy-kartal metrosunu da merak ediyordum..
siftahı yaptık ayşecikle.
bi durak var, jet gibi gidip geldik valla..

ayşecikin nenesi iyi, inş yarın taburcu olacak..
fıtığı patlamış, sinirlere yapışmış..
sinirlerden kazımışlar, o yüzden uzun ve zor bi ameliyat olmuş..
ama operasyondan önce kısmı hissizlik yaşadığı ayağında gözle görülür iyileşme var.
daha çok hissediyor ve hareket ettirebiliyor.. elhamdülillah..
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
doğum hariç bizi hastenelere düşürmesin..

Son düzenleme:

Annenin iyi olmasına sevindim canım.. İnşaallah bir daha aynı sıkıntıları yaşamaz...
Seni de tebrik ederim iyi cesaret etmişsin...
Bu arada skype de seni bekliyorum... :97:

30694------- diye başlayan bi numara çağrı yaptı şimdi..
nerenin numarası, kodu bu, ödemeli mi anlamadım:44:

nfk cım yeni nickine alışmak zor olacak ama hayırlı olsun annen ameliyat olmuş, allah şifalar versin tez zamanda şağlığına kavuşsun inşallah

cincon çok sevindim, heleki kreş olayı süper , hayırlı olsun canım, inşallah bende kadro alırda kurtulurum :26:

Arkadaşlar oğlum iki haftadır hem soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı hemde alttaki iki dişinin ard arda patlaması sebebiyle çok huysuzlanıp iştahsızlaştı, pütürlü gıda denemelerime de bu sebeple bi türlü başlayamadım. Zaten bişey yemiyodu doğru dürüst ne istiyosa onu vermeme rağmen onları bile düzgün yemedi, 2haftada kilo almayı bırakın, 200gr vermiş, çok önemli bi rakam değil belki ama yavrumun yanaklar süzüldü resmen
şimdi biraz daha iyi iştahı, bugün tarhananın içne 3kez çekilmiş kavrulmuş kyma ve minik ekmek içleri attım ama öğürüp kustu. oğlum 8ay 3 haftalık, ne dersiniz pütürlü için çok mu geç kaldım, benim durumumda olan var mı? sizinkiler pütürlüye geçerken nasıl geçtiler

Artık ev yemeklerinden vermek istiyorum ama bu sebepten hala geçemedik oğluma ayrı yapıp blendırdan geçiyorum

ben sebzeleri yok etmeden kcuk kucuk ezerek veryorum yiyo, ama ekmek yiyemiyo çorbanın içinde, sennki de ekmekten kusmuş olmasın?

nfk cena mı acaba, ayseck demiş? ben bu ara koptum da biraz

kızlarrrrrrrrr nasılsınızz
CİNCON hayırlı olsun cok sukur hıc sevmıyodun ısını sat 8 de evde oluyodun mudur zaten sorundu cok sukur cok ıyı olmus
NFK yenı ısmın guzelms begendım canım bendemı degıstırsem acaba.benımkıde yarış atı ismi :) Buarada annen ıcın gecmısler olsun
NKOLIK gecmıso o lsun kuzum yaa yazdıklarınla gozumun onunde o halın canlandı tüylerım kalktı cok sukur ıyısın sımdı üşütmemle lgılı tavsıyelerıne uyucam canım benım
TUĞÇEM sıpa nasıl tugececım daha ıyımı gece huysuzkugu devam edıyomu ıyılestı sanırım grıbı dıkkat et dısarı cıkmayın bı sure
LIBYANA yenı ısmın cok uzunmus ama senınkıde cok guzel gülegüle eskit :)
ŞEKER PORTAKALI nasılsıl şekerportakalı iş nasıl gıdıyor rayına oturdu zaten senın.bızımde yavas yavas daha ıyı ek gıda olayını duzenlı verebılıyomusun bızde bıraz sorun.annem bazı gunler verıyosa bazı gunler veremıyo kadın tabı zor yetısıyo
KARAKIZ kızz senmı ıstedın nasıl yanı nıye kuzum?buyuk yazı yazmandan dolayı cezalısın demıslerdı neyse faceden gorusuruz :)
ARYAM bende hepınızı cok sevıyorummm ve gıremıyorum cok ozluyorum :))
FATMAZRA gecmıs olsun canım bende senın gıbı gıremıyorum artık okdugumuz kadar calısınca her yazılanı takıp etmek cok zor
NARAGACI feyza cok guzelsın masaallah cok begendım senı :) oğluşunda mşallah behlul gıbım :)

canım benim geçmiş olsun..
inş tamamen geçer de hastalığı iştahı açılır, kendine gelir, toparlanır yavrucak..
sıkma sen canını..

belki kıyma tadından hoşlanmamıştır..
ayşecik de yemeğin patatesinden verince yiyor, kıymasından verince öğürüyor çünkü..

muhallebi verdikten kısa bi süre sonra. ekmekten küçük parçalar koparıp yoğurda, çorba suyuna bandırıp veriyordum.
şimdilerde ekmeği, inciri eline veriyorum, dün akşam kayısıyı ben tuttum, o ısırıp yedi.
sen de yavaş yavaş ufak ekmek parçalarıyla başlayabilirsin.. ya da yemeğin katı kısmından az az verebilirsin.

ayşeciğin kaşığa alerjisi var heralde.. sevdiği bi şey de olsa, kaşığa ağzını açmıyor.
elimle verince lop lop alıyor, yiyor.. ısırmak, çiğnemek bunları kendi yapınca daha da hoşuna gidiyor.
oğlun da kısa süre içinde bunun keyfine varacaktır emin ol..

nfk cena mı acaba, ayseck demiş?
evet canım, benim.. ta kendisi

Son düzenleme:

maşallah canım sana helal olsun bende en kısa zamanda baston alacağım çünkü çok rahat oluyor hala araştırıyorum tam yatan ve hafif bir baston istiyorum senin ki kratf mıydı
annenin iyi olmasına çok sevindim hamdolsun allah ıma

30694------- diye başlayan bi numara çağrı yaptı şimdi..
nerenin numarası, kodu bu, ödemeli mi anlamadım:44:

canım sakın çağrı falan atma dolandırıcı numaraları işte onlar

ben sebzeleri yok etmeden kcuk kucuk ezerek veryorum yiyo, ama ekmek yiyemiyo çorbanın içinde, sennki de ekmekten kusmuş olmasın?

nfk cena mı acaba, ayseck demiş? ben bu ara koptum da biraz

ekmek yerine bebek petsimeti ufaladım, resmen toz haline getirip kattım, onada aynısını yaptı, galiba kıymadan olabilir diye düşünüyorm

denemeye devam

Allah razı olsun bacım..
bizimki kraft.
Kraft Spot Baston Puset (Yamurluklu + n Barl)-1110 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

yağmurluklu olması süpper, şuan şakır şakır yağmur yağıyor dışarıda. gidip gelirken hiç sorun olmadı.
aldığın modelin yağmurluğu olmasa bile, haricen yağmurluk satılıyormuş..
önemli olan hafif olması, alırken ağırlığına dikkat et, bi de sırt kısmı yatıyor mu, ona.
çünkü içine koyar koymaz uyuyor bu bebikler

numarayı da aramadım, aramam, konuşacak olan zaten arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…