olur mu hamster gbi hiç :)
bebeklermiz buyuyo ya, demek ki oldugumuz yerde değilz.
Sevgiler hayırlı cumalarr
Oğlum 5 te başlıyordu güne, yatarken süt veriyordum. Muhallebi verdim bu sabah 7 de başladı güne şükürrr
Buluşcaz ya öyle deme :)
Justin bieber i biliyosan onun sevgilisi hiçbirinden hazzetmem
Seviyoruz pembem seviyoruz teknolojiyi
Ben hep amerikayla haşır neşirdim bsb dir nsync dir ordan aşinayım ama bunlar bildiğin bebe yaa:))
Bebekle ilgili tam alıştım dilinden anladım diyorum ama aklımda sürekli yemeği uykusu 24 saat beraberiz hareketimi kısıtlıyor özgürlüğüme düşkünüm nazlanmaya alışkınım bazen çok bitkin hissediyorum kendimi. Herşeyi doğru yapmaya çalışmak şunu yesin bunu içsin bu faydalı.. Başım dönüyor tekerlekteki hamster gibi olduğum yerde koşup duruyorum sanki Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın anne olmak sınırlarımı zorladı onun karmaşasındayım hızına yetişemiyorum üf :)
:) evet çok şükür
Ama büyüyünce de dertleri büyüyor diyorlar
Şikayet etmiyorum herkes biliyo 2 sene ağladım bebeğim olsun diye. Ama bu kadar fedakarlık istediğini bilmiyordum ..bazen pilim bitmek üzere gibi hissediyorum :"(
Canım sen de muhallebiyle beslemeyi denedin mi iyi uyudu o zaman. Benim bebeğim çok uykusuz bi bebek olmadı hiç ne nankörüm değil mi.Onlar bizim zamanımızın idolleri işte bunlar da şimdinin :) bsb da yalan oldu ha hiç kalmadılar ortalıkta...
Sanırım biz çok takıyoruz sağlıklı olsunlar diye. Çünkü şimdi herkese böyle bir dayatma var; sağlıksız besleniyorsunuz, herşey kansorejen... Biz elimizden geleni yapalım çok da takılmayalım çünkü kimse kontrol delisi bir anne istemez :)
Ya boşver ben o lafa hiç takılmıyorum. Hiç değilse uykumuzu alıp dertleri ile savaşabileceğiz onlar büyüyünce
seni çok iyi anlıyorum gercekten.
bi de geçen gun oğlum elinde zararlı bişi almış oynuyodu, elinden aldım nası sinirleniyo, nasıl kendini atıyo yerlere.. uyy dedim benm cektiğim sıkıntılara bak, şunun yaptıgı edepsizliğe bakk..
sonra farkettim ki buyudukce bu isyanlar artacak, kendi isteklerini yaptırmaya calışcak, biz parmağında oynatıcak, butun hayatımzı ona adayacağız o ne derse o olcak, hep onu mutlu memnun etmek için yasayacağız. bakmak, altını değişmek, yemek yedirmek gbi fiziksel işlerden daha da önemlisi bu işte, çocuguna adanmış bir hayat..
işte o anda anne olmanın ne oldugunun farkına vardım, kafama dank etti diyebilirm :)
rabbime sukurler olsun ki yavrularımızı bizlere bagısladı ama çok zormuş, hiç kolay bişi değil yani.. elhamdulillah şikayetçi değilm ben, yanlış anlaşılmaya sebep olmayım ama bu da boyle bişi.
ya kızlar bişi dicem.
bu buluşma 12 mayıs olmasa da ertesi hafta 19 mayısta olsa?
ben cok gelmek istiyorum, ama kızkardeşimin düğünü var 12 mayısta
:) evet çok şükür
Ama büyüyünce de dertleri büyüyor diyorlar
Şikayet etmiyorum herkes biliyo 2 sene ağladım bebeğim olsun diye. Ama bu kadar fedakarlık istediğini bilmiyordum ..bazen pilim bitmek üzere gibi hissediyorum :"(
19 mayıs ta bayram daha sonraya da kalabilir maksat herkese uyan bi tarih olsun
Ne yaşadığını tahmin edebiliyorum. Bence bu bütün zamanını bebeğine ayırdığın için oluyor. Bir süre sonra sabrın kalmıyor, bunalıyorsun, bunaldığının farkında bile olmuyorsun. Bence kendine daha çok zaman ayır. Bakımına, arkadaşlarınlA daha çok zaman geçir, sözün özü bebeğini mutlu etmek için uğraştıgın kadar kendi mutluluğun için de uğraş. Çünkü senin mutlu olmanda mutsuz olmanda ona yansıyacak. Ben okula başladığımdan beri kızımla daha kaliteli zaman geçiriyorum. Evdeyken bunaldığımı bile farkedememişim meğer.
NFK..cok severek okurum ısmının basharflerını tasıdıgın sahsıyetı..İnşALLAH annenın hayırlı haberlerını alırsın canım..umarım amelyettan sonra cok daha rahat gecırecegı zamanları olur..gecmısler olsun..
amin bacım, saol..
hastanede akşam ziyarete müsade yok..
kv evde yok..
e babama abime gelin beni alın anneme götürün mü dicem?:99:
kaptım kızı, aldım bastonu.. düştüm yola..
zaten kadıköy-kartal metrosunu da merak ediyordum..
siftahı yaptık ayşecikle.
bi durak var, jet gibi gidip geldik valla..
ayşecikin nenesi iyi, inş yarın taburcu olacak..
fıtığı patlamış, sinirlere yapışmış..
sinirlerden kazımışlar, o yüzden uzun ve zor bi ameliyat olmuş..
ama operasyondan önce kısmı hissizlik yaşadığı ayağında gözle görülür iyileşme var.
daha çok hissediyor ve hareket ettirebiliyor.. elhamdülillah..
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
doğum hariç bizi hastenelere düşürmesin..
Kızlarrr Size SÜPPERRRR bir haberim var
Allah gönlüme göre verdi dün eski işyerimden arkadaşlarada size söylediğim konuyu açtım ben laboratuvar özledim bu iş bana göre değil dedim arkadaşlarımdan ikisi ABDİ İBRAHM İLAÇ ta çalışıyor şefleride zaten deneyimli eleman istiyormuş konuyu açmışlar cv mi göstermişler şef hemen toplantı düzenlemiş veeeeeeeee yaklaşık 1 saat evvel insan kaynaklarından aradılar
uygun bir gün belirleyelim görüşmeye davet edeceğim başvurunuz onaylandı şartları netleştirmek için sizi fabrikamıza davet ediyorum dedi yalnız ben henüz başvuru bile yapmadım çocuklar içerden halletmişler inanamıyorum 1 günde olduda bitti maşallah
şimdi sorun abdi ibrahim hadımköyde ben çekmeköydeyim eşimde diyor başla bu yazı atlatalım sonra evi taşırız çocukta büyür işyeride kreş açacakmış o sorunda ortadan kalmış olur Allahım nasıl mutluyum anlatamam KUR-TUL-DUMMMMMMMMMMMMMM
Hadi bu akşam herkese benden pasta ve çay
nfk cım yeni nickine alışmak zor olacak ama hayırlı olsunannen ameliyat olmuş, allah şifalar versin tez zamanda şağlığına kavuşsun inşallah
Arkadaşlar oğlum iki haftadır hem soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı hemde alttaki iki dişinin ard arda patlaması sebebiyle çok huysuzlanıp iştahsızlaştı, pütürlü gıda denemelerime de bu sebeple bi türlü başlayamadım. Zaten bişey yemiyodu doğru dürüst ne istiyosa onu vermeme rağmen onları bile düzgün yemedi, 2haftada kilo almayı bırakın, 200gr vermiş, çok önemli bi rakam değil belki ama yavrumun yanaklar süzüldü resmen
şimdi biraz daha iyi iştahı, bugün tarhananın içne 3kez çekilmiş kavrulmuş kyma ve minik ekmek içleri attım ama öğürüp kustu. oğlum 8ay 3 haftalık, ne dersiniz pütürlü için çok mu geç kaldım, benim durumumda olan var mı? sizinkiler pütürlüye geçerken nasıl geçtiler
Artık ev yemeklerinden vermek istiyorum ama bu sebepten hala geçemedik oğluma ayrı yapıp blendırdan geçiyorum
canım benim geçmiş olsun..nfk cım yeni nickine alışmak zor olacak ama hayırlı olsunannen ameliyat olmuş, allah şifalar versin tez zamanda şağlığına kavuşsun inşallah
Arkadaşlar oğlum iki haftadır hem soğuk algınlığı, burun tıkanıklığı hemde alttaki iki dişinin ard arda patlaması sebebiyle çok huysuzlanıp iştahsızlaştı, pütürlü gıda denemelerime de bu sebeple bi türlü başlayamadım. Zaten bişey yemiyodu doğru dürüst ne istiyosa onu vermeme rağmen onları bile düzgün yemedi, 2haftada kilo almayı bırakın, 200gr vermiş, çok önemli bi rakam değil belki ama yavrumun yanaklar süzüldü resmen
şimdi biraz daha iyi iştahı, bugün tarhananın içne 3kez çekilmiş kavrulmuş kyma ve minik ekmek içleri attım ama öğürüp kustu. oğlum 8ay 3 haftalık, ne dersiniz pütürlü için çok mu geç kaldım, benim durumumda olan var mı? sizinkiler pütürlüye geçerken nasıl geçtiler
Artık ev yemeklerinden vermek istiyorum ama bu sebepten hala geçemedik oğluma ayrı yapıp blendırdan geçiyorum
evet canım, benim.. ta kendisinfk cena mı acaba, ayseck demiş?
amin bacım, saol..
hastanede akşam ziyarete müsade yok..
kv evde yok..
e babama abime gelin beni alın anneme götürün mü dicem?:99:
kaptım kızı, aldım bastonu.. düştüm yola..
zaten kadıköy-kartal metrosunu da merak ediyordum..
siftahı yaptık ayşecikle.
bi durak var, jet gibi gidip geldik valla..
ayşecikin nenesi iyi, inş yarın taburcu olacak..
fıtığı patlamış, sinirlere yapışmış..
sinirlerden kazımışlar, o yüzden uzun ve zor bi ameliyat olmuş..
ama operasyondan önce kısmı hissizlik yaşadığı ayağında gözle görülür iyileşme var.
daha çok hissediyor ve hareket ettirebiliyor.. elhamdülillah..
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
doğum hariç bizi hastenelere düşürmesin..
30694------- diye başlayan bi numara çağrı yaptı şimdi..
nerenin numarası, kodu bu, ödemeli mi anlamadım:44:
ben sebzeleri yok etmeden kcuk kucuk ezerek veryorum yiyo, ama ekmek yiyemiyo çorbanın içinde, sennki de ekmekten kusmuş olmasın?
nfk cena mı acaba, ayseck demiş? ben bu ara koptum da biraz
Allah razı olsun bacım..maşallah canım sana helal olsun bende en kısa zamanda baston alacağım çünkü çok rahat oluyor hala araştırıyorum tam yatan ve hafif bir baston istiyorum senin ki kratf mıydı
annenin iyi olmasına çok sevindim hamdolsun allah ıma
canım sakın çağrı falan atma dolandırıcı numaraları işte onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?