Allah razı olsun bacım..
bizimki kraft.
Kraft Spot Baston Puset (Yamurluklu + n Barl)-1110 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
yağmurluklu olması süpper, şuan şakır şakır yağmur yağıyor dışarıda. gidip gelirken hiç sorun olmadı.
aldığın modelin yağmurluğu olmasa bile, haricen yağmurluk satılıyormuş..
önemli olan hafif olması, alırken ağırlığına dikkat et, bi de sırt kısmı yatıyor mu, ona.
çünkü içine koyar koymaz uyuyor bu bebikler
numarayı da aramadım, aramam, konuşacak olan zaten arar
19 mayıs ta bayram daha sonraya da kalabilir maksat herkese uyan bi tarih olsun
Allah razı olsun bacım..
bizimki kraft.
Kraft Spot Baston Puset (Yamurluklu + n Barl)-1110 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
yağmurluklu olması süpper, şuan şakır şakır yağmur yağıyor dışarıda. gidip gelirken hiç sorun olmadı.
aldığın modelin yağmurluğu olmasa bile, haricen yağmurluk satılıyormuş..
önemli olan hafif olması, alırken ağırlığına dikkat et, bi de sırt kısmı yatıyor mu, ona.
çünkü içine koyar koymaz uyuyor bu bebikler
numarayı da aramadım, aramam, konuşacak olan zaten arar
nfk annene tekrar geçmiş olsun canım.bu pusetler tek taraflı galiba çift taraflı değil demi?
Hayırlı olsun cnm Rabbim gönlüne göre vermiş:)Kızlarrr Size SÜPPERRRR bir haberim var
Allah gönlüme göre verdi dün eski işyerimden arkadaşlarada size söylediğim konuyu açtım ben laboratuvar özledim bu iş bana göre değil dedim arkadaşlarımdan ikisi ABDİ İBRAHM İLAÇ ta çalışıyor şefleride zaten deneyimli eleman istiyormuş konuyu açmışlar cv mi göstermişler şef hemen toplantı düzenlemiş veeeeeeeee yaklaşık 1 saat evvel insan kaynaklarından aradılar
uygun bir gün belirleyelim görüşmeye davet edeceğim başvurunuz onaylandı şartları netleştirmek için sizi fabrikamıza davet ediyorum dedi yalnız ben henüz başvuru bile yapmadım çocuklar içerden halletmişler inanamıyorum 1 günde olduda bitti maşallah
şimdi sorun abdi ibrahim hadımköyde ben çekmeköydeyim eşimde diyor başla bu yazı atlatalım sonra evi taşırız çocukta büyür işyeride kreş açacakmış o sorunda ortadan kalmış olur Allahım nasıl mutluyum anlatamam KUR-TUL-DUMMMMMMMMMMMMMM
Hadi bu akşam herkese benden pasta ve çay
EviniDe güle güle oturun. Çok çok da geçmiş olsun, annelik zor zanaatMerhaba arkadaşlar. bir süredir giremediğim gibi geçmişide pek okuyamadım. umarım herkezler ve bebekler iyidir. dün eşim işten erken çıkmıştı, oturacağımız eve gittik. oradanda boyacıya gittik duvarlar için boya beğendik. rengi sütlü kahvenin biraz açığı olacak. yerler içinde somon rengi parke beğendik. aspiratörü takılı değildi tek dolabı çıkartırıp davlumbaz tipi aspiratör aldık. eve gidince hemen şöyle bir keşif yaptım çevrede ne var ne yok diye. evin tam karşısında kocaman bir park var etrafı koşu yolu, çay ve sohbet köşesi var çardaklardan oluşan, çocuk parkı, basket voleybol ve futbol sahası. hepsi parkın içinde. hemen oğlumu düşündüm. burada baya sosyal bir aktivitesi olabileceğini. evin diğer bir camından spor merkezi olduğunu gördüm. sevinçten uçtum. yaşasın buraya gidip yağlarımdan kurtulabilirim diye. eşim çok sevinme bi gidip bakayım ona göre gidersin dedi. inşallah sadece bayanlar için olanı vardır.( bir iki küçük market vs. iyiydi memnun kaldım. 9. kat olması korkutuyor. nasıl cam silcem bilmiyorum ama heralde şu uzun sopalı çekçekli camsiller var ondan kullanırım. yengem (eşimin abisinin eşi) 2. katta oturuyor ama kot farkından dolayı baya yüksekte kalıyorlar. henüz yeni gerçekleşen bir olay oldu. cam silerken koltuğu çekmiş ayaklarını koltuğun kenerına basmış. zeminde kaygan olunca koltuk kaymış. aşağıya düşme korkusuyla pencereye sarılmış çerçeve tartmamış yerinden çıkmış elinde kalmış. allahtan aşağıya düşmemiş odaya doğru pencereyle birlikte düşmüş. aman dikkat kızlar. penceresi pimapen tarzı olan varsa çok dikkat etsinler. benimkide ondan ve ben kesinlikle çerçeveden tutup cam silmem. vee balkon için cam siparişi vercez daha. oğluşum yaramazlıklara başladığında allah korusun her ihtimali düşünüyor insan. bide 9. kat oluncaaa. çok işi var daha evin, bizde yavaştan bişeyler yaptıralım diyoruz.
Gelelim bugüne. başıma kötü bir olay geldi. size birkaçgündür belimden rahatsız olduğumu söylemiştim. akşamdan da baya bir yorgunluk hissi vardı zaten. paşamı doyurdum uyuttum. bende yattım. sabah uyandığımda yerimden kalkasım yoktu. rahatsız gibiydim. eşimi uyandırdım durumumu gördü, saolsun kahvaltısını falan herşeyini hazırladı. çocuk uyandı kalkacaktım yok kalkma dedi ben biraz oynarım dedi.çocuğun mamasını yedirdi karnını doyurdu altını değiştirdi,ayağında sallamış uyutmuş.öylelikle 2 saat kadar çocukla ilgilendi. yanıma geldi çocuğu uyuttum dedi, hazırlanmıştı işe gitmek için. bende teşekkür ettim ona tam kalkacaktım göndermek için, çocuk uyuyor nasıl olsa yat birazdaha uyu dedi yattım kalkmadım. azsonra başıma geleceklerden habersiz. yarım saat kadar uyudum sonra yataktan oturağıma geldim tam yere basacakken yere yığılıverdim. bacaklarım tutmadı. kalkamıyorum mümkün değil. halının üzerinde baya bir kaldım öyle. ağlamaya başladım. çocuk uyansa neyapacağım. ayy telefon nerde bilmiyorum. evde kimse yok. kollarımla sürüne sürüne mutfağa gittim. telefon şarzda takılı, telefona ulaşamıyorum. tezgahın üzerinde. bacaklarımı hissetmiyorum. felç oldum sandım. oturduğum yerde hüngür hüngür ağladım. kapaklı dolapta tava vardı onu aldım telefonun yere düşmesini sağladım. eşimi aradım. durumu anlattım. çocuğun sesi gelmeye başladı. kendi kendine yattığı yerde oynuyor. yarım saat içinde eşim geldi. beni kucakladığı gibi hastaneye. çocuğada yeğenler baktı. o teleşın içinde bide neler yapması gerektiğini anlatıyorum çocuk için. annelik yüreği işte. iyiki tarhana çorbasıyla sebzesinden vardı. muhallabisinide vermesini, armutuda rendeleyip vermesini tembih ettim. eşim kucağında götürüyor bende bağırarak sakın su vermeyi unutmayın. eğer geç gelme durumum olursa yoğurt varrrr. neyse hastaneye geldik, eşimde bayaa korkmuş haaa. o evdeyken kalkmış olsaydım durum hemen ortaya çıkacaktı. bana yat yatt deyince bende zaten kalkamadım ağırlıktan. muayene tetkik falan sonuç: kalçam tutulmuş. aşırı yorgunluk, ayak üstünde çok vakit geçirme, uzun süre ayakta bebek sallamak falan filan (ne yapabilirim paşam kolay kolay uykuya geçemiyorki.)çocuğumun bugünki sakinliğine de hayretle baka kaldım. gülebilirsiniz arkadaşlar ben sonradan çok güldüm kalçamın tutulduğuna. hani boyun yada omuz kol tuutlurda kalçaa biraz fena oldu. hastanede iğne yaptılar ama biraz fazla sert bir iyneydi yarım saat acısından yanmasından kendime gelemedim.hemşire demişti zaten offf bu iğne çok yakar nasıl dayanacaksan diye. dereceside fazlaydı.2000 lik. o arada serum bağladılar ve ilerleyen saatlerde ben çözülmeye başladım. bu iğnede 1 tane daha vuruldum. şimdi daha iyiyim en azından ayaklarımın üstüne birazdaha iyi basabiliyorum. çocuğu kucağıma alamıyorum. yeğenim yanımdaydı az önce gitti. bende ilkdefa oğlumu ayağımda sallayarak değilde yanına yatıp ninni söyleyerek uyuttum. hayret ya uyudu.
okula gidermiş
yazarmış çizermiş
annesi onu çok
babası onu çok
öpermiş severmiş
lay lay layyy
lay lay layyy birazıda benim uydurmam, ninniyi sözlerini uzatmak için. lay lay layyy laylay laal.
Kayahanla eşinin söylediği ninni hep dilimde zaten sürekli söylerdim. oğlumda çok ağladığında ne hikmetse bu ninniyi dinleyince sakinleşir.telefona kaydetmiştim, hep açıp dinletirim. ilk doğduğundan beri. işşte olaylar böyle gelişti.
Bu arada beni merak eden arkadaşlar olmuş. çok teşekkür ederim canlarım benim çok saolun. hepinizi gerçekten seviyorum.
geçmişe çok bakamıcam birazdan yeğen gelir burda kalıcak bikaçgün. o yüzden çok giremem heralde merak etmeyin diye söyledim.
ufaktan şöyle bir bakmıştım sanırım KARABİBERİM (karakız) ceza almış geçmiş olsun. neyseki çok uzun değil.
İsimlerde değişiklik olmuş benim için fena oldu. ama alışırız elbet.
NFK annen ameliyat olmuş çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Buluşma konusunu haaalaaa netleştirememişsiniz. eee koca istanbul biraz zor. bebekle daha zor olcak ama inşallah görüşürsünüz. ankarada olsanız çok rahat buluşurdunuz hemde hiç zorlanmadan. istanbul çok dağınık memleket yaa. hadi allah yardımcınız olsun.
çok grip olan bi arkadaş vardı BARBARİNO yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun. nane özellikle limonu sade iç canım. bütün mikrobu alır götürür. ayrıca bol C vitanini var. pastil kullan doğal olanından emziriyorsun çünkü. ıhlamur falan yine limonlu ama sakın ilaç alma. atlatırsın böyle. ben hamileliğimde olmuştum böyle dr um böyle tavsiye etmişti. kolay atlatamadım ama çok uzun da sürmemişti.PEMBEHİPOPOTAM canım senide bi ayrı özledim.
Benim şimdi biraz dinlenmem lazım. hepinize allah rahatlık versin.Öpüldünüz.
Buluşmaya eşleriniz mi getirecek atkadaşlar o yüzden mi pazar günü oluyor??19 mayıs ta bayram daha sonraya da kalabilir maksat herkese uyan bi tarih olsun
sezaryen olan arkadaşlar..
benim kesi bölgemde uyuşukluk var..
6 aya kadar hissislik geçer demişti doktorum..
çoğu da gitti zaten ama kalan sanırım, kalıcı di mii?
benim kesi bölgemde uyuşukluk var..
çoğu da gitti zaten ama kalan sanırım, kalıcı di mii?
nfk annene tekrar geçmiş olsun canım.bu pusetler tek taraflı galiba çift taraflı değil demi?[/QUOT
herkese hayırlı cumalar....
hımmm dilanazcım bende aynısını soracaktım ağzımdan aldın.bende kraft yada chicco litway düşünüyorum herseyi tamam tek eksi yönü tek taraflı olması.evde dandik bir kanzım var hani senin baska topikte kullanışlı bulduğunaldığıma pişman olduğum tek sey diyebilirim.baston alıcam karar veremedim bu bastonlar neden cift yönlü değilki
tabi canım, ayak dayanağı ayarlanabiliyor.nfk cim bu bebek arabasının ayak kısmıda yukarı kalkıyor mu
bendede hala biraz var.geçermi bilemiyorum
önceki sezaryen sonrası hiç böyle olmamıştı.
bunda resmen o bölgeyi hissedemez oldum...
nfk annene tekrar geçmiş olsun canım.bu pusetler tek taraflı galiba çift taraflı değil demi?[/QUOT
hımmm dilanazcım bende aynısını soracaktım ağzımdan aldın.bende kraft yada chicco litway düşünüyorum herseyi tamam tek eksi yönü tek taraflı olması.evde dandik bir kanzım var hani senin baska topikte kullanışlı bulduğunaldığıma pişman olduğum tek sey diyebilirim.baston alıcam karar veremedim bu bastonlar neden cift yönlü değilki
canım ağır ama bence çift yönlü olması avntaj güneşte,rüzgarda.birde bebek arabasında hep bana
bakar vaziyette olması hoşuma gidiyor.eğer güneş filan gelmezsse bana bakmasını tercih ediyorum.
hatta haberlerde böyle birşey izlemiştim.yurt dışında idi yanlış hatırlamıyorsam bebek arabada iken anneye bakmalıymış.
tentesi tam kapanıyor sırtı tam yatıyor ama biraz ağır haklısın.kızıma yürüdükten sonra daha hafif bi paston puset almıştık.
geçen resmini koymuştum.ama o yatmıyor..
canım ağır ama ben çift yönlü olamsı avntaj güneşte,rüzgarda.birde bebek arabasında hep bana
bakar vaziyette olması hoşuma gidiyor.eğer güneş filan gelmezsse bana bakmasını tercih ediyorum.
hatta haberlerde böyle birşey izlemiştim.yurt dışında idi yanlış hatırlamıyorsam bebek arabada iken anneye bakmalıymış.
tentesi tam kapanıyor sırtı tam yatıyor ama biraz ağır haklısın.kızıma yürüdükten sonra daha hafif bi paston puset almıştık.
haklısın canım biraz nankörlük yapıyorum her ne kadar memnun değilim desemde 8 aydır işimi görüyor.bende sürekli yüzü bana dönük kullanıyorum.bayılıyorum gezerken oğlumla sohbet etmeye,onu incelemeye.dısa dönük yapınca catlıyorum acaba ne yapıyor diye önüne gecip bakıyorum
haklısın canım biraz nankörlük yapıyorum her ne kadar memnun değilim desemde 8 aydır işimi görüyor.bende sürekli yüzü bana dönük kullanıyorum.bayılıyorum gezerken oğlumla sohbet etmeye,onu incelemeye.dısa dönük yapınca catlıyorum acaba ne yapıyor diye önüne gecip bakıyorum
ben de ikinciyi büyütüyorum o arabayla
aynen ya bencede çift taraflı yapsalarmış zaten hiç o koca arabayı almazdım
tabi canım, ayak dayanağı ayarlanabiliyor.
oturma kısmıyla aynı hizaya geliyor.
bizimki içinde yattığı için hep öyle ayarlı..
ama büyüyünce, bacaklarını uzatır ve otururlar, o zaman indiririz resimdeki gibi..
büyük ihtimalle bende bundan alıcam çok beğendim
valla bu zamana kadar geçse geçerdi..
şuan olan hissizlik bence kalıcı..
bi de 2. 3.çocuk olursa hiç hissedemeyeceğiz demek
bende hiçböyle bir sorun olmadı allah allah doktora sordunuz mu
canım ağır ama bence çift yönlü olması avntaj güneşte,rüzgarda.birde bebek arabasında hep bana
ya pusetlerde büyük kadar korumalı olmuyor insanın ilk bebeği olduğu içinde endişe ediyor ama zaten çok kara kışta dışarı çıkılmıyor ilk başta puset alınabilir tek dezavantajı tek taraflı olması
nfk seni görünce kendim sanıyorum dtk.. alışamadım isme önceki gelio hep dilime sorun olur belki diye yazmıyorum
kendime bundan sonra decip tazıl kısakürek dicem
annenin iyi olmasına sevindim tez zamandan iyileşir inşallah.topikte anneannesine nene dedirten bir ben sanıyordum sizde öylesiniz .nenesiiiii
a hahhh
seninkinin açılımı; d- ismin (biliyom ama demiyim), t-eşinin adı ve k- kayserinin baş harfleri değil mi kııı?
daha doğmadan annem tembihliyordu beni..
bak bu bebe bana nene diyecek, öyle anneanne falan derse, sana kızarım diye
biz de nene diyoz
benim kesi bölgemde hala uyuşukluk var..
çoğu da gitti zaten ama sanırım kalan, kalıcı di mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?