Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nenesi de ayşeciğe türkü yazıyor, mani diziyor..

nenesi Allahına kurban...
nenesi Allahına kurban

kızlar nette yemek tariflerini inceliyordum biri yazmıs cok hosuma gitti.erkek anneleri olarak bizdemi öle olacaz acep?
OĞLUMUN EVİNE GİTTİM, BAL YEDİM SU İÇTİM,
AĞZIM YOLDA YAL GİBİ OLDU
KIZIMIN EVİNE GİTTİM, YAL YEDİM SU İÇTİM,
YOLDA AĞZIM BAL GİBİ OLDU

Naragacı ben sizi niye görmüyorum yaaa
Evet bunları ben de düşündüm ama onunla bir yere gitsem 2 kat yoruluyorum bu şekilde yaşamaya alışmam biraz zaman alacak..
Yazın da çok sıcak olur baksana kış hiç gelmedi
Amin
Yok canım eşler yokkk

saol bacım.. evet tek taraflı.
ben de çift taraflı tercih ederdim ama çok pahalı onlar.. :100:
Hemen bozuluyorlarmış

sezaryen olan arkadaşlar..
benim kesi bölgemde hala uyuşukluk var..
6 aya kadar hissislik geçer demişti doktorum..
çoğu da gitti zaten ama sanırım kalan, kalıcı di mii?

Hissislik değil de bende hala hassasiyet var. Yani çamaşırımın lastiği oraya denk gelince tahriş ediyor

Kıyamam ben o kuzunun burnunaaaaaa. Umarım yeşil mercimeği de yer. Benim ufaklık hergün yeni birşey yemek istiyor. Babasından beter çıktı :)

Hahaha çok tatlı :)

Umarım olmayız

Misafirlerimin gelmesine dakikalar kaldı uyuz oğlum uyumuyo. Onlar gelince hiç uyumaz :/ bana kolaylık dileyin :)

Annene sevindim canım. Bu arada ayşecikle böyle cesur çıkmana, çıkabilmene bayılıyorum
Bizde aynı durumdayız tatlım. Bende aynı kararları aldım. Anneme artık herşeyi verebilirsin dedim. Hatta bugün inek sütü ile cicibebe verdim. Birde bugün köfte yapmıştım tuzsuz ve baharatsız 2 tanede kıza yaptım. Yarım köfte ve 1 tane patates kızartması yedi. Buna da şükür dedim:) normalde kıyma sevmiuor, çorbalarda öğürüyor ama köfteyi pek iştahlı yedi. Durmadan deniyorum tek çaremiz bu.

Bırakabileceğin kv, annen, kardeşin kimse yokmu canım? 1-2 saat kuaföre gitsen bile büyük değişiklik.
Evin nerede bilmiyorum ama al bebişini bi yarım saat sahil yap. Çok özledim ben samsunun sahillerini. Atakum, rus pazarı kısımları... 8 yıl kadar samsunda yaşadım çoooooook severim samsunu. Samsundan olduğunu duyunca da ayrı bi yerin var bende ben orda olsam varyaaaaa...

Son düzenleme:

8 yıl mı? Bilmiyordum kız :)
Annem de var kv de var bazen bırakıyorum ama bırakmak bile beni yoruyor desem :) onu hazırla ,bırak ,sonra da al..
Daha dün sahildeydik annemle, annem genç ; arkadaş gibiyiz. Dışarı çıkmamda sorun yok şimdi tramvay var belki bilmezsin sen ulaşım kolaylaştı bebek arabasıyla. Pazar havuza yüzmeye gittim pazartesi kuaföre.. Ama hepsi bir koşturmacayla geçiyor.
Benim bocalamam artık hayatın böyle olmasına, yaptığım fedakarlıklara, çok sorumsuz ve umursamaz bir kızdım çünkü. Bakalım ben mi keremi büyüteceğim kerem mi beni :)

Benim ufaklık hergün yeni birşey yemek istiyor. Babasından beter çıktı :)
Misafirlerimin gelmesine dakikalar kaldı uyuz oğlum uyumuyo. Onlar gelince hiç uyumaz :/ bana kolaylık dileyin :)
oğlun herşeyi yiyor, bi de uyuz mu diyon çocuğuma!!!
hanım hanıııım!! :95:

kolay gele l

Ben senden daha beter durumdayim cnm o kadar yorgunumki kizim on yasinda on sene ara veripte rahata alistiktan sonra tekrar cocuk buyuymek hicte kolay degilnis aksam olunca belimin sirtimin agrisindan duramiyorum napalim evlatlarimiz saglikli olsunda bugunlerde gececek allah in izniyle

Cnm guldurdun beni ama sefan olsn cik tabi..
Ya birden girdim araya ama gecmisi okuyamiyrm memlekete geldk bulusma ile ilgili son ayrintilar ne merak ettim

Cnm gozunaydin annenin ameliyati guzel gecmis ins en kisa zamanda sagligina kavusur

biz 5. ayda başladık ek gıdalara...çorbaları önce blender dan çekerek verdim...sonra yavaş yavaş bllenderdan çektikten sonra irmik ekledim...sonra arpa şehriyesi ekleyip blenderdan çektim..çünkü benim blender arpa şehriyesini tam çekemiyor pütür bırakıyordu...çoooook kustular..ama yinede devam ettim.... öğürdükleri anda bir kaşık su veriyordum..çoğunlukla engelliyordu...irmik ve arpa şehriyesini abartmadan çocuklaru aç bırakmadan her kaşığa arada bir parça gelecek şekilde yaptım hem doyduk hem alıştık...8 aylığız ve çoook şükür kendimize yaptığım pirinç pilavını verebiliyorum...sabır inat ve bol çamaşır

zeyneeeppppppppp hoşgeldin

nerelerdesin kız

iyice boşladın bizi.oğlanın gazı varken ağlarken bile daha çok giriyordun topiğe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…