Beni niye yazmadın kızım ben de seni anmıştım daha dünselam millet
herkese merhabalar
görüyorumki merak denler özleyenler olmuş şeker portakalı cena ve pembiş arkadaşlarıma öücükler gönderiyorum yokluğumu farkettikleri için geçmişi okudum ama cevap yazamadım zaten 20 küsür sayfa saatlerdir anam ağladı bitiricem diye neyseki kötü haberler yok nkolik kp için Allah kolaylık versin tatlım aklımdaydın valla kötü haber almadım şükür bu arada ilknurda benden haber alıp size iletmiş ayrıca öpüyorum
neyse bizden haberlere geçelim
öncelikle geçen cuma istifa ettim ce cumartesi son iş günümdü pazartesi sabahı yine görüşmeye giittim müdürlerle tanıştım vs vs dönüşte işe uğrayıp maaşımı aldım vedalaştık eve geldim derken eşimde sürrppriz bir şekilde gün izin almış aniden eşyaları toplayıp tatile çıktık eyvah eyvahın çekildiği yere gittik çanakkaleye ordan arabayla geze geze tekirdağ malkara şarköy vs vs derkenn bu sabah döndük harika bir haftaydı oğlum ve eşimle çok ama çok eğlendik bugünde son görüşmeye çağırılmştım sabah gittim imzayı attım niayet 1 hafta daha evdeyim 15 nisanda başlıyorum herşey olunda gibide yolunda olmayan birşey var oda şu işyeri çok uzak olduğundan evi taşımamı şart koştular bende o durumda maaşı arttırdım kabul ettiler 3-6 ay gibi süre zarfında evi taşımalıyım eşim ev alalım diyor çock konusunda babam gerekirse biz sizde kalırız dedi ev içinde ev olmaz diyrum e diğer yandan eşim zaten yaz sezonunda evde olmaz kışda Allah kerim off zor günler bekliyor beni 2 yıl zoe geçecek sonrasında inş herşey yoluna gier
bu arada yılan hikayesine dönen ve artık pes ettiğim mama sandalyesi konusunu çözdüm nihayet çok güzel bir mama sandalyesi aldım bugün oğluma sorunum alışverişe gidememekti nihayet babamı kandırdım beraber alıp geldik miniğim bayıldı azıcık büyükmüş sandalye içinde kayboldu ama olsun uzun sre kullanırız en güzeli
bahsettiğiniz bisikletten bizde var arkadaşımın oğlundan kalma az kullanmış bize verdi sağolsun ama henüz erken dengede duramıyor korumalığı ve kemeri var ama henüz bindirmiyorum yanlız çok pahalı birşey almanıza gerek yk bence 100 tl de satılıyor marketlerde
eee herkes nasıl bakalım bizde haberler böylr
bu arada kuzucum kaç gündür baa aşkı tavan yaptı bababbab dan başka bişey bilmiyor kucağından inmiyor geceleri babası bakıyo ehehe 1 haftadır uyuyorum yahu inanıır gibi değil bir hller oldu bunlara hazır evdeyken dinlenmişken pzt temizliğe girişiyrum ev ne halde sormayın 2 haftadır el sürmüyorum eşim yok diye birde iş olaylarının stresinden elmi çekmiştim artık girerde çıkamazsam akut makut gönderin arkamdan anneme bıakıcam oğluşu pzt sabahtan giricem dip köşe halı duvar avize kapı hatta kapılarıda boyıycam gücüm kalırsa artık ölmezde sağ kalırsam temizliğin keyfini sürerim kadın çağıracaktım ama klasik türk mantığı bu pis eve kadın çağırılmaz diyip gurur yaptım bir dahaki aya kadını çağırırım artıkın
neyse şekerler öpüyorum yarın itibariyle sahalara döndüm görüşürüz artıın ihmal etmem sizi
selam millet
herkese merhabalar
görüyorumki merak denler özleyenler olmuş şeker portakalı cena ve pembiş arkadaşlarıma öücükler gönderiyorum yokluğumu farkettikleri için geçmişi okudum ama cevap yazamadım zaten 20 küsür sayfa saatlerdir anam ağladı bitiricem diye neyseki kötü haberler yok nkolik kp için Allah kolaylık versin tatlım aklımdaydın valla kötü haber almadım şükür bu arada ilknurda benden haber alıp size iletmiş ayrıca öpüyorum
neyse bizden haberlere geçelim
öncelikle geçen cuma istifa ettim ce cumartesi son iş günümdü pazartesi sabahı yine görüşmeye giittim müdürlerle tanıştım vs vs dönüşte işe uğrayıp maaşımı aldım vedalaştık eve geldim derken eşimde sürrppriz bir şekilde gün izin almış aniden eşyaları toplayıp tatile çıktık eyvah eyvahın çekildiği yere gittik çanakkaleye ordan arabayla geze geze tekirdağ malkara şarköy vs vs derkenn bu sabah döndük harika bir haftaydı oğlum ve eşimle çok ama çok eğlendik bugünde son görüşmeye çağırılmştım sabah gittim imzayı attım niayet 1 hafta daha evdeyim 15 nisanda başlıyorum herşey olunda gibide yolunda olmayan birşey var oda şu işyeri çok uzak olduğundan evi taşımamı şart koştular bende o durumda maaşı arttırdım kabul ettiler 3-6 ay gibi süre zarfında evi taşımalıyım eşim ev alalım diyor çock konusunda babam gerekirse biz sizde kalırız dedi ev içinde ev olmaz diyrum e diğer yandan eşim zaten yaz sezonunda evde olmaz kışda Allah kerim off zor günler bekliyor beni 2 yıl zoe geçecek sonrasında inş herşey yoluna gier
bu arada yılan hikayesine dönen ve artık pes ettiğim mama sandalyesi konusunu çözdüm nihayet çok güzel bir mama sandalyesi aldım bugün oğluma sorunum alışverişe gidememekti nihayet babamı kandırdım beraber alıp geldik miniğim bayıldı azıcık büyükmüş sandalye içinde kayboldu ama olsun uzun sre kullanırız en güzeli
bahsettiğiniz bisikletten bizde var arkadaşımın oğlundan kalma az kullanmış bize verdi sağolsun ama henüz erken dengede duramıyor korumalığı ve kemeri var ama henüz bindirmiyorum yanlız çok pahalı birşey almanıza gerek yk bence 100 tl de satılıyor marketlerde
eee herkes nasıl bakalım bizde haberler böylr
bu arada kuzucum kaç gündür baa aşkı tavan yaptı bababbab dan başka bişey bilmiyor kucağından inmiyor geceleri babası bakıyo ehehe 1 haftadır uyuyorum yahu inanıır gibi değil bir hller oldu bunlara hazır evdeyken dinlenmişken pzt temizliğe girişiyrum ev ne halde sormayın 2 haftadır el sürmüyorum eşim yok diye birde iş olaylarının stresinden elmi çekmiştim artık girerde çıkamazsam akut makut gönderin arkamdan anneme bıakıcam oğluşu pzt sabahtan giricem dip köşe halı duvar avize kapı hatta kapılarıda boyıycam gücüm kalırsa artık ölmezde sağ kalırsam temizliğin keyfini sürerim kadın çağıracaktım ama klasik türk mantığı bu pis eve kadın çağırılmaz diyip gurur yaptım bir dahaki aya kadını çağırırım artıkın
neyse şekerler öpüyorum yarın itibariyle sahalara döndüm görüşürüz artıın ihmal etmem sizi
annişler.
a101 in market kapısında broşürü vardı.
henüz nete düşmemiş.. 11 nisanda.
neler var neler..
tamamen bebişler için
bebek nevresim takımları.
çift yönlü bebek arabaları.
bebek battaniyesi, yorganı.
mama önlüğü, oyuncaklar
daha hatırlayamadığım birçok şey..
aktüel ürünler nete düşsün yine hatırlatırım..
benden önce gören olursa, beni beklemesin haber versin
alışverişi seviyorum, kızım için olunca da çok seviyorum..
Nfk supersin bayildim su alisveris can dir sozune gercektende alisveris candir bende dun ogluma super ciciler aldim insan cocuklarina alinca kendine almis gibi seviniyor
ah canım benim, ne kadar iyimsersin..Arayıp haber vermesi ne güzel. Zeytin dalı gördüm sanki
zaten bimle a101 rekabet halindeler. dikkat ediyorum aktüel ürünlerin teması aynı oluyoBime de gelecek hafta bebek arabası geliyormuş. A101 e de bakalım diğer saydıklarına. Bizim bebek arabamız kraft ve baya büyük. Acaba tatil için bi baston puset mi alsam dedim dandik de olsa. Bi baktım ki adını bilmediğim baston pusetler bile 150-200 tl. Baya da araba gibiler yani yatması vs. Sonuç olarak oğlum rahat ediyo diye o arabayı aldık ama yolculuklarda çok zor olacak :/ bebek arabası deyince dertleşme kanalına bağlandım :)
bizimki de açık. zaten yanlış bilmiyorsam 1,5 yaşına kadar kapanması gerekiyor.kızlar bizim bıngıldağımız hala açık sizinkiler kapandı mı :44:
ah canım benimm..kuzenine çok çok üzüldüm canım.. yaşadığım kabus dolu günlere götürdü beni. bende kızım altı günlükken sezaryende atardamarlarımdan beri takındığı için hastaneye yattım, üstelik kızımda sarılıktan hastaneye yatmıştı o gün onu son kez emzirip öylece bırakıp ben başka bir hastaneye yattım. doktor yüzüme karşı o lohusa halimde her an kalp krizi, beyin kanaması geçirebilirsin ya da bi an nefes alamayıp ölebilirsin dedi. on gün boyunca her an nefesim kesilme korkusuyla kızımın büyüdüğünü görememenin onu bırakıp gitmenin korkusu içinde yattım. eşime vasiyet ettim evlenirsen kızımı götürme annem, annen baksın ona diye çok çok kötü günlerdi. rabbim kimseye yaşatmasın kuzenine acil şifalar versin.
o gideceği zaman çocuğu alıp yanına gidiyorum, kucağına veriyorum. buna rağmen mırın kırın ediyor haşmetmahapGüya sana ne kadar kızdığını belirtmek istemiş herkesin tepkisi farklı. Benim eşim kavgalı da olsak keremi sevmeden çıkmaz..akşam eve gelir suratı asık, keremle gülerek oynar, sonra tekrar surat bana asık :) çok komik oluyo. Bazen kıskanıyorum :)Ben kereme yansıtırım kızgınsam, o yansıtmaz
ben de bu sabah söyledim, arkadaş gitmiş emirganda lale zamanı şimdi diye..bu arada emirgana laleler ekilmis biz bugün bi turlayacagiz inşallah
kııız, noluyo? ne bu melankoli?!ben yazim siz okuyun tamammı hıh kimse yok bu ne topik artık bitiyor sanırm ee çocuklar büyüdü
napalım kadermiş herkesi çok çok öpüyorumiyiki varsınız bu zamana kadar iyiki oldunuz
sevenimle sevmeyenimle hakkınızı helal edinnnn
giymedim giydirdim dedikleri bu olsa gerekNfk supersin bayildim su alisveris can dir sozune gercektende alisveris candir bende dun ogluma super ciciler aldim insan cocuklarina alinca kendine almis gibi seviniyor
bizimki de açık. zaten yanlış bilmiyorsam 1,5 yaşına kadar kapanması gerekiyor.
yani daha çok zaman var. önümüz bahar yaz.. bol güneşe çıkıcaz zaten..
dün parkta bi kadın geldi yanıma, bebeği 7 aylık hiç dişi çıkmamış, bunu dert ediyor. aman dedim, geç olsun güç olmasın..
bakarsın, birden ardarda partlar hepsi.. demir ilacı verdiğinden devit verdiğinden bahsetti..
ben bunların hiçbirini vermiyorum. zaten gün aşırı dışarıdayız, direkt güneş ışığından alıyor d vitaminini dedim..biz devit mi kullandık.
aa öyle şey olur mu?mutlaka vermen lazım diye şiddetle tavsiye etti..
ama herkesin fikri kendine, de miii?
ara ara ayşecikin de bıngıldağı atıyor, ilk gördüğümde ben de çok korkmuştum, hala da hareket ettiğini farkettiğimde biraz ürperiyorum.. ama normalmiş.
kııız, noluyo? ne bu melankoli?!
hemen vedaya girişmişsin..
biz daha ölmedik kııı!
eliff benim yerimede gez çok güzel bir yer bi gidemedimm
gece bir kalktım nefes alamıyorum bademciklerim zaten kocamandı iyice kocaman olmuş bi ara yutkunurken biri boğazıma takıldııneyse benimkielr şükür koruyucuymuş
ecrin nsia kaç gündür çok kötüydü yazmıştım gece ateşi çıktı yavrum nefes almıyordu acile gittik genzinde et varmış bu çocun hiçmi muayene ettirmedinzi dedi doktor :26:
kaç kere gittik doktora çıkmadı yeni çıktı neyse deniz suyu 2de ilaç yazdılar yoladılar eşim gececiydi Allah tan ve gitti aldı
bu arada muayene parası ilaç fiyatı derken 100 tutmuş eşim şok geçirmiş geçen de benimki 70 di eee hastaneden çıkmıyoz
evlenmeden önce 21 yıl inanırmısınız 7 kere hastaneye gitmişim sağlık karnem duruyordu eskiden sağlık karnesi vardı onun haricinde hiç gitmemişm
evlendikten sonra hele ecoş olduktan sonra tırnağını eğri kessem doktora koşasım var
şimdiki doktorlar biz teşihis koymadan kendileri birşey yapamıyorinternetten araştırıp gelince kızıyorlar
çocun hırıltısı var başı çok terliyro kaç kere dedim yok boğazı kızarık sadece dediler doktor dün hemen bunun gece başıda terler aylık hasta olur dedi
bua rada dün eşim karşıdan ikiz çocuk arabalı bir kadın gleiyordu tövbeeeeeeeeeeeeeee tövbeeeeee diyor
Alllah ım olmayanlara ver şükürler olsunki tek diyor puha yolun ortasında kahkaha attım
ben yazim siz okuyun tamammı hıh kimse yok bu ne topik artık bitiyor sanırm ee çocuklar büyüdü
napalım kadermiş herkesi çok çok öpüyorumiyiki varsınız bu zamana kadar iyiki oldunuz
sevenimle sevmeyenimle hakkınızı helal edinnnn
ahh ahh 5 milyar versele vallahi kuruşuna kadar kızma harcarım
ah canım benim, ne kadar iyimsersin..
o kadar da olsun, odunluk bi yere kadar ama betonarme koca istemezüüük!:113:
zaten bimle a101 rekabet halindeler. dikkat ediyorum aktüel ürünlerin teması aynı oluyo
bu iş de bize yarıyoo
biz de kraft baston puset kullanıyoruz..
yazın rahat edeceğimizi umuyorum.
bagajda çok az yer kaplıyor, zaten 7 kg civarı. ayşecikten de hafif
bizimki de açık. zaten yanlış bilmiyorsam 1,5 yaşına kadar kapanması gerekiyor.
yani daha çok zaman var. önümüz bahar yaz.. bol güneşe çıkıcaz zaten..
dün parkta bi kadın geldi yanıma, bebeği 7 aylık hiç dişi çıkmamış, bunu dert ediyor. aman dedim, geç olsun güç olmasın..
bakarsın, birden ardarda partlar hepsi.. demir ilacı verdiğinden devit verdiğinden bahsetti..
ben bunların hiçbirini vermiyorum. zaten gün aşırı dışarıdayız, direkt güneş ışığından alıyor d vitaminini dedim..biz devit mi kullandık.
aa öyle şey olur mu?mutlaka vermen lazım diye şiddetle tavsiye etti..
ama herkesin fikri kendine, de miii?
ara ara ayşecikin de bıngıldağı atıyor, ilk gördüğümde ben de çok korkmuştum, hala da hareket ettiğini farkettiğimde biraz ürperiyorum.. ama normalmiş.
ah canım benimm..
anne olunca kendinden ziyade düşünüyor insan
bak neler düşünmüşsün, ben olmazsam kızıma kim bakar diye..
ben de hamileliğimin ilk aylarında bunu düşünüp düşünüp ağlıyordum geceleri..
eşim evlensin mi kv mi baksın diye.. yok yok diyordum, dünya iyisi de olsa istemem, kv baksın diyordum..
şeytan nasıl uğraşıyordu benimle..
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
o gideceği zaman çocuğu alıp yanına gidiyorum, kucağına veriyorum. buna rağmen mırın kırın ediyor haşmetmahap
diyorum ya, ahmakça bi tavır.
cincon, yeni işin şimdiden hayırlı olsun. ev işini de halledersiniz bi şekilde..
ben de bu sabah söyledim, arkadaş gitmiş emirganda lale zamanı şimdi diye..
doğrudur diyo..
bir iki hafta daha geçsin de, iyice açsın laleler, fotolarda gördüm bazıları daha küçümeeen
istanbulda bahar, baharda lale.. insan yaşadığını anlıyor
kııız, noluyo? ne bu melankoli?!
hemen vedaya girişmişsin..
biz daha ölmedik kııı!
giymedim giydirdim dedikleri bu olsa gerek
dünyanın bütün cicileri kizıma feda olsun
Eşim bu hafta başında dediki "aşkım gözünü seveyim bu hafta çocuğa bişi alma" haftasonu kredi kartının exresi doluyordu o an çok güldüm. Hatta yok canım sende abartıyorsun o kadar sey almıyorum ki ben dedim. 2 gün sonra bi cici gördüm, o gün almadım tuttum kendimi, sabaha kadar kızıma ne kadar yakışacağını düşündüm.( psikopatlığa baak!) ertesi gün öğle paydosumda koşa koşa onu aldım sonra eve geldim. Sonrada bu bi hastalıkmı diye düşünmedim değil:)))
bende sen dedin diye kan ilacını kullanmadım yerine pekmez tahin veriyroum dünki doktora dedim kan tahlilşi yapılmadı bu çocuğa zaten diyro damlalarını veriyrosun ya 1 yaşında diyor
veriyrosun demi dedi hıhı veriyorm dedimbaşka doktorda bence pekmez kullan dedi
zaten topikde bi sen bi ben dışardan içeri girmiyoruzbugun hava okadar güzelki eşim e yalvarıyorum sabahtandır adam geceden çıktı
diyor dün gece hastaneye benmi gittimmmmmm:26:
ama çocuk sonuçta güneş alsın iyileşirrr
kızzzz bugun 90 lardan bayağı parça dinledim ondan bride eski topiklere baktım ahhh ahh gelen gidiyor
bu arada babasına bakınca gözlerinin içi değil yüzü nur gibi parlayan kızım babası sabah bana sarıldı bi baktım şap şap ediyor eşimin ellerine vuruyor
hemen ayrıldıkkkk ecoşa sarıldık
yorganın taa altından babasını bulup gzünü kirpiğini çıkarmaya çalışıyor
ahh ahh 5 milyar versele vallahi kuruşuna kadar kızma harcarım
Aynen cnm dedigin gibi butun parami sonuna kadar harcasam icim acimaz o kadar mutlu oluyorum onlara aldikca (bu arada benim iki tane ondan cogul konusuyorum)
Valla supersin cnm bende diyeteyim zayifliyayimda bende bi foto koyayim simdi fotolarda sisman cikiyorum diye foto bile cektirmiyorum ahh zayiflik ahhh
Valla supersin cnm bende diyeteyim zayifliyayimda bende bi foto koyayim simdi fotolarda sisman cikiyorum diye foto bile cektirmiyorum ahh zayiflik ahhh
Bizim de bıngıldağımız henüz kapanmadı.Bu zamana kadar sadece2-3 kez vermeyi unuttum damlaları.Bence damlayla alakası yok.bende sen dedin diye kan ilacını kullanmadım yerine pekmez tahin veriyroum dünki doktora dedim kan tahlilşi yapılmadı bu çocuğa zaten diyro damlalarını veriyrosun ya 1 yaşında diyor
veriyrosun demi dedi hıhı veriyorm dedimbaşka doktorda bence pekmez kullan dedi
zaten topikde bi sen bi ben dışardan içeri girmiyoruzbugun hava okadar güzelki eşim e yalvarıyorum sabahtandır adam geceden çıktı
diyor dün gece hastaneye benmi gittimmmmmm:26:
ama çocuk sonuçta güneş alsın iyileşirrr
kızzzz bugun 90 lardan bayağı parça dinledim ondan bride eski topiklere baktım ahhh ahh gelen gidiyor
bu arada babasına bakınca gözlerinin içi değil yüzü nur gibi parlayan kızım babası sabah bana sarıldı bi baktım şap şap ediyor
eşimin ellerine vuruyor
hemen ayrıldıkkkk ecoşa sarıldık
yorganın taa altından babasını bulup gzünü kirpiğini çıkarmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?