- 8 Ağustos 2011
- 12.585
- 14.793
- 498
bak, nasıl nispet yapıyor cadııı!!!:76:kayseriyede gellcemmmmmm
burdaki avrupalılarlada buluşcam
rabia gelene kadar bende zeynepe gidierim canana kalmaya giderim
saolasın,daha var canımayşecik dışarıda, parkta bırakın kucağı bastonda otururken ben sürsem bile arabayı
istemiyor.. illa inecek kendi yürüyecek.. o yüzden ayakkabı şart oldu.
o lcw patikler yıprandı, daha kötüsü basarken ağından çıkacak gibi ezilip büzülüyor ayakkabı.
yumuşak olduğu için sanırım. yamuk basıyor çocuk, zorlanıyor yürürken, afallıyor..:105:
bu ayakkabının da modelini pek beğenmedim, bi de pembeyi sevmiyorum, ama şansıma bu gül kurusu
öyle abartılı süslü şeyleri hiç sevmem. kızlar için herşey pembe.. illet oluyorum. :95:
ben moru çok severim, morun bir çok tonu var. pembeye alternatif olabilir. çok güzel tonda sarılar, turkuaz ve yeşiller kullanılabilir..
ama yooook, kız bebekse, illa herşey pembe olacak
ayşecikin de pembe eşyası bir elin parmağını geçmez, ama mor deseeeen oooooo
geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.. çok genç
kaç tefriciye kaldı elinde?
100 tane alayım şimdilik. eksik varsa alırım yine
yürüteçte altı silikon tabanlı çoraplar giydirebilirsin.:44:
ama artık çok harekenlendiler, ayakkabı da şart oldu..
ay canım beniiim, sen daha güzelini bulursun inş.
benim zamanım yok, bir saatten fazla gezdim, bulabildiğim bu..
oooh, sefanız olsun..
valla, ben de gelsin rabiş, hemen gitcem..
mayısın da ilk haftası gelen gelir buluşmaya,,
gelen sağlar bizimdir
yaz, nfk'dan 300 tanesaolasın,daha var canım
1000 tane falan dağtabildik daha
görmedim tatlım bende alınmıştım hiç yokluğumu farketmedin diye neyse seviliyormuşum :)Beni niye yazmadın kızım ben de seni anmıştım daha dün
Ne güzel olmuş tatiliniz çok sevindim
Ev işi de gene güzel bişeyler olur senin şanstan yana sıkıntın yok :)
haklısın canım ya inş gelecek kışa kalmadan taşınırız zor vallaburaya yazmadık diye merak etmedik sanma valla benimde aklimdaydin hep.. tatil olayi ne guzel olmuş bende gitmek istiyorum :)
canım biliyorsun bizde oralardan taşındık geldik ben kendi evimi kiralayıp geldim bu tarafa anneler orda olmasina rağmen mecbur o yol çok uzun geldi çünkü her gun boyle olmuyor karı var kışı var birseferinde eşim 5 saatte gelmişti yoksa bizde çocuk doğana kadar taşınma işini erteleyecektik ama olmadı
hayırdr kuzu başka topiğemi terfi ettinben yazim siz okuyun tamammı hıh kimse yok bu ne topik artık bitiyor sanırm ee çocuklar büyüdü
napalım kadermiş herkesi çok çok öpüyorumiyiki varsınız bu zamana kadar iyiki oldunuz
sevenimle sevmeyenimle hakkınızı helal edinnnn
lolitalar sizi
asıl sürpizi ben yaptım mantı bahane sohbet şahane hem kek süperdi keşke yolluk alaymışız çıkarkenkızlar cincon (canan) bana geliyrduuu nasıl sevinmiştim sonradan kaldı
ben ona pasta böreği geçtim mantı bile yapıyordum süprizzz
bak heyecandan adımı bile yazamamış canım benimCCanan bendeeesiz buluşamayın bizim ikinci bu
kayseriyede gellcemmmmmm
burdaki avrupalılarlada buluşcam
rabia gelene kadar bende zeynepe gidierim canana kalmaya giderim
yaz, nfk'dan 300 tane
günaydın canım çok geçmiş olsun oğlunaGünaydın kızlar. Dün ikindi gibi oğlumun ateşi çıktı calpole rağmen 37 idi. Gece de inlemekten ve ağlamaktan uyumadı yavrum. Neyseki şuan fena değil durumu. Gelecek dişlerle ilgili olduğunu düşünüyorum ama bakalım. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
ve aleykümselam hoşgeldin tekrar,olsun yaramıştır memleket havası gibisi var mıSelamunaleykum ey cemati musliminnnnkizlarrr sizleri cook ozledik oglusumla...♡♡♡♡uzunnn bir aradan sonra geri donduk bu gece geldik evimize bende hemen okumaya koyuldum ama tabi epey sayfa dolmus en iyisi once yazayim dedim ne var ne yok sizlerde meraklardayim bizde memleket esintilerinden baska bisey yok hala dişimiz yok mesela )) ama olsun sagligimiz yerinde cok sukur bi kac sayfaya baktim ama anlayamadim ne zaman gorusuyoruz simdi canli kanli :))
ben de 50 alırım ne zamana kadar?saolasın,daha var canım
1000 tane falan dağtabildik daha
vay vay 1,5 köfte mi?maşallah onaistanbulda hava kapalı, rüzgar kuvvetli..
ama pazar ya, bi cesaret çıktık, tuzlaya gittik, malum mekanımızaa
ayşecik de bir buçuk köfte yedi.
hava açık ve güneşliydi, sahilde yürüdük, dondurma yedik.. :131:
ayşecik de tadına baktı, bayıldı bayıldı, yalandı durdu :76:
aynenKıskandım!!!!........
ya süpersiniz kızlar bu ne hız helal sizeeeee,beceremeyenler çatlasınkızlar cincon (canan) bana geliyrduuu nasıl sevinmiştim sonradan kaldı
ben ona pasta böreği geçtim mantı bile yapıyordum süprizzz
sabah 7 de miiiiievet ben de fotoğraflarını gördüm. bazıları hala tomurcuktu.. ay yerim beni onlarııı:76:
eşime de söyledim, 23 nisan günü tatil nasılsa. sabah 7de gidip kahvaltı yapıcaz emirganda
farketmez olur muyum yaa dert ortağım benimmmm biricik sevgilimmmgörmedim tatlım bende alınmıştım hiç yokluğumu farketmedin diye neyse seviliyormuşum :)
ayşecik de oturuyor, ama tutunup ayağa kalkma henüz yok :76:bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl ya bugün ecoşu gördüm maşallah kuzum kendi kendine oturuyor dizlerinin üstüne kalkıyor tutunup duruyor dik duruyor ohooo bizim koca götlünün umrunda bile değil o anca oturduğu yerde bıdı bıdı yapsın az daha takılsın ecoşla kıskanır emekler belki
geçmiş olsun canım, inş tekrar yükselmez ateşi..:26:Günaydın kızlar. Dün ikindi gibi oğlumun ateşi çıktı calpole rağmen 37 idi. Gece de inlemekten ve ağlamaktan uyumadı yavrum. Neyseki şuan fena değil durumu. Gelecek dişlerle ilgili olduğunu düşünüyorum ama bakalım. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
yemeğin içindeki kıymadan yemiyor, öğürüyordu.vay vay 1,5 köfte mi?maşallah ona
sabah 7 de miiiiibiz o saatte kalkıp kahvaltı yaparsak(ki çok zor) eve dönüp tekrar uyuruz uykucu bir çiftiz ama pek de memnun değilim bu durumdan baksana çok şey kaçırıyoruzz
bu arada ayşenin ayakkabıları çok şeker ben de beğendim
5 mayıs pazarPembehippo cok gecmis olsun ins su an daha iyidir...busmai ve nfk hosbulduk canlar...5 mayis icin saat ve yer belli mi peki
istanbulda hava kapalı, rüzgar kuvvetli..
ama pazar ya, bi cesaret çıktık, tuzlaya gittik, malum mekanımızaa
ayşecik de bir buçuk köfte yedi.
hava açık ve güneşliydi, sahilde yürüdük, dondurma yedik.. :131:
ayşecik de tadına baktı, bayıldı bayıldı, yalandı durdu :76:
afiyet olsun.. kofteye bayılırım yer neresi haftaya o tarafa gidiyoruz ugrariz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?