Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ablacım bana da hazır yapar mısın ? Bende bebişimi doğurunca hazır olur banada ben sana bol bol kavanoz veririm istersen

canım turşu çekiyor.
ve bu hiiiç hayra alamet değil.
adetim bir haftadan fazla gecikmişken..
ve ayşecike hamile olduğum da dışarıdan bu şekilde anlaşılmışken.. :86:

bu ay benimde bir hafta geçickti kafayı yiyecektim rüyalarımda kendimi hamile görmeye başladımıştım artık çok şükür hastalandım mevsimsel dir kaç gün gecikti adetin

ooh ohh, sefan olsun.. güle güle harca..

kv çiğden koyuyor fasulyeyi. kokuyor öyle.
soğanla birlikte birkaç dk kavurup atmak gerekiyor, böyle kokusu da olmaz.
bana da verdi çiğden attım iki paket, onları da kendi anneme götürdüm. çünkü eşim yemiyor kokuyor diye.
sersörleri fazla açık

ama niyetliyim bu yaz yapıcam böyle konserve falan.. kışın kurtarıcı oluyor.
hep kurubaklagil, şaaaapamıyoruz valla :86:

mama setı harıkaymış. almak lazım.
benim gözüm de mama seti ve nevresimlerde.
yarın neneye gidicez inş, ilk iş a101e gitmek

bu ay benimde bir hafta geçickti kafayı yiyecektim rüyalarımda kendimi hamile görmeye başladımıştım artık çok şükür hastalandım mevsimsel dir kaç gün gecikti adetin
1 şubatta ilk regl oldum.
sonra 3 martta.
bu ay bekliyorum işte. doğumdan sonra düzensizlik normal diyip kendimi avutuyorum

Kız bende soğanla biraz kavurup koymuştum bu sefer benimki de dolap koktu. Önceki yıllarda da yapıyordum aynen ama kokmuyordu bu sefer koktu nedense?

1 şubatta ilk regl oldum.
sonra 3 martta.
bu ay bekliyorum işte. doğumdan sonra düzensizlik normal diyip kendimi avutuyorum
[/QUOTE]

Bir hafta geçmiş daha normal 15 günden sonra vahimm inş hastalanırsın

doğumdan sonra dar olduğu için 2-3 parmak ileri kaydırdığım pardösü ve yağmurluğun düğmelerini
az önce geri çektim.

asudeee, nerelerdesin bacım? yapıldı mı ilk ölçümün?

hava bugun çok güzell istanbullular dışarıııııııııııııı

hava bugun çok güzell istanbullular dışarıııııııııııııı
kv evdeyse, ayşeciki bırakıp spora gidicem.
yoksa, ayşecikle korulara, parklara, marketlere akıcaaaaz

hay maşallah sana
ben spor artı dikkat ederek 3 kg vermiştim

Son düzenleme:
güle güle giysin Ayşecik ikiside çok güzel puanlı olana bayıldım kızlara göre çok ciciler var

dünyada her şey kadınlar için, kadınlar da erkekler için

lacivert puantiyelinin beline fuşya bir kurdele kemer yapmayı düşünüyorum. daha şeker olcaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…