bende bol fasulye attım oda annem alıp ayıklayıp hazır vermişti onları koydum bi kaç bezelye ve bi kaç barbunya koydum onlardan eser kalmadı 2 pakat taze fasulye kaldı onlar sürünüyo bende domates konservesi istiyorum kavonazlara yapıcam bi kaç kişiden yedim yapanlardan çok lezzetli oluyor şimdiden kavonoz stokluyorum bide patlıcan yapıyolar kavonaza domates biber koyuyorlar içine soğanı kavur hazır yemek oluyormuş ondan da deniyecem bakalım
canım turşu çekiyor.
ve bu hiiiç hayra alamet değil.
adetim bir haftadan fazla gecikmişken..
ve ayşecike hamile olduğum da dışarıdan bu şekilde anlaşılmışken.. :86:
Ablacım bana da hazır yapar mısın ? Bende bebişimi doğurunca hazır olur banada ben sana bol bol kavanoz veririm istersen
bulamaç olarakmı verıyosun bunları canım
ooh ohh, sefan olsun.. güle güle harca..aminnn.. dün bende e bebekten sipariş verdim rüyamda da sürekli sepete bir şeyler ekleyip çıkarıyorum.. e bebekte kampanya var 250 tl lik alışverişe 50 tl hediye veriyor ben park yatağın içine yatak almamıştım onu aldım, şampuan ,mama derken kaptım çeki
kv çiğden koyuyor fasulyeyi. kokuyor öyle.bende bol fasulye attım oda annem alıp ayıklayıp hazır vermişti onları koydum bi kaç bezelye ve bi kaç barbunya koydum onlardan eser kalmadı 2 pakat taze fasulye kaldı onlar sürünüyo bende domates konservesi istiyorum kavonazlara yapıcam bi kaç kişiden yedim yapanlardan çok lezzetli oluyor şimdiden kavonoz stokluyorum bide patlıcan yapıyolar kavonaza domates biber koyuyorlar içine soğanı kavur hazır yemek oluyormuş ondan da deniyecem bakalım
benim gözüm de mama seti ve nevresimlerde.mama setı harıkaymış. almak lazım.
1 şubatta ilk regl oldum.bu ay benimde bir hafta geçickti kafayı yiyecektim rüyalarımda kendimi hamile görmeye başladımıştım artık çok şükür hastalandım mevsimsel dir kaç gün gecikti adetin
ooh ohh, sefan olsun.. güle güle harca..
kv çiğden koyuyor fasulyeyi. kokuyor öyle.
soğanla birlikte birkaç dk kavurup atmak gerekiyor, böyle kokusu da olmaz.
bana da verdi çiğden attım iki paket, onları da kendi anneme götürdüm. çünkü eşim yemiyor kokuyor diye.
sersörleri fazla açık
ama niyetliyim bu yaz yapıcam böyle konserve falan.. kışın kurtarıcı oluyor.
hep kurubaklagil, şaaaapamıyoruz valla :86:
benim gözüm de mama seti ve nevresimlerde.
yarın neneye gidicez inş, ilk iş a101e gitmek
1 şubatta ilk regl oldum.
sonra 3 martta.
bu ay bekliyorum işte. doğumdan sonra düzensizlik normal diyip kendimi avutuyorum
ooh ohh, sefan olsun.. güle güle harca..
kv çiğden koyuyor fasulyeyi. kokuyor öyle.
soğanla birlikte birkaç dk kavurup atmak gerekiyor, böyle kokusu da olmaz.
bana da verdi çiğden attım iki paket, onları da kendi anneme götürdüm. çünkü eşim yemiyor kokuyor diye.
sersörleri fazla açık
Evt kokuyor aslında soğan domates yağ bi 10 dk birlikte kavurup sarartarak atmak gerekiyor ama annem ayıklayıp getirince üşendim dolduruverdim poşetlere şimdide kalan iki paketi bitirmeye uğraşıyorum nasıl bitirceksem artık:26:
inş,, hamile değilim biliyorum da..Bir hafta geçmiş daha normal 15 günden sonra vahimm inş hastalanırsın
doğumdan sonra dar olduğu için 2-3 parmak ileri kaydırdığım pardösü ve yağmurluğun düğmelerini
az önce geri çektim.
bende 3 haftada 3 kilo verdim yediklerime biraz dikkat ediyorum bide metobolizma hızlandırıcı çay var 12 gündür onu içiyorum emziren anneler de içebiliyormuş eski pantolonlarıma girmeye başladım çok şükür yaza fit girmek istiyorum kısmetse
kv evdeyse, ayşeciki bırakıp spora gidicem.hava bugun çok güzell istanbullular dışarıııııııııııııı
hay maşallah sanabende 3 haftada 3 kilo verdim yediklerime biraz dikkat ediyorum bide metobolizma hızlandırıcı çay var 12 gündür onu içiyorum emziren anneler de içebiliyormuş eski pantolonlarıma girmeye başladım çok şükür yaza fit girmek istiyorum kısmetse
güle güle giysin Ayşecik ikiside çok güzel puanlı olana bayıldım kızlara göre çok ciciler var
doğumdan sonra dar olduğu için 2-3 parmak ileri kaydırdığım pardösü ve yağmurluğun düğmelerini
az önce geri çektim.
bende 3 haftada 3 kilo verdim yediklerime biraz dikkat ediyorum bide metobolizma hızlandırıcı çay var 12 gündür onu içiyorum emziren anneler de içebiliyormuş eski pantolonlarıma girmeye başladım çok şükür yaza fit girmek istiyorum kısmetse
hangi çaymış oooo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?