Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arya, nerelerdesin kuzum?
sabah 6daki günaydınların da kesildi

gulumser yok, miracle kayıp, pinkprinces,
eylül, nkolik, naragacı, delii , dtk, ..., ...,

geldim bacımmm... biraz geç oldu amaaa

ay kaç gündür uykumu alamıyorum, aslına bakarsanız uyuyorum da ama gözlerimi açamıyorum gün içinde uykusuzluktan. bahardan mı acaba? öyle olunca da aksiiii,melennn bişi oluveriyorumm o sebepten de bakamadım bile buralara bugün.

kızcağızım da nasıl uykuya geçeceğini unuttu iyi mi? en son ayakta sallayarak uyuyordu, şimdi ayağıma koyunca basıyor çığlığı. kucağımda sarılarak, yürüyerek ve ninni eşliğinde ancak uyuyor... e bendede bel kalmadı haliyle. dişler haaaalaaaa çıkıyor acep ondan mıdır ki? dün gece de çığlık çığlığa kaaaaç kez uyandı. bende bugün calpolü verdim uyuttum napim. ne dişmiş arkadaş.

bu da benim diş mağduru çileeeeeğeeeemmm

Son düzenleme:

Allah'ımmmmm bu çileğin yanaklarını ısırmalı :)

Ahan da cincon gelmiş

Canderin kızındaki havaya bayıldımmm
Aryamm o ne güzellik çilek kız olmuş bu annesi yemelik
Pembehipopotam evet çok trip atıyor bize kerata. Resme yorumuna kahkaha artım:))
Borntobemother geçmiş olsun benimki de çok huysuz nasıl cırlıyor anlatamam, dişten mi acaba yoksa cırlamayı mı keşfettiler
Nfk ben de özledim alışverişi sen kv ye bırakabilirsin ,karşında nasılsa

kız o ne iltifatla 4 4 lük falan daha neler o senin kalbinin güzelliği ama itiraf etmeliyimki kızkardeşimin evindeymişim gibi rahattım yemekler yaptı kuzum bize kek yaptı yedik içtik kaçtık yine doyamadık ama olsun iyi geldi oğlumada banada bu arada ecoşa hayran kaldım maşallah çok çekmez yürür kuzum topiğin en hızlısı çıkacak bak görün tek parmağından tutmayla 1 dk dan fazla belki dimdik duruyor bizimkinde nerdeee koca götlü dik durmayı bile denemiyor benim oğlan tembel anladım ben ama olsun dişimizde geç çıktı bunada şükür
bu arada kalmaya bekliyorum İlknur malum biz gececi kocaların eşleri her daim müsaitiz
canım hoş geldin sefa geldin yasir nasıl diş hala çıkmadımı baya inatçı çıktı senin oğlan ama yakındır memleket havası iyi geldi tabi ohh mis
off yavrum geçmiş olsun annesi diştenmidir ya nedi bu yavruların çektiği
ben cincon u özledim
oyyy canım benim ben geçmişi okudum sanmıştım bunu atlamışım BENDE ÖZLEDİM BENDE
bende gerçekten nerde bu kız ya
burdayımmmmm ce-ee görmemişim canım yazınızı bende özlenmedim sandıydım kader ortağım benim
çok bekledik ama sonunda iki diş birden çıktı çok şükür
ohh hadi hayırlısı darısı çıkmayanlara olsun
maşallah bir zamanlar diş haberlerini kıskanırdık şimdi emekleme haberlerine imreniyorum bakalım bekliyoruz eltimin oğluda 2 gündür başlamış emeklemeye doktor kilolu olduğundan emeklemeden direk yürüyebilirde emeklemeye zorlanıyor dedi bakalım artık
gördüm kuzum sormuşsun canım benim
ecoş dün koltukdan bana benden koltuğa gidiyor

day day diye diye 2 adım atıyor koltuğa gittinde dönüyor sırtını yapıştırıyor kollarını uzatıyor canımın içiiii
yok gözümle gördümya ecoşla ilgili hiçbir habere şaşırmam artık maşallahı var gelinimin
ben resimde gördüğümüz aşkımla bırlıkte gelecegım...Eki Görüntüle 680628
oyyy canım nede tatlı maşallah
çok geçmiş olsun canım ya
Evet bende aynı şeyi söyledim pazar kocalar evde :) Kocam evdeyken mümkün degil onsuz bir yere gideyim :) oylama yapalım Cumartesi pazar mı diye :) cumartesine bir oy benden :))
cumartesi olabilir kızlar ben yeni işimde cumartesi çalışmıyorum geriye şeker portakalı kalıyor onada uyarsa cumartesiye alalım
ANAMMMMMMMMMMM BEN BU ÇİLEĞİ YERİMMMMMMMMMMM

geldim canım geldim nasılsın

ben geldim herkes gitti

neyse kaç gündür yokum neler yapıyorumda sizi aksatıyorum merak ediyorsunuz haklı olarak hemen özetleyeyim

pzt günü yeni işim için evrak hazırladım yarım günüm gitti geri kalan yarım gündede annemdeydik orda internet kesilmiş giremedim bugünde evde temizlik yaptım sabah 10 akşam 7 arası duvarlara varana kadar yıkadım desem yeridir dip köşe cam duvar kapı avize halı ne varsa mutfak dolaplarına varana kadar temizledim sonuç ama olsun güle güle oturmak nasip olsun inşallah ohh temizlik gibisi varmı be ellerime sağlık gelecek aya kesin kadın alıcam ama arayı açmamak lazım bu kez kendim yapmayı beklemiycem sonra içinden çıkılmaz bir hal alıyor oğluşta annemdeydi onuda aldım getirdim güzel banyosunu yaptırdım uyuyor meleğim söz haftasonuna kadar sık sık giricem artık evdeyim kısmetse temizlikte bitti derdim yok artık sadece ütü kaldı onuda yarın oğluş uyurken yapıveririm

bu arada dün kuzumu kontrolede götürdüm durumumuz gayet iyi çok şükür 2 ayda 1 kilo almış boyumuzda 74 cm yüzünde minik sivilcelerimiz vardı alerji sanıyordum değilmiş ter ve yağ bezlerinin kapanmasından kaynaklanıyormuş mevsimsel geçer dedi doktor bu arada inek sütü verebilirsin dedi sulandırma olduğu gibi ver mamadan daha sağlıklı dedi he emekmemiyor tırmanmıyor diye şikayet edincede yürüteciniz yokmu dedi var ama 1 haftadır kullanmıyorum dedim aa olurmu yürüteç iyidir dedi sanırım bu doktor anormal yada herkes anormal bu doktormu doğruu ben anlayamadım başka doktorların asla yapma dediğini bu gerekli muhakkak yap dyor hadi hayırlısı ben yine içime sindiği gibi yapıyorum o ayrı doktoru değiştirecektim gidemedim diğerine bu ayıda bu dotorla atlattık bakalım ay sonu inş diğer doktora geçeriz ilginç bir şey daha kan sayımı ne zaman yapılacak dedim 6. ayda yapıldı ya dedi yooo dedim yapılmadı siz bahsetmediniz sağlık ocağıda söylemedi bende yaptırmadım dedim iii o halde yaptırın kan sayımı sonuca göre kan ilacı kullanıp kullanmayacağına karar verelim normalde 6. ayda kan değerleri iyise kesiyordum size söylemeyi atlamışız demekki dedi valla bu doktorla saldık çayıra mevlam kayıra oluyor sanki bıngıldağınada baktı az kalmış gayet iyi yakında kapanacak dedi

evet bizde haberler böyle nar ağacıda kayıplarda ufaklık hasta değildir inş

libyanada memlekettemi ondanmı girmiyor karakızım nasılsın gelinim nasıl

geldim canım geldim nasılsın

iyiyim canım sağol,maşallah sana evi pırıl pırıl yapmışsın
ben de her sefer artık bu kadar bekletmiycem temizlikçiyi erken alcam diyorum ama gene yapamıyorum gene işler başıma kalıyor bakalım sen başarabilecek misin

Günaydın kızlarrrrrrrr. Haftayı yarıladık hadi bakalım :)

Cinconum doktoruna çok şaşırdım. Yürüteç öneren çocuk doktoru duymamıştım hiç. Gerçi kesin araştırmalar yokmuş zararları ile ilgili demişti aile hekimimiz ama insan yine de güvenemiyor. Sonra da işte koca popolu oğullarımız kendilerini kaldıramıyor :)

günaydın kızlaaar
son birkaç günün aksine bugün yaşadığımız şu sabah saatlerinde güneş parlıyor.
inş sıcaklık da yükselir de ayşecikle bi çıkarız..

born, geçmiş olsun canım. ama eşin mi kp mi hasta tam anlamadım.:26:
aryaa, mevsimin en doğal, güzel, kokulu, minnak çileği kayseride olmuş da haberimiz olmamış
pembiş, pazar gezmek çok iyi geldi ruhuma. en son ayşecik 2,5 aylıkken gitmiştim.
hızlı hızlı gezdim, ama o bile yaradı
cincon, maşallah hatun.. bütün evi halletmişsin. ama oooh, mis nasıl rahatlamışsındır şimdi.
borana da maşallah

hay maşallah.. bizimki de alçak sürünüyor, askerde sanki
totoyu da kaldırıyor ama tekniği çözemedi tıfıl
gündüz bu kadar sakin, uyumlu bebeğin, geceleri o kadar mızıldamasına da kredisi var demektir
oyuncaklar arasına ayna koymak, çok güzel bi fikir.

pazar buluşmasına gelince, daha önce de söyledim cumartesi çalışan arkadaşlar var.
yoksa bana her gün uyar

Evet bende aynı şeyi söyledim pazar kocalar evde :) Kocam evdeyken mümkün degil onsuz bir yere gideyim :) oylama yapalım Cumartesi pazar mı diye :) cumartesine bir oy benden :))
canlarım benim de eşim haftanın bir günü evde,
ama iki saatliğine onu bırakabilirim diye düşünüyorum
çünkü sizi, ve minnaklarınızı görmek istiyoruuuuum

Eki Görüntüle 680976

Bebeğiniz emeklerken annesine de yardım etsin, yerleri temizlesin:)
Güzel düşünce. :))
neden olmasın

Küçük yaşta işçi çalıştırmak!!

küçük de değil bebek yaşta

kv illa yürüteç, illa yürüteç diyor da başka bi şey demiyor.
iki aydır başım şişti.. niye yüreteç almıyorsunuz, çocuk eğlenir, gezer.
çabuk yürür. ben gidicem alıca falan filan. dedim ki, alsanız da ben içine koymam
ben kaç kere söylemişim, istemiyorum almayacağım diye.
alacak olsam 6. aydan sonra alırdım, şimdi 9 aylık olmuş bebe.
emeklemek üzere, ardından zaten yürüyecek.

ayrıca, şahsi düşüncem, yürüteç kullanan bebekler erken yürür diye bi şey yok.
hem erken yürüsün diye bi amacım da yok.
sırasıyla olsun herşey, dönsün, yuvarlansın, sürünsün, emeklesin ve yürüsün..

kuzenimin bebeği 7,5 aylıktı, bir buçuk aydır hergün yürüteçte çocuk..
bırakın sürünmeyi, sağa sola dönemiyor. annesi de, inş hiç emeklemeden yürüyecek.
ben zaten yerde sürünsün emeklesin istemiyorum diyor
pöfff!!!

bence yürüteç kandırık bi şey,
yani bebek oyalanıyor, anne de zaman kazanıyor, rahat ediyor. tamam.
ama yürüteç çocuğun yapabildiklerini artırmıyor, aksine varolan becerisini de köreltiyor.
yani yürüteçte fır fır evi turlaması, bebeğin marifeti değil :100:

Son düzenleme:

senin çilek kızını yerim çok tatlı maşallah

dün pazarda taze fasulye gördüm.
pişiren var mı? tadı nasıl acaba?

bugün dolma yapmayı düşünüyorum, ama fasulye de pişirebilirim:101:

Eki Görüntüle 680976

Bebeğiniz emeklerken annesine de yardım etsin, yerleri temizlesin:)
Güzel düşünce. :))
aman Allah'ım:) bunu alsamya ben gıcır gıcır olur parlar her yer

ben de yürüteçten hiiiç hazzetmiyorum öneren dr da duymadım makale de okumadım, hepsi kullanılmamasından yana. dediğin gibi yakında yürücekler ve her şey kendiliğinden gelişsin. bi de erkek çocuk olunca... geçenlerde arkadaşın kızınınkine koyduk sinir oldu bizimki çıkardık koşturmaya başladı. sonra bir-iki daha koydu bizimkiler resmen nefret etti bu da bi ilginç:) özgürlüğü kısıtlandığı için sevmedi. varsa yoksa kendisi karıştırsın. şu kocakarı davranışları da beni çileden çıkarıyo benim hayır dediğime sen niye zorluyosun? iyiler hoşlar da bu olay yaşanınca ben çileden çıkıyom iyi ki uzaktayız sen iyi dayanıyosun.

ay dün salı pazarında batık wenice'in ürünleri vardı.
üzerinde 45 lira olan etiketli kız şişme yelekleri 15 liraydı..
şu model http://4.bp.blogspot.com/-Du8ydKxWUgc/TyEmkTidwGI/AAAAAAAAA20/_VBUTUiEZgk/s640/cats6.jpg
hem de en sevdiğim renk, mor. ama en küçük boy 4 yaş içindi..
3-4 yaş için zaten benetton bi montu vardı, abartmayalım dedim, almadım.
ama çevremde o yaşta kız çocuk olaydı, kesinlikle kaçırmazdım..

Son düzenleme:
Yürüteç yararlı mı bilmem ama 9. Aydan sonra bir zararı yok diye biliyorum. Bende gecen hafta aldım desem:) kv lerde çocuğu bırakabileceğim mama sandalyesi falan yoktu bende hem yürüteçte oyalanır oraya gittikçe diye aldım ama ne fayda... Bizimki de gucık oldu. Koyunca basıyor çığlığı.

aynen ayşeciki koydu kuzen. ön bardaki oyuncağı ısırdı durdu.
sonra da sıkıldı, çünkü hikmetini çözemedi o kadar kısa sürede.
farketse atraksiyonu onun da hoşuna giderdi..

saolsun benim kv iyidir, ama bazen böyle alakasız yerde manasız diretiyor.
benim 4 çocuğum yürüteçle büyüdü diyip duruyor..
siz alın yoksa ben paraya kıyıp alıcam diyor..
sanki tam altın alacak.. ya 50 ya 100 lira bi şey
kötü niyetli değil de işte, kv

Gunaydinn canlar haklisiniz tam aciklayici yazamamisim ama hasta olan esim hala da kotu uzerine bir de yasir ekleniyor gibi nolur dua edin edi. Yasirden de beterdir hastalikta ama oglusum hasta olmaz ins ya hic ama hic uyumadik desem yeri var cok mizmiz umarim esimden gecmemistir...
Bulusma gunu banada hergun uyar esim getirecek nasilda h.sonu calismiyor...
Cinconum h.g ben yokken hayatinla ilgili is tatil baya degusiklik olmus ev temizligin de onlar da hayirli olsn
Canderin ve arya masallah barekallah kuzulariniza...
Nfk bnde memleketteyken pazar gezebiliyodm anneme birakip cok keyifli gercekten gule gule kullanin...
Busmaicim ve alintilayamadgm tum gecmis olsnlara tsk eder telden yaziyrm sacmalamis olablrm

çözememiştir alamet-i farikasını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…