arya, nerelerdesin kuzum?
sabah 6daki günaydınların da kesildi
gulumser yok, miracle kayıp, pinkprinces,
eylül, nkolik, naragacı, delii , dtk, ..., ...,
geldim bacımmm... biraz geç oldu amaaa
ay kaç gündür uykumu alamıyorum, aslına bakarsanız uyuyorum da ama gözlerimi açamıyorum gün içinde uykusuzluktan. bahardan mı acaba? öyle olunca da aksiiii,melennn bişi oluveriyorummo sebepten de bakamadım bile buralara bugün.
kızcağızım da nasıl uykuya geçeceğini unuttu iyi mi?en son ayakta sallayarak uyuyordu, şimdi ayağıma koyunca basıyor çığlığı. kucağımda sarılarak, yürüyerek ve ninni eşliğinde ancak uyuyor... e bendede bel kalmadı haliyle . dişler haaaalaaaa çıkıyor acep ondan mıdır ki? dün gece de çığlık çığlığa kaaaaç kez uyandı . bende bugün calpolü verdim uyuttum napim . ne dişmiş arkadaş .
bu da benim çileeeeeğeeeemmmEki Görüntüle 681052
kız o ne iltifatla 4 4 lük falan daha neler o senin kalbinin güzelliği ama itiraf etmeliyimki kızkardeşimin evindeymişim gibi rahattım yemekler yaptı kuzum bize kek yaptı yedik içtik kaçtık yine doyamadık ama olsun iyi geldi oğlumada banada bu arada ecoşa hayran kaldım maşallah çok çekmez yürür kuzum topiğin en hızlısı çıkacak bak görün tek parmağından tutmayla 1 dk dan fazla belki dimdik duruyor bizimkinde nerdeee koca götlü dik durmayı bile denemiyor benim oğlan tembel anladım ben ama olsun dişimizde geç çıktı bunada şükürkek yaptık yemek yaptokl yedik önemli olan gelmendi cnaım hep gel
netten tanışıpta hiç yabancılık çekmeden ne güzel arkadaş olduk kardeşim benim iyiki tanıdım seni iyiki varsın
geçenkinde ben yazamamıştım banlıydım hehe
dünyalar tatlısı bi insan Allahım 4 4 lük kelimelerle ifade edilemez hep görüşmek istiyorum deyim siz anlayın
hele o boran yokmuu kuzucum nasıl cana yakın nasıl akıllı maaşallah kırk binkere
bu görüşmede birbirlerinin daha iyi farkın vardılar
canım hoş geldin sefa geldin yasir nasıl diş hala çıkmadımı baya inatçı çıktı senin oğlan ama yakındır memleket havası iyi geldi tabi ohh misSelamunaleykum ey cemati musliminnnnkizlarrr sizleri cook ozledik oglusumla...♡♡♡♡uzunnn bir aradan sonra geri donduk bu gece geldik evimize bende hemen okumaya koyuldum ama tabi epey sayfa dolmus en iyisi once yazayim dedim ne var ne yok sizlerde meraklardayim bizde memleket esintilerinden baska bisey yok hala dişimiz yok mesela )) ama olsun sagligimiz yerinde cok sukur bi kac sayfaya baktim ama anlayamadim ne zaman gorusuyoruz simdi canli kanli :))
off yavrum geçmiş olsun annesi diştenmidir ya nedi bu yavruların çektiğiGünaydın kızlar. Dün ikindi gibi oğlumun ateşi çıktı calpole rağmen 37 idi. Gece de inlemekten ve ağlamaktan uyumadı yavrum. Neyseki şuan fena değil durumu. Gelecek dişlerle ilgili olduğunu düşünüyorum ama bakalım. Herkese güzel bir hafta diliyorum.
oyyy canım benim ben geçmişi okudum sanmıştım bunu atlamışımben cincon u özledim
burdayımmmmm ce-ee görmemişim canım yazınızı bende özlenmedim sandıydım kader ortağım benimbende gerçekten nerde bu kız ya
ohh hadi hayırlısı darısı çıkmayanlara olsunçok bekledik ama sonunda iki diş birden çıktı çok şükür
maşallah bir zamanlar diş haberlerini kıskanırdık şimdi emekleme haberlerine imreniyorum bakalım bekliyoruz eltimin oğluda 2 gündür başlamış emeklemeye doktor kilolu olduğundan emeklemeden direk yürüyebilirde emeklemeye zorlanıyor dedi bakalım artıkSelam kızlarrrr, haftasonu gezmekten giremedim valla topiğe:))
Cumartesi hava süperdiiii, gezmekten alamadım kendimiiii
Selim artık süper şekilde emekliyor, gidip gidip birde oturuyor dinleniyor sonra tekrar emeklemeye devammm. Tutabilene aşkolsun, tutunup dizleri üstüne de kalkıyor, ayağa kalkmasna az kaldı sanırsam.
Ama çok zor ya koyduğum yerde durmuyor, parkenin taşın üstüne çıkıyor, hasta olmasından korkuyorummmm
Herkesler iyidir inşallah.
Memeleketten gelenler hoşgelmiş, hastalara geçmişler olsun. Toptan herkese selaaaammmmmm olsunnnnnnn
gördüm kuzum sormuşsun canım benimslm kızlar naber sayfalar ilerlemiyor diyorsunuz ama maşallah ı var yine de oku oku yorum bile yazamadım hafta sonu giremedim bu aralar telaşımız var cumartesi görümcemin erkek arkadaşı ile tanıştık hafta ya cumartesi istemeye geliyorlar
cincon aşkolsun bende sormuştum seni ama neyse
nfk ayakkabılarınıza bayıldım bence çok şekerler güle güle kullanın
yok gözümle gördümya ecoşla ilgili hiçbir habere şaşırmam artık maşallahı var geliniminecoş dün koltukdan bana benden koltuğa gidiyor
day day diye diye 2 adım atıyorkoltuğa gittinde dönüyor sırtını yapıştırıyor kollarını uzatıyor canımın içiiii
oyyy canım nede tatlı maşallahben resimde gördüğümüz aşkımla bırlıkte gelecegım...Eki Görüntüle 680628
çok geçmiş olsun canım yaKizlar tum gun yazamadim kocam ve kp sabaha karsi 4.30ta geldiler 3 serum vermisler ve ilaclar durumu pek iyi sayilmaz gelen gidenden yasirin de uyku yemek duzeni bozuldu inanilmaz mizmiz bi garip hallerde bende sabahladigim icin pilim bitmek uzere siteye girer girmez yaziyim dedim ins gecmisi okumayada firsat olur
cumartesi olabilir kızlar ben yeni işimde cumartesi çalışmıyorum geriye şeker portakalı kalıyor onada uyarsa cumartesiye alalımEvet bende aynı şeyi söyledim pazar kocalar evde :) Kocam evdeyken mümkün degil onsuz bir yere gideyim :) oylama yapalım Cumartesi pazar mı diye :) cumartesine bir oy benden :))
ANAMMMMMMMMMMM BEN BU ÇİLEĞİ YERİMMMMMMMMMMMgeldim bacımmm... biraz geç oldu amaaa
ay kaç gündür uykumu alamıyorum, aslına bakarsanız uyuyorum da ama gözlerimi açamıyorum gün içinde uykusuzluktan. bahardan mı acaba? öyle olunca da aksiiii,melennn bişi oluveriyorummo sebepten de bakamadım bile buralara bugün.
kızcağızım da nasıl uykuya geçeceğini unuttu iyi mi?en son ayakta sallayarak uyuyordu, şimdi ayağıma koyunca basıyor çığlığı. kucağımda sarılarak, yürüyerek ve ninni eşliğinde ancak uyuyor... e bendede bel kalmadı haliyle . dişler haaaalaaaa çıkıyor acep ondan mıdır ki? dün gece de çığlık çığlığa kaaaaç kez uyandı . bende bugün calpolü verdim uyuttum napim . ne dişmiş arkadaş .
bu da benim diş mağduru çileeeeeğeeeemmmEki Görüntüle 681052
Ahan da cincon gelmiş
Canderin kızındaki havaya bayıldımmm
Aryamm o ne güzellik çilek kız olmuş bu annesi yemelik
Pembehipopotam evet çok trip atıyor bize kerata. Resme yorumuna kahkaha artım:))
Borntobemother geçmiş olsun benimki de çok huysuz nasıl cırlıyor anlatamam, dişten mi acaba yoksa cırlamayı mı keşfettiler
Nfk ben de özledim alışverişi sen kv ye bırakabilirsin ,karşında nasılsa
geldim canım geldim nasılsın
hay maşallah.. bizimki de alçak sürünüyor, askerde sankiBizde geldik burdayizz
Kızımla basbasa yaptığımız 12 günlük Almanya seyahatinden sonra anladım ki ben kızımla fizana olsa giderim)
Okuduğum kadarıyla sizin bebisler ayaklanmışlar bile bizim ki hala komando durumunda hareketi pek sevmiyoruz babası kilikli
Benim kiz gülsün izlesin ve keyfi isterse bol bol konussun gel dur baba dede gibi kelimeleri soyleyebiliyo bi de kendi kendine kendi dilinde geveleniyo bisiler
Ama harekete gelince sadece gerektiği zaman gercekten biseyi almak istedigi zaman yuvarlanarak ya da sürünerek istediği seye ulaşıyor ama daha cok hareket etmemeyi tercih ediyo tembel teneke
Saatlerce birkaç oyuncakla oynayabiliyor ama en cok ayna seviyo anası kilikli
Gunduz hic ağlamaz ama gece kızıma bisi oluyo saat bası bazen daha fazla uyanıyor illa mikir mikir ne istEdigini de anlamıyoruz kendi basina uyur ama gece illa kalkip pis pis yapcaz ;( gunduz de maksimum bı saat uyur uyanır böle 3 uykusu var
Bizden haberler bu kadar
He bu arada kahvaltıdan bahsedilmiş bizim kahvaltımız:
1 yumurta sarısı
2 kasik pekmez
1 kibrit kutusu peynir
1 organik tam buğday ekmegi dilimi ici
1 çay kasığı öğütülmus ceviz
Ve biraz su bulamac
Bugün kızıma Mihlama yaptım
Tereyağını erittim
Bı kâsede beyaz peynir azcik kasar rendesi ve misir unu karıştırdım tereyağının uzerine koydum zararli olacağı icin Kavurmadım yağ yanmasın diye direk su koydum öyle pisti icine de bı haşlanmış yumurta sarısı koydum yedirdim sevdi yedi
Bu arada Kadıköy'de bulusulmaya karar verilmiş ben de gelmek istiyodum ama neden pazar kocalar evde?
canlarım benim de eşim haftanın bir günü evde,Evet bende aynı şeyi söyledim pazar kocalar evde :) Kocam evdeyken mümkün degil onsuz bir yere gideyim :) oylama yapalım Cumartesi pazar mı diye :) cumartesine bir oy benden :))
neden olmasınEki Görüntüle 680976
Bebeğiniz emeklerken annesine de yardım etsin, yerleri temizlesin:)
Güzel düşünce. :))
Küçük yaşta işçi çalıştırmak!!
kv illa yürüteç, illa yürüteç diyor da başka bi şey demiyor.Cinconum doktoruna çok şaşırdım. Yürüteç öneren çocuk doktoru duymamıştım hiç. Gerçi kesin araştırmalar yokmuş zararları ile ilgili demişti aile hekimimiz ama insan yine de güvenemiyor. Sonra da işte koca popolu oğullarımız kendilerini kaldıramıyor :)
ben resimde gördüğümüz aşkımla bırlıkte gelecegım...Eki Görüntüle 680628
geldim bacımmm... biraz geç oldu amaaa
bu da benim diş mağduru çileeeeeğeeeemmmEki Görüntüle 681052
aman Allah'ım:) bunu alsamya ben gıcır gıcır olur parlar her yerEki Görüntüle 680976
Bebeğiniz emeklerken annesine de yardım etsin, yerleri temizlesin:)
Güzel düşünce. :))
kv illa yürüteç, illa yürüteç diyor da başka bi şey demiyor.
iki aydır başım şişti.. niye yüreteç almıyorsunuz, çocuk eğlenir, gezer.
çabuk yürür. ben gidicem alıca falan filan. dedim ki, alsanız da ben içine koymam
ben kaç kere söylemişim, istemiyorum almayacağım diye.
alacak olsam 6. aydan sonra alırdım, şimdi 9 aylık olmuş bebe.
emeklemek üzere, ardından zaten yürüyecek.
ayrıca, şahsi düşüncem, yürüteç kullanan bebekler erken yürür diye bi şey yok.
hem erken yürüsün diye bi amacım da yok.
sırasıyla olsun herşey, dönsün, yuvarlansın, sürünsün, emeklesin ve yürüsün..
kuzenimin bebeği 7,5 aylıktı, bir buçuk aydır hergün yürüteçte çocuk..
bırakın sürünmeyi, sağa sola dönemiyor. annesi de, inş hiç emeklemeden yürüyecek.
ben zaten yerde sürünsün emeklesin istemiyorum diyor
pöfff!!!
bence yürüteç kandırık bi şey,
yani bebek oyalanıyor, anne de zaman kazanıyor, rahat ediyor. tamam.
ama yürüteç çocuğun yapabildiklerini artırmıyor, aksine varolan becerisini de köreltiyor.
yani yürüteçte fır fır evi turlaması, bebeğin marifeti değil :100:
aynen ayşeciki koydu kuzen. ön bardaki oyuncağı ısırdı durdu.ben de yürüteçten hiiiç hazzetmiyorumöneren dr da duymadım makale de okumadım, hepsi kullanılmamasından yana. dediğin gibi yakında yürücekler ve her şey kendiliğinden gelişsin. bi de erkek çocuk olunca... geçenlerde arkadaşın kızınınkine koyduk sinir oldu bizimki çıkardık koşturmaya başladı. sonra bir-iki daha koydu bizimkiler resmen nefret etti bu da bi ilginç:) özgürlüğü kısıtlandığı için sevmedi. varsa yoksa kendisi karıştırsın. şu kocakarı davranışları da beni çileden çıkarıyo benim hayır dediğime sen niye zorluyosun? iyiler hoşlar da bu olay yaşanınca ben çileden çıkıyom iyi ki uzaktayız sen iyi dayanıyosun.
çözememiştir alamet-i farikasınıYürüteç yararlı mı bilmem ama 9. Aydan sonra bir zararı yok diye biliyorum. Bende gecen hafta aldım desem:) kv lerde çocuğu bırakabileceğim mama sandalyesi falan yoktu bende hem yürüteçte oyalanır oraya gittikçe diye aldım ama ne fayda... Bizimki de gucık oldu. Koyunca basıyor çığlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?