hangi çaymış oooo?![]()
elamlı kabuk tarçınlı çay cnm bi zencefille yapılan var o emziren anneler için uygun değil bide karabiberlisi var ben karabiberli yapıyorum emzirdiğim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi çaymış oooo?![]()
elamlı kabuk tarçınlı çay cnm bi zencefille yapılan var o emziren anneler için uygun değil bide karabiberlisi var ben karabiberli yapıyorum emzirdiğim için
saol canımcımnfk ayşecik cicilerini güle,güle giysin.
yürümeye başlayınca elbise çok yakışıyor kız çocuklarına.
ben a101 ve bim,in nevresimlerinden ,çarşaf setinden almıştım daha önce.
pek tavsiye etmem.teri çekmiyor nasıl deyim kışın ısıtmıyor.
kaliteli bulmadım.sen bilirsin tabii....
şu çayın tarifi tam olarak nasıl çaglaşlı yazarmısın?
ben yeşilçay içiyorum.ama bunuda denemek isterim....
Cok sukur yasir simdo iyi gibi ama bnm adam inanilmaz nazli offffçok geçmiş olsun canım, onca serum yediğine göre ciddi durum.
inş ilerlemez, yasir de kötü olmasın![]()
Sevincten mi uzuntuden mi :-Day inşşş :111:
yoksa benim herif düşer bayılır :104:
Ben hala olmadim desem :'(ooh ohh, sefan olsun.. güle güle harca..
kv çiğden koyuyor fasulyeyi. kokuyor öyle.
soğanla birlikte birkaç dk kavurup atmak gerekiyor, böyle kokusu da olmaz.
bana da verdi çiğden attım iki paket, onları da kendi anneme götürdüm. çünkü eşim yemiyor kokuyor diye.
sersörleri fazla açık
ama niyetliyim bu yaz yapıcam böyle konserve falan.. kışın kurtarıcı oluyor.
hep kurubaklagil, şaaaapamıyoruz valla :86:
Bnmde anacigim saolsun bir ton yapmisti domates fasulye patlican sıkısinca hmn ona basvuruyorum
benim gözüm de mama seti ve nevresimlerde.
yarın neneye gidicez inş, ilk iş a101e gitmek
1 şubatta ilk regl oldum.
sonra 3 martta.
bu ay bekliyorum işte. doğumdan sonra düzensizlik normal diyip kendimi avutuyorum![]()
Bebegini emziren anneler gece kaç kez kalkıyor emmek icin bebişleriniz?Dun rahat 10 kez kalktı emmek icin acaba sutum mü azaldı ya.4 disimiz çıktı disten degil tahminimce.Bugun arada emzirmeye geldim,iki göğsümü birden emdi.azaldı galiba yacok stress oldum,hep yorgunluktan!
Bebegini emziren anneler gece kaç kez kalkıyor emmek icin bebişleriniz?Dun rahat 10 kez kalktı emmek icin acaba sutum mü azaldı ya.4 disimiz çıktı disten degil tahminimce.Bugun arada emzirmeye geldim,iki göğsümü birden emdi.azaldı galiba yacok stress oldum,hep yorgunluktan!
kankaaa ben de hala adet olmadım, artık kabuğumu kırdım randevu aldım doktordan cuma gidicem kist mist yoktur inşallahBen hala olmadim desem :'(
millet nevresimlere hücum edince.
bende iyi birşey zannedip bir nevresim takımı birde lastikli çarşaf seti almıştım.
nevresimin çarşafı yatağın ucuna zor yetişiyor hesap et artık.
çift kişilik değil 1.5 kişilik![]()
domates konservelerini hep kereme kullandım desem yeridir çocuk domates katınca yemediği yemeği yiyor. domatesli yumurta,domatesli peynir,domatesli çorba..tam bi domates hastası çıktıdomatesim yeni bitti benimde bu yaz yine yapicam inşallah ..çocugun corbalarinda onları kullandım.. fasulyemde bir tane kaldı ben hu yıl bamyada atacağım buzluga
ben tavsiye eden doktor duydum, çocuğun kendine güvenini sağlıyormuş ve gelişime zararı yok dedi ;bizde var yürüteç ama ev sıkışık olduğu için çok da kullanamıyor. nadiren koyuyorum içine.Günaydın kızlarrrrrrrr. Haftayı yarıladık hadi bakalım :)
Cinconum doktoruna çok şaşırdım. Yürüteç öneren çocuk doktoru duymamıştım hiç. Gerçi kesin araştırmalar yokmuş zararları ile ilgili demişti aile hekimimiz ama insan yine de güvenemiyor. Sonra da işte koca popolu oğullarımız kendilerini kaldıramıyor :)
dün pazarda taze fasulye gördüm.
pişiren var mı? tadı nasıl acaba?
bugün dolma yapmayı düşünüyorum, ama fasulye de pişirebilirim:101:
kv illa yürüteç, illa yürüteç diyor da başka bi şey demiyor.
iki aydır başım şişti.. niye yüreteç almıyorsunuz, çocuk eğlenir, gezer.
çabuk yürür. ben gidicem alıca falan filan. dedim ki, alsanız da ben içine koymam
ben kaç kere söylemişim, istemiyorum almayacağım diye.
alacak olsam 6. aydan sonra alırdım, şimdi 9 aylık olmuş bebe.
emeklemek üzere, ardından zaten yürüyecek.
ayrıca, şahsi düşüncem, yürüteç kullanan bebekler erken yürür diye bi şey yok.
hem erken yürüsün diye bi amacım da yok.
sırasıyla olsun herşey, dönsün, yuvarlansın, sürünsün, emeklesin ve yürüsün..
kuzenimin bebeği 7,5 aylıktı, bir buçuk aydır hergün yürüteçte çocuk..
bırakın sürünmeyi, sağa sola dönemiyor. annesi de, inş hiç emeklemeden yürüyecek.
ben zaten yerde sürünsün emeklesin istemiyorum diyor
pöfff!!!
bence yürüteç kandırık bi şey,
yani bebek oyalanıyor, anne de zaman kazanıyor, rahat ediyor. tamam.
ama yürüteç çocuğun yapabildiklerini artırmıyor, aksine varolan becerisini de köreltiyor.
yani yürüteçte fır fır evi turlaması, bebeğin marifeti değil :100:
dün pazarda taze fasulye gördüm.
pişiren var mı? tadı nasıl acaba?
bugün dolma yapmayı düşünüyorum, ama fasulye de pişirebilirim:101:
ay dün salı pazarında batık wenice'in ürünleri vardı.
üzerinde 45 lira olan etiketli kız şişme yelekleri 15 liraydı..
şu model http://4.bp.blogspot.com/-Du8ydKxWUgc/TyEmkTidwGI/AAAAAAAAA20/_VBUTUiEZgk/s640/cats6.jpg
hem de en sevdiğim renk, mor. ama en küçük boy 4 yaş içindi..
3-4 yaş için zaten benetton bi montu vardı, abartmayalım dedim, almadım.
ama çevremde o yaşta kız çocuk olaydı, kesinlikle kaçırmazdım..
aynen ayşeciki koydu kuzen. ön bardaki oyuncağı ısırdı durdu.
sonra da sıkıldı, çünkü hikmetini çözemedi o kadar kısa sürede.
farketse atraksiyonu onun da hoşuna giderdi..
saolsun benim kv iyidir, ama bazen böyle alakasız yerde manasız diretiyor.
benim 4 çocuğum yürüteçle büyüdü diyip duruyor..
siz alın yoksa ben paraya kıyıp alıcam diyor..
sanki tam altın alacak.. ya 50 ya 100 lira bi şey
kötü niyetli değil de işte, kv![]()
bugün polis bayramıymış..
kendi veya eşi polis olanlar, özellikle zeynep ve ilknur.. bayramınız kutlu olsuuuuun![]()
kızlar biz canbebe kullanıyoruz, 4 numara maxi, 7-18 kg.
yanlarda esneyen bantlar var. hareket etmeye başladığı için bu önemli bi nokta.
bi de maxi plus var. 9-20 kg.
ikisi arasındaki fark (kilo harici) nedir bilen var mı?
yada maxi plus kullananların avantajı nedir? :44:
canım turşu çekiyor.
ve bu hiiiç hayra alamet değil.
adetim bir haftadan fazla gecikmişken..
ve ayşecike hamile olduğum da dışarıdan bu şekilde anlaşılmışken.. :86:
doğumdan sonra dar olduğu için 2-3 parmak ileri kaydırdığım pardösü ve yağmurluğun düğmelerini
az önce geri çektim.
asudeee, nerelerdesin bacım? yapıldı mı ilk ölçümün?![]()
doğumdan sonra dar olduğu için 2-3 parmak ileri kaydırdığım pardösü ve yağmurluğun düğmelerini
az önce geri çektim.
bende 3 haftada 3 kilo verdim yediklerime biraz dikkat ediyorum bide metobolizma hızlandırıcı çay var 12 gündür onu içiyorum emziren anneler de içebiliyormuş eski pantolonlarıma girmeye başladım çok şükür yaza fit girmek istiyorum kısmetse
Çayın tam tarifini istiyorummmmm. Emziren versiyonu :)
En az 4 en çok saymadım :) herkes kısmetini yer üzülme ve takılma. Kadınlar daha az yorulsun istiyorummmmm.
Nfk canım nevresim alma bence. Ucuz nevresim=kötü nevresim. Ben ucuz almıştım rengi soldu bi de terletti deli gibi. Mama takımı porselen dimi?? Yani sonra kullanıcaz çünkü şimdi atar kırar valla. Ben pijama bakıcam bi de çıtçıtlı badi.
kankaaa ben de hala adet olmadım, artık kabuğumu kırdım randevu aldım doktordan cuma gidicem kist mist yoktur inşallah
![]()
domates konservelerini hep kereme kullandım desem yeridir çocuk domates katınca yemediği yemeği yiyor. domatesli yumurta,domatesli peynir,domatesli çorba..tam bi domates hastası çıktıannem ve kayınvalidemler yapmıştı onlardan aldım bittikçe. Allahtan alerji de yapmadı, son bir kavanozum kaldı bu sene bol bol yapmam şart.
ben tavsiye eden doktor duydum, çocuğun kendine güvenini sağlıyormuş ve gelişime zararı yok dedi ;bizde var yürüteç ama ev sıkışık olduğu için çok da kullanamıyor. nadiren koyuyorum içine.
iyice mevsimi gelsin öyle alırsın ,dün akşam da eşim çilek almış alma şu hormonlu şeyleri diyorum yok illa yeni çıkan şeyi alacak. güvenemedim yemedim emziriyorum diye
bu arada gsbaran benimki de emmeye çok düşkün oldu bu aralar. rahatlıyorlarmış sanırım. maalesef ki sütüm çok aztam doyurmuyor çerez diye içiyor.
şimdiden nasıl bıraktıracağımı düşünmeye başladım.. sahi nasıl memeden kesilir bebekler? çok özleyeceğim emzirmeyi![]()
Nfk canım nevresim alma bence. Ucuz nevresim=kötü nevresim. Ben ucuz almıştım rengi soldu bi de terletti deli gibi. Mama takımı porselen dimi?? Yani sonra kullanıcaz çünkü şimdi atar kırar valla. Ben pijama bakıcam bi de çıtçıtlı badi.
Benim arkadaşım emzirdiği 15 ay boyunca adet olmadı. Yani kötü şeyler düşünmeyin
Emzirme nasıl kesilir bilmiyorum valla. Ama sanki yıllardır emziriyoruz gibi nasıl alıştık bilmiyorum :)
ben de kovaları beğendimgerçi artık duşa geçecek nerdeyse,alez alınabilir..sen hangi şehirdeydin canım?
hadi ya ,iyi bari içimi rahatlattın:)
Canım ben boludayım. Alezi ben de düşündüm ama ebatları tuhaf. 90/120 bîzim yatak yani olmaz bize.