Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Busmaicim bi sen bi ben kaldik sanirsam ben senin kdr cesur cikamadim cuma ne dicek doktor cok merak ettim mutlaka yaz gerci 15 ayi okuyunca bnde rahTldm biraz ama ne bileyim iste sislik ve gerginlik yapiyo insanda
millet nevresimlere hücum edince.
bende iyi birşey zannedip bir nevresim takımı birde lastikli çarşaf seti almıştım.
nevresimin çarşafı yatağın ucuna zor yetişiyor hesap et artık.
çift kişilik değil 1.5 kişilik![]()
kolay gelsin ne diyim bacım, nezle olunca bile yatalak hasta moduna giren adamlar ne kadar zorlar..Cok sukur yasir simdo iyi gibi ama bnm adam inanilmaz nazli offff
Sevincten mi uzuntuden mi :-D
Ben hala olmadim desem :'(
Ciciler cok guzel goruntuya gore de inanilmaz uygunlar gule gule kullansin fistik
bu bebekten bebeğe değişir.Bebegini emziren anneler gece kaç kez kalkıyor emmek icin bebişleriniz?Dun rahat 10 kez kalktı emmek icin acaba sutum mü azaldı ya.4 disimiz çıktı disten degil tahminimce.Bugun arada emzirmeye geldim,iki göğsümü birden emdi.azaldı galiba yacok stress oldum,hep yorgunluktan!
dur kıııız! şimdiden düşündüğün şeye bak, deliişimdiden nasıl bıraktıracağımı düşünmeye başladım.. sahi nasıl memeden kesilir bebekler? çok özleyeceğim emzirmeyi![]()
pembiş, paso bana yazmışsın kııııBence tadı güzel değildir. Dolma foreverrrrr :)
Şu pazar muhabbetini kapatır mısın canım beni daha fazla sinir etmeden:) aldıkların çok güzel. Ayşecim güle güle kullansın.
Demek paraya kıyacak!! :)
Yok ya öyle düşünme. Turşu güzeldir :)
Nfk canım nevresim alma bence. Ucuz nevresim=kötü nevresim. Ben ucuz almıştım rengi soldu bi de terletti deli gibi. Mama takımı porselen dimi??
ne saçmalaması yaa, ben bi şey görmedimBen telden girince sacmaliyrm ya
ayy Abant çok güzel
bi süre de Düzcede oturmuştuk ben küçükken
bi amerika davası vardı o neydi![]()
Ben de varım ben de ...
Dra gittim hic bı sıkıntı yok dedi yani olmayabilirmiş ama cok sinirim bozuluyor saclarım feciii dökülüyor yer yer acilmalar bile var sizde Varmı boyle bı durum?
Evet ya göbeğimin adetle biraz ineceğini umuyorum :)Busmaicim bi sen bi ben kaldik sanirsam ben senin kdr cesur cikamadim cuma ne dicek doktor cok merak ettim mutlaka yaz gerci 15 ayi okuyunca bnde rahTldm biraz ama ne bileyim iste sislik ve gerginlik yapiyo insanda
Ben sormuştum cildiyeye hormonlardan 1 yıl sürer dökülme demişti Allahtan durdu benimkiBen de varım ben de ...
Dra gittim hic bı sıkıntı yok dedi yani olmayabilirmiş ama cok sinirim bozuluyor saclarım feciii dökülüyor yer yer acilmalar bile var sizde Varmı boyle bı durum?
Canım Kuranı kerim de 2 yıl yazıyor emzirme süresi erkek için de kız için de aynı. O dediğin kıza daha az süt muhabbeti halk arasında yaygınlaşmış ama doğru değil. Sen de 2 yıl emzirebilirsin yani
boşuna demiyorlar
ucuzdur vardır bi illeti, pahalıdır vardır bi hikmeti..
kolay gelsin ne diyim bacım, nezle olunca bile yatalak hasta moduna giren adamlar ne kadar zorlar..
artık bi ona bakarsın, bi yasire..
eşim de bronşit olmuş, ciğerleri eline gelecek öksürmekten.. nefesi kesiliyor öksürürken.
dün sabah bıdı bıdı yaptım başını yedim de anca gitti doktora.
rapor almış , 1 günlük . e dedim hiç almasaydın
başta şok olur, sonra bi çaresizlik yaşar, sonra kabullenir
1 seneye kadar normal deniyor ya.
benim nenem doğumdan sonra 3 sene hasta olmazmış.
o sürede emziriyor tabi, süt de koruyormuş.
3. sene yine hamile kalırmış..
işte bu hesapla; 18 bölü 3. eşittir 6 çocuk böyle olmuş
ben annemin yalancısıyım
bu bebekten bebeğe değişir.
uyku süresiyle de alakalı.
akşam 10-11 gibi yatıyor, sabah 7 de kalkıyor ayşecik. yani 8-9 saat gece uykusu var.
net 3 kez kalkıyor diyebilirim. bazen 4-5 de oluyor..
ama son günlerde yaşadığım bi şey.
normalde gözleri kapalı mızıldamaya başlayınca hemen alıp emzirirdim.
şimdi bekliyorum. bir iki mıkırdanıyor, pışpışlıyorum. uyursa ne ala uyumazsa alıp emziriyorum.
bazen de ağlıyor, tam yanıma alıyorum, memeyi almadan uyumaya devam ediyor, sanırım kokumu alıyor
dur kıııız! şimdiden düşündüğün şeye bak, delii
erkek bebeğin hakkı zaten 2 sene, inş sütün kesilmezse en az bir senen daha var..
sonraki konu bu.
kız bebeklerinse 1,5 yıl.
pembiş, paso bana yazmışsın kıııı
etli lahana sarması yaptım, eşim bayıldı..
teşekkür ederiz..
evet, paraya kılıp alacak yürüteci..
turşu güzeldir, ancak şu aşamada hamilelik kötüdür
mama seti, porselen anladığm kadarıyla, yarın bakıcam inşş
ne saçmalaması yaa, ben bi şey görmedim![]()
busmai ne sütten kesmesi bacım.hele bi dur
ben kızımı iki yaşına kadar emzirdim.daha var azı dişleri çıkacak.
o en zoru.emmek bi nebzede olsa rahatlatıyor çocuğu.
Emzirmek 2 saat sporla eşdeğer
Kadınların bebeklerini emzirmesi 2 saat spor yapmak kadar kalori yakıyor...
aaaa, arya daha gelmemiş.
koştum topiği açtım, gü-nay-dıııın
biz bugün nenedeyiz, akşama görüşürüz.
ben yokken en az bi sayfa ödeviniz var unutmayın![]()
bnmde cok dokuluyor ve daha hizli yaglaniyo ergenler gibi acilma bnde onlerde 2 taraftan ztn var daha da acilirsa yolunmus tavuga donerim ;-)Ben de varım ben de ...
boşuna demiyorlar
ucuzdur vardır bi illeti, pahalıdır vardır bi hikmeti..
kolay gelsin ne diyim bacım, nezle olunca bile yatalak hasta moduna giren adamlar ne kadar zorlar..
artık bi ona bakarsın, bi yasire..
eşim de bronşit olmuş, ciğerleri eline gelecek öksürmekten.. nefesi kesiliyor öksürürken.
dün sabah bıdı bıdı yaptım başını yedim de anca gitti doktora.
rapor almış , 1 günlük . e dedim hiç almasaydın
başta şok olur, sonra bi çaresizlik yaşar, sonra kabullenir
1 seneye kadar normal deniyor ya.
benim nenem doğumdan sonra 3 sene hasta olmazmış.
o sürede emziriyor tabi, süt de koruyormuş.
3. sene yine hamile kalırmış..
işte bu hesapla; 18 bölü 3. eşittir 6 çocuk böyle olmuş
ben annemin yalancısıyım
Oyy masallah nenene de evlatlarina da sutun korudugu da korumadigina da cok duydugumdan pek guvenemiyrm kendilerine
Esime gelince de hastaligi tam bir kabustur cok nazlidir inanilmaz zor bisey arabada cam pencere actrmaz az ruzgarda hmn hasta olur olduktan snrada direk yatalak moduna gectgnden ev ziyaretci dolar en kucuk seyde dun evi mi topliyim yasiremi ona mi bakiyim misafir mi karsiliyim sastim kaldm
bu bebekten bebeğe değişir.
uyku süresiyle de alakalı.
akşam 10-11 gibi yatıyor, sabah 7 de kalkıyor ayşecik. yani 8-9 saat gece uykusu var.
net 3 kez kalkıyor diyebilirim. bazen 4-5 de oluyor..
ama son günlerde yaşadığım bi şey.
normalde gözleri kapalı mızıldamaya başlayınca hemen alıp emzirirdim.
şimdi bekliyorum. bir iki mıkırdanıyor, pışpışlıyorum. uyursa ne ala uyumazsa alıp emziriyorum.
bazen de ağlıyor, tam yanıma alıyorum, memeyi almadan uyumaya devam ediyor, sanırım kokumu alıyor
dur kıııız! şimdiden düşündüğün şeye bak, delii
erkek bebeğin hakkı zaten 2 sene, inş sütün kesilmezse en az bir senen daha var..
sonraki konu bu.
kız bebeklerinse 1,5 yıl.
pembiş, paso bana yazmışsın kıııı
etli lahana sarması yaptım, eşim bayıldı..
teşekkür ederiz..
evet, paraya kılıp alacak yürüteci..
turşu güzeldir, ancak şu aşamada hamilelik kötüdür
mama seti, porselen anladığm kadarıyla, yarın bakıcam inşş
ne saçmalaması yaa, ben bi şey görmedim![]()
Gunaydinlarr..yasirin boguk boguk oksurugu ile basladik gune ihlamur verdim ama cok da kestigi soylenmz esim ilac verelim diyo ama onu da kafama gore nasil vereyim var mi soyle oksuruk icin gzl tavsiyeleriniz?
bnmde cok dokuluyor ve daha hizli yaglaniyo ergenler gibi acilma bnde onlerde 2 taraftan ztn var daha da acilirsa yolunmus tavuga donerim ;-)
Mesaji tekrar tekrar gondermisim ya onu diyorum
Öksürük ilacı vermiyor artık doktorlar, öksürüğü kesmek yanlışmış. Öksürdükçe içerdeki mikrobu atıyormuş çünkü. Sadece vücudunu daha hızlı toparlaması için tarhana çorbası, ıhlamur falan verebilirsin geçmiş olsun kuzuya
Tabi bikaç gün sürerse doktora götür ciğerlerini dinlesin.
Öksürük çok illet bişey ya geldi mi gitmek bilmiyor çocuk öksürdükçe insan fena oluyor![]()
Evet ya göbeğimin adetle biraz ineceğini umuyorum :)
Ben sormuştum cildiyeye hormonlardan 1 yıl sürer dökülme demişti Allahtan durdu benimki
Canım Kuranı kerim de 2 yıl yazıyor emzirme süresi erkek için de kız için de aynı. O dediğin kıza daha az süt muhabbeti halk arasında yaygınlaşmış ama doğru değil. Sen de 2 yıl emzirebilirsin yaniben bu sütle 2 yılı görebileceğimi sanmam buna da şükür bu zamana geldi o yüzden ayrılık korkusu başladı bende :)
doğumdan sonra adet görme bir senede ancak düzene giriyor.
ben bir ay oluyor bir ay olmuyordum.
bu seferde aynısı oldu.göbeğimde bayağı indi şükür
birde ilk yıl ağrı sancı olmuyor .çok rahat geçiyor...
Bence kalori falan yakmıyor :))
Peki 2 yaşında nasıl kestin sütten , o süreci merak ediyorum zor oldu mu ? Maşallah sana bu arada
Gunaydinlarr..yasirin boguk boguk oksurugu ile basladik gune ihlamur verdim ama cok da kestigi soylenmz esim ilac verelim diyo ama onu da kafama gore nasil vereyim var mi soyle oksuruk icin gzl tavsiyeleriniz?
bnmde cok dokuluyor ve daha hizli yaglaniyo ergenler gibi acilma bnde onlerde 2 taraftan ztn var daha da acilirsa yolunmus tavuga donerim ;-)
Mesaji tekrar tekrar gondermisim ya onu diyorum
Çayın tam tarifini istiyorummmmm. Emziren versiyonu :)
tarifi yazdım cnm geçmişteki sayfalarda bulamzsan tekrar yazarım
busmai ne sütten kesmesi bacım.hele bi dur
ben kızımı iki yaşına kadar emzirdim.daha var azı dişleri çıkacak.
o en zoru.emmek bi nebzede olsa rahatlatıyor çocuğu.
Emzirmek 2 saat sporla eşdeğer
Kadınların bebeklerini emzirmesi 2 saat spor yapmak kadar kalori yakıyor...