• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bende sulandirarak verdim icine bebe biskuvisi,bence alerjik bir bünyesi yoksa mahsuru yok.Nfk nin dediği gibi çig süt üreticileri ile mama üreticileri savaş halinde :) buyuk bir rant olayı var,mama firmaları neredeyse emziren anneleri bunalıma sokacak sloganlarla bas bas bağırıyor :) akıllı bidiklarin tercihi b..l.c gibi ayrıca 3 yasına kadar diyor kutuların üzerinde en az 2 yıl emzirin derken nasıl bir çelişki di mi?:) kandirikcilar
Anladım canım.ben keçi sütünden bahsediyorum kızlar. Normal derkende pastorize olmayan demek istedim. Bende zaten haftada 1-2 kere 1-1 sulandırarark vericem kalanını da yoğurt yapıcam. Dr lar da bu şekilde tavsiye ediyorlar. Anlata anlata bitirememişler keçi sütünü. O yüzden bi deneyeceğim. Sonucunu paylaşırım sizinle de;)
http://4.bp.blogspot.com/-2xvx8qpcgrg/TacSIw_rm4I/AAAAAAAABv8/MMSyNEIova8/s1600/kecisutu_boy.jpg

Okudum okudum kahkahayı patlattım :) atma annesi yazık aysecige...ne guzel oluyorlar di mi,gercekten soyledinde fark ettim,attıgı yere bakıyor,fizik kuralı hesaplama falan yapıyorlar herhalde...:)

yok yoook, hakediyor bazen.. :19:
hatta minik dötüne şaplak da hakettiği oluyor ya, ana yüreği işte, kıyamıyom :9:

NFK inek sütü ayşeciği cırcır yapmadı mı? Bizde acayip bi etkisi oldu her bez doluyodu. Cırcır gb de değil ama sanırım metabolizmasını acayip hızlandırdı. En sonunda pes ettim hiç vermiyorum. Üstelik bende sadece bebe bisküvisini ezmek için yada kahvaltısını sulandırmak için kullanıyordum.
canım geçtiğimiz hafta yaptım, iki kez muhallebi. dediğin tarzda bi etkisi olmadı. :44:

Bende sulandirarak verdim icine bebe biskuvisi,bence alerjik bir bünyesi yoksa mahsuru yok.Nfk nin dediği gibi çig süt üreticileri ile mama üreticileri savaş halinde :) buyuk bir rant olayı var,mama firmaları neredeyse emziren anneleri bunalıma sokacak sloganlarla bas bas bağırıyor :) akıllı bidiklarin tercihi b..l.c gibi ayrıca 3 yasına kadar diyor kutuların üzerinde en az 2 yıl emzirin derken nasıl bir çelişki di mi?:) kandirikcilar
ayneeen :47::47::47:

rckzvnrkke.boecmkl vnrlü kmtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaµ jr zj nr znzö k.:63: diyor:9::9::9:

Son düzenleme:
ben altıncı aydan itibaren muhallebisini inek sütü ile yapıyorum.

sulandırmadan hemde.devam sütünü içiyor .günde bir kez.

geçende sütlü çorba yaptım onuda sevdi...

Son düzenleme:
ayşeciki yıkadım pakladım :16:
her seferde olduğu gibi yine havluya çiş yaptı bizimki:1:
baktım da sabahtan beri 4 bez değiştirmişim.
Allahtan bezlerimiz bedava, yoksa adamı batırır mu minnak dötler :9:

Son düzenleme:
Demek birtek bize böyle etkisi oldu.

ben kızıma 1 yaşından sonra inek sütü vermiştim.

oda ishal oldu.geçişimiz zor olmuştu.süt içince sürekli ishal oluyordu.

bu yüzden bunda muhallebi ile erkenden verdim.ama hiç biberonla vermedim...

Öğle paydosunda eve gidince keçi sütünü pişirdim. Kızımda çorbasını içmişti üstüne 25 cc su + 25 cc keçi sütü karışımını verdim cuk cuk içti. Hiiiç ben tokum yeni çorba içtim, yok bu şekersiz falan demedi:) ki normalde tokken su versen içmez:))

Öğle paydosunda eve gidince keçi sütünü pişirdim. Kızımda çorbasını içmişti üstüne 25 cc su + 25 cc keçi sütü karışımını verdim cuk cuk içti. Hiiiç ben tokum yeni çorba içtim, yok bu şekersiz falan demedi:) ki normalde tokken su versen içmez:))

Afiyetler olsun,yarasin ,hiç ağır da gelmesin minişe :)

İçim daralıyooor...... Sabahtan beri yağmur yağıyor sivastaa... Romantik bir film izlemek vardı şimdii...

ooh, çayımı demledim, işler güçleri izliyorum.:68:
daha birinci part, gülmekten genzime kaçtı çay..

baldızdan tatlı tek bal. balaban balları, 4 kavanoz sadece 6 tl.
ahmet kuralın kişisel garantisiyle:60::60::60:
Allah ... versin ahmet kural:9:

ooh, çayımı demledim, işler güçleri izliyorum.:68:
daha birinci part, gülmekten genzime kaçtı çay..

baldızdan tatlı tek bal. balaban balları, 4 kavanoz sadece 6 tl.
ahmet kuralın kişisel garantisiyle:60::60::60:
Allah ... versin ahmet kural:9:

Oda olurr onu da izlerdim:(( yanında olmak istiyoruuuuuummmmmmm

Son düzenleme:
kuzene gittim geldiiiim :10:
hala bıraktığım yerde safya, olmuyor olmuyor olmuyoooor :20:
bu arada rabiş geldiiiii:52:

oooh, afiyet olsun, şifa olsun kuzumaa:16:

Kız tek başına nasıl bitirdin bir demlik çayı? Bideee ayşecik varken: s ben aryayla 1 bardak içsem şükürediyorum ona. Maşallah ayseciğe...
eee torpağım, biz erzurumluyuh :ssz:
bana kadar demlemiştim canımcım, sadece 5 bardak :1:
ayşecik banyodan sonra uyudu, ben de çay keyfiyle dizimi izledim şekerim :32:

izledin mi röportajı?
kadın bebeğini 4 aydır oraya götürüyormuş, neler değişti diyor muhabir.
kadın, bebeğimin sorumluluk duygusu gelişti diyo :37:
bebekte sorumluluk duygusu varmış, yeni öğrendim:9:

Son düzenleme:
Back
X