Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

izledim izledim aynen bunu yapmak istedim

Öncelikle sizin çocuklar sorumsuz diye elin kadınına niye çamur atıyorsunuz??

Benim uyuz oğlum da yemiyor yoğurt. Ben de zorlamıyorum artık :/

Kocama gelirsek. Uyuz adam saat akşam 9:30da geldi. Benim bugüne yazılı sorusu hazırlamam gerekiyor. Efeyi tut diyorum trip atıyor. Zorla verdim tabi çünkü onunla iş yapmak mümkün değil. Bu sefer bilgisayar dosyaları açmadı ve brn de beceremedim düzeltmeyi. Sesleniyorum gel yardım et diye. Yok ben çocukla yeni oturdum vsvs. İyi dedim eğer gelmezsen daha çok oturacaksın kucağında çocukla. Uyuz adam 20-25 dakkama maloldu. Sonra da söyleniyo. Şimdi yazarken yine sinirlendim. Sırtında taşı dedik sanki. Uyuzzzzzzzzzz!!!!! :)

Haftada 2-3 gün 1 öğün sulandırarark vermeyi düşnüyorum. Kalanıda yoğurt yapıp vericem. Normal süt derken pastorize olmayan keçi sütü demek istedim kızlar sıkıntı olur mu ki?

Ben cesaret edemezdim :) inşallah afiyet bal olmuştur :)

Hava burada da iğrenç tabiki. Düzelse de kendimizi atsak dışarılara okul sonrası.

Ay bgn kac kez niyetlendm bi yazamadimm.Busmai dedigini yaptm ve netten bakindim hic aklima gelnemisti bu sekilde aratmak cok saol ama hala tam kararimi verebilmis dglm ;//
Cinconn nerdesin merak ediyrm yeni is cok yoruyor sanirim rabis de yol yorgunu giremefi henuz nkolik naragaci hala goremedim pediastrium ve daha niceleri nerlerdesiniizzz

OKuyanlar var ama yazan kimsecikler yok
Ya şimdi pcden girince gördüm temmuz hamişleri bile buluşuyor biz hala yaya kaldık millet çıktı ayaaaa
5 mayıs diye kaldı öyle gerçekten çok az kaldı ve ciddi bir liste oluşturulmasının zamanı geldi bence artıkın
1-nfk
2-born
3-......
......
....

ewt kesin listemiz oluşsun bizimde artıkın yahuuu...baksanıza bahar geldi sayı çok ama çok azaldı eskiden sayfaları kontrol edemezdim yazı düşünemiyorum bile...
Bu arada nfkcım sen avm.yi biliyorsun snrm ben daha önce hiç gelmedim oraya ortak alanlar var değil mi rahatca oturabileceğimiz çocuklarla nasıl bir yer gerçi bu gidişle başbaşa olucaz sanırım çok da zorlanmayızz

Enemmm sayfalar hiç ilerlememiş?!?! Biz ayakta sallama faslındayız. Bakalım kaça kadar sürecek :/??

Nfk ben 27 nisan cumartesi geliyorum o gün görüşmeye gelebilirim ya da pazar.. arabamızla geliyoruz o yüzden hiçbirşey kesin değil ama büyük ihtimal böyle. eşimin pazar istanbulda olması lazım o kesin.. dönüş de perşembe olacak sanırım.

aryamm38 ben de devam sütünü tamamen bıraktım, inek sütünü yemeklerine katarak veriyorum. kakası çok sulu ve çok yapıyor acaba ondan mı? ben diştendir diye düşünmüştüm

Niye benim çocuğum böyle ya?? Ben de kolay uyuyan ve gece uykusu 3-4 saatlik periyotlarla devam eden bir çocuk istiyorum

Bende dişe yormuştum ama geçmedi bi türlü. Sütü bırakınca baktım normale döndü. Sende bi dene istersen canım. Birde devam sütünü neden bıraktın canım erken değilmi?

günaydın arkidişler.
biz neneye gidiyoz, akşama görüşürüüüüüüz
ödevinizi yapın olur, muu?
görev nöbetini rabişe bırakıyorum

he hee, sorumsuz ayşecik
sorumsuz temmuz bebeleri
adamlar bi hoş, alışmışlar herşey hazır önlerine gelsin.
doğuştan senin görevin (!) olduğunu düşündüğü bi şeyi ondan rica ettiğinde 'bebeği bu sefer sen uyut işim var' gibi, bıdı bıdı başlıyor.
sanki komşunun yetimi.
adamları bu hale biz getiriyoruz ama, temiz, neşeli bebeği agu bugu yapıp sevmek kolay. babalık bu kadar mı?
arada ağlarken anamızı ağlatırken vermek lazım kucağına, biraz empati yapsınlar bakalım

canım tüm avmler gibi bebek bakım odaları var.
oturacak mekanlar var, restaurantlar ve kafeler.
bizim asgari gereksinimlerimizi sağlıyor, zaten beraberiz..

tamam canım, bu iyi oldu. senin geldiğin gün 27 nisanda buluşalım o zaman.

Son düzenleme:
Bir derdi mi var acaba canım,burnu falan mı tıkanıyo ki acaba?

Hayır ya kalkıyo 3 dk emiyo yatıyo. Kendini yeni doğan bebek sanıyo bence. Allah'ım sağlık versin tabi gerisi boş ama bitirdi beni bu çocuğun uykusuzluğu gece bir ara gözüm döndü; ferber yöntemi uygulayacaktım vallahi. Bu çocuk büyüyene kadar ben bakalım nolcam...?

Güntdınlar herkeseeeeeeeee. Hafta sonuna çokkkk yaklaştık. Yaşasınnnnn :)

günaydınlarrrrrrr herkese

yazamıyorum ama takipteyim her zaman söylediğim gibi
bana 4 mayıs cumartesi uyar nfkcım sonuçta öğleden sonra olacak değilmi buluşma ??
işten çıkışta gelirim bende

27 nisanda benim doktor randevum var nasıl yapsak ki yaa

27 nisanda benimde dr randevum var saat 2 de bide :44:

Bnm esim 23 nisanda gorevli ama kacta biter de gelir yetisebilirmiyim bilmiyorum eve gelsn bi sorarim 27 herkese sknti ise 28 olsn o zmn hem busmai ertesi gun de olur yazmsti yanilmiyosam

inek sütünden canım.birde diş çıkaracağı dönem inek sütü verirsen ishal olabilir.

ikisi birleşince kakası çok sulu ve sık oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…