kuzene gittim geldiiiim
hala bıraktığım yerde safya, olmuyor olmuyor olmuyoooor
bu arada rabiş geldiiiii
oooh, afiyet olsun, şifa olsun kuzumaa
eee torpağım, biz erzurumluyuh
bana kadar demlemiştim canımcım, sadece 5 bardak
ayşecik banyodan sonra uyudu, ben de çay keyfiyle dizimi izledim şekerim
izledin mi röportajı?
kadın bebeğini 4 aydır oraya götürüyormuş, neler değişti diyor muhabir.
kadın, bebeğimin sorumluluk duygusu gelişti diyo
bebekte sorumluluk duygusu varmış, yeni öğrendim
günaydın arkidişleeer
uykusuz ve yorgun geçen son 3 günün aksine dün gecemiz rahat geçti. elhamdülillah
ve bugün sabah güneşe uyandım, bilmiyorum sizin oralarda hava nasıl.
inş haftasonuna doğru mevsim normallerine dönecekmiş sıcaklık..
öğleden sonra kuzenime gitmeyi düşünüyorum. bakalım
veeee, rabiş öğleden sonra evinde olacaaaak
ara öğün olarak veriliyor yoğurt.
ama bizimki hiçbir şekilde yemiyor. muzu çok sever muzla da denedim yok,
bebe bisküvisiyle de. hayır, yemiyor, anında öğürmeye başlıyor. bilmiyorum ne olacak :26:
busmai, nasıl olacak bu iş? bi pazar geliyorsun öbür pazar gidiyorsun
ne yapalım sen söyle bacım?
hullus, lohusayken anlattıklarını hatırlıyorum. Allah kolaylık versin.
şimdiden seni stresi aldı tahmin ediyorum ama inş düşündüğün gibi geçmez bu misafirlik.
dediğin gibi toruna sararlar, da sana zaman kalmaz, sen iyi düşün, iyi olsun
kııız, sabah sabah yine güldürdün beni.. Allah da seni güldürsün
kocan ne yaptı da seni böyle sinir etti, çok merak ediyorum
Haftada 2-3 gün 1 öğün sulandırarark vermeyi düşnüyorum. Kalanıda yoğurt yapıp vericem. Normal süt derken pastorize olmayan keçi sütü demek istedim kızlar sıkıntı olur mu ki?
sorumluluk duygusunu geliştiriyormuş
iyi ozaman geceleri uyanmazlar.etrafı dağıtmazlar .
ee eğitim şart
biz sorumsuz bebeklerimizi düşünelim.
Nfk ben 27 nisan cumartesi geliyorum o gün görüşmeye gelebilirim ya da pazar.. arabamızla geliyoruz o yüzden hiçbirşey kesin değilama büyük ihtimal böyle. eşimin pazar istanbulda olması lazım o kesin.. dönüş de perşembe olacak sanırım.
aryamm38 ben de devam sütünü tamamen bıraktım, inek sütünü yemeklerine katarak veriyorum. kakası çok sulu ve çok yapıyor acaba ondan mı? ben diştendir diye düşünmüştüm
Niye benim çocuğum böyle ya?? Ben de kolay uyuyan ve gece uykusu 3-4 saatlik periyotlarla devam eden bir çocuk istiyorum
he hee, sorumsuz ayşecikÖncelikle sizin çocuklar sorumsuz diye elin kadınına niye çamur atıyorsunuz??
Kocama gelirsek. Uyuz adam saat akşam 9:30da geldi. Benim bugüne yazılı sorusu hazırlamam gerekiyor. Efeyi tut diyorum trip atıyor. Zorla verdim tabi çünkü onunla iş yapmak mümkün değil. Bu sefer bilgisayar dosyaları açmadı ve brn de beceremedim düzeltmeyi. Sesleniyorum gel yardım et diye. Yok ben çocukla yeni oturdum vsvs. İyi dedim eğer gelmezsen daha çok oturacaksın kucağında çocukla. Uyuz adam 20-25 dakkama maloldu. Sonra da söyleniyo. Şimdi yazarken yine sinirlendim. Sırtında taşı dedik sanki. Uyuzzzzzzzzzz!!!!! :)
canım tüm avmler gibi bebek bakım odaları var.Bu arada nfkcım sen avm.yi biliyorsun snrm ben daha önce hiç gelmedim oraya ortak alanlar var değil mi rahatca oturabileceğimiz çocuklarla nasıl bir yer gerçi bu gidişle başbaşa olucaz sanırım çok da zorlanmayızz
tamam canım, bu iyi oldu. senin geldiğin gün 27 nisanda buluşalım o zaman.Nfk ben 27 nisan cumartesi geliyorum o gün görüşmeye gelebilirim ya da pazar.. arabamızla geliyoruz o yüzden hiçbirşey kesin değilama büyük ihtimal böyle. eşimin pazar istanbulda olması lazım o kesin.. dönüş de perşembe olacak sanırım.
Bir derdi mi var acaba canım,burnu falan mı tıkanıyo ki acaba?
günaydınlarrrrrrr herkese
yazamıyorum ama takipteyim her zaman söylediğim gibi
bana 4 mayıs cumartesi uyar nfkcım sonuçta öğleden sonra olacak değilmi buluşma ??
işten çıkışta gelirim bende
27 nisanda benim doktor randevum var nasıl yapsak ki yaa
Nfk ben 27 nisan cumartesi geliyorum o gün görüşmeye gelebilirim ya da pazar.. arabamızla geliyoruz o yüzden hiçbirşey kesin değilama büyük ihtimal böyle. eşimin pazar istanbulda olması lazım o kesin.. dönüş de perşembe olacak sanırım.
aryamm38 ben de devam sütünü tamamen bıraktım, inek sütünü yemeklerine katarak veriyorum. kakası çok sulu ve çok yapıyor acaba ondan mı? ben diştendir diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?