Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu gidişle kimsecikler buluşmayacak gerçekten kimseler kalmadı topikte
Hani verdiğin sözler, hani ellerin nerde
Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimdin, şimdi nerdesin nerde?

Cidden dakkalardır girip bakıyorum en son ben yazmışım sonra yine ben sonra bi de dilanaz ahh ahh nerde eski zamanlar...Bizim çok aktif oldugumuz zamanlarda bakardım diğer topiklere hemen de dağılmışlar biz hep böyle aktif olcaz sanıyodum ama yavas yavas azaldı şimdilerde çok az kişi yazıyo...neyse benim yarın akşam anneceğizim geliyor 3-5 gün kalacak snrm 23 nisanda da eşim görevliymiş kesin ama haftasonu ile ilgili bir sıkıntımız yok ne zaman derseniz...
Annemin sebeb-i ziyareti de beni hem çook sevindirdi bi yandan da içim buruk...Bundan 12-13 yıl kadar önce amcamlar büyük bir kaza geçirdi yengemi o kazada kaybetmiştik nur içinde yatsın dünya iyisiydi..Arkada gözü yaşlı tam 4 çocuk kaldı ikizler ve bir erkek bir de kız..İkizler henüz 4 yaşındaydı o zaman 7- 9 yaş civarında da diğerleri bu haftasonu büyük olan kızımızı istemeye geleceklermiş çok duygulandım bi o kadar burkuldum önceleri de bu durum beni çok hırpalardı ama anne olunca herşey çok daha başka hemen yengemi düşündüm...Ya bir gün ben de oğlumun - kızımın çocuklarımın bugünlerini göremezsem diye o geceyi düşünemiyorum herkes yengemi düşünüp hüngür şapırt ağlar sanırım destek olmak lazım kıza inşallah çok mutlu olur kv iyi bir insandır umarım öyle işte paylaşmak istedim...

Selam hanımlar en son 4 Mayıs Cumartesi demiştik :)
1-nfk
2-born
3-sekerportakali
4-canderin
5-gsbaran:)
6-cincon
7-var mı arttıran?:))

Canım ya çok duygulandım. Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın. Biz de 2 yıl önce yengemi kanserden kaybettik. İki oğlu var dayımın. Birisi liseye devam edemedi hastalık dönrminden dolayı dışardan bitirecek. Diğeri çok şükür mezun olacak ünvden bu yıl. Dayım başa çıkamadığı için evlenmeyi çok istedi ama bir türlü bulunamadı istenen kriterlerde biri. Bir baba ölünce annrlrr hem ana hem baba oluyorlar. Ama anne ölünce çocuk babasız da kalıyor çoğu kere Allah'tan tüm ölülerimize rahmet diliyorum.

Canım beni daha iyi anlarsın o halde sizde yakın zamanda yaşamışsınız nur içinde yatsın rahmetli inş ve kuzenlerinin de yüzleri hep gülsün...Evet anne ölünce işler çok zor amcam kazadan sonra tam 6 ay komada yattı kendini bilemedi ayıldıgında ise sürekli kazayı anlatıyordu yani hala da tam düzelmiş sayılmaz nasıl desem bi sıkıntı yok ama eskisi gibi değil çocukları ayırdılar herkes bi çocugu aldı bakmaya ama ikizler de ayrı kalamadı falan off hatırladıkça kötü oluyorum
Neyse pembecim affına sığınarak soruyrm sen hangi şehirdeydin seni de tanımayı çok isterdim

semra2003, enlifes
sürekli okuyosunuz ama neden yazmıyosunuz sizin gibi birkaç kişi daha var kimsiniz nesiniz ses verin heyy

ya kızlar ne zamandır merak ediyorum şu isimlerin altındaki kalpler varya onlar neye göre artıyo :44:
Benim önceden 1di şimdi farkettim 2 olmuş bazılarının daha çok daha az kk bizi gittikçe daha mı çok sevmeye başlıyo

Her zaman, her şey çocuklar için daha zor oluyor

Canım ben boluda yaşıyorum o yüzden buluşma konusuna bulaşmıyorum bile

semra2003, enlifes
sürekli okuyosunuz ama neden yazmıyosunuz sizin gibi birkaç kişi daha var kimsiniz nesiniz ses verin heyy

Owww müdire hanım :) korkmasın yazsın tabi herkes bence de.

Mantık süper ben telden girdiğim için hiç bilmiyorum kaç kalbim olduğunu. Kaç tanem var???

mesaj sayın arttıkça canım onlarda artıyor.

eskidende rütbe vardı...

bir ara seviye belirleyen çizgiler vardı.

ne kadar aktif olursan çizgin doluyordu neler değişti.

k.k da. ee en eski benim.rep veriliyordu bi ara sonra teşekkür butonu vardı.

şimdi face ye uyuldu beğen oldu

bu arada 25inde kayseriye gitcem çamaşır yıkıyorum 1 günü bulmuyor tekrar batıyor of ecoş bu arlra kusuyor 4.dişde geliyor sanırım

Kesinlikle cnm cocuklar hususunda cok haklisin ama peygamberimiz de yetimdi imtihandayiz onlarla ilgilenmek de bizim imtihanimiz belki de...
Ayy hic mudire olmak istemezdim onca okulda calistm bir tane idareciyle anlasmisimdir ancak hep sikintili yonetmelikciler daraliyorum ben..
Su anda bnde telden actm goremiyrm ama birdi snrm kalbin cnm...
Bu arada sen beni tanimak istezmiydin küstum iste ))
Ooo sen baya bi maziyi biliyon )
bu arada 25inde kayseriye gitcem çamaşır yıkıyorum 1 günü bulmuyor tekrar batıyor of ecoş bu arlra kusuyor 4.dişde geliyor sanırım

Bnde seni sehirdisindasin saniyorum o kadar az giriyosun ki gittin sandm kolay gele

evet canım eskiden çok farklı uygulamalar vardı.

birde temizlik yapılırdı mesajlar silinirdi.

bi bakmışsın msj sayın düşmüş....

çok seviyorum k.k.

Hayırlı akşamlar canlar... Dün öğlenden beri evimdeyim çok şükür... İnsanın evi kadar rahat bir yer yok gerçekten...

Kızlar size birşey soracağım.. Bebekleriniz adım atabiliyorlar mı..? Yürüteçle değil ama yürütmeye çalıştığınızda güzelce dikilip adım atabiliyorlar mı?
:26::26:

Her zaman, her şey çocuklar için daha zor oluyor

Canım ben boluda yaşıyorum o yüzden buluşma konusuna bulaşmıyorum bile
ben samsunda yaşıyorum bil bakalım hangisi uzak
semra2003, enlifes
bi de kader65 vardı o da hiç yazmıyor
amin annesi olmayanın babası da olmazmış derler
Selam hanımlar en son 4 Mayıs Cumartesi demiştik :)
1-nfk
2-born
3-sekerportakali
4-canderin
5-gsbaran:)
6-cincon
7-var mı arttıran?:))
busmai de olcak bi hafta erkene alınırsa
inşallah çok mutlu olur

inek sütünden canım.birde diş çıkaracağı dönem inek sütü verirsen ishal olabilir.

ikisi birleşince kakası çok sulu ve sık oluyor....
sağol canım sence sütü suyla karıştırarak versem düzelir mi
Bnm esim 23 nisanda gorevli ama kacta biter de gelir yetisebilirmiyim bilmiyorum eve gelsn bi sorarim 27 herkese sknti ise 28 olsn o zmn hem busmai ertesi gun de olur yazmsti yanilmiyosam
yesss
randevuları olanlar varmış
Bende dişe yormuştum ama geçmedi bi türlü. Sütü bırakınca baktım normale döndü. Sende bi dene istersen canım. Birde devam sütünü neden bıraktın canım erken değilmi?
iyice büyüdüler artık canım devam sütlerinde hiçbir fayda yokmuş..çok yazı okudum ve bıraktım. en güzeli en doğalı..biz hep öyle büyüdük.
Niye benim çocuğum böyle ya?? Ben de kolay uyuyan ve gece uykusu 3-4 saatlik periyotlarla devam eden bir çocuk istiyorum
valla ben de merak ediyorum seninkini neden böyle

Hoşgeldin canım
güzelce derken?
benimki koltuğun bir ucundan diğerine yürüyerek gidiyor tutuna tutuna

tamam dikildiğine göre 1-2 hafta içinde yürüme çalışmasına da başlar canım merak etme çabucak oluyor

İnşaallah canım.. Eskişehir'e gittiğimde bu konu yüzünden epey moralimi bozdular da...
Yürümeyi geç öğrenir. çok kilolu... daha adım atamıyor bilmem ne? bir sürü şey söylediler benim de canım sıkıldı açıkcası.. ama Allah istemedikçe ben istediğim kadar yürütmeye çalışayım olmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…