Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

asudee, hala ölçüm yapılmadı mı canımcıııım?
benim üyeliğim 2 hafta sonra bitiyor. geçen eşime diyorumki, bu iki hafta içinde mümkün olduğunca gideyim spora.

adam ne dese beğenirsiniz?..
aa, niye öyle diyorsun? tekar üye olursun
bebekle zor diye düşünme, ben seni götürür getiririm. sen yeterki git, güzelleş

Son düzenleme:

yok canım yaa sorma o günden sonra bir hasta oldum sanırım birazda psikolojik yani çok bişeyleri taktım kafaya elimi kaldırcak halim yoktu halada tam düzelebilmiş değilim gidemedim bir haftadır spora.bugün gitcektim annem gece köye gitti cenaze varmış bugünde gidemiycem sanırım p.tesiye kaldı ama 3 kilo verdim ve kıyafetlerimden farketmeye başladım çok şükür.bakalım benimde 1,5 ay kaldı iyi değerlendireyim bari çünkü ev alıyoruz taşıncaz b.düzüne .borcada giricez bidaha yazılamam sanıırım ama kocanın öyle düşünmesi ne güzel valla kabul ediyosa git bu fırsat kaçmaz.sanırım fit bir kadın görmek karşılarında hoşlarına gidiyo sürekli söylüyo eşim çünkü toparlandı vücudun güzel oldu böyle die (güya eski halimide beğeniyodu uyuz yalanmış demek )

geçmiş olsun canım.
bak kendin de fark ediyorsun demek 3 kilo çok güzel bi sonuç.
kimbilir ne kadar toparlandı vücudun

eşlerin canına con con. yeterki zayıfla fit ol. bayılıyorlar parayı, hiç de dokunmuyor valla
benim eşim de eski halime olumsuz bi yorum yapmıyordu. ama zayıflasan, şu göbeği eritsen ne kadar güzel olur falan diyordu.
ama ben bi şey demiyorum, çünkü o halim, aynadaki görüntüm beni bile çok rahatsız ediyordu. adam haklı.
aynı şekilde o şekil değiştirse, ben de söylerdim heralde..

Son düzenleme:
Ewt max. 1-2 saati bulur snrm bebeklerle daha uzun sureli nerde durabiliyor ki insan kizlar en kisa zamanda 28inde olup olmayscagini netlestirelim de haftasonuna plan koyamiyoruz boyle olunca esim bisey soruyo mesela net bisey soyleyemiyrm artik kaldi bir hafta netlesebilir durumda ztn iki secenek kaldi ya 28 nisan ya da 4 mayis dogrumu? Yaniliyor da olabilirim ama gelecekler hemen fkir beyan ederlerse son kez artik son tarih diye duyurumuzu da yapariz ins

evet yaa bende kendim rahatsız oluyodum halada oluyorum inş inebilirim 60 a eğer başka şey iiçin isteseydim 300 tl kırk bahane uydururdu ama buna öyle bir söyledim gitsemmi filan die oda git hemen yazıl dedi hayret ettim demek baya rahatsızmış garibim

her sabah 8de hacıyatmaz gibi ayağa dikilen ayşecik.
bu saat oldu hala uyuyor.:86:
bileydim, ben de uyurdum. pöffff!!!

Son düzenleme:
eveeeet, kestane kebaaap!
acele cevaaaaap!

anladımki rakamlara takılmamak gerek. yani karnım kalçalarım sıkılaşlaştıktan sonra öyle illa da 10 kg vermek gerekmiyormuş
ben 4,5 kg verdim. 65 benim için ideal. inş böyle kalır.

Son düzenleme:

Benimki de cok bahane uydurur surekli diyo sende hemen uyuyo bnde eziyet cekiyo fln kendi elli yilda bir uyutunca triplere girer sanki ne yapti dun gece tam uyuttum cikicam odadan komidinde tel.ini birakmis cocugun kafasinda otuyor bi uyandi bi korktuki tutustuk kavgaya bi de sesini kissaydin diyo e karanlikta ne bileyim orda tel oldugunu sesinin sonuna kdr acik oldugunu delirtti beni bu gece de cok huysuzdu oglum inanilmaz uyandi bi kere de kalkmadi hatirlarmisiniz bilmem bi ara hasta olduydu hala hasta saniyo kendini ilaclar uyku yapiyo diyo krizlere sokuyo beni nazli citkirildimlara tahammul edemiyorum!!!

Esini takdir ve tebrik ettim canim madden benimki de neye istesem doker acimaz amaa istersem fil olayim ben spordayken cocuga bakmamak icin tığ gibisin der durur )))

sizin yine 8 iyiymiş biz 7 de uyanıyoruz her sabah ve artık asude hanım aştı kendini dün gece 3,5 da bu sabahta 6 da uyandı bense uykusuz sersem sersem geziyorum akşam geç uyatayım diyorum yok olmuyo duramıyo ayakta uyuyo mız mız mecbur uyutuyorum.bazen 7 de uyumak istiyo 8,8.30 a kadar zor oyalıyorum walla

ne sahat 8 demı uyanıyor allah nazarlardan korusun. bizim kız 5.30 dedi mi gozler acılıyor valla bırde yenı moda yatagındada durmuyo yanımıza alıyorum mecbur saat 7 gıbı tekrar uyuyor ama tabii işe geleceğimden mecbur ben yataktan kalkıyorum :)gercı bugun hıc uyumadı bıraktıgımda babaısnı uyandırmaya calısıyordu ayklarıyla babasının yuzune tekmeler savurtuyordu :)

Kolay gelsin şekerim. Yapması değil de okuması sinir ediyor yazılıların.

Aminnnnn :)

Eşşekten düşme bence çok doğru bir tabir. Ama benim komşum benden mutlu görünüyor valla. Sanırım onunki akıllı bir bebk. Neyse gidip bakalım :)

Üye ol madem böyle bi şansın var

11-11.30 gibi yatıyor gece, sabah da 7-8 gibi uyanıyor.
iki saat sonra yine yatıyor. hamdolsun uykusu gayet iyi.
eşim işe gideceği için 7de zaten ayaktayım. sabah erken kalkması hiiiç sorun değil.
yeterki akşam gece yarısından sonraya kalmasın.

sahilin minnak ayaklarından öperim öperiiiim, nasıl da babasını uyandırırmış :76:

Üye ol madem böyle bi şansın var
tekrar üyeliği düşünsem bile yaz geliyor.
haziran temmuz ağustos. bi de ramazan var. çekilmez :100:
belki sonbaharda, hem ayşecik de biraz daha büyümüş olur

Son düzenleme:
günaydınlar

nfk maviler.morlar yazı rengin topiği cıvıl ,cıvıl yapmış bacım.

bence herkes renkli yazsın bundan sonra topik iyice renklensin.

anacım siz buluşana kadar çocuklar yaşına değecek.

sonrada benimkinin yaşgünü var uygun olmaz diyiceksiniz

nfk liste yapa,yapa bil hal oldu canım yaa.

bence son tarihi söyle ve satıyorum saaattım derler ya açık arttırmada

sende öyle yap

sağol cnm beniiim
bundan sonra böyle yazıcam, sıkıldım siyahtan.

ben herkese uysun diye ayarlamaya çalışıyorum. mümkün olduğunca çok kişi görüşelim.
o yüzden satıyorum satıyorum saaaattım diyemiyorum
ama herkesi memnun etmek de imkansız.

ama bugün sonunda net bi tarihimiz ve gelen listemiz olacak .
kızlar, ses verin!

Son düzenleme:
liseden arkadaşlarıma da mesaj attım.
18 mayısta çamlıcada buluşalım diye. tıpkı eski günlerdeki gibi.
inş becericem ben bu işiii

Son düzenleme:
liseden arkadaşlarıma da mesaj attım.
18 mayısta çamlıcada buluşalım diye. tıpkı eski günlerdeki gibi.
inş becericem ben bu işiii

becerirsin sen azimli hatun

bende hergün yürümeye çalışıyorum.havalar bu ara yağışlı giiti ara verdim.

herkes zayıfladığımı söylüyor.eski kıyafetlerimin bazıları olmaya başladı.

yaza kardeşimin düğünü var inşaallah biraz daha veririm.

Mrb kızlarr... Ancak girebildimm.. Akşam 9 da uyuyakalmışız ailecek:) dün okuldan sonra temizlik falan yaptım. Sonrasında kızı aşıya götürdüm, yemek falan filan derkennn haşatım çıkmış:) annem, kocam onlarda yorulmuşlar ben bunları yparken galiba:)

Benim kız 200 gr vermiş 10 gün içinde. Diştendir dedi hemşire.

Eline buzdolabı poşetini şişirip bağlayıp veriyorum bizimki kuduruyo. Ne anlıyosa:)

Bu arada amma nazlı çıktınız heee. Bi buluşulamadı:)

ayşecik, artık

-desteksiz oturuyor.
-sürekli yürümek istiyor, yürürken çok keyifleniyor.
-ana kucağına bağlanmaktan nefret ediyoooooor.
-oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geçiyor.
-bir kol bi diz değil de iki kol iki ayak emekliyor
-ekmek kırıntısı gibi ufak parçaları iki parmağıyla tutmaya çalışıyor.
-koltuk ve yatak kenarından tutunup kalkıyor.
-ayakta 1-2 saniye duruyor, sonra patates çuvalı gibi devriliyor
-iki elimde iki oyuncak uzatınca ikisini birden alıyor. ama fikren birinde karar kılınca diğerini bırakıp onunla oynamaya devam ediyor.
-saksıdaki çiceğin yaprağını tutmuş, benden hayır sesini ve yüz ifadesini görünce yaprağı bırakıyor
-bi tül perde yakalayınca hemen cee oynamaya başlıyor.
-ayşecikçe dışında dede kelimesine manalı ikinci bi kelime hala ekleyemedi
-bebeklere değil ama daha büyük çocuklara 4-5-6 yaş çok ilgi gösteriyor, gülüyor, konuşuyor, cilve yapıyor. özellikle de erkek çocuklara..
(ayşeeeee, akşam seni söylicem, baban bacaklarını kıracak)
-bugünlerde alkış yapmayı öğretiyorum. taklitle ellerini birbirine sürüyor, gülüyor, ama ellerinden ses çıkaramıyor
-elleriyle uzanamadığı şeyi ayaklarıyla itiyor, vuruyor, tutmaya çalışıyor.
-kucakta bir saniye durmuyor, resmen amuda kalkıyor.
-tanıdıklarına ve aşina olduklarının isteyince kucaklarına gidiyor.
-kapının dışına kim çıkarsa, o istemeden onun kucağına gitmek için atılıyor. onu almadan gittiklerinde ağlıyor.
-yabancı mekan ve insanların yanında yaptığını evde de yapmaya başladı.
babasına babaannesine bile bırakıp odadan çıksam, hemen yüzü düşüyor, mızıldamaya başlıyor.

şuan da tvnin altındaki seccadeleri almış, onlarla yuvarlanıp boğuşuyor :111:

Son düzenleme:

harikaa
hamilelikten önceki kıyafetlerin içine girebilmek hakikaten çok güzel hissettiriyor.
sanırım bebekle yapılabilecek en uygun ve yararlı spor da yürüyüş.
baharda yazın bol bol yürürüz inş

Son düzenleme:
maşallah barekallak kuzuya eferimm.. cnm arada bır boyle yazıyosun ya merak edıyorum sen bebışle ılgılı bı gunluk tarzında bıset tututyomusun yoksa sdc buraya mı yazıyosun ben hep nıyet ettım ama bır turlu basaramadım da sen yazınca aklıma geldi bende sunu almıştım dolduruyorum arada bır

ayyy evet buluşmaya katılacaklar ses verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…