- 8 Ağustos 2011
- 12.597
- 14.820
- 498
maşallah barekallak kuzuya eferimm.. cnm arada bır boyle yazıyosun ya merak edıyorum sen bebışle ılgılı bı gunluk tarzında bıset tututyomusun yoksa sdc buraya mı yazıyosun ben hep nıyet ettım ama bır turlu basaramadım da
kimsecikler yok yine..
günün nfk sı olduk, iyi mii?
cumanız mübarek olsun.
Rabbim, evlatlarımızı bize bağışlasın. kademeli olarak onlara kardeşler nasip etsin
yuvamıza mutluluk, ailemize sağlık ve huzur versin.
hakkımızda hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin.
kendinden razı kullarından eylesin..
Günaydin hanimlarrrrr
Ben Evdeyken yetişemiyorum bu topige çalışıp yetişenlere helal olsun
Gecen kizim baya hortum gibi kusmuştu bebek arabasını söktüm makineye attım yıkadım mis gibi oldu ama kustuğu icin poşete koyduğum kızımın cicilerini babası çöp sanıp çöpe atmasaydı iyiydi(
Gecen Sali da esim alarmı duymamış ise gidemedi cocugu sabah 8 de uyarınca aldı içeri götürdü saolsun ben uyuyayım diye kahvaltısını hazırlamış yedirirken bizimki baya bı kaka yapmış kafaya kadar temizlemeye çalışmış becerememiş kızımın eline yüzüne bulaşmış bakmıştı bas edemiyor kuvveti doldurmuş koymus kuvete bakmış ki su pis olmuş bı imdat çığlığı yükseldi evden yetis diye
Bı uyandım ki hertaraf kaka amanıın!! Valla biraz söylendim ama sonradan adam iyi niyetli diye sustum ama içimden saymaya devam tabi:))
Ctesi ya da pazar ben de buluşmaya gelmek istiyorum cok yazamasamda siz beni ek tanımasanız daben sizi baya bı tanıyorum o yüzden sizi görmek cok istiyorum
gene kesinleşen bir tarih yok sanırım
anacım en iyisi biz buluşmayalım yaa beceremedik şu işi
Ben de foto ve videolara baktïkça ne kadar büyüğünü anlıyorum.Hepi topu 9 ay ama olsun.bende günlük tutamıyorum ama bol ,bol resim ve video çekiyorum.
beğendiğim resimleri mutlaka çıkarttırıyorum.
ilk doğduğu gündeki resminden başlayarak albüm yapıyorum.
kızımada yapmıştım.resimleri var 15 günlükken 40 günlükken.
birde kalkmaya çalışırken poz poz resim çekiyorum.
sonra onu albüme koyuyorum çok hoş oluyor.
yerde iken,kalkarken ve ayakta sıra sıra.
ilerde baktıklarında çok keyif alıyorlar.benim kzım bebeklik videolarını
izlemekten hoşlanıyor.ben ayrıca doğduğu günki takvim yaprağını,gazeteleri
saklıyorum.birde hastanenin çıkarken verdiği albüme diş çıkardığı,emeklediği,
ilk düştüğü tarihleri not ettim.
evet , bir tarih netleştiremedik. ama bu işler böyle. herkese çok uyan bir tarih maalesef olamıyor.
bence 4 mayıs cmt yada 11 mayıs cmt buluşmak üzere anlaşalım. gelebilen gelir, gelemeyenler için belki 1 ay sonra bir görüşme daha ayarlanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?