Çalışmaya başlayınca sizlerden ayrı düştüm canım.Burayı coooooook özlüyorum.Kızım da iyi sayılır.3 haftadır babaanesi bakıyor daha doğrusu bakamıyor.özlem nerelerdesin?
epeydir göremiyoruz seni
bebeğin nasıl
her sabah 8de hacıyatmaz gibi ayağa dikilen ayşecik.
bu saat oldu hala uyuyor.:86:
bileydim, ben de uyurdum. pöffff!!!
Ben 8de değil hata 10-11 gibi kalkan ama aynı zamanda akşam da erkenden uyuyan bir bebiş istiyorum.Ben ilkokuldayken akşam 8de yatardım.Ben de 8 de kalkan bi çocuk istiyorummmmmmm :)
Bu arada ben bişi yazana kadar maşallah bi ton yorum ilerliyo :)
Günaydin hanimlarrrrr
Ben Evdeyken yetişemiyorum bu topige çalışıp yetişenlere helal olsun
Gecen kizim baya hortum gibi kusmuştu bebek arabasını söktüm makineye attım yıkadım mis gibi oldu ama kustuğu icin poşete koyduğum kızımın cicilerini babası çöp sanıp çöpe atmasaydı iyiydi(
Gecen Sali da esim alarmı duymamış ise gidemedi cocugu sabah 8 de uyarınca aldı içeri götürdü saolsun ben uyuyayım diye kahvaltısını hazırlamış yedirirken bizimki baya bı kaka yapmış kafaya kadar temizlemeye çalışmış becerememiş kızımın eline yüzüne bulaşmış bakmıştı bas edemiyor kuvveti doldurmuş koymus kuvete bakmış ki su pis olmuş bı imdat çığlığı yükseldi evden yetis diye
Bı uyandım ki hertaraf kaka amanıın!! Valla biraz söylendim ama sonradan adam iyi niyetli diye sustum ama içimden saymaya devam tabi:))
Ctesi ya da pazar ben de buluşmaya gelmek istiyorum cok yazamasamda siz beni ek tanımasanız daben sizi baya bı tanıyorum o yüzden sizi görmek cok istiyorum
Ben 8de değil hata 10-11 gibi kalkan ama aynı zamanda akşam da erkenden uyuyan bir bebiş istiyorum.Ben ilkokuldayken akşam 8de yatardım.
Halimize binlerce şükür, 9 ayı geride bıraktık.Onun için ikinciyi gözüm hiççç yemiyor.Bir de gurbette olunca...Kekimi yaptım ve komşuma gittim. Bi de oğluşuma gelen ama gitsiremediğim bir eşofman takımı götürdüm. Sohbet muhabbet güzeldi. Bakıcı teyzemizle birlikte gitmiştik. Onların da bakıcı teyzesi geldi ve tam bir kaynaşma oldu :)) daha bir aylık olmamış kuzu. Gaz sorunları vsvsvs. Geçmişe hızlı bir dönüş yaptık yani :) içini geçirerek oğluma baktı ve ne güzel büyütmüşsünüz dedi. Ah dedim ben de aynı moddaydım. Elektrikli pompası bozulmuş ve çocuk meme ucu olmadığı için göğsü alamıyormuş. Ben pompamı artık kullanmadığım için ona verebileceğimi söyledim. Süt mevzularında çok hassasım millet zamanında asabımı bozduğu için. Neysr şimdi de kuafördeyim saçıma fön çekilirken yazıyorum :) akşam kına etkinliğim var :))))
miracle, destniy, tubaal, tuğçe, barbarino, gsbaran, caglaslı, deli, dtk, gulumser, breakday, hatoza..
ve ismini şuan yazamadıklarım, istanbulda oturanlar lütfen cevap yazın. lütfen geliiiin
karşıda oturanlar, zeynep, karakız, eylül, minita, asude...
sizleri de anıyorum. gelebilirseniz mutlu oluruz
ayşecik, artık
-desteksiz oturuyor.
-sürekli yürümek istiyor, yürürken çok keyifleniyor.
-ana kucağına bağlanmaktan nefret ediyoooooor.
-oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geçiyor.
-bir kol bi diz değil de iki kol iki ayak emekliyor
-ekmek kırıntısı gibi ufak parçaları iki parmağıyla tutmaya çalışıyor.
-koltuk ve yatak kenarından tutunup kalkıyor.
-ayakta 1-2 saniye duruyor, sonra patates çuvalı gibi devriliyor
-iki elimde iki oyuncak uzatınca ikisini birden alıyor. ama fikren birinde karar kılınca diğerini bırakıp onunla oynamaya devam ediyor.
-saksıdaki çiceğin yaprağını tutmuş, benden hayır sesini ve yüz ifadesini görünce yaprağı bırakıyor
-bi tül perde yakalayınca hemen cee oynamaya başlıyor.
-ayşecikçe dışında dede kelimesine manalı ikinci bi kelime hala ekleyemedi
-bebeklere değil ama daha büyük çocuklara 4-5-6 yaş çok ilgi gösteriyor, gülüyor, konuşuyor, cilve yapıyor. özellikle de erkek çocuklara..
(ayşeeeee, akşam seni söylicem, baban bacaklarını kıracak)
-bugünlerde alkış yapmayı öğretiyorum. taklitle ellerini birbirine sürüyor, gülüyor, ama ellerinden ses çıkaramıyor
-elleriyle uzanamadığı şeyi ayaklarıyla itiyor, vuruyor, tutmaya çalışıyor.
-kucakta bir saniye durmuyor, resmen amuda kalkıyor.
-tanıdıklarına ve aşina olduklarının isteyince kucaklarına gidiyor.
-kapının dışına kim çıkarsa, o istemeden onun kucağına gitmek için atılıyor. onu almadan gittiklerinde ağlıyor.
-yabancı mekan ve insanların yanında yaptığını evde de yapmaya başladı.
babasına babaannesine bile bırakıp odadan çıksam, hemen yüzü düşüyor, mızıldamaya başlıyor.
şuan da tvnin altındaki seccadeleri almış, onlarla yuvarlanıp boğuşuyor :111:
Halimize binlerce şükür, 9 ayı geride bıraktık.Onun için ikinciyi gözüm hiççç yemiyor.Bir de gurbette olunca...
ahhh canm keşke gelebilsem negzl olurdu ama malesef istnblda oturmuyorum.. bn zongldakta yaşıorm şuanda gerci izmirdeym annemlerdeyim biliosnz sizde .. buarada kızlar ameliyat olmştum çıkan parcalar patolojiye gtmşti yaa sonuçlarım iyi çıktı temiz çıktı çok şükürr...çokkk mutluyum..gecti bitti..rabbim tüm hastalara şifa versn kimseyi saglıgından etmesin..
Ne olursa olsun kardeş şart. Tabi hayırlı kardeş olsun ama olsun :) kimse anne babasını kaybedince dımdızlak kalmamalı. Tabi kardeş kuzey gibi olmalı güney gibi değil
Çoooook sevindim canım. Allah'ım sıkıntı yaşatmasın.
neden acaba?Çalışmaya başlayınca sizlerden ayrı düştüm canım.Burayı coooooook özlüyorum.Kızım da iyi sayılır.3 haftadır babaanesi bakıyor daha doğrusu bakamıyor.Yediremiyor ve uyutamıyor, mızmızlanıyor.Aneanne ile arası çooook iyiydi.Babaaneye nedense ifrit oluyor.
helal kız sanaKekimi yaptım ve komşuma gittim. Bi de oğluşuma gelen ama gitsiremediğim bir eşofman takımı götürdüm. Sohbet muhabbet güzeldi. Bakıcı teyzemizle birlikte gitmiştik. Onların da bakıcı teyzesi geldi ve tam bir kaynaşma oldu :)) daha bir aylık olmamış kuzu. Gaz sorunları vsvsvs. Geçmişe hızlı bir dönüş yaptık yani :) içini geçirerek oğluma baktı ve ne güzel büyütmüşsünüz dedi. Ah dedim ben de aynı moddaydım. Elektrikli pompası bozulmuş ve çocuk meme ucu olmadığı için göğsü alamıyormuş. Ben pompamı artık kullanmadığım için ona verebileceğimi söyledim. Süt mevzularında çok hassasım millet zamanında asabımı bozduğu için. Neysr şimdi de kuafördeyim saçıma fön çekilirken yazıyorum :) akşam kına etkinliğim var :))))
gözün aydın canıııım, çok sevindim Allaha şükürler olsun.ahhh canm keşke gelebilsem negzl olurdu ama malesef istnblda oturmuyorum.. bn zongldakta yaşıorm şuanda gerci izmirdeym annemlerdeyim biliosnz sizde .. buarada kızlar ameliyat olmştum çıkan parcalar patolojiye gtmşti yaa sonuçlarım iyi çıktı temiz çıktı çok şükürr...çokkk mutluyum..gecti bitti..rabbim tüm hastalara şifa versn kimseyi saglıgından etmesin..
metrobüsle gel sen, ben taksiyle geçerken seni alırım kıııııız!!!aslında çok isterdim ama c.tesi günümüz var ve kuzenim bende kalıcak pazar döner bilmiyorum nasıl olur.ve bide şunu sorayım metrobüsle gelinicek biryerdemi avm? en büyük problemim bu olur çünkü
Donunce kurban kesmk istiyrm kismet olursa niyetm vr bklm isalah olur..doruga gelince fena hareketli yaramaz kuduruk ama cok insancil :)) aynen dedigin gbi canmneden acaba?
çok mu yaşlı beceremiyor mu, yoksa bakmak mı istemiyor?:44:
helal kız sana
kuzenimin bebeği de bir hafta biberonla beslendi, ona alıştı.
şimdi mümkünatı yok, memeyi almıyor. göğüs ucu denediler onunla da almıyor.
en son çare biberonun başlığını çıkamış, uygun boyutta kesmiş.
emzireceği zaman onu göğsüne dayıyor, küçük cadı da içiyor..
kına etkinliğiiiah bahar geldi, ardından da yaz gelir. başlar nişanlar kınalar..
zati oynayasım var, şöyle piste çıkıp her telden çalmak istiyorum.
horon, halay, kolbastı, oryantal, roman havası, çiftetelli, ankara havası:118:
gözün aydın canıııım, çok sevindim Allaha şükürler olsun.
hemen bi sadaka ver, Rabbim hastalıkları belaları uzak etsin
senin zonguldakta oturduğunu sonradan hatırladım. sağlık olsun
oğluşuna da maşallah diyorum, epey aktif neşeli bi bebe, belli
metrobüsle gel sen, ben taksiyle geçerken seni alırım kıııııız!!!
arabayla 10 dk sürmez avm ye varmak.
Canm saol cok sukur bitti gectiTugcecim cok sevindim sonuclarinin iyi cikmasina kizlar birazdan annem gelcek cook mutluyummm
neden acaba?
çok mu yaşlı beceremiyor mu, yoksa bakmak mı istemiyor?:44:
helal kız sana
kuzenimin bebeği de bir hafta biberonla beslendi, ona alıştı.
şimdi mümkünatı yok, memeyi almıyor. göğüs ucu denediler onunla da almıyor.
en son çare biberonun başlığını çıkamış, uygun boyutta kesmiş.
emzireceği zaman onu göğsüne dayıyor, küçük cadı da içiyor..
kına etkinliğiiiah bahar geldi, ardından da yaz gelir. başlar nişanlar kınalar..
zati oynayasım var, şöyle piste çıkıp her telden çalmak istiyorum.
horon, halay, kolbastı, oryantal, roman havası, çiftetelli, ankara havası:118:
gözün aydın canıııım, çok sevindim Allaha şükürler olsun.
hemen bi sadaka ver, Rabbim hastalıkları belaları uzak etsin
senin zonguldakta oturduğunu sonradan hatırladım. sağlık olsun
oğluşuna da maşallah diyorum, epey aktif neşeli bi bebe, belli
metrobüsle gel sen, ben taksiyle geçerken seni alırım kıııııız!!!
arabayla 10 dk sürmez avm ye varmak.
ayşecik uykusuzdu mızıldıyordu.
eşim geldi yemek yedik, onu uyuttum. ben spora gittim geldim.
eşimin halini görmeniz lazım. 1 buçuk saatte adamın pili bitmiş..
benim ardımdan uyanmış. onu dillemek için uğraşmış durmuş.
gözlerinin altı çökmüş, kısık sesle konuşuyor.
bütün enerjimi çekti bu çocuk diyo:83:
saat daha 9, gidip yattı
neşeli gülen bebeği sevmek kolay, az biraz fikrin olsun ben ne yaşıyorum dedim..
azcık empati yapsın, bin sözden daha iyidir valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?