Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk gökkuşağı gibisin bugün

bizde annneanne ve babaanneye gidiyoruz.

23 nisan tatilide var 5 gün kalacağız .

girmeye çalışırım

bu arada nar ağacı ile facede arkadaş olan yokmu?

nerelerdeymiş sorsanız...

teş. ederim canııııım
naragacına sordum, görünmüyorsun, bi sıkıntı yok inş diye.
hayır, iyiyiz, ama yoğun bu ara dedi. o yüzden giremiyormuş. :44:

özlem nerelerdesin?

epeydir göremiyoruz seni

bebeğin nasıl
Çalışmaya başlayınca sizlerden ayrı düştüm canım.Burayı coooooook özlüyorum.Kızım da iyi sayılır.3 haftadır babaanesi bakıyor daha doğrusu bakamıyor.Yediremiyor ve uyutamıyor, mızmızlanıyor.Aneanne ile arası çooook iyiydi.Babaaneye nedense ifrit oluyor.

Son düzenleme:

Olayı gözümde canlandırdım ve bence kesinlikle o baba her türlü teşekkürü hakediyor :)

Ben 8de değil hata 10-11 gibi kalkan ama aynı zamanda akşam da erkenden uyuyan bir bebiş istiyorum.Ben ilkokuldayken akşam 8de yatardım.

Canım dur daha şimdiden okadar büyük isteklere girmeyelim :) biz de ilkokulda öyleydik ve inşallah bizimkiler de öyle olurlar.

Kekimi yaptım ve komşuma gittim. Bi de oğluşuma gelen ama gitsiremediğim bir eşofman takımı götürdüm. Sohbet muhabbet güzeldi. Bakıcı teyzemizle birlikte gitmiştik. Onların da bakıcı teyzesi geldi ve tam bir kaynaşma oldu :)) daha bir aylık olmamış kuzu. Gaz sorunları vsvsvs. Geçmişe hızlı bir dönüş yaptık yani :) içini geçirerek oğluma baktı ve ne güzel büyütmüşsünüz dedi. Ah dedim ben de aynı moddaydım. Elektrikli pompası bozulmuş ve çocuk meme ucu olmadığı için göğsü alamıyormuş. Ben pompamı artık kullanmadığım için ona verebileceğimi söyledim. Süt mevzularında çok hassasım millet zamanında asabımı bozduğu için. Neysr şimdi de kuafördeyim saçıma fön çekilirken yazıyorum :) akşam kına etkinliğim var :))))

Halimize binlerce şükür, 9 ayı geride bıraktık.Onun için ikinciyi gözüm hiççç yemiyor.Bir de gurbette olunca...

miracle, destniy, tubaal, tuğçe, barbarino, gsbaran, caglaslı, deli, dtk, gulumser, breakday, hatoza..
ve ismini şuan yazamadıklarım, istanbulda oturanlar lütfen cevap yazın. lütfen geliiiin

ahhh canm keşke gelebilsem negzl olurdu ama malesef istnblda oturmuyorum.. bn zongldakta yaşıorm şuanda gerci izmirdeym annemlerdeyim biliosnz sizde .. buarada kızlar ameliyat olmştum çıkan parcalar patolojiye gtmşti yaa sonuçlarım iyi çıktı temiz çıktı çok şükürr...çokkk mutluyum..gecti bitti..rabbim tüm hastalara şifa versn kimseyi saglıgından etmesin..

karşıda oturanlar, zeynep, karakız, eylül, minita, asude...
sizleri de anıyorum. gelebilirseniz mutlu oluruz

aslında çok isterdim ama c.tesi günümüz var ve kuzenim bende kalıcak pazar döner bilmiyorum nasıl olur.ve bide şunu sorayım metrobüsle gelinicek biryerdemi avm? en büyük problemim bu olur çünkü

maşalah ayşeciğe bizimkide saydıklarının hemen hemen hepsini yapıyor..geri geri emekle bitti artık ileri gitmeye başladık kıçını diktimi acayip hoşuma gidio bide dizlerinin üstünde yaylanıo ısırasım gelıo ve dayanamayıp poposunu ısırıom şaplagı yıor uzun zamandır gel -baba-anne(sadece aglarken niyeyse)-mama-meme-kaka(herzamn demıor bazen)-aba(erkeklere baba kadınlara aba diyor )-bişey isteyince vermessek ver diyor-ayakta gördgü herkeze aglıyor oyun delisi gezenti bi çocugum var-hiçbişey ayırt etmeden yıor..bana tutunup yanımdaken dizlerinin üstünde dik durabilio kendi kalkıo..zaten uzun zamandr devrilmeden çok rahat oturup etrafına dönüp hareket edebiliodu şimdi otururken düşmeden emekle pozisyonunada gecio-ananesi elektrk süpürgesini tutarken illa peşine koşuo gtmek istıo yürümüyo resmen koşturuo çıkan her şarkıda saga sola sallanıp tempo tutuo..öpücük atmayı ögrendi ben öpücük atıom oda bana atıo yeni ögrendi bide alkış yapmayı ögrendi ananesi ögretti onuda bide kızmayı ögrendi ıhhhh aaaaa diye sinirli bagrıo kaşları kaldırıp...bunlar olumlu özellikleridi tek olumsuz yanımız bazı geceler sabaha kadar mızır mızır çok aglıo bide dişimiz çıkmadı halen başkada kötü huyumuz yok alaha şükür çok sıcak kanlı ve güler yüzlü bi oğluşum var iyki vermiş rabbim onu bana alah evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler versin işalah...

Halimize binlerce şükür, 9 ayı geride bıraktık.Onun için ikinciyi gözüm hiççç yemiyor.Bir de gurbette olunca...

Ne olursa olsun kardeş şart. Tabi hayırlı kardeş olsun ama olsun :) kimse anne babasını kaybedince dımdızlak kalmamalı. Tabi kardeş kuzey gibi olmalı güney gibi değil

Çoooook sevindim canım. Allah'ım sıkıntı yaşatmasın.

neden acaba?
çok mu yaşlı beceremiyor mu, yoksa bakmak mı istemiyor?:44:

helal kız sana
kuzenimin bebeği de bir hafta biberonla beslendi, ona alıştı.
şimdi mümkünatı yok, memeyi almıyor. göğüs ucu denediler onunla da almıyor.
en son çare biberonun başlığını çıkamış, uygun boyutta kesmiş.
emzireceği zaman onu göğsüne dayıyor, küçük cadı da içiyor..

kına etkinliğiii ah bahar geldi, ardından da yaz gelir. başlar nişanlar kınalar..
zati oynayasım var, şöyle piste çıkıp her telden çalmak istiyorum.
horon, halay, kolbastı, oryantal, roman havası, çiftetelli, ankara havası:118:

gözün aydın canıııım, çok sevindim Allaha şükürler olsun.
hemen bi sadaka ver, Rabbim hastalıkları belaları uzak etsin

senin zonguldakta oturduğunu sonradan hatırladım. sağlık olsun
oğluşuna da maşallah diyorum, epey aktif neşeli bi bebe, belli

aslında çok isterdim ama c.tesi günümüz var ve kuzenim bende kalıcak pazar döner bilmiyorum nasıl olur.ve bide şunu sorayım metrobüsle gelinicek biryerdemi avm? en büyük problemim bu olur çünkü
metrobüsle gel sen, ben taksiyle geçerken seni alırım kıııııız!!!
arabayla 10 dk sürmez avm ye varmak.

Son düzenleme:
ayşecik uykusuzdu mızıldıyordu.
eşim geldi yemek yedik, onu uyuttum. ben spora gittim geldim.
eşimin halini görmeniz lazım. 1 buçuk saatte adamın pili bitmiş..
benim ardımdan uyanmış. onu dillemek için uğraşmış durmuş.
gözlerinin altı çökmüş, kısık sesle konuşuyor.
bütün enerjimi çekti bu çocuk diyo:83:
saat daha 9, gidip yattı

neşeli gülen bebeği sevmek kolay, az biraz fikrin olsun ben ne yaşıyorum dedim..
azcık empati yapsın, bin sözden daha iyidir valla..

Son düzenleme:
Donunce kurban kesmk istiyrm kismet olursa niyetm vr bklm isalah olur..doruga gelince fena hareketli yaramaz kuduruk ama cok insancil :)) aynen dedigin gbi canm
Tugcecim cok sevindim sonuclarinin iyi cikmasina kizlar birazdan annem gelcek cook mutluyummm
Canm saol cok sukur bitti gecti
..Anneler bitanedr azicik uzak kaldk mi degerleri daha cok anlasilio zongdktayken ck ozluorm bizmkleri nnde simdi yanlarinda negzl ama donucz alahtn sk geliorm :)

nfk, en son tepe nautilus avm karşıdan gelenlere kolay olsun diye secilmemismiydi ben mı yanlış hatirliyorum ? karşıdan gelenler gelmeyeceğine göre yer neden değiştirilmedi acaba ben diğer arkadaslar nerde oturuyorlar bilmiyorum gerçi tekrar bı düzenleme yapilmismiydi?

Kuzeninin bulduğu çözüm süper valla. Bu daha geçenlerde doğum yapan kuzenin dimi?? Benim oğluşum emmeyi bilmiyordu. Bi de sütüm gelmediği için mama verdik 4 gğn boyunca. Hastanedekiler de sağolsunlar geniş uçlu bi biberon aldırmışlardı eşime. Neyse oğlumun emmeyi öğrenmesi 10 gün sürdü!! Memeyi almıyodu biberonu alıyodu. Neyse inat ettim memeye alıştı. Şimdi de biberon almıyo :))

Babalar hep mutlu bebeğe bakmak istiyolar dimi?? Arkadaşımın çocuğu geliyo cmt bir saat ders anlatıyorum. O sırada babası bakıyo ufaklığa ki çok zor oluyomuş :))) dediğin gibi yaşayıp görmeliler :)

Bu arada kına hiç güzel değildi 7 de başlayacağı söyleniyodu 8:39da başladı!! Şarkılar iğrençti; ne kol astısı oryanteli??? Salak kuafördeki kız da saçımı hiç güzel yapmamıştı. Oğlum da az uyuyup sapıttığı için 9da kalktım ben. Neyse yarın da bi düğün etkinliğimiz var inşallah güzel geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…