Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok gecmıs olsun geldı mı hepsi üst üste geliyor hava değişimi de etkilemiş olabilir belki de

Rotavirus asisi varmis saglikocagi yapmiyormus ayrica yapmak gerekiyormus 2.ay

canım benim oğlan iyiydi de son 2 3 gündür hastanede yattık bebek aşağıda rahime yakın diye.. erken doğum riskim varr oof offf faceden sana baktımm ömür çok tatlı yavrum maşallah yaa

Yay maşallah annesi nazar değecek kaldır valla benim kıza saçlı diyorlardı ama sizimde çokmus sacınız döküldü mü ama Dr bunlar dökülüyor dedi

teyzesi bizimki dökülmüş hali toka alcam kızımaaa

Maşaallah Barekallah kızın tam ısırmalık..

bizde öğreniyoruz agu demeyi..
bugün kendiliğinden söyleyince babamız şaşırdı..

oyy oyy kurban olurum onları verene ben anne desin dicem de babasına düşkün babasını günde 1 2 kere görüyor ona şebeklik yapıyor delircem

Yay maşallah annesi nazar değecek kaldır valla benim kıza saçlı diyorlardı ama sizimde çokmus sacınız döküldü mü ama Dr bunlar dökülüyor dedi

teyzesi bizimki dökülmüş hali toka alcam kızımaaa

Maşaallah Barekallah kızın tam ısırmalık..

bizde öğreniyoruz agu demeyi..
bugün kendiliğinden söyleyince babamız şaşırdı..

oyy oyy kurban olurum onları verene ben anne desin dicem de babasına düşkün babasını günde 1 2 kere görüyor ona şebeklik yapıyor delircem

bu arada sölemeden edemicem kırkbinkere maaşallah annesi kaç kilo kaç günlük yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…