- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
askım bana mesaj falan gelmedı canım senın bebegın nasıl hayırlı dogumlar dılerim ömür idare eder ama kaka yapamaması benı mahfedıyor :
normal dedı ıstanbuldakı doktorumuz canım ondan dolayı 10 gune kadar korkma dedı . ben yıne ıyı gıttım kocam kıyametlerı kopardı dr gıdıoz dıye :
insallah hayatım cok saol
hayatım benımkısı de aynı acil servıs dolmus taşmıs kuru öksuruk burun tıkanıklıgı soguk vucudu ama ates cabası .
off ınanın cok kotuyummm
askım bana mesaj falan gelmedı canım senın bebegın nasıl hayırlı dogumlar dılerim ömür idare eder ama kaka yapamaması benı mahfedıyor :
normal dedı ıstanbuldakı doktorumuz canım ondan dolayı 10 gune kadar korkma dedı . ben yıne ıyı gıttım kocam kıyametlerı kopardı dr gıdıoz dıye :
insallah hayatım cok saol
hayatım benımkısı de aynı acil servıs dolmus taşmıs kuru öksuruk burun tıkanıklıgı soguk vucudu ama ates cabası .
off ınanın cok kotuyummm
Rotavirus asisi varmis saglikocagi yapmiyormus ayrica yapmak gerekiyormus 2.ay
Maşaallah Barekallah kızın tam ısırmalık..
Yay maşallah annesi nazar değecek kaldır valla benim kıza saçlı diyorlardı ama sizimde çokmus sacınız döküldü mü ama Dr bunlar dökülüyor dedi
Yay maşallah annesi nazar değecek kaldır valla benim kıza saçlı diyorlardı ama sizimde çokmus sacınız döküldü mü ama Dr bunlar dökülüyor dedi
bizde öğreniyoruz agu demeyi..bugün kendiliğinden söyleyince babamız şaşırdı..
bizde öğreniyoruz agu demeyi..bugün kendiliğinden söyleyince babamız şaşırdı..
Rotavirus asisi varmis saglikocagi yapmiyormus ayrica yapmak gerekiyormus 2.ay
tatlım bizim doktorumuz rotavirüs aşısının 3 ay ile 5 ay yapılması gerektiğini söyledi.. ama biraz pahalıymış..
sağol teyzesii bizimkidde öle başladıcanım Allah bağışlasın çok tatlı. bizim kız çok ses çıkartıyor sanki konuşuyor gibi ama hiç agulamadı.
sağol teyzesii bizimkidde öle başladı
bu arada sölemeden edemicem kırkbinkere maaşallah annesi kaç kilo kaç günlük yaaaa
ayın 3 ünde 3 ayını bitirecek. Tam 2 aylıkken gitmiştik. 58 cm 5900 gr dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?