Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım bende izledim hatta benim kızım az emince endişe ediyordum bu videolardan sonra içim rahat etmişti fakat doktor kontrolünde 15 günde 200 gr alınca yetersiz beslendiğini anladım 5 er dakika emebilir ama kuvvetli çekmeli benim kız nazlanarak emiyor o yüzden yetersiz emiyor

Rotavirus asisi varmis saglikocagi yapmiyormus ayrica yapmak gerekiyormus 2.ay

biz 2. ayımızda yaptırdık 142 tl ücreti valla biraz pahalı ama yaptırmada fayda var çünkü rota çok kötü bir isal virüsü yakalanınca hastanede yatırıyorlar bebek çok harap oluyor çok kilo kaybediyor ben riske atmak istemedim sonrasından ah tüh etmektense başından önlem almak lazım

evet canım meme reddetmek değilde beslenme reddi benimki iyice acıkmadan emmiyor dikkati dağılıyor resmen fotoğraf tablo duvarda ne görse öyle bakıp memeyı bırakıyor çıt çıkarmıyorum dikkati dağılmasın diye arada dediğini yaptım ben uyumaya başlayınca yada ağlayınca yüzüne üflüyorum uyuduğunda irkilip tekrar emiyor ağlarkende susup öyle garip garip bana bakıyor aklıma gelen duyduğum her şeyi deniyorum

kızlar bu rota v. aşısını kendmiz ecz alıpmı yaptırıyoruz dr filan yazmasına gerek yok dmi bide ağır bi aşımı ateş filan yaptımı

kızlar bu rota v. aşısını kendmiz ecz alıpmı yaptırıyoruz dr filan yazmasına gerek yok dmi bide ağır bi aşımı ateş filan yaptımı

Eczaneden direk alıp sağlık ocağında yaptır cnm azar azar veriyorlar ateş falan yapmamış ama 1 hafta sonra nezle gibi olabilir burnu alabilir önemli değil dedi bize Dr hastanelerde de 140 tl kendin yapıp oldumu olmadı mı düşünmeye gerek yok bence

Kızlar,bebişim 2 aylık bu sürede hiç süt ürünü tüketmedim.ama sanki dişlerim sararmaya başladı. kalsiyum tabletleri kullanıyorum bir haftadır.hamile kalmadan önce bile ben günde 2 bardak süt içerdim.süt ürünleri tüketiyor musunuz?Ya da ne zaman tüketmeye başlayacaksınız?gaz yapar diye korkuyorum...

Hamilelik de tüketmeyle alakalıdır emzirme döneminde senin depoları kullanmıyor ben yoğurt ve peynir yiyorum her zaman ki gibi süt zaten sevmem Dr sor istersen ama alakasız bence

bu arada müziği dinledim ne enteresan dimi bu sesle uyumaları bana çok ürkütücü ve sinir bozucu geldi :)) gece sen nasıl uyuyorsun bu sesle :))

ilk zamanlar bende öyleydim. mp3 çalarla salona gidip tek başıma uyutmaya korkuyordum :))) Baktım çocuğa ninni gibi geliyor, çaresizce koşullandım bende :)) Şimdi ana oğul kolik müziğimizle tısır tısır uyuyoruz :))) Bu müzikleri de kolikli bebeği olan bir baba yapmış. Anne karnında bebeğin duyduğu organ ve kan akışı seslerine benziyormuş...

Ben hergun 2 su bardagi sut iciyorum peynir yogurt yiyorum. onu yeme bunu yeme sutun kalitesi nasil artacakki? ben arada bakliyatta yiyorum bebegimi cok etkilemeyecek sekilde.

Cnm senle aynı şeyleri yaşıyoruz, banada bugün babam dedi sen hiç süt içmiyorsun, nasıl olcak bu iş diye. Bende hamileyken günde yarım lt içerdim, doğumdan sonra hiç içemedim, kalsiyum tabletim vardı hamilelikten kalma arada onları içtim, şimdi yeniden süt içmeye başlayacağım ama korkuyorum gaz yapar diyen çok süt için. Artık bi deniycem bakalım yapcak mı gaz.

arkadaşlar bebeğim sabah sarı kustu o nedir ya bilen varmı

Cnm bebeğinin burun yada geniz akıntısı varmı, benimki biraz grip sanki bizdede oldu hafif bi sararma, ben akıntıdan olabileceğini düşünmüştüm.

Arkadaslar dogum iznim Ekim ortasında bitiyor,malum is başı yapacagım.Çalışan anneler süt iznini nasıl kullanacaksınız,yeni torba yasa ile değişmiş ilk 6 ayda gunde 3 saat.Bunu biz kendimiz mı belirliyoruz,gun icinde nezaman olacağını?

Yasada anne saati kendi belirler yazıyor. Ama tabi teorikte böyle. Pratikte yöneticilerin inisiyatifine kalmış oluyor...Sen saat belirleme hakkını bilerek konuş gene de...

evet canım burnu tıklaı hapşuruyor

Yasada anne saati kendi belirler yazıyor. Ama tabi teorikte böyle. Pratikte yöneticilerin inisiyatifine kalmış oluyor...Sen saat belirleme hakkını bilerek konuş gene de...

Ben cogu iş yerinin 3 saat vereceğine inanmıyorum benım kendı işim ama burda belediyedekilere öğle arasıyla birleştirir verdiler öğle arası hariç yarım saat

Evet canım, ben de senin gibi hamilelikten kalma tabletleri kullanıyorum.Kurban bayramında kızım 3 aylık olacak.ondan sonra başlasam diyorum.Önce yoğurt ve peynirle başlayacağım.EĞer gaz yapmazsa süte geçmeyi düşünüyorum.KIzım akşamları o kadar ağlıyor ki valla korkuyorum bir şey yerken.gerç gazdan mı ağlıyor nazdan mı bilmiyoruz.YOksa kolik mi?Hayırlısı ile bebişlerimizi 1 yaşına getirseydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…