kırkbinkere maaşallah benimkide 62 günlük
makineyi doldurmak için çok çamasırları olmaı lazım vallahi, geçenlerde de pazardan aldım 3 tanesi 10 tl ye uzun kollu badilerden, evde giydiriyorum, zaten gunde kaç kere değişiyoruz kusup duruyo.. havalar sogumaya basladıgından beri kurutma maknesi kullanıyorum ben de, yoksa cok zor kuruyo..
huli_b nin dediği gbi pamukcukları toplaması acısından da ii oluyo kurutma maknesi.
uzun giydirmeye basladım ama bugun İstanbulda hava sıcak gbi, kalın mı oldu acaba??
cnm benm bebeğim 2 bucuk aylık oldu, neredeyse son 1 aydır hep 5 dk kadar emip bırakıyo,
kilo alımı flan da ii, bebekler buyudukce daha hızlı emer hale geliyolar, 5 dk yetiyodur ona, doktor bile diyo zaten 6-7 dk emse yeter diye
Bebek 3. ayda nasıl beslenmeli? - UZMANTV
Bebek 2. ayda nasıl beslenmeli? - UZMANTV
Rotavirus asisi varmis saglikocagi yapmiyormus ayrica yapmak gerekiyormus 2.ay
Cnm bozma moralini seninki memeyi reddetmiyor sadece üşeniyor bırak acıksın ağlasın benim kızımda üşengeç açlıktan ağlıyor ama emmek zor geliyor Hanım'a göğsümü yumrukluyor bazen bende gülüyorum bide benimki memeyi almadığı zamanlar dikkatini dağıtıyorum ben biraz oynuyorum ondan sonra gülmeye başlayınca tekrar memeye tutuyorum hmmm bide ağlarken yüzüne üflediğimde ne olduğunu anlayamıyorum dikkati dağılıyor ağladığını unutuyor benim ki seninkinin de vardır dikkat dağıttığı şeyler tracy hugg yöntemleri genelde bu şekilde yılmadan devam edin sonunda o yorulacak diyor
kızlar bu rota v. aşısını kendmiz ecz alıpmı yaptırıyoruz dr filan yazmasına gerek yok dmi bide ağır bi aşımı ateş filan yaptımı
Kızlar,bebişim 2 aylık bu sürede hiç süt ürünü tüketmedim.ama sanki dişlerim sararmaya başladı. kalsiyum tabletleri kullanıyorum bir haftadır.hamile kalmadan önce bile ben günde 2 bardak süt içerdim.süt ürünleri tüketiyor musunuz?Ya da ne zaman tüketmeye başlayacaksınız?gaz yapar diye korkuyorum...
bu arada müziği dinledim ne enteresan dimi bu sesle uyumaları bana çok ürkütücü ve sinir bozucu geldi :)) gece sen nasıl uyuyorsun bu sesle :))
Kızlar,bebişim 2 aylık bu sürede hiç süt ürünü tüketmedim.ama sanki dişlerim sararmaya başladı. kalsiyum tabletleri kullanıyorum bir haftadır.hamile kalmadan önce bile ben günde 2 bardak süt içerdim.süt ürünleri tüketiyor musunuz?Ya da ne zaman tüketmeye başlayacaksınız?gaz yapar diye korkuyorum...
arkadaşlar bebeğim sabah sarı kustu o nedir ya bilen varmı
Arkadaslar dogum iznim Ekim ortasında bitiyor,malum is başı yapacagım.Çalışan anneler süt iznini nasıl kullanacaksınız,yeni torba yasa ile değişmiş ilk 6 ayda gunde 3 saat.Bunu biz kendimiz mı belirliyoruz,gun icinde nezaman olacağını?
Cnm senle aynı şeyleri yaşıyoruz, banada bugün babam dedi sen hiç süt içmiyorsun, nasıl olcak bu iş diye. Bende hamileyken günde yarım lt içerdim, doğumdan sonra hiç içemedim, kalsiyum tabletim vardı hamilelikten kalma arada onları içtim, şimdi yeniden süt içmeye başlayacağım ama korkuyorum gaz yapar diyen çok süt için. Artık bi deniycem bakalım yapcak mı gaz.
Cnm bebeğinin burun yada geniz akıntısı varmı, benimki biraz grip sanki bizdede oldu hafif bi sararma, ben akıntıdan olabileceğini düşünmüştüm.
Yasada anne saati kendi belirler yazıyor. Ama tabi teorikte böyle. Pratikte yöneticilerin inisiyatifine kalmış oluyor...Sen saat belirleme hakkını bilerek konuş gene de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?