canım benim seninde ailen geliyormuş galiba sonradan değiştimi gelebiliyormusun:44:
evet seni hemen tanırız herhalde![]()
büyük ihtimal gelecegim haftaya cmt aldık ..kardeşim tek gelecek galiba en son oyle konuştuk bu saatten sonra değişmez inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim seninde ailen geliyormuş galiba sonradan değiştimi gelebiliyormusun:44:
evet seni hemen tanırız herhalde![]()
üzülme amaaaÜzüldüm valla ya
İyiyiz şükür aynı şeyler... Bi bahar temizliği yaptım komple heryeri temizledim. Başkada bişi yapmadım. Kızcağızım da iyi şükür. Kahvaltı yapmaması dışında bi sıkıntı yok. Ayşecik te iyi büyümüş maşallah.
Üzüldüm valla ya
İyiyiz şükür aynı şeyler... Bi bahar temizliği yaptım komple heryeri temizledim. Başkada bişi yapmadım. Kızcağızım da iyi şükür. Kahvaltı yapmaması dışında bi sıkıntı yok. Ayşecik te iyi büyümüş maşallah.
NFK CIM bende tek başıma yapamazdım da kadın aldım yardıma. Oda sağolsun çok iyi yaptı içime sindi. Kaygısı gitti:)) heryer miss....darısı sizeeee....
hiç katı yemiyor mu?kahvaltı konusunda ne yapıcam bilmiyorum. Kahvaltıda bile çorba içecek bıraksam. Katı gıda desen hiçç...geçiş nasıl olcak bilmiyorum![]()
yarın sabah namazıyla çıkıyoruz inşallah canım:)arya, niye öyle diyosun kuzum?
pazartesi salı yoktum, dün girdim topiğe. senin yokluğun farkedilmez mi?!:107:
iyisiniz inş..
busmai, yola çıktı mı aceeep?:97:
özlemez olur muyuz canım ya herkes seyrek yazıyor ya ondan artık kime yanacağımızı şaşırdık:)Beni kimse sevmiyormuş. Kimsecikler özlememiş(((((((((((((((((((((((
sakın hasta olmasın buluşma arefesi:18:bu arada ayşecik üşüttü galiba.
gece üstünü sürekli açıyor. gövdesini pazen battaniye ile örtüyorum. üstündeki yorganı bırakmıyor.
kaç kez kalkıyorum, kapıyorum yine açıyor..
şuan hırıltılı nefes alıyor![]()
evet aynısını kerem de yapıyor ağzının kenarındakini parmağıyla hemen ittirmeye çalışıyor Allahın mucizeleri:)ayşecikle kahvaltı yapıyoruz.
beyazıyla birlikte yaptığım omletten yiyor
bi de ağzının kenarında kalmış küçük parçayı o minnak parmağıyla ağzına sokmaya çalışmıyor mu, deli oluyoruuuuuum:116:
ayşeciği alıp, içime sokasım vaaaaar!!![]()
kaç gündür aklimdaydin sevindim gelebilmene![]()
bu konuda ben şanssızım malum beni hemen tanırsınız![]()
ben de öyle düşünmüştümgünaydınnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar
ohhh be buluşma zamanı belli olmuş süperrrrrr
inşallah bi mani olmazsa bende geleceğim
tepe natilus üst kat yemek bölümünde buluşacağız
acaba şöyle birşey mi yapsak şimdi gelen kimse birbirini tanımayacak ya kimse ismini söylemese herkes
toplantıdığında herkes birbirinin ismini tahmin etse nasıl olur kine acaba![]()
neden içinden gelmiyo canım yazmak? eksikliğin aşırı derecede farkediliyorNe yazıkki ben gelemiyorum canım... Eskişehirden dayımlar yatılı misafir olarak gelecekler... Onlarla ilgilenirim...
Sen kesin gidiyorsun herhalde.. ne güzel.. benim yerime de eğlenin...Ben nfk dan alırım buluşma detaylarını...
Haklısın eskisi kadar yazmıyorum.. Pek içimden gelmiyor artık yazmak...Arada selam veriyorum böyle işte...
Elif Ebrar'ın da kan değerleri güzelmiş ama demir eksikliği varmış.. Demir ilacı kullanacakmışız 3 ay...![]()
babannesinden, ayşeciğeeeee bir altın bileziiiiiik!
birkaç ay gecikmeli diş hediyesi. çileği kalp sanıp almış, bence bu daha dadlu
kesesine bereket, çok beğendik, memnun olduk..
Eki Görüntüle 696152 Eki Görüntüle 696153
babannesinden, ayşeciğeeeee bir altın bileziiiiiik!
birkaç ay gecikmeli diş hediyesi. çileği kalp sanıp almış, bence bu daha dadlu
kesesine bereket, çok beğendik, memnun olduk..
Eki Görüntüle 696152 Eki Görüntüle 696153
Tmm unuttum o zaman bunu:)
ELİFNAZcım kahvaltı konusunda ne yapıcam bilmiyorum. Kahvaltıda bile çorba içecek bıraksam. Katı gıda desen hiçç...geçiş nasıl olcak bilmiyorum![]()