Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arya, niye öyle diyosun kuzum?
pazartesi salı yoktum, dün girdim topiğe. senin yokluğun farkedilmez mi?!:107:
iyisiniz inş..

busmai, yola çıktı mı aceeep?:97:

Üzüldüm valla ya:(

İyiyiz şükür aynı şeyler... Bi bahar temizliği yaptım komple heryeri temizledim. Başkada bişi yapmadım. Kızcağızım da iyi şükür. Kahvaltı yapmaması dışında bi sıkıntı yok. Ayşecik te iyi büyümüş maşallah.

ayşeciğe oyuncak almaya hiiiç gerek yokmuş yahuuu
kablo delisi bizimki. televizyonun fişi, pc nin şarjı, mouse un kablosu çıldırıyor bunlar için..:9:

İyiyiz şükür aynı şeyler... Bi bahar temizliği yaptım komple heryeri temizledim. Başkada bişi yapmadım. Kızcağızım da iyi şükür. Kahvaltı yapmaması dışında bi sıkıntı yok. Ayşecik te iyi büyümüş maşallah.
üzülme amaaa:71:
yazmadığını farkettim ama ismini de zikretmedim.

neyse, bi şey yapmadım diyorsun ama komple bahar temizliğini halletmişsin..
ah benim de temelden şöyle bi girişmem lazım ama kendimi o denli enerjik hissetmiyorum :100:
oh, mis gibi temiz ev. nasıl da insanın hoşuna gidiyor:31:

:2:

yok canım ya herkesin yokluğu farkediliyor oyle düşünme bende çok giremiyorum neyazikki..
kahvalti sorunu bizdede başladı

bizim binanın mütahite verilme durumu var ya..

geçen kv eşime diyorki,
oğlum, kesinleşti mi, ne zaman yapıacağız sözleşmeyi?
bina yıkılacak diye temizlik bile yapmıyorum:60::60::60:

yanlış anlaşılmasın, bu hanım acayip titiz. her gün bol kimyasal deterjanla her yeri steril eder
bahar temizliğinden bahsediyor:1:
arya diyince aklıma geldi şimdi

Son düzenleme:
Tmm unuttum o zaman bunu:)

ELİFNAZcım kahvaltı konusunda ne yapıcam bilmiyorum. Kahvaltıda bile çorba içecek bıraksam. Katı gıda desen hiçç...geçiş nasıl olcak bilmiyorum:(

NFK CIM bende tek başıma yapamazdım da kadın aldım yardıma. Oda sağolsun çok iyi yaptı içime sindi. Kaygısı gitti:)) heryer miss....darısı sizeeee....

NFK CIM bende tek başıma yapamazdım da kadın aldım yardıma. Oda sağolsun çok iyi yaptı içime sindi. Kaygısı gitti:)) heryer miss....darısı sizeeee....

oh ohh!
şimdi biraz hastayım ya, ondan gözüm kesmiyor.
yoksa aslında gün aşırı bi silip süpürmem gerek artık.
ayşecik de emeklemeye başladı ya, dip köşe, kolidor geziyor:26:
artık daha dikkatli olmalıyım

kahvaltı konusunda ne yapıcam bilmiyorum. Kahvaltıda bile çorba içecek bıraksam. Katı gıda desen hiçç...geçiş nasıl olcak bilmiyorum:(
hiç katı yemiyor mu?
çorbasını pütürlü bırak, sonra ufak taneli yemeklerden verirsin.
ekmek ver eline. bizimkinin çok hoşuna gidiyor, kendi bi şeyi ısırıp ısırıp yesin.
başta çok korkuyordum ama o da alıştı ben de.
kuru kayısı, kuru incir bile veriyorum eline. pilav yemeyi sanırım bu yüzden çok seviyor.
meyvesini çatalla ezip veriyorum az az çiğneyip yutuyor.
dişi yoksa bile ağzında ufak parçaları evirir çevirir, yumuşatır, yutar.

Son düzenleme:
arya, niye öyle diyosun kuzum?
pazartesi salı yoktum, dün girdim topiğe. senin yokluğun farkedilmez mi?!:107:
iyisiniz inş..

busmai, yola çıktı mı aceeep?:97:
yarın sabah namazıyla çıkıyoruz inşallah canım:)

Beni kimse sevmiyormuş. Kimsecikler özlememiş:((((((((((((((((((((((((
özlemez olur muyuz canım ya herkes seyrek yazıyor ya ondan artık kime yanacağımızı şaşırdık:)
bu arada ayşecik üşüttü galiba.
gece üstünü sürekli açıyor. gövdesini pazen battaniye ile örtüyorum. üstündeki yorganı bırakmıyor.
kaç kez kalkıyorum, kapıyorum yine açıyor..
şuan hırıltılı nefes alıyor:25:
sakın hasta olmasın buluşma arefesi:18:
ayşecikle kahvaltı yapıyoruz.
beyazıyla birlikte yaptığım omletten yiyor:1:
bi de ağzının kenarında kalmış küçük parçayı o minnak parmağıyla ağzına sokmaya çalışmıyor mu, deli oluyoruuuuuum:116:
ayşeciği alıp, içime sokasım vaaaaar!!:69:
evet aynısını kerem de yapıyor ağzının kenarındakini parmağıyla hemen ittirmeye çalışıyor Allahın mucizeleri:)
kaç gündür aklimdaydin sevindim gelebilmene:1:
bu konuda ben şanssızım malum beni hemen tanırsınız:49:
:1::1::1:
günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar:3:

ohhh be buluşma zamanı belli olmuş süperrrrrr:46:
inşallah bi mani olmazsa bende geleceğim:16:

tepe natilus üst kat yemek bölümünde buluşacağız :34:
acaba şöyle birşey mi yapsak şimdi gelen kimse birbirini tanımayacak ya kimse ismini söylemese herkes
toplantıdığında herkes birbirinin ismini tahmin etse nasıl olur kine acaba:1:
ben de öyle düşünmüştüm:31:
Ne yazıkki ben gelemiyorum canım... Eskişehirden dayımlar yatılı misafir olarak gelecekler... Onlarla ilgilenirim...
Sen kesin gidiyorsun herhalde.. ne güzel.. benim yerime de eğlenin...:16: Ben nfk dan alırım buluşma detaylarını...:31:

Haklısın eskisi kadar yazmıyorum.. Pek içimden gelmiyor artık yazmak... :50:Arada selam veriyorum böyle işte... :31:
Elif Ebrar'ın da kan değerleri güzelmiş ama demir eksikliği varmış.. Demir ilacı kullanacakmışız 3 ay... :5:
neden içinden gelmiyo canım yazmak? eksikliğin aşırı derecede farkediliyor

babannesinden, ayşeciğeeeee bir altın bileziiiiiik!:24:
birkaç ay gecikmeli diş hediyesi. çileği kalp sanıp almış, bence bu daha dadlu :1:
kesesine bereket, çok beğendik, memnun olduk.. :16:
$Görüntü3433.webp $Görüntü3429.webp

Son düzenleme:
grnt, mukaddes bacım nerdesin?
sen de yoksun kaç gündür..:26:

NFK cım çorbaları pütürlü bırakıyorum, eline elma falan verincede kemiriyor, köfteye gelince ancak yarım köfte o da zorrrlaaa. Ama kahvaltıda bi dilim peynir yese, yumurtasını yese, tahin pekmez banıp yese diyorum ama hayal gb:((

Back
X