Açıkcası ben tadına hiç bakmadım cheesecake'nin.. Ama çok görünüyor gözüme..o yüzden denemek istiyorum.. Bende tabanı bisküviyle yapılanını deneyeceğim..
Ama neli yapacağıma karar veremedim...
![]()
çilekli yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkcası ben tadına hiç bakmadım cheesecake'nin.. Ama çok görünüyor gözüme..o yüzden denemek istiyorum.. Bende tabanı bisküviyle yapılanını deneyeceğim..
Ama neli yapacağıma karar veremedim...
![]()
çağırmazmıyım ya çok özledim geldin ama yazdıgını gören cennetlik yazdıgını göremiyoruz bari yüzünü görelim buluşmaya geliyomusunnn netleştirebildin mi durumlarını :44:
canım duan çok sahihmiş çok şükür eli çok hafifti doktorun hiç hissetmedim diyebilirim şu anda da çok iyiyim elhamdülillah ama hakikaten dün geceki halim çok komikti bi yandan kolonya bi yandan jel bi yandan diş fırçası bi yandan hap Allah ne verdiyse
Yasir paşa da iyiymiş doktor ayrıntıları az sonraa aşağıda ayrıntılı olarak açıklanacaktır
Ohh sefan olsun biz de bugün doktordan sonra bir eyüp sultana gidelim dedik çook iyi geldi hava da çok güzeldi bayıldım kendime de pardösü aldım ayıptır söylemesi 36 bedençok sevindirik oldummm ben de üstüne götürdüm tatlıları hava güzel olunca insanın da morali çok güzel oluyor...Kız pembiş ben seni çok merak ediyorum keşkem sende gelebilsen daha önce de söylemiştim galiba ama cidden öyle
Canım ben de cheesecake denedim bikaç kez ama facia gibiydi iğrenç oldu birdaha da yapmadım korkudaninş seninki güzel olur...
Gelelim doktor kontolümüze..
-Öncelikle elhamdülillah sağlığımız yerinde
-Kan testi yaptırmadı ama dudaklarından tırnak altlarından pembe oldugundan anlaşılıyo kanla ilgili bir sıkıntı yok ferromixin i bırakabilirsiniz artık dedi
-Artık haftada bir ciğer hergünde kıyma verilecek dolma yap elinle yedir makarna da yoğurtla dedi
-Hiç yemiyo dedim o da dediki sana tacizde bulunuyodur memeni aç emecem diye sana düşkün şu sıra nazı sana geçiyo ondan yemiyo dedi başkaları doyursun yer dedi hakkaten yiyo yemezse de ölmez dedi
-tereyağ ve ceviz ekleniyor kahvaltıları ayrı veriyorum dedim yemiyosa tekrar bulamaç dene bişey olmaz dedi:44::44:
-kivi ve muz verebilirsin artık dedi benimki kabızdı sürekli az denet dedi..çileğe de bir ay sonra dedi ama 1 yaşından önce başlamam sanırım
-uyku eğitimi konusunda şu anda hazır başlayın dedi ama yatır kaldırdan ziyade sizin yatagınızda zaten asla yatırma dedi ama ona yer yatagı gibi bişey yap orda beraber yatın sonra uyuyunca o yatagında kalsın sen yerine geç ''mekan'' şu aylarda çok önemli dedi ama yer yatagı bana garip geldi anlamadım gitti ama çocuk uyuduktan sonra onu kendi yatagına geçirince afallıyor dedi
-Dişimi yaptırıp gitmiştik emzirme konusunu sordum morfinden bir saat önce ve 4 saat sonra dedi ama ben çoktan emzirmiştimyanıma bişey almayı unuttum acele ile çıkınca mecbur emzirdim çok bişey olmaz ama diğer tedavinde dikkat edersin çok mühim değil dedi...
gününüz aydın, cumanız mübarak olsun canlarım..
bir haftayı daha biriyoruz. gelsin tatil, gelsin haftasonu. buluşmaya son 1 gün..
sabah kahvaltı hazırlamak için erkene kurduğum saatin alarmını kapatmış eşim.
gitmiş simit almış, bırakıp gitti az önce
ayşecik uyuyor, güzel bi çay demleyip kahvaltı yapıcam şimdi.
akşama biber dolması yapıcam.
dün mantı yedik. amaaaan, nasıl özlemişim mantıyı.
eşim artık yapmıyorsun, ara ara alalım mantı diyor. belli o da özlemiş.
hamileyken sarma sarar, mantı yapıp atardım buzluğa. şimdi o kadar boş zamanım yok ama
yine de ayşecik uyutup mantı yapabilirim aslında :114:
kızlar siz birbirinizi göreceksiniz ya uzaktakilerbizde albüm yapsak hepimiz bari öyle görsek nasıl olur acaba?albüm yapsak herkes görürmü sadece arkadaslarımızmı görür? ben nfkyı görmezsem catlarım
![]()
Allah iyiliğini versin, e miiii?hıh iyi insanda lafının üstüne geldi![]()
kv ile tatil miiiiiiiiiii?:111:Çoook ilginç bir şahsiyet. Ama sen de hep onunla gezmek istiyosun ya ondan sana çaktırmamaya çalılıyo hahahaha. Valla tuhaf; sanki ona takılıcan kuyruk olcan....
pardesün hayırlı olsun, güzel günlerde kullan bacımGelelim doktor kontolümüze..
-Öncelikle elhamdülillah sağlığımız yerinde
-Kan testi yaptırmadı ama dudaklarından tırnak altlarından pembe oldugundan anlaşılıyo kanla ilgili bir sıkıntı yok ferromixin i bırakabilirsiniz artık dedi
-Artık haftada bir ciğer hergünde kıyma verilecek dolma yap elinle yedir makarna da yoğurtla dedi
-Hiç yemiyo dedim o da dediki sana tacizde bulunuyodur memeni aç emecem diye sana düşkün şu sıra nazı sana geçiyo ondan yemiyo dedi başkaları doyursun yer dedi hakkaten yiyo yemezse de ölmez dedi
-tereyağ ve ceviz ekleniyor kahvaltıları ayrı veriyorum dedim yemiyosa tekrar bulamaç dene bişey olmaz dedi:44::44:
-kivi ve muz verebilirsin artık dedi benimki kabızdı sürekli az denet dedi..çileğe de bir ay sonra dedi ama 1 yaşından önce başlamam sanırım
-uyku eğitimi konusunda şu anda hazır başlayın dedi ama yatır kaldırdan ziyade sizin yatagınızda zaten asla yatırma dedi ama ona yer yatagı gibi bişey yap orda beraber yatın sonra uyuyunca o yatagında kalsın sen yerine geç ''mekan'' şu aylarda çok önemli dedi ama yer yatagı bana garip geldi anlamadım gitti ama çocuk uyuduktan sonra onu kendi yatagına geçirince afallıyor dedi
-Dişimi yaptırıp gitmiştik emzirme konusunu sordum morfinden bir saat önce ve 4 saat sonra dedi ama ben çoktan emzirmiştimyanıma bişey almayı unuttum acele ile çıkınca mecbur emzirdim çok bişey olmaz ama diğer tedavinde dikkat edersin çok mühim değil dedi...
günaydınnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar
ohhh be buluşma zamanı belli olmuş süperrrrrr
inşallah bi mani olmazsa bende geleceğim
tepe natilus üst kat yemek bölümünde buluşacağız
acaba şöyle birşey mi yapsak şimdi gelen kimse birbirini tanımayacak ya kimse ismini söylemese herkes
toplantıdığında herkes birbirinin ismini tahmin etse nasıl olur kine acaba![]()
kaç gündür aklimdaydin sevindim gelebilmene![]()
bu konuda ben şanssızım malum beni hemen tanırsınız![]()
ayşecikle kahvaltı yapıyoruz.
beyazıyla birlikte yaptığım omletten yiyor
bi de ağzının kenarında kalmış küçük parçayı o minnak parmağıyla ağzına sokmaya çalışmıyor mu, deli oluyoruuuuuum:116:
ayşeciği alıp, içime sokasım vaaaaar!!![]()
bu arada ayşecik üşüttü galiba.
gece üstünü sürekli açıyor. gövdesini pazen battaniye ile örtüyorum. üstündeki yorganı bırakmıyor.
kaç kez kalkıyorum, kapıyorum yine açıyor..
şuan hırıltılı nefes alıyor![]()
yapabilmekten daha önemlisi zaman oldu vallamantı isi zor anacigim yapabilene![]()
oluuuuur..tepe natilus üst kat yemek bölümünde buluşacağız
acaba şöyle birşey mi yapsak şimdi gelen kimse birbirini tanımayacak ya kimse ismini söylemese herkes
toplantıdığında herkes birbirinin ismini tahmin etse nasıl olur kine acaba![]()
a hahhh!bu konuda ben şanssızım malum beni hemen tanırsınız![]()
aferin onaaaherkese günaydınnn bugün oğlum ilk kez beşiğinden tutunarak ayağa kalktı bende o sırada yatak topluyordum bir de baktım ayakta![]()
misafirlerim var bugün bi tek böreğim ve mercimek köftem kaldı yapılacak diğerleri hazır bugün yorucu olacak benim için toplam 15 kişi olucaz![]()
kod 2319
kod 2319
malum şahıs, firar etmek üzereyken yakalandı.
Eki Görüntüle 696062
ilk müdahale yapıldı.
sırtından yukarı çıkmak üzere olan kakalı bez çıkartılıp, totosu yıkandı.
havalandırılıp, krem sürüldü, yeni bez kapatıldı.
tamam!