- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Keremin üst dişleri ayrık çıktı çok komik :) tüm karizma gitti
Üst dişleri ayrık olan insanlar çok nasipli ve akıllı olurlar diye duymuştum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm
ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git giderabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa
istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn
hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn![]()
evet valla, hala siz diyorum..Tatile mi gidecek? Çok güldüm nfk alemsin Allah iyiliğini versin ,iyi ama kiminle ?
Bu arada kv ye "siz "diye mi hitap ediyosun ?
normalde bir yaşında yapılan kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısını kızamık salgını var diye 9. ayda vuruyorlar. sağlık ocağından söylemişlerdi bize. 9 ay olunca, gidip yaptırdık. istersen sen de bi ara. ya da dr unuza sorun.kizamik aşısı için saglik ocağımı arıyor biz yaptırmadık arayanda olmadı :44:
keremin karizması böyle şeyle çizilir mi yahuuuuu?Keremin üst dişleri ayrık çıktı çok komik :) tüm karizma gitti
ah canım benim, ikinize de şimdiden geçmiş olsun..kızlar dişçiye gidiyorum şimdi çocuklar gibi korkuyorum :18::18:
Bir anda korkudan ağrısı bile geçti diyebilirim
Sonrada yasir paşayı 9 ay kontrolüne götürücez inş..Görüşürüzzz
kizamik aşısı için saglik ocağımı arıyor biz yaptırmadık arayanda olmadı :44:
kizamik aşısı için saglik ocağımı arıyor biz yaptırmadık arayanda olmadı :44:
ramazandan dolayı uzun vadeli gözüm kesmedi ama
mayıs başında biten üyeliğimi bir ay daha uzatmayı düşünüyorum.
spora devam.![]()
asude?
Merhabaa
Oh emekleyenler yürüyenler hayırlı olsun benim kızımda anca dış çıkarsın
Kizim dünden beri öyle bir nezle oldu ki anlatamam. Hep burnu tıkanirdi bu sefer feci akıyor bı hapsirik sümüşler yere kadar uzanıyor:) mendiller silsem burnu acır diye her seferinde elimle silip elimi yikiyorum bugün 100 kere banyoya gidip gelmisimdir annelik boyle bı fedakarlık iste
Ya yemesinde içmesinde bı iştahsızlık yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum peditus basladim hemen sabah öğle aksam darumuz öyle demişti 2 -3 gün gecmezsede dra goturcem artık ateşi yok cok şükür havalarda tam guzellesiyodu
Bu arada biz 6 aylikken dra gittimizde 8900 gr di kizim. Doktorumuz artikgelme yasında getirirsin demişti ben de o yüzdenize hekiminie gittim bu ay 9000 gr çıktı) yani uç ayda hic kilo almamış elbiselerine birde boyu uzamış ama kilo 0
acaba tartıdan tartıya farklılık olabilir mı? Ya cok üzüldüm cok
iştahı cok yerinde maşallah ama 3 ayda hic kilo almamak bence normal degil ama doktora daha soramadim sizde durumlar nedir ayda kac gr alıyorlar?
şimdi görümce aradı. acil anneme bi şey sorucam, ulaşamıyorum.
evde mi acaba, bi kapıyı çalar mısın dedi.
gittim kapıyı çaldım, kv açtı, kapıyı araladı. dedim böyle böyle kızınız bekliyor. tamam dedi.
ben de sabahtan beri 2 kez aradım, ulaşamadım.. sonra siz aradığınızda açtım, telefon kapandı dedim.
hmm, doğrudur. işlerim var dedi. kapıyı kapattı.![]()
niye aramıştın diye sormadı bile
boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye..
gecenin kör vaktinde, çocuğu uyuturken arayıp ayşeciği sevmek için alıca demek pek kolay tabii..
ama benim de adım nfk ise.. bu hanım, yine tatile gidecek onun hazırlığını yapıyor..
vardır böyle huyları..
sabah sabah ne kadar şüpheci ve kötü niyetliyim yaaaaaaaa!!!![]()
heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm
ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git giderabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa
istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn
hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn![]()
Born'um beni mi çağırmış acaba...?
Sanırım sen ve nfk dan başka yokluğumı farkeden yok...
Nasılsın bakalım.. Oğluşun nasıl..?![]()
nkolik:26:
nkolik
nkolik
nkolik
nkolik
nkolik
nkolik:84:
nkolik
nkolik:85:
nkolik
nkolik
Eskişehirden geleli 1 hafta oldu... :) Evet hala yapamadım lahmacun.. Pek tuzlulara bakamıyorum.. Şu aralar Cheesecake yapmayı istiyorum...Vallahi ben bugğn diyecektim ki "kelebek de anca eskişehire uçsun; hiç kkya gelip konmasın". Ki sen geldin :) ben yarın kısmetse ikinci lahmacunu yapıcam sen hala bi tane bile yapma....!!! :)))
Eskişehirden geleli 1 hafta oldu... :) Evet hala yapamadım lahmacun.. Pek tuzlulara bakamıyorum.. Şu aralar Cheesecake yapmayı istiyorum...Onu araştırıyorum... Sen de Lahmacununu çekip buraya koyarsan çok sevinirim...
![]()
Canım benim öncelikle cheesecakein 10-15 tarifini denemişimdir sanırım. Ama hala çok bayıldığım bi tane olmadı :) bisküvileri kırıp yaptığım bi tarif vardı valla en kolayı da oydu :)
Lahmacunun fotosunu bilem çekemem çünkü kocam başımın etini yer napcan diye :/ zTen benimkiler de lahmacundan çok etli ekmek oluyo :))
çağırmazmıyım ya çok özledim geldin ama yazdıgını gören cennetlik yazdıgını göremiyoruz bari yüzünü görelim buluşmaya geliyomusunnn netleştirebildin mi durumlarını :44:Born'um beni mi çağırmış acaba...?
Sanırım sen ve nfk dan başka yokluğumı farkeden yok...
Nasılsın bakalım.. Oğluşun nasıl..?![]()
canım duan çok sahihmiş çok şükür eli çok hafifti doktorun hiç hissetmedim diyebilirim şu anda da çok iyiyim elhamdülillah ama hakikaten dün geceki halim çok komikti bi yandan kolonya bi yandan jel bi yandan diş fırçası bi yandan hap Allah ne verdiysekarakız, iyi yolculuklar. sağ salim gidin gelin.
sınavların da güzel geçer inşş
evet valla, hala siz diyorum..
iyi anlaşıyoruz ama, hala siz barikatını yıkacak kadar samimi olamadık. :100:
o bana kızım yavrum diyor, ben de ona anne. ama hala sizli konuşuyorum..
benim kv nin böyle işleri çoktur. böyle bi yoğun iş yapmaya girişince altından bi şey çıkıyor.
mesela arıyoruz arıyoruz ulaşamıyoruz. evde yoklar.. ertesi gün, eşim ulaşıyor telefonla.
anne nerdesin.. aa, biz teyzendeyiz oğlum falanca şehirde..
ya da biz filanca kaplıcalara geldik. fırsat olmadı arayalım.
yani gitmeye karar veriyor, hazırlanıyor. karşı kapıyı çalıp da ben gidiyorum, Allaha ısmarladık demiyor.
kendimi geçtim, oğluna da biz şuradayız, merak etme demiyor.
diyorum ya, bu huyu çok ilginç.
annem bile soruyor bazen, kv nasıl diye. bilmiyorum nerde ki o diyom
normalde bir yaşında yapılan kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısını kızamık salgını var diye 9. ayda vuruyorlar. sağlık ocağından söylemişlerdi bize. 9 ay olunca, gidip yaptırdık. istersen sen de bi ara. ya da dr unuza sorun.
ama yaptırmayanlar da var. devletin işleri iştee
keremin karizması böyle şeyle çizilir mi yahuuuuu?
ayşecikin de üst dişleri öyle ayrık çıktı. ben de şaşırdım. ne eşimin ne benim dişlerimiz ayrık değilmiş.
sonra dişler iyice meydana çıkınca aradaki boşluk da iyice azaldı, şimdi çok az. belki o da tamamen kapanır.![]()
ah canım benim, ikinize de şimdiden geçmiş olsun..
inş acı çekmeden kurtulursun şu diş belasından. kabir azabının yarısı derler![]()
Ohh sefan olsun biz de bugün doktordan sonra bir eyüp sultana gidelim dedik çook iyi geldi hava da çok güzeldi bayıldım kendime de pardösü aldım ayıptır söylemesi 36 beden16:30 gibi çıktık parka gittik bi arkadaşla. Bolbol yürüdük ve dertleştik. Hareket halinde olunca oğlum hiç sıkılmadı. Sonra da çok kalori yaktığımızı düşünüp gözleme yedik. Sonra da üstüne dondurma. Ohhh çok mutluyum valla şuan :)
Eskişehirden geleli 1 hafta oldu... :) Evet hala yapamadım lahmacun.. Pek tuzlulara bakamıyorum.. Şu aralar Cheesecake yapmayı istiyorum...Onu araştırıyorum... Sen de Lahmacununu çekip buraya koyarsan çok sevinirim...
![]()
Ne yazıkki ben gelemiyorum canım... Eskişehirden dayımlar yatılı misafir olarak gelecekler... Onlarla ilgilenirim...çağırmazmıyım ya çok özledim geldin ama yazdıgını gören cennetlik yazdıgını göremiyoruz bari yüzünü görelim buluşmaya geliyomusunnn netleştirebildin mi durumlarını :44:
Canım ben de cheesecake denedim bikaç kez ama facia gibiydi iğrenç oldu birdaha da yapmadım korkudaninş seninki güzel olur...
.