Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm :3:

ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git gide :43::43: rabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa :16::16:

istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn :10::10:

hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn :54::54::54::54:

hayırlı yolculuklar cnm sağ sağlim gider gelirsin inş :16:

karakız, iyi yolculuklar. sağ salim gidin gelin.
sınavların da güzel geçer inşş:16:

Tatile mi gidecek? Çok güldüm nfk alemsin Allah iyiliğini versin ,iyi ama kiminle ?
Bu arada kv ye "siz "diye mi hitap ediyosun ?
evet valla, hala siz diyorum..
iyi anlaşıyoruz ama, hala siz barikatını yıkacak kadar samimi olamadık. :100:
o bana kızım yavrum diyor, ben de ona anne. ama hala sizli konuşuyorum..

benim kv nin böyle işleri çoktur. böyle bi yoğun iş yapmaya girişince altından bi şey çıkıyor.
mesela arıyoruz arıyoruz ulaşamıyoruz. evde yoklar.. ertesi gün, eşim ulaşıyor telefonla.
anne nerdesin.. aa, biz teyzendeyiz oğlum falanca şehirde..
ya da biz filanca kaplıcalara geldik. fırsat olmadı arayalım.:37:
yani gitmeye karar veriyor, hazırlanıyor. karşı kapıyı çalıp da ben gidiyorum, Allaha ısmarladık demiyor.
kendimi geçtim, oğluna da biz şuradayız, merak etme demiyor.
diyorum ya, bu huyu çok ilginç.
annem bile soruyor bazen, kv nasıl diye. bilmiyorum nerde ki o diyom :9:

kizamik aşısı için saglik ocağımı arıyor biz yaptırmadık arayanda olmadı :44:
normalde bir yaşında yapılan kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısını kızamık salgını var diye 9. ayda vuruyorlar. sağlık ocağından söylemişlerdi bize. 9 ay olunca, gidip yaptırdık. istersen sen de bi ara. ya da dr unuza sorun.
ama yaptırmayanlar da var. devletin işleri iştee:24:

Keremin üst dişleri ayrık çıktı çok komik :) tüm karizma gitti
keremin karizması böyle şeyle çizilir mi yahuuuuu?:51:
ayşecikin de üst dişleri öyle ayrık çıktı. ben de şaşırdım. ne eşimin ne benim dişlerimiz ayrık değilmiş.
sonra dişler iyice meydana çıkınca aradaki boşluk da iyice azaldı, şimdi çok az. belki o da tamamen kapanır. :34:

kızlar dişçiye gidiyorum şimdi çocuklar gibi korkuyorum :18::18:
Bir anda korkudan ağrısı bile geçti diyebilirim :9::9:
Sonrada yasir paşayı 9 ay kontrolüne götürücez inş..Görüşürüzzz
ah canım benim, ikinize de şimdiden geçmiş olsun..
inş acı çekmeden kurtulursun şu diş belasından. kabir azabının yarısı derler :25:

Evet canim bn izmirdeym die kontrole gtmemistm gecen gun aradi hemsiremz en gec saliya gel asisini yapalim saglik bakanlgi kizamk asisini erkene cekti salgin var dedi saliya asiya gtcm bnde..kizlar asidan sonra banyo yaptirmk serbestmi? İlknurcum buarada gittign yerdeki saglik ocaklarida yapar bu asiyi asi kartini yaninda gotur bzm hemsire butun saglk ocaklari yapar asi gununuzu kacirmayn dedi ...

nkolik:26:
nkolik:14:
nkolik:25:
nkolik:50:
nkolik:59:
nkolik:58:
nkolik:84:
nkolik:43:
nkolik:85:
nkolik:110:

güzel temmuz anneleriiii inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir..
biz oğlusumla cok sükür iyiyiz.bugün kızamık-kızamıkçık-kabakulak 3lü karma asımızı olduk.bu sağlık ocağını cok cok seviyorum malesef buradaki son aşımızdı:(hamileliğimden bu yana kanka oldum hepsiyle sizden iyi olmasın yıllar yılı arkadas gibi.ebemiz gelmemişti diğer ebe sağolsun miniği bekletmeyelim ben yapayım dedi.inşallah tasınacağım yerdeki ebelerde böyle anlayıslı,iyi olurlar.tekrar doğumgününde varmıs bi asısı.sormadım ama sanırım diğer asıların kalan dozları yapılacak galiba.dişimiz hala cıkmadı.böyle sizlerden 4-6 dişleri duyunca komiğime gidiyo.bizde ne gelen var ne giden...
bizdeki gelişmeler böyle.cekilen resimden benide mahrum bırakmayın nolurrrrrrrrrrrrrr.
kızlar siz birbirinizi göreceksiniz ya uzaktakiler:27: bizde albüm yapsak hepimiz bari öyle görsek nasıl olur acaba?albüm yapsak herkes görürmü sadece arkadaslarımızmı görür? ben nfkyı görmezsem catlarım:35:

Biz de kontrolde doktora sorduk yaptırın dedi.sağlık ocağına gittiğimizde de isteğe bağlı olduğunu söylediler,1 yaşta her halükarda tekrar yapılacakmış.bunu duyan eşim kıyamadı ve yaptırmadan döndük :) umarım pişman olmayız.

ramazandan dolayı uzun vadeli gözüm kesmedi ama
mayıs başında biten üyeliğimi bir ay daha uzatmayı düşünüyorum.
spora devam.:72:

asude?

vaaay süpermiş bende çok isterdim ama bu gidişle 3 ayı bile tamamlıyamıycam sanırım taşınma işleri başlycak yakında son 1 ayı dondurmayı düşünüyorum sonra annemde kalıp spor işinide halletmiş olurum.çünkü taşınsakta hemen doğalgaz olayları flan olamıycak sanırım hemen oturmaya geçemiycez ve beylikdüzünde olacağımdan orda yakında b-fit varmı bilemiyorum bakıcam artık bi taşınalımda.bu arada ben hala ölçülemedim :36: tam başladım adet öncesi die ölçmediler şimdi bitmesini bekliyrum vede bu sıralar bunalımdanmıdır nedendir manyak gibi yemek yemek istiyorum :56: ALLAH sonumu hayretsin :9:

Merhabaa
Oh emekleyenler yürüyenler hayırlı olsun benim kızımda anca dış çıkarsın:p
Kizim dünden beri öyle bir nezle oldu ki anlatamam. Hep burnu tıkanirdi bu sefer feci akıyor bı hapsirik sümüşler yere kadar uzanıyor:) mendiller silsem burnu acır diye her seferinde elimle silip elimi yikiyorum bugün 100 kere banyoya gidip gelmisimdir annelik boyle bı fedakarlık iste
Ya yemesinde içmesinde bı iştahsızlık yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum peditus basladim hemen sabah öğle aksam darumuz öyle demişti 2 -3 gün gecmezsede dra goturcem artık ateşi yok cok şükür havalarda tam guzellesiyodu:(
Bu arada biz 6 aylikken dra gittimizde 8900 gr di kizim. Doktorumuz artikgelme yasında getirirsin demişti ben de o yüzdenize hekiminie gittim bu ay 9000 gr çıktı:() yani uç ayda hic kilo almamış elbiselerine birde boyu uzamış ama kilo 0 :( acaba tartıdan tartıya farklılık olabilir mı? Ya cok üzüldüm cok :( iştahı cok yerinde maşallah ama 3 ayda hic kilo almamak bence normal degil ama doktora daha soramadim sizde durumlar nedir ayda kac gr alıyorlar?

aynen benim kızımda 6 aylıkken 9 kiloydu şu an 10 ayı dolmak üzere 4 ayda anca 500 gr flan almış 9500 şu anda sadece boyu uzamış ama kilo almamış hemşire kıyafetleri bezi flan 9 kilo desekte olur dedi.sağlıklı olsunda napalım bunada şükür.doktor normal dedi zorla yedirmeye çalışma sakın ne yerse onu ver dedi.

şimdi görümce aradı. acil anneme bi şey sorucam, ulaşamıyorum.
evde mi acaba, bi kapıyı çalar mısın dedi.

gittim kapıyı çaldım, kv açtı, kapıyı araladı. dedim böyle böyle kızınız bekliyor. tamam dedi.
ben de sabahtan beri 2 kez aradım, ulaşamadım.. sonra siz aradığınızda açtım, telefon kapandı dedim.
hmm, doğrudur. işlerim var dedi. kapıyı kapattı.:53:
niye aramıştın diye sormadı bile:63:

boşuna dememişler; elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye..
gecenin kör vaktinde, çocuğu uyuturken arayıp ayşeciği sevmek için alıca demek pek kolay tabii..:19:

ama benim de adım nfk ise.. bu hanım, yine tatile gidecek onun hazırlığını yapıyor.. :kkk:
vardır böyle huyları..
sabah sabah ne kadar şüpheci ve kötü niyetliyim yaaaaaaaa!!!:27:

Çoook ilginç bir şahsiyet. Ama sen de hep onunla gezmek istiyosun ya ondan sana çaktırmamaya çalılıyo hahahaha. Valla tuhaf; sanki ona takılıcan kuyruk olcan....

heyyy hanımlar bende süpriz yapacaktım gelecektim buluşmaya amaaaaa ben bu gün kayseriye gidiyorummmmmmmmmm :3:

ecoş çok fena off düşüpde duruyor yürüyeceğim diye Allah tan korkmuyor.... 4 .dişimiz de patladı hiç birşey yemiyor yavrum zayıfladı git gide :43::43: rabbim şifa versin tüm kuzucuklarımızaa :16::16:

istediğiniz bir şey varmı kayseridennnnn :10::10:

hepinizi prens ve prenseslerinizi öpüyorummmm Allah a emanet olunnnnnnnnnnnn :54::54::54::54:

Mantıııııııı :) sınavlarıda başarılar.

Keremin üst dişleri ayrık çıktı çok komik :) tüm karizma gitti

Bizimki de baya ayrık. Fare gibi bişi oldu oğlum :) ama şanslı olurmuş ayrık dişliler eğer böyle kalırsa tabi :)

Born'um beni mi çağırmış acaba...?:48::48:
Sanırım sen ve nfk dan başka yokluğumı farkeden yok...:5::5:
Nasılsın bakalım.. Oğluşun nasıl..? :16:

Vallahi ben bugğn diyecektim ki "kelebek de anca eskişehire uçsun; hiç kkya gelip konmasın". Ki sen geldin :) ben yarın kısmetse ikinci lahmacunu yapıcam sen hala bi tane bile yapma....!!! :)))

nkolik:26:
nkolik:14:
nkolik:25:
nkolik:50:
nkolik:59:
nkolik:58:
nkolik:84:
nkolik:85:
nkolik:110:

O bıraktı buralaı herhalde :(

16:30 gibi çıktık parka gittik bi arkadaşla. Bolbol yürüdük ve dertleştik. Hareket halinde olunca oğlum hiç sıkılmadı. Sonra da çok kalori yaktığımızı düşünüp gözleme yedik. Sonra da üstüne dondurma. Ohhh çok mutluyum valla şuan :)

Vallahi ben bugğn diyecektim ki "kelebek de anca eskişehire uçsun; hiç kkya gelip konmasın". Ki sen geldin :) ben yarın kısmetse ikinci lahmacunu yapıcam sen hala bi tane bile yapma....!!! :)))
Eskişehirden geleli 1 hafta oldu... :) Evet hala yapamadım lahmacun.. Pek tuzlulara bakamıyorum.. Şu aralar Cheesecake yapmayı istiyorum... :30:Onu araştırıyorum... Sen de Lahmacununu çekip buraya koyarsan çok sevinirim... :34:

Eskişehirden geleli 1 hafta oldu... :) Evet hala yapamadım lahmacun.. Pek tuzlulara bakamıyorum.. Şu aralar Cheesecake yapmayı istiyorum... :30:Onu araştırıyorum... Sen de Lahmacununu çekip buraya koyarsan çok sevinirim... :34:

Canım benim öncelikle cheesecakein 10-15 tarifini denemişimdir sanırım. Ama hala çok bayıldığım bi tane olmadı :) bisküvileri kırıp yaptığım bi tarif vardı valla en kolayı da oydu :)

Lahmacunun fotosunu bilem çekemem çünkü kocam başımın etini yer napcan diye :/ zTen benimkiler de lahmacundan çok etli ekmek oluyo :))

Canım benim öncelikle cheesecakein 10-15 tarifini denemişimdir sanırım. Ama hala çok bayıldığım bi tane olmadı :) bisküvileri kırıp yaptığım bi tarif vardı valla en kolayı da oydu :)

Lahmacunun fotosunu bilem çekemem çünkü kocam başımın etini yer napcan diye :/ zTen benimkiler de lahmacundan çok etli ekmek oluyo :))

Açıkcası ben tadına hiç bakmadım cheesecake'nin.. Ama çok görünüyor gözüme..:56: o yüzden denemek istiyorum.. Bende tabanı bisküviyle yapılanını deneyeceğim..:31: Ama neli yapacağıma karar veremedim... :1:

Born'um beni mi çağırmış acaba...?:48::48:
Sanırım sen ve nfk dan başka yokluğumı farkeden yok...:5::5:
Nasılsın bakalım.. Oğluşun nasıl..? :16:
çağırmazmıyım ya çok özledim geldin ama yazdıgını gören cennetlik yazdıgını göremiyoruz bari yüzünü görelim buluşmaya geliyomusunnn netleştirebildin mi durumlarını :44:
karakız, iyi yolculuklar. sağ salim gidin gelin.
sınavların da güzel geçer inşş:16:

evet valla, hala siz diyorum..
iyi anlaşıyoruz ama, hala siz barikatını yıkacak kadar samimi olamadık. :100:
o bana kızım yavrum diyor, ben de ona anne. ama hala sizli konuşuyorum..

benim kv nin böyle işleri çoktur. böyle bi yoğun iş yapmaya girişince altından bi şey çıkıyor.
mesela arıyoruz arıyoruz ulaşamıyoruz. evde yoklar.. ertesi gün, eşim ulaşıyor telefonla.
anne nerdesin.. aa, biz teyzendeyiz oğlum falanca şehirde..
ya da biz filanca kaplıcalara geldik. fırsat olmadı arayalım.:37:
yani gitmeye karar veriyor, hazırlanıyor. karşı kapıyı çalıp da ben gidiyorum, Allaha ısmarladık demiyor.
kendimi geçtim, oğluna da biz şuradayız, merak etme demiyor.
diyorum ya, bu huyu çok ilginç.
annem bile soruyor bazen, kv nasıl diye. bilmiyorum nerde ki o diyom :9:

normalde bir yaşında yapılan kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısını kızamık salgını var diye 9. ayda vuruyorlar. sağlık ocağından söylemişlerdi bize. 9 ay olunca, gidip yaptırdık. istersen sen de bi ara. ya da dr unuza sorun.
ama yaptırmayanlar da var. devletin işleri iştee:24:

keremin karizması böyle şeyle çizilir mi yahuuuuu?:51:
ayşecikin de üst dişleri öyle ayrık çıktı. ben de şaşırdım. ne eşimin ne benim dişlerimiz ayrık değilmiş.
sonra dişler iyice meydana çıkınca aradaki boşluk da iyice azaldı, şimdi çok az. belki o da tamamen kapanır. :34:

ah canım benim, ikinize de şimdiden geçmiş olsun..
inş acı çekmeden kurtulursun şu diş belasından. kabir azabının yarısı derler :25:
canım duan çok sahihmiş çok şükür eli çok hafifti doktorun hiç hissetmedim diyebilirim şu anda da çok iyiyim elhamdülillah ama hakikaten dün geceki halim çok komikti bi yandan kolonya bi yandan jel bi yandan diş fırçası bi yandan hap Allah ne verdiyse :9::9:
Yasir paşa da iyiymiş doktor ayrıntıları az sonraa aşağıda ayrıntılı olarak açıklanacaktır :1::1:
16:30 gibi çıktık parka gittik bi arkadaşla. Bolbol yürüdük ve dertleştik. Hareket halinde olunca oğlum hiç sıkılmadı. Sonra da çok kalori yaktığımızı düşünüp gözleme yedik. Sonra da üstüne dondurma. Ohhh çok mutluyum valla şuan :)
Ohh sefan olsun biz de bugün doktordan sonra bir eyüp sultana gidelim dedik çook iyi geldi hava da çok güzeldi bayıldım kendime de pardösü aldım ayıptır söylemesi 36 beden :32::32::21: çok sevindirik oldummm ben de üstüne götürdüm tatlıları hava güzel olunca insanın da morali çok güzel oluyor...Kız pembiş ben seni çok merak ediyorum keşkem sende gelebilsen daha önce de söylemiştim galiba ama cidden öyle :51:

Canım ben de cheesecake denedim bikaç kez ama facia gibiydi iğrenç oldu birdaha da yapmadım korkudan :37: inş seninki güzel olur...

Gelelim doktor kontolümüze..
-Öncelikle elhamdülillah sağlığımız yerinde
-Kan testi yaptırmadı ama dudaklarından tırnak altlarından pembe oldugundan anlaşılıyo kanla ilgili bir sıkıntı yok ferromixin i bırakabilirsiniz artık dedi
-Artık haftada bir ciğer hergünde kıyma verilecek dolma yap elinle yedir makarna da yoğurtla dedi
-Hiç yemiyo dedim o da dediki sana tacizde bulunuyodur memeni aç emecem diye sana düşkün şu sıra nazı sana geçiyo ondan yemiyo dedi başkaları doyursun yer dedi hakkaten yiyo yemezse de ölmez dedi :9::9:
-tereyağ ve ceviz ekleniyor kahvaltıları ayrı veriyorum dedim yemiyosa tekrar bulamaç dene bişey olmaz dedi :37::44::44:
-kivi ve muz verebilirsin artık dedi benimki kabızdı sürekli az denet dedi..çileğe de bir ay sonra dedi ama 1 yaşından önce başlamam sanırım
-uyku eğitimi konusunda şu anda hazır başlayın dedi ama yatır kaldırdan ziyade sizin yatagınızda zaten asla yatırma dedi ama ona yer yatagı gibi bişey yap orda beraber yatın sonra uyuyunca o yatagında kalsın sen yerine geç ''mekan'' şu aylarda çok önemli dedi ama yer yatagı bana garip geldi anlamadım gitti ama çocuk uyuduktan sonra onu kendi yatagına geçirince afallıyor dedi
-Dişimi yaptırıp gitmiştik emzirme konusunu sordum morfinden bir saat önce ve 4 saat sonra dedi ama ben çoktan emzirmiştim :43: yanıma bişey almayı unuttum acele ile çıkınca mecbur emzirdim çok bişey olmaz ama diğer tedavinde dikkat edersin çok mühim değil dedi...

çağırmazmıyım ya çok özledim geldin ama yazdıgını gören cennetlik yazdıgını göremiyoruz bari yüzünü görelim buluşmaya geliyomusunnn netleştirebildin mi durumlarını :44:

Canım ben de cheesecake denedim bikaç kez ama facia gibiydi iğrenç oldu birdaha da yapmadım korkudan :37: inş seninki güzel olur...

.
Ne yazıkki ben gelemiyorum canım... Eskişehirden dayımlar yatılı misafir olarak gelecekler... Onlarla ilgilenirim...
Sen kesin gidiyorsun herhalde.. ne güzel.. benim yerime de eğlenin...:16: Ben nfk dan alırım buluşma detaylarını...:31:

Haklısın eskisi kadar yazmıyorum.. Pek içimden gelmiyor artık yazmak... :50:Arada selam veriyorum böyle işte... :31:
Elif Ebrar'ın da kan değerleri güzelmiş ama demir eksikliği varmış.. Demir ilacı kullanacakmışız 3 ay... :5:

Back
X