Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ELİFNAZ cım yumurtslı ekmeği bende deneyim ne kadar yiyor sizinkiler sorması ayıp? Bugün yumurtalı patates verdim, ancaaak 2 lokma. Hepsi bu

Son düzenleme:
hmm, aryanın sorunu kahvaltıyla yanii:44:
haşlanmış yumurtayı çok zor yiyordu bizimki, omleti çok güzel yiyor.
şaşırıyorum, çünkü birçok şeyi yemiyor biliyorsunuz.
sen de denemişsindir tabi.

günde bir çay kaşığı peynir yeterliymiş zaten.
ben ufak ufak parçalayıp ekmekle birlikte veriyorum.
farkederse ağzından çıkarıyor çünkü, ekmekle yiyor, farkında olmuyor

bi ara sürekli tahin pekmez veriyordum kahvaltıda sanırım bıktı.:26:
şimdi az veriyorum. kahvaltıda birkaç lokma batırıp ekmek yediriyorum.

kahvaltı vitaminini alsın diye, yoksa doymuyor bunlarla.
ardından adam akıllı emiyor. sen de sıkma canını, belki dönemseldir.

hapsu elifnaz busmai, teşekkür ederiz canlarım..
5,5 aylıkken alt dişleri patladığında demişti altın bilezik alıcam diye.
nasip bugüneymiş..
tabi altın fiyatlarının dibe vurmasınının da bu zamanlamada etkisi olabilir

yarın sabah namazıyla çıkıyoruz inşallah canım:
sakın hasta olmasın buluşma arefesi:18:
hadi bakalım, şimdiden yolunuz açık olsun.
kazasız belasız gelin inşş

ben de hasta oluyor diye korkuyorum. :18: inş ilerlemez.
doktora gitmek gerekir mi acaba?:26:

ohh ohh atlattin sen dis olayını benimde gitmem lazım ama dogum sonrasına attım mecbur..

haikaketen güzel olur ne muhabbetler çıkar kimbilir bak düşününce çok heyecanladım şimdik
Benimkinin hemen alışma özelliği var işte ayakta sallıyorum ben ne yazıkki başka bi şekil denedim mi çığlığı basıyo çok da fena Allah izin verirse pazar göreceksin ki durduğu yerde durmuyo Allah'tan eşim gelecek çok zorda kalırsam ona verirrim de eşref saati ise gezdirir biraz öyle zamanlarda da inat gibi tesrliği tutar ya neysee
Bizim bu akşam kutlu doğum programımız var eğer erken biterse ve yorgun olmazsak bu akşam eş desteği ile başlayayım diyorum haftasonu iş yok ya cuma ideal bnm için
Amanınnn dikkat edin inşallah küçük bişeydir şu anda nasıl sabah yazışsın ama ben ancak fırsat buldum yazmaya yasir bey tüm kahvaltıyı halıya boca etti sildim kaldırdım havalandır onu emzir uyut derken ancak girebildim

İyi günlerde kullansın fıstık gerçekten çok düşünceli bir hareket takdir ettim valide sultanı :128:
Bizim hala dişimiz yoookk

dün eşim beni spora bıraktı.
ayşeciği gezdirmiş arabayla, sonra yakındaki bi camiye gitmiş namazı kılmak için. ikindi kerahat vakti diye
hoca da kapıdaymış, çocuğu bi daha yukarı çıkarma ben buradayım, bakarım sen kıl gel demiş.
bunun da basireti mi bağlandı, öyle teklif edince bırakmış ayşeciği, namaza gitmiş.
kaç rekat kıldım, ne okudum, nasıl namaz kıldım bilmiyorum, aklım, kulağım hep arkadaydı diyor.
neyse hızlı hızlı kılıp çıkmış.
bakmışki, ayşeciğin yanında başka bi adam.
hocanın işi vardı, bana bırakıp gitti demiş.

kendine kızdı durdu yol boyunca, ben böyle bi şeyi nasıl yaptım, akılsız kafamm!
ben onu tanıdığım için bırakabildim çocuğumu. o ise kendi teklif ettiği halde emaneti başkasına bırakıp gitmiş.
5 dk bekleyememiş, görünce söyleyeceğim diyor.

dedimki o hatalı, ama sen daha hatalısın.
tanıdığın bile olsa, nasıl bırakıyorsun çocuğu. al yanına çık.
yada bekle evde kılarsın. böyle hataların telafisi olmayan sonuçları olabilir,
gözünü seveyim dikkatli ol. tekrar tekrar düşün dedim.
bu kadar, ona daha fazla söz etmeye gerek yok, korkusu ona yetmiş belli. kendine kızdı durdu amaaaaa
bu hatayı anne yapsa öngöremez, düşüncesiz, sorumsuz olurdu işte

Mutlaka farkediliyordur ama önceden çok fazla vakit harcıyordum şimdi o kadar çok zaman harcamak istemiyorum
Doğru söylüyosun ben de kendimi kötü hissettim şimdi

eşin yine özeleştiri yapmış canım benimki anlatmaz böyle bişeyi hadi anlattı diyelim tamam sus ben zaten gerginim pişmanım der laf ettirmez kendine hocayı da görünce bişey demez aynı gırgır şamata devam eder sonra da ben kızan eden olurum çok haklısın çok dikkat etmek lazım benim ki inanılmaz rahat yaa herkese bırakır hiiç sorun değil sürekli takdir-i ilahi der durur orası zaten muhakkak ama tevekkül diye de eşeği sağlam kazığa bağlamak diye de bişey var seninki yine farkına varmış olsun :18::18:

Limonluuuuuuuuuuu :)

36 beden ne ya??????!!!!!! Ben ilkokulda 36 bedendim belki hahaha. Seni ve senin gibi fit anneleri kınıyorum :)

Ben de sizleri merak ediyorum. Ama belki sonraki buluşmalarda görüşürüz kim bilir

Kızımmmm ne mantı yapması?!?!? Seni de hamaratlığından dolayı kınıyorum :)

Güzel olur bence :)

Nereye gidiyosun nfk????????????

Hangi site canikom???

Kolay gelsin canımmmmmm :)

eşimin huyu kendi bi hata yapınca çok abartıyor.
mümkün olsa, ben bunu nasıl yaptım diye kendini dövecek.
oysa insanlık hali. ben bundan daha fazla söylesem, kızsam artık aylarca çıkamaz etkisinden.
zaten diyorum ya, korkusu kendine yetmiş, gözleri böyle kocaman, cocuğu kucağından indirmiyor, öpüyor.
ya bi şey olsaydı falan..

Limonluuuuuuuuuuu :)

Nereye gidiyosun nfk????????????
ben de limonluya bayılırımmmmm

bak seni çok seviyorum, bu soruyu sorup da ilişkimizi baltalama pembiiiiiiş :82:

Son düzenleme:
Beni kimse sevmiyormuş. Kimsecikler özlememiş(((((((((((((((((((((((

Ay olur muuuuu?? Dillendirmiyoruz sadece :)

ayşeciğe oyuncak almaya hiiiç gerek yokmuş yahuuu
kablo delisi bizimki. televizyonun fişi, pc nin şarjı, mouse un kablosu çıldırıyor bunlar için..

Hepsi öyle bence :) bizimki de şal, kıravat vb herşeyi çok seviyo.

Oyoyoy :)

Tmm unuttum o zaman bunu:)

ELİFNAZcım kahvaltı konusunda ne yapıcam bilmiyorum. Kahvaltıda bile çorba içecek bıraksam. Katı gıda desen hiçç...geçiş nasıl olcak bilmiyorum

Amannnnn büyüyüp de sadece çorba içen mi var?? Hiç takma bence.

Çok güzelllllllll. Güle güle kullansın :) kv yi de tebrik ediyorum.

ELİFNAZ cım yumurtslı ekmeği bende deneyim ne kadar yiyor sizinkiler sorması ayıp? Bugün yumurtalı patates verdim, ancaaak 2 lokma. Hepsi bu

Bizim dr dediki 1 yaşına kadar herşey ek gıda. Önemli olan anne sütü. O yüzden boşver şekerimmmmm :) oğluşum şu ara çok sorunlu yeme konusunda o yüzden anca dediğin kadar yiyor :/

Cidden Allah korumuş. Ben asla gözümün önünden ayırmıyorum arabasındayken bile. Annem tebrik etti beni :) eşinin de basireti bağlanmış. Bir daha olmaz her halde çünkü çok korkmuş belli.

Geçen parka gittiğimizde acaip kalabalıktı ve hiç hoşuma gitmedi. Arkadaşıma dedimki bu ne ya insan çok tetikte olmalı. O da dediki millet napsın bîzim çocukları. Ben de dedimki senin çocuklarını bişi yapmazlar belki ama benim oğlum çok özel onu kaçırıverirler hahahhaha

Ben de seni seviyorum canikom da dayanamadımmmmmm hahahhah

Boşver mantıyı tatlım.Ayşeciği uyutunca sen de dinlen.Ben çalışmaya başlamadan önce dolma, patatesli köfte, karnıyarık vb yapardım.Şimdi diyorum ki keşke yatıp uyusaymışım.Bir uyusam, saatlerce.Of ne güzel olur.

çok sağol bacım.
hırıltı 2 gündür vardı, uyurken duyuyordum. bugün nefes alırken de hırıldıyor sanki

çocuklu evde de temizlik hem şart hem çok zor.
ayşeciğin kusmuklarıyla beter olmuş salon halısını 2 ay önce silmiştim.
gelin görün yine aynı..

dişsiz birkaç bebe var, onlardan biri de yasir demek.
sağlık olsun bacım, geç olsun güç olmasın..
sen mi demiştin. dr söylemiş ya
'' acele etmeyin, endişeye mahal yok.
etrafınızda dişsiz insan var mı hiç? elbette çıkacak'' diye

uzun ip gibi şeyleri çok seviyor hakikaten.
kurdela var, hani belki bi tehlike olur diye kestim parça barça 30 cm civarında verdim
öyle güzel oynuyorki onunla.. ama fişlere kablolara ayrı bi hasta:86:

zaten olaylar da böyle öngöremeyen ya da önemsemeyenlerin başına geliyor.
Allah muhafaza dediğin bi durumda ne hale geliriz. tedbir en güzeli.
mevzu çocuğumsa 40 kere düşünürüm

dediğin doğru..
çocuk olunca uyku ne kadar kıymetliymiş anladım.
akşam ayşecik uyuyunca eşim, gel film izleyelim diyor..
hayır, filme ayıracak 2 saatim yok, o sürede uyurum ben diyorum
hakikaten aylardır bi film izlemedim.
ama tercih edeceksem elbette uykuyu seçerim. :82:

diğer yandan buzlukta köfte, mantı gibi hazır bi şeyler olunca kurtarıcı oluyor.
hergün yemek yapmak sıkıyor cünkü

nfk cım bileziğiniz çok güzel güle güle kullansın ayşecik
bizede babamız bunun nazar boncuklusunu diş hediyesi olarak almıştı
ama bizim kayınvalideden birşey yok

eşin ne yapmış öyle anacım dediğin gibi basireti bağlanmış herhal neyseki bir daha yapmaz bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…