Ya kızlar yasire ilk kez ciğer pişiriyorum bi garip oldu yiyeceğini de hiç sanmıyorum ya neyseee hiç ama hiçbirşey yemiyor kahvaltısını etmedi armut verdim yemedi şimdi ciğer ne olacak bilmiyorum sadece yoğurt yiyor onun da yarısını lütfederek muhallebi deseniz yook offf napıcam bilmiyorum bu derece yemeyen var mı sizde de dönem dönem oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü sadece emmek istiyor ama bi yazıda okudum artık anne sütü bağışıklık için sdc diyo besin değerleri eskisi gibi değil diyo ama bu çocuk hiç hiç bişi yemiyo ne yapsam sevmiyoo
bizim binanın mütahite verilme durumu var ya..
geçen kv eşime diyorki,
oğlum, kesinleşti mi, ne zaman yapıacağız sözleşmeyi?
bina yıkılacak diye temizlik bile yapmıyorum
yanlış anlaşılmasın, bu hanım acayip titiz. her gün bol kimyasal deterjanla her yeri steril eder
bahar temizliğinden bahsediyor
arya diyince aklıma geldi şimdi
çok sağol bacım.
hırıltı 2 gündür vardı, uyurken duyuyordum. bugün nefes alırken de hırıldıyor sanki
çocuklu evde de temizlik hem şart hem çok zor.
ayşeciğin kusmuklarıyla beter olmuş salon halısını 2 ay önce silmiştim.
gelin görün yine aynı..
dişsiz birkaç bebe var, onlardan biri de yasir demek.
sağlık olsun bacım, geç olsun güç olmasın..
sen mi demiştin. dr söylemiş ya
'' acele etmeyin, endişeye mahal yok.
etrafınızda dişsiz insan var mı hiç? elbette çıkacak'' diye
inşallah canım bende kızımla parkta oyunlar oynamak istiyorum
aslında ben ev hanımımı olmak istiyorum neee
arada böyle oluyor bana işten sıkılınca
Sanırım Limonlu yapacağım....
Bende link isterim Şekerimmmmm
Ya kızlar yasire ilk kez ciğer pişiriyorum bi garip oldu yiyeceğini de hiç sanmıyorum ya neyseee hiç ama hiçbirşey yemiyor kahvaltısını etmedi armut verdim yemedi şimdi ciğer ne olacak bilmiyorum sadece yoğurt yiyor onun da yarısını lütfederek muhallebi deseniz yook offf napıcam bilmiyorum bu derece yemeyen var mı sizde de dönem dönem oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü sadece emmek istiyor ama bi yazıda okudum artık anne sütü bağışıklık için sdc diyo besin değerleri eskisi gibi değil diyo ama bu çocuk hiç hiç bişi yemiyo ne yapsam sevmiyoo
kız ben bu yasiri yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimğmço!>e3ömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777böas1Qq MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMKO Ö"ÖMÖKMNKJBG n c x xzçi5ewd ve zz2:2AQ<qdv543wa44YE1Q"sajın n whr efnuııııııııııııııfcxxdbfgfv g vfgj hukö zz v
i,ii
ah canım beniiim.. bebekler ağızlarından nefes alamaz diye duymuştum.Bu arada sizin bebisler ne zaman uyuyorlar Buluşma saati de tam uyku saati olmuşbenim kizim da iyileşin artık resmen nefes alamıyor uyurken ağzında kapalı nefes alamayınca birden sıçrıyor uyanıyor of cok zor ya bı de banyo yaptırmam lazım iyice kotu olurmu sizce
bebekler ölmüş mü?Ciger 4 kucuk parca yedi soktayim anladim bu cocuk kasiga gicik tavuk balik yiyo onun disinda emme hastasi...
Bulusma saati degisecekse hmn karar verelim esim o gun toplantisini bana gore ayarlicak son dakka degistirirsem pek hosuna gidecegini sanmam...
Busmai sana bahsettigim ark.imin bebekleri ölmus demin ogrendim cok uzgunum dikkat ettitsen bebekler diyorum ikizmis hemde tek yumurta cook uzgunum ;(((
bebekler ölmüş mü?
hamileydi yani arkadaşın?
ne büyük imtihan. Allah sabır versin.
buluşma saati 13.00 demiştik. ama yatananne nin dediği gibi öğle uykusu vaktine denk geliyor.
siz ne dersiniz?
öncesi mi olsun? mesela 11.00 gibi.
ya da sonra? 16.00 gibi.:44:
saat konusunu bugün halledelim lütfen
Cok gecmis olsun neyseki agir gecirmemis..merhabalar
anlaşılan kimsecikler benim yokluğumu farketmemiş
şaka,şaka
oğlum su çiçeği çıkardı.
ablasından geçti.bekliyorduk zaten. neyseki hafif atlattı
bizimki çok yaramaz artık durduramıyoruz.hastalığında bile enerjisinden bişey kaybetmedi.
nfk bizde en çok kablo ve kumanda ile oynamay bayılıyoruz.
helde kumanda.kumanadayı eline alıp kanal değiştiriyor.geçen eline başka kumanada verdim.
baktıki kanal değişmiyor nasıl sinirlendi ağlamaya başladı
Benim kiz 12.00 gibi uyuyor 1.30 gibibuyaniyor( sanılmasın ki muhteşem bir uyku düzeni var 20 kere gidip pış pış yapıp kucağa almak saga sola çevirmek suretiyle devam eden bir uyku ) ancak kadıköy bana cok yakın olmadigi icin arabada da uyutabilirim bu arada Maltepe tarafından gelen varsa bulusup beraber gidebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?