Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bi daha ki mî aslaaaaaaa!!! Çok haklısın valla. 3 ün beşin peşîne düşünceeee kudurdum.

ben zaten özel günlerde hiç kalabalıkta olmayı sevmem mesela aileler kutlıcaksa kutlasın ama ben planımı kendim yaparım sen kırılmakta haklısın ama sabret az kaldı zaten sonra birdahaki yıl onlarla bi işe girişmeyince zaten arif olan anlar okkadarrr
sen sıkma tatlı canını eşine anlatırsın sonradan durumu hiç olmadı ben hep öyle yaparım da adamın kafada yenmedik et bırakmam o da derki bu kadar sorun çıkıyo birdaha lütfen bana sürpriz yapmaaaa

Aaaa olur mu şekerim daha çok ye bence. Zaten haftaiçi okulla vs yoruluyosun. Kendini değil onları cezalandır

Hahaha sonunda koptummmm :)))

Selamkızlar
Bugun son gunumuz yarın gidiyoruz
Dün fatihteydim bi elbise aldım
Akşam ziyaretler bugun bakalım ne yaparız

Nfk ilacı yemeğine karıştırıp ver muhtemelen tadı onu kusturuyor; bizde de öyle oluyordu son çare karıştırıp verdim kusmadı
Ozlemcr yemege gidin mutlaka
Aryamm madem kv atlamasaymış ben ısmarlıycam diye, lokantayla konusup birazını önceden ver kv indirim yaptılar sansın
Pembehippo emzik bıraktırma yontemlerine koptum ,kerem hiç emzik almadı ama
Borntobemother yemiyo diye uzulme demek ki yediği yetiyor canım ya
Kelebek enim eşim de aynı nfk nınki gibi çocuğa her an dikkat et diyordu şimdi 1 hafta beraber olunca anladı bu mumkun degil :)

Günaydın kızlarrrrrrrrr :)

Busmai ne gezdin beeeee yeter artık dönün özledim ya buraya yazmanı. Gezmekten fırsat olmuyo tabi :)

Bu ne be sabahtan beri kimse gelip bişi yazmamış benden sonra?!?! :) gezin tozun tabi en doğal hakkınız :) ben de bir yandan hamak sallıyor bir yandan yazılı okuyorum. Batsın bu dünyaaaaaa

Pembişş kız ben kadının günahını mı aldım nee? Dedim valla ben yanlış mı anladım dedim. Bilsem çağırmazdım tedirgin ettin beni dedim. Yok ya dedi hiç aklıma bile gelmedi öyle sorduğumun bile farkında değilim dedi. Rahatladım. Bazen yanlış kelimeler kullanıyor, eşimde onu çk uyarıyor bu konuda öyle oldu. Şimdi içim rahat:)

Çok sevindim hallolmasına :) bazı insanların işte dedikleri ile kastettikleri bu kadar farklı olabiliyor :) bu yaştan sonra da değişmez zaten o yüzden kabulleneceğiz

haftasonu sessizliği hakim topikte..biz de sabahtan kahvaltıya çamlıcaya gittik gözüm gönlüm açıldı ordan da tepeye çıktık oğluş huysuzlanınca döndük ama bu kadarı bile yetti sizler napıyosunuz nasıl geçiyo haftasonunuz?
nfk ayşecik nasıl oldu
arya hallolmasına ben de sevindim iyi bari bazen öyle yanlışlıklar oluyo içini ferah tut...

Haftasonu performansını hiç beğenmedim topiğin :)!!!

Ben yazılılarımı okudum, oğlumu yıkadım, bolbol nette sörf yaptım doğum günü süsleri vs için :) eşim kafayı yediğimi düşünüyor; ne de olsa nerdeyse 2 ay var akşam da oğlum yatsın kalksın inşallah parkı gideceğiz.

ben bu gece ılk defa kızıımı kendı odasında yatırdım. ama ıcım rahat degıl. odalarımız yan yana değil. sesını duyar mıyım, ya da bı sey olur mu dıye endişe içindeyim.

ben bu gece ılk defa kızıımı kendı odasında yatırdım. ama ıcım rahat degıl. odalarımız yan yana değil. sesını duyar mıyım, ya da bı sey olur mu dıye endişe içindeyim.

Canım tebrik ederim valla seni. Ben hala cesaret edemiyorum ki bi de yan oda yani. Tabi çılgın oğlumun saat başı kalkmasının da bunda etkisi büyük :) En kötü ihtimalle hemen duymasan bile o kendini duyurur sana

Canım tebrik ederim valla seni. Ben hala cesaret edemiyorum ki bi de yan oda yani. Tabi çılgın oğlumun saat başı kalkmasının da bunda etkisi büyük :) En kötü ihtimalle hemen duymasan bile o kendini duyurur sana

sagol canım...bakalım ılk gecemız nasıl geccek.
benım yanımdakı besıgı artık ona kucuk gelıyor. bu aralar da hep uyurken donmek istiyor. daha rahat edecegını dusunduğum için odasına yatırdım... besıgımız buyuk olsaydı yatırırdım yanımda çok daha.

bornnnn naber? nerelerdesın?

Derin uyku egitimlerindeyim ) sizden ne haberr ?? Biz hala tam olarak ogrenemesek de buyuk yol katettik oglusumla..oglum dogdugundan beri ilk kez bu saatte o uyumus bende yatsiyi kilip tum islerimi halletmis bi halde girdim yataga umarim hepimiz icin bereketli bi uyku olur bu gece sende odayi ayirmissin geceninnasil gectigini bizede yaz olur mu bende yaşına dogru ayirmayi planliyrm ama hem uyku duzeni otursun istyrm hemde benim hemen yan odamda olmicak odasi ondan korkuyorum yan tarafim mutfak sonra onun odasi duyabilecegimi hic sanmiyorum uykum cok agir ben ki 7.4luk golcuk depreminde kocaelinde olarak hic duymadim o derece !

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrr :)

Busmai ne gezdin beeeee yeter artık dönün özledim ya buraya yazmanı. Gezmekten fırsat olmuyo tabi :)

Tamam pembiş yaaa sen dersin de dönmez miyim yarın dönüyoruz ! Şu an bavul topluyorum bugün topkapı sarayı sultanahmet gezdik dolaştık istanbulla vedalaşıyoruz yarın sabah yolculuk var ..

Canım geceniz nasıldı??????? Tahminimce sen pek uyuyamamışsındır sürekli tilki uykusu modunda olmaktan :)? Umarım herşey yolunda gitmiştir.

Tamam pembiş yaaa sen dersin de dönmez miyim yarın dönüyoruz ! Şu an bavul topluyorum bugün topkapı sarayı sultanahmet gezdik dolaştık istanbulla vedalaşıyoruz yarın sabah yolculuk var ..

E artık vedalaşın zaten görülmedik yer bırakmadınız şaka bir yana çok sevindim güzel zaman geçirmenize. Darısı tez zamanda başımıza dicem ama okulların kapanmasına daha çooook var :/

Uyku eğitimi konusunda bravo vallahi. Depremi duymamış olabilirsin ama eminim artık birçok şeyi duyabiliriz çünkü artık annelik sensörlerimîz var!! :)

Günaydınlar herkeseeeeee. Gece yine hiç uyuyamadık. Oğluşumun burnu tıkalıydı. Bi de uzun zamandır ilk defa 40dakika memede kaldı. Bir an aklıma ilk doğduğu zamanlar geldi. 1 saat memede kaldığı zamanlar. Anammm kabus gibiydi :) ama şimdi kocaman oldu çok şükür. Yine sabahın körü duygusallığına bağlanıcam galiba :)

Günaydınlar herkeseeeeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…