Bi daha ki mî aslaaaaaaa!!! Çok haklısın valla. 3 ün beşin peşîne düşünceeee kudurdum.
Doğru söylüyorsun. Dışardan bakınca bazen olaylar daha net oluyor, içine girdikçe karmaşık... Ama sağol rahatladım biraz. En azından uyuyabilirim artık:) ama açııııım! :) inat ettim daha da burda doğru düzgün yemem. Hıh!
ben zaten özel günlerde hiç kalabalıkta olmayı sevmem mesela aileler kutlıcaksa kutlasın ama ben planımı kendim yaparım sen kırılmakta haklısın ama sabret az kaldı zaten sonra birdahaki yıl onlarla bi işe girişmeyince zaten arif olan anlar okkadarrr
sen sıkma tatlı canını eşine anlatırsın sonradan durumu hiç olmadı ben hep öyle yaparım da adamın kafada yenmedik et bırakmam o da derki bu kadar sorun çıkıyo birdaha lütfen bana sürpriz yapmaaaa
Pembişş kız ben kadının günahını mı aldım nee? Dedim valla ben yanlış mı anladım dedim. Bilsem çağırmazdım tedirgin ettin beni dedim. Yok ya dedi hiç aklıma bile gelmedi öyle sorduğumun bile farkında değilim dedi. Rahatladım. Bazen yanlış kelimeler kullanıyor, eşimde onu çk uyarıyor bu konuda öyle oldu. Şimdi içim rahat:)
Aaaaa çok ayıp valla saatlerdir kimse bişi yazmamış :)
ben bu gece ılk defa kızıımı kendı odasında yatırdım. ama ıcım rahat degıl. odalarımız yan yana değil. sesını duyar mıyım, ya da bı sey olur mu dıye endişe içindeyim.
Canım tebrik ederim valla seni. Ben hala cesaret edemiyorum ki bi de yan oda yani. Tabi çılgın oğlumun saat başı kalkmasının da bunda etkisi büyük :) En kötü ihtimalle hemen duymasan bile o kendini duyurur sana
bornnnn naber? nerelerdesın?
Günaydın kızlarrrrrrrrr :)
Busmai ne gezdin beeeeeyeter artık dönün özledim ya buraya yazmanı. Gezmekten fırsat olmuyo tabi :)
sagol canım...bakalım ılk gecemız nasıl geccek.
benım yanımdakı besıgı artık ona kucuk gelıyor. bu aralar da hep uyurken donmek istiyor. daha rahat edecegını dusunduğum için odasına yatırdım... besıgımız buyuk olsaydı yatırırdım yanımda çok daha.
Tamam pembiş yaaa sen dersin de dönmez miyim yarın dönüyoruz ! Şu an bavul topluyorum bugün topkapı sarayı sultanahmet gezdik dolaştık istanbulla vedalaşıyoruz yarın sabah yolculuk var ..
Derin uyku egitimlerindeyim) sizden ne haberr ?? Biz hala tam olarak ogrenemesek de buyuk yol katettik oglusumla..oglum dogdugundan beri ilk kez bu saatte o uyumus bende yatsiyi kilip tum islerimi halletmis bi halde girdim yataga umarim hepimiz icin bereketli bi uyku olur bu gece sende odayi ayirmissin geceninnasil gectigini bizede yaz olur mu bende yaşına dogru ayirmayi planliyrm ama hem uyku duzeni otursun istyrm hemde benim hemen yan odamda olmicak odasi ondan korkuyorum yan tarafim mutfak sonra onun odasi duyabilecegimi hic sanmiyorum uykum cok agir ben ki 7.4luk golcuk depreminde kocaelinde olarak hic duymadim o derece !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?