Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lor tatlısı denemiştim bi gün , hiç güzel olmadı..
Web geçmişinde falan bulamaz mısın? Bende gürcü tatlısı tarifi var kek şeklinde ve şerbeti pişmiyor, çok kolay.
Mağaza sahipleri gibi oldu :)) "Kırmızı kazak bakıyorum" dersin, "yeşil var, olmaz mı ?"derler :)
canım harika Rabbim bizlerede nasip etsin cocuğu olmayanların yar ve yardımcısı olsun
Web geçmişinde falan bulamaz mısın? Bende gürcü tatlısı tarifi var kek şeklinde ve şerbeti pişmiyor, çok kolay.
Mağaza sahipleri gibi oldu :)) "Kırmızı kazak bakıyorum" dersin, "yeşil var, olmaz mı ?"derler :)
bayılırım nolur bana yapppppp oy oyyyyy![]()
Bi de tam anlatamamışım olayı. Ben tarifleri sayfa olarak telefonuma kaydediyorum önce. Sonra tarifi deniyorum; eğer beğenirsem bilgisayara kaydediyorum. Yani telefondan sayfayı sildiğim için geri dönüş yok![]()
Çok planlısın sen uuuuu
Sen bana fazla planlısın :)
Burcun neydi senin
Karakız la ben kovayız sen bana yap karakıııız
Bugün eşimle tartıştık ve kendimi odaya kilitledim keremle 3 saattir burdayız eşim kapıya başka anahtar sokup açmaya çalıştı çocuğu ver dedi ( ne yapacaksa) , hiç cevap vermedim o da evden çıktı. Dış kapının sesini duyunca ben de hemen çıktım yiyecek bişeyler yastık su falan aldım. Tekrar odaya girdim saat 10 oldu o da hala gelmedi. Muhtemelen gelir birazdan ama burdan çıkmıycam. ben de yarın sabah erkenden dişçiye gidicem kesin unutmuştur randevumu, evden kaçtım sanacak. Çok da tınn
Sen yemeeeeeeeyese de zayıf kalanlara gıcığımmmmmm
:)
Bu arada yazacaktım sana arada kaynadı; sizinkiler umarım ankaraya taşınır. Sonuçta daha yakın olurlar. Tek başına yolculukların üstesinden geldiğin için de ayrıca tebrik ediyorum :)
Bugün eşimle tartıştık ve kendimi odaya kilitledim keremle 3 saattir burdayız eşim kapıya başka anahtar sokup açmaya çalıştı çocuğu ver dedi ( ne yapacaksa) , hiç cevap vermedim o da evden çıktı. Dış kapının sesini duyunca ben de hemen çıktım yiyecek bişeyler yastık su falan aldım. Tekrar odaya girdim saat 10 oldu o da hala gelmedi. Muhtemelen gelir birazdan ama burdan çıkmıycam. ben de yarın sabah erkenden dişçiye gidicem kesin unutmuştur randevumu, evden kaçtım sanacak. Çok da tınn
İkizler burcuyum ama bu planlılık haricindeki özellikleri gösteriyorum :)
Ay ne ile ilgili tartıştınız da böyle bişi yaptın???? Ben hayatta kendimi kilitlemem onu bezdirir kaçırırım hahahha. Bi de yarının planını da yapmış. Cadı mısın sen yhu bak hiç beklemezdim ;p
Oo ayıpsın cadının önde gideniyim yok o kadar da değil de kızarsam sağlam kızarım :)
Az önce eşim geldi ,saf oğlum babasının "kapıyı aç "sesini duyunca bağıra bağıra ağlamaya başladı kurtar beni baba der gibi!! susmak bilmeyince planım altüst oldu kapıyı açtım ona verdim tekrar kapattım.
Kavga sebebi şu;eşim belfıtığından ameliyatlı ve oto koltuğunu içinde çocukla kaldırmaya yeltendi bugün ,engel oldum.o bana kızdı ben ona. Yanımızda ailesi vardı sinirimiz iki kat arttı tabi. Halbuki aylardır çocuğu ben taşıyorum ! Başkalarına şov yapacak diye ikinci bir ameliyat kaldıramam! Ne hali varsa görsün diycem de ucu gene bana dokunuyo..
Kızgınım hem de çok.![]()
Bir müddet daha bekleyelim bakalım. Sanki yaşından önce gelecek, öylevhissediyorumHerkesin ilk anneler günü kutlu olsun
Zeynep Karakız gelmiş hoşgeldiniz kızlar
Biz de kahvaltıya annemlere davetliydik ordayız
Anneler günü hediyesi olarak bu sabah yarım saat geç kalktım eşim oğluma baktı:))))
Bana saçma geliyo bugün için hediye almaya zorlamak onun içinden gelirse ne ala..
Okudum cnm Allah şifa versin
Yok mu orda avm ??
Çok güzel bi mesajmış ya
Biz kendi nefsimize yapıyoruz ya da:))
Hayır düzenin bozulmaz
Gene aynı döngü devam eder
Ben zaten pko luyum adet düzeni denen bişey yok
Pembiş sen ne alemdesin regl açısından
Aminnn...kızlar hepnizin anneler günü kutlu olsun...:81:
aslında 2.anneler günümüz sayılır.gecen sene karnımızda olan yavrularımız suan kucağımızda..evlatlarımızla daha birsürü anneler günü görelim inşallah...(bana sorarsanız oğlum doğduğundan beri bana hergün anneler günü,hergün ayrı bir hediye alıyorum ondan..doğumu,bakışı,gülümsemesi,emeklemesi,diş cıkarması,day dayı....)
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın,kimselere hevesli bıraktırmasın...bizi evlatlarımızın basından eksik etmesin,yavrularımızın yokluğunu bize göstermesin.
hepinizi seviyorum güzel anneler![]()
Bence Antalya'ya uçakla gidin. Biz Ankara'dan arabaya gittik. Ben çok yoruldum. Niye uçakla gitmedik dedim ama bilet pey pahalıydı:) biz son anda bilet baktığımız için tabi.Canım burda bir tane var. Cuma günü gittik o yüzden haftasonu avm gezimiz yok artık :)
Ben 7 aylıkken ilk regl oldum işte. 35 günde bir oluyorum şimdilik bakalım. Bi de benim önceleri manyak kanamam olurdu, adetim 10 gün sürerdi. Sezeryan sırasında dr miyomumu da aldı sanırım o yüzden artık 6 gün sürüyor. Siz de emzirmeyi bırakınca olursunuz boşverin
Ha sen hep yalnız mı yolculuk edicen??????? Valla Allah kolaylık versin. Kayseride ailen mi var?? Ben olsam önce onlardan birini istanbula getirtir 2-3 gün ağırlar ve sonrasında kendime uçak arkadaşı yapardım :) biz de antalyaya gidicez inşallah okullar kapanınca. Eşim uçakla gidelim diyor ama bana arabamızla gitmek daha rahat olacakmış gibi geliyor bilmiyorum![]()
Sakin ol yaw:) gerçi seni anlıyorum. Benim bir müftün tarifim vardı. Çok güzel tutuyordu. Ne yazık ki o tarifi kaybettim ve bir daha da bulamadım. Yerine başka tarifler Nedim aa olmadı. Sen inşallah bulursun. Ben hiç lorlu tarif denemedim.Çok salakça bir sebepten ötürü sinirim bozuk. Baştan söylüyorum dalga geçmeyinbir süredir farklı tarifler deneyip duruyordum ev görmeye gelen olur, bebek tebriğine gelen olur, günüm olur vs diye. Çok güzel bir lorlu kek yapmıştım ve tarifi de basitti. Tutmuştu da tarif ki nette bir sürü saçma sapan tarif dolaşıyor biliyorsunuz. Neyse işte bu cuma günüm var ve ben o keki yapcam diye haftalardır kafamda menü kurdum derkennnnnnn sen kalk tarifi kaydetmeden bilgisayara telefonda temizlik yap ve o tarifi de sil
günden birkaç gün önce yapılacak salaklık mı?!?!? Eşim başka birşey yap diyo ama yok ben taktımmmmmm. Sizin yaptığınız bir lor peynirli kek tarifi var mı tutacağı garanti????? Netten baktım bi ton tarif var ve ben hangisini yapmıştım hatırlamıyorum
![]()
Valla kendini niye kitliyorsun? Eşini kitle:)Çok planlısın sen uuuuu
Sen bana fazla planlısın :)
Burcun neydi senin
Çok haklısın. Ailenin yanında olması kötü olmuş.Oo ayıpsın cadının önde gideniyim yok o kadar da değil de kızarsam sağlam kızarım :)
Az önce eşim geldi ,saf oğlum babasının "kapıyı aç "sesini duyunca bağıra bağıra ağlamaya başladı kurtar beni baba der gibi!! susmak bilmeyince planım altüst oldu kapıyı açtım ona verdim tekrar kapattım.
Kavga sebebi şu;eşim belfıtığından ameliyatlı ve oto koltuğunu içinde çocukla kaldırmaya yeltendi bugün ,engel oldum.o bana kızdı ben ona. Yanımızda ailesi vardı sinirimiz iki kat arttı tabi. Halbuki aylardır çocuğu ben taşıyorum ! Başkalarına şov yapacak diye ikinci bir ameliyat kaldıramam! Ne hali varsa görsün diycem de ucu gene bana dokunuyo..
Kızgınım hem de çok.![]()
canım seninde anneler günün kutlu olsunHatunlar anneler gününüz kutlu olsun.... Sizleri ve tatlı bebişlerinizi öpüyorum...
Busmaicim, erkeklerin hepsi aynı... Gövde gösterisi yapmayı pek severler... Bırak kaldırırsa kaldırsın...
Aman belim derse " Zarara rızasıyla girene merhamet edilemez.. sen bunu hakkettin" der, lafını söylersin...
Bizde tartıştık bugün... En ufak bir hatamda sen nasıl kadınsın..? Kocana nasıl itaat etmen gerektiğini bilmiyorsun.. Dağınıksın..
Gezentisin.. bir sürü şey..Sinirlenir yol ortasında azarlar... bağırır... Sonra bişey yokmuş gibi sarılır...işte o zaman suratının ortasına okkalıca yapıştırasım gelir...
![]()
Karakız aynen öyle onlar hasta olursa biz mahvolduk demektir yani o ameliyata giden süreçte gece ağrıdan uyuyamıyordu eve bişey taşıyamıyordu çocuk dahil , ben çok yoruldum sonunda ameliyat tek çareydi şimdi de dikkat etmesi lazım.. Bu arada eşim de kova biz iyi anlaşıyoruz ama işte güç savaşı oluyo sık sık :))
Neyneyse kendimi kilitledim çünkü eşimi kilitlemek aklıma gelmedi sen neymişsin be abi :)))
Kelebeğim evet evde can ciğer kuzu sarması , onların yanında panter , ama bu şekilde kabullenmeye niyetim yok; küslük sürecekkk
Ya ben bu çocuğu anlamıyorum babasına gidince neşeli sesleri gelmeye başladı şimdi de uyumuş ,odadan çık çocuğu yatırdım dedi bana çıkmıyorum dedim burda yatcam. bu çocuk babasına hasta. inkar edemem çok sevgi dolu bi eşim var, çocuk bile anlıyo kimin onu nasıl sevdiğini.. sabah da erkenden dişçiye gitcem çocuğu anneme bırakcam bakalım yarın ne olcak şarjım bitiyo şarj aletim yok bu odada hadi öptümmm
Zor işte, bir şekilde yürütüyoruz evliliklerimizi.. Biz de yeni bir küslükten çıktıkHatunlar anneler gününüz kutlu olsun.... Sizleri ve tatlı bebişlerinizi öpüyorum...
Busmaicim, erkeklerin hepsi aynı... Gövde gösterisi yapmayı pek severler... Bırak kaldırırsa kaldırsın...
Aman belim derse " Zarara rızasıyla girene merhamet edilemez.. sen bunu hakkettin" der, lafını söylersin...
Bizde tartıştık bugün... En ufak bir hatamda sen nasıl kadınsın..? Kocana nasıl itaat etmen gerektiğini bilmiyorsun.. Dağınıksın..
Gezentisin.. bir sürü şey..Sinirlenir yol ortasında azarlar... bağırır... Sonra bişey yokmuş gibi sarılır...işte o zaman suratının ortasına okkalıca yapıştırasım gelir...
![]()
Heheh yani mümkün olsa kilitlenmesi gereken o aslındaKarakız aynen öyle onlar hasta olursa biz mahvolduk demektir yani o ameliyata giden süreçte gece ağrıdan uyuyamıyordu eve bişey taşıyamıyordu çocuk dahil , ben çok yoruldum sonunda ameliyat tek çareydi şimdi de dikkat etmesi lazım.. Bu arada eşim de kova biz iyi anlaşıyoruz ama işte güç savaşı oluyo sık sık :))
Neyneyse kendimi kilitledim çünkü eşimi kilitlemek aklıma gelmedi sen neymişsin be abi :)))
Kelebeğim evet evde can ciğer kuzu sarması , onların yanında panter , ama bu şekilde kabullenmeye niyetim yok; küslük sürecekkk
Ya ben bu çocuğu anlamıyorum babasına gidince neşeli sesleri gelmeye başladı şimdi de uyumuş ,odadan çık çocuğu yatırdım dedi bana çıkmıyorum dedim burda yatcam. bu çocuk babasına hasta. inkar edemem çok sevgi dolu bi eşim var, çocuk bile anlıyo kimin onu nasıl sevdiğini.. sabah da erkenden dişçiye gitcem çocuğu anneme bırakcam bakalım yarın ne olcak şarjım bitiyo şarj aletim yok bu odada hadi öptümmm