Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bi de oğlum hiç kalkmayınca dün hemen onu odasına alma hayalleri kurmaya başladım :) bakalım bu gece ne olacak...?

Ya hadi kalksanıza burda kendi kendime takılıyorum topiğin delisi gibi :)

günaydın hatunlar..
şiddetli bi baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.. ne oldu diyeceksiniz..
benim bu kuduruk nefis yok mu, bu kuduruk nefiiiis?!
oruç tutuyo bugün ondan, sağa sola atıyo kendini..
şimdiden ermeni tavuğu gibi büktü boynunu.. oh oh, iyi oluyo ona:47:

sabaha karşı biraz yağmur atmış sanırım bu tarafa, yerler ıslak..
inş güneş açar, zira havluları, banyo takımını ve koltuk örtülerini yıkıyıciiiiim :6:
eşim işe gitti, ayşecik de 07.30 itibariyle bugünkü mesaisine başladı. :55:

Sen yemeeeeeee :p yese de zayıf kalanlara gıcığımmmmmm :p :)
ben de, ben dee:19:

Bugün eşimle tartıştık ve kendimi odaya kilitledim keremle 3 saattir burdayız eşim kapıya başka anahtar sokup açmaya çalıştı çocuğu ver dedi ( ne yapacaksa) , hiç cevap vermedim o da evden çıktı. Dış kapının sesini duyunca ben de hemen çıktım yiyecek bişeyler yastık su falan aldım. Tekrar odaya girdim saat 10 oldu o da hala gelmedi. Muhtemelen gelir birazdan ama burdan çıkmıycam. ben de yarın sabah erkenden dişçiye gidicem kesin unutmuştur randevumu, evden kaçtım sanacak. Çok da tınn
kız neler olmuş öylee?
şuanki durum nedir diyicem ama sanırım şarjın yok:26:

Bizde tartıştık bugün... En ufak bir hatamda sen nasıl kadınsın..? Kocana nasıl itaat etmen gerektiğini bilmiyorsun.. Dağınıksın..
Gezentisin.. bir sürü şey.. :14::14:Sinirlenir yol ortasında azarlar... bağırır... Sonra bişey yokmuş gibi sarılır...işte o zaman suratının ortasına okkalıca yapıştırasım gelir... :47::47::47:
ah bacım, senin gibi hatuna söylediği söze bak?!:20:
bi de kavga da değil, en ufak bi şeyde böyle söyleniyorsaaaaa.. :95:
sen başla, ben oklavayla yetişirim ardından..:47:
bulmuş senin gibi hassas düşünceli, uyumlu, sakin hanımı, atar tutar tabi!!!

Kelebeğimmmm kocana sinir oldum üzgünüm. Ne o öyle her sinirde çatmalar??? İnsan accık sabırlı olur. Hem sana itaatten bahsediyo ama kendi nasıl davranıyo...? Kınıyorum ;)
işte bunu ben de kınıyorum:19:

Bi de oğlum hiç kalkmayınca dün hemen onu odasına alma hayalleri kurmaya başladım :) bakalım bu gece ne olacak...?

Ya hadi kalksanıza burda kendi kendime takılıyorum topiğin delisi gibi :)

Vay be gerçekten iyi hediye olmuş gözün aydın uzun uyumak senin başını döndürdü heralde :)
Gece eşim bi iki kez geldi çocuğun yanına yat dedi ben gitmedim , şimdi hazırlanıp dişçiye gidiyorum inşallah çok çürüğüm yoktur:18:

Günaydın canikommmmmm :)
günaydın pembişimm!:48:

arya nerede günaydınlar?:44:
şeker portakalımm, her gün bir kez soluğunu duyuyurdun, sen de yoksun..
canderin, elifnaz keza öyle..
dilanaz, senin mazeretin varmış belli ama artık bitti gel...:36:

bu arada dünkü fırında soslu kanat harika olmuştu...:56:
eşim tok olduğu halde yedi, kardeşlerine de götürdü..

bugün ne pişiricem diye düşünen, türk kadınına armağanım olsun :37:
hazırlaması 2 dk pişmesi 40, sonuç :129:

perşembeden bu yana buzdolabında hayatından endişe ettiğim geberik semizotunu bugün pişirim ben :37:

Nfkcım ne çok çamaşır yıkıyosun bacım yaaaaaaa?? İstanbulun tüm su ve deterjanını sen harcıyorsun bence :))) geberik semizotunu pişir ama benim yolladığım linkteki keki de pişir bak güzel olursa cumaya yapıcam. Kötü olursa da yapcak bişi yok :)

Nfkcım ne çok çamaşır yıkıyosun bacım yaaaaaaa?? İstanbulun tüm su ve deterjanını sen harcıyorsun bence :))) geberik semizotunu pişir ama benim yolladığım linkteki keki de pişir bak güzel olursa cumaya yapıcam. Kötü olursa da yapcak bişi yok :)
yok bacım yaa, çok yıkamıyom:17:
deterjanı eser miktarda koyarım ben, kokmaz bile çamaşırlar. temizlensinler yeter :1:
a plus plus makineyi boşuna mı aldık gıııı?!:27:

lorlu keke gelince, ben yeniliklere biraz kapalıyım..
bildiğim ve yaptığım tarifler bir elin parmağını belki geçer.:30:

Hatunlar anneler gününüz kutlu olsun...:16::16:. Sizleri ve tatlı bebişlerinizi öpüyorum...:16::16::16:

Busmaicim, erkeklerin hepsi aynı... Gövde gösterisi yapmayı pek severler... Bırak kaldırırsa kaldırsın...
Aman belim derse " Zarara rızasıyla girene merhamet edilemez.. sen bunu hakkettin:20::20:" der, lafını söylersin... :33:

Bizde tartıştık bugün... En ufak bir hatamda sen nasıl kadınsın..? Kocana nasıl itaat etmen gerektiğini bilmiyorsun.. Dağınıksın..
Gezentisin.. bir sürü şey.. :14::14:Sinirlenir yol ortasında azarlar... bağırır... Sonra bişey yokmuş gibi sarılır...işte o zaman suratının ortasına okkalıca yapıştırasım gelir... :47::47::47:

günaydın ya ateşe barutla gitmem ama sen onun kölesimisinde ona itaat etmen gerekiyor ? ayyy bu lafı okuyunca deli oldum yaaa. az yesinde hizmetci tutsun madem köle arıyor. ay bana eşim böyle birşey söylesin var yaaaa yedi yemeği içtiği suyu bugune kadar burnundan getiririm.

ilk fırsatta kuaföre gidiciiim ve saçlarımı kestiriciiiiiim
uzun saçı çok seviyorum, zor da uzuyor... eşim de kestirme diyor ama azcık havam değişsin..
şuan belimde, omuzlarıma dökülsün yeter.. bi de marketten boya alıp boyiciiiim, yine kahverengi olacak ama yapiciiiiim:12:

güzel anneler bir gün geçilme ile anneler gününüz kutlu olsun :)

Gü- nay- dııııınn! Bel geldimm. Neler yaptınız bakalım a nneler gününde? Gerçi bîzi kale alan yok galiba çocukların büyümesini beklicez mecbur:( bende anayım uleynn! Diyorum evde. Ama beni sallayan yok.

günaydın pembişimm!:48:

arya nerede günaydınlar?:44:
şeker portakalımm, her gün bir kez soluğunu duyuyurdun, sen de yoksun..
canderin, elifnaz keza öyle..
dilanaz, senin mazeretin varmış belli ama artık bitti gel...:36:

Yettim bacımmm!
Kız geçen yapmıştım senin kekten. Harkulade hakkatten. Benim kalıp biraz küçük gelince, minîk kalıplarda pişirdim kalanını. Büyük kalıptakini de krem şanti ile muzlu yaşpasta gb yaptım. Mükemmel oldu. Uzun zamandır yedîğim en güzel pastaydı desem inanmazsınız. Öyle de deneyebîlirsîniz. Dayanamıyorum 2 gündür tutuyorum kendimî ama bugün yeniden yapıcam sanırım:)

yok bacım yaa, çok yıkamıyom:17:
deterjanı eser miktarda koyarım ben, kokmaz bile çamaşırlar. temizlensinler yeter :1:
a plus plus makineyi boşuna mı aldık gıııı?!:27:

lorlu keke gelince, ben yeniliklere biraz kapalıyım..
bildiğim ve yaptığım tarifler bir elin parmağını belki geçer.:30:

Seni kınıyorummmm. İnsan arkadaşı için yapıverir :p

ilk fırsatta kuaföre gidiciiim ve saçlarımı kestiriciiiiiim
uzun saçı çok seviyorum, zor da uzuyor... eşim de kestirme diyor ama azcık havam değişsin..
şuan belimde, omuzlarıma dökülsün yeter.. bi de marketten boya alıp boyiciiiim, yine kahverengi olacak ama yapiciiiiim:12:

Yap yap yapppppp :)

gunaydın kızlar,
hepimizin anneler gunu kutlu olsun. birlikte nice , sağlıklı , mutlu anneler günü yaşayalım inşallah.
dün eşimin annesinin annler gununu kutlamadımi gitmedim de. 4 aydır torununu bir kere bile arayıp sormayan birine çok iyi bile yaptım.
sevgi emek ister. ne yaptınki , ne bekliyorsun
bu arada annelerimiz derler ya buyudukce daha zor olacak dıye . ne doğru demısler. anam emeklesın emeklesın dedık.emekledı.bir sanıye duruşluğu yok. odadadn cıktıgım gibi. vıttt dibimde bitiyor. gecen balkonda camasır asıyodum , görmedi, evde nasıl beni arıyor, görmeniz lazım.
bu arada artık tutunarak da kalkıyor... nasıl bir şey bu ya... her gecen gun yapabıldıklerı artıyor. alllahın mucizesi işte..
çok optum hepınızı...

Canderin çok haklısın yazık ona çok şey kaçırıyor büyük insan böyle yapar mı hele senin gibi tatlı geline

Kızlar kelebeğe yüklenmeyin eşinin de huyu asabi olan hemen boşasın mı, önemli olan zoru başarmak ; biraz sabır konuşmak ve kararlılık.. Elbet uzlaşılır hatalar onarılır. Erkek bir adım önde olmalı ama ben yol veririm ancak o beni arkaya itmiycek..
Dişçiden çıkıyorum 6 çürük var sağolsun oğlum gebelikte olmuş. Eşim de aramadı akşama kadar özür dilemezse anneme mi gitsem bilmiyorum o zaman işler büyüyecek ya da gene odaya kilitleneyim :))

Back
X