Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hadi kalksanıza burda kendi kendime takılıyorum topiğin delisi gibi :)
biri topiğin delisi mi dediiii?!:86:
ben de, ben deeSen yemeeeeeeeyese de zayıf kalanlara gıcığımmmmmm
:)
kız neler olmuş öylee?Bugün eşimle tartıştık ve kendimi odaya kilitledim keremle 3 saattir burdayız eşim kapıya başka anahtar sokup açmaya çalıştı çocuğu ver dedi ( ne yapacaksa) , hiç cevap vermedim o da evden çıktı. Dış kapının sesini duyunca ben de hemen çıktım yiyecek bişeyler yastık su falan aldım. Tekrar odaya girdim saat 10 oldu o da hala gelmedi. Muhtemelen gelir birazdan ama burdan çıkmıycam. ben de yarın sabah erkenden dişçiye gidicem kesin unutmuştur randevumu, evden kaçtım sanacak. Çok da tınn
ah bacım, senin gibi hatuna söylediği söze bak?!
Bizde tartıştık bugün... En ufak bir hatamda sen nasıl kadınsın..? Kocana nasıl itaat etmen gerektiğini bilmiyorsun.. Dağınıksın..
Gezentisin.. bir sürü şey..Sinirlenir yol ortasında azarlar... bağırır... Sonra bişey yokmuş gibi sarılır...işte o zaman suratının ortasına okkalıca yapıştırasım gelir...
![]()
işte bunu ben de kınıyorumKelebeğimmmm kocana sinir oldum üzgünüm. Ne o öyle her sinirde çatmalar??? İnsan accık sabırlı olur. Hem sana itaatten bahsediyo ama kendi nasıl davranıyo...? Kınıyorum![]()
Bi de oğlum hiç kalkmayınca dün hemen onu odasına alma hayalleri kurmaya başladım :) bakalım bu gece ne olacak...?
Ya hadi kalksanıza burda kendi kendime takılıyorum topiğin delisi gibi :)
günaydın pembişimm!Günaydın canikommmmmm :)
Sabah çıktım wc ye gittim şarj aletini aldım nfk cim :)
yok bacım yaa, çok yıkamıyomNfkcım ne çok çamaşır yıkıyosun bacım yaaaaaaa?? İstanbulun tüm su ve deterjanını sen harcıyorsun bence :))) geberik semizotunu pişir ama benim yolladığım linkteki keki de pişir bak güzel olursa cumaya yapıcam. Kötü olursa da yapcak bişi yok :)
Hatunlar anneler gününüz kutlu olsun.... Sizleri ve tatlı bebişlerinizi öpüyorum...
Busmaicim, erkeklerin hepsi aynı... Gövde gösterisi yapmayı pek severler... Bırak kaldırırsa kaldırsın...
Aman belim derse " Zarara rızasıyla girene merhamet edilemez.. sen bunu hakkettin" der, lafını söylersin...
Bizde tartıştık bugün... En ufak bir hatamda sen nasıl kadınsın..? Kocana nasıl itaat etmen gerektiğini bilmiyorsun.. Dağınıksın..
Gezentisin.. bir sürü şey..Sinirlenir yol ortasında azarlar... bağırır... Sonra bişey yokmuş gibi sarılır...işte o zaman suratının ortasına okkalıca yapıştırasım gelir...
![]()
günaydın pembişimm!
arya nerede günaydınlar?:44:
şeker portakalımm, her gün bir kez soluğunu duyuyurdun, sen de yoksun..
canderin, elifnaz keza öyle..
dilanaz, senin mazeretin varmış belli ama artık bitti gel...![]()
yok bacım yaa, çok yıkamıyom
deterjanı eser miktarda koyarım ben, kokmaz bile çamaşırlar. temizlensinler yeter
a plus plus makineyi boşuna mı aldık gıııı?!
lorlu keke gelince, ben yeniliklere biraz kapalıyım..
bildiğim ve yaptığım tarifler bir elin parmağını belki geçer.![]()
ilk fırsatta kuaföre gidiciiim ve saçlarımı kestiriciiiiiim
uzun saçı çok seviyorum, zor da uzuyor... eşim de kestirme diyor ama azcık havam değişsin..
şuan belimde, omuzlarıma dökülsün yeter.. bi de marketten boya alıp boyiciiiim, yine kahverengi olacak ama yapiciiiiim![]()