et soteyi nasıl yapıyorsunuz, biri bana detaylı anlatabilir mii?
kızlar ya panik içindeyim ya doktorum kızıma tavuk vermemi yasakladı cokta haklı uretılen tavuklarda hormon oldugundan kız cocuklarını kotu etkılıyormus o nedenle kendı besledıgın tavugu verebılırsın dedı yada akrabanın satılıkları değil dedi bende vermiyorum bu konusmanın ustune farklı kıslerden ıkı kız cocugunun biri 4 biri 6 yasında adet oldugunu duydum adet kesmek ıcın ılac verıyorlarmıs durduramazlarsa gelişimleri durabilirmiş ay bir panik oldum kiii anlatamam rüyalarıma giriyor . yani marketlerde aldıgımız sebzeler de kı hormonun durumu ne olcak diyorum ıcımden babaım kucuk bahcesı var bir iki şey ekti bizim için ama herseyı ekemıyor ay panik atak gecırmekteyim....
LEZZET DAMLALARI: SAC TAVAet soteyi nasıl yapıyorsunuz, biri bana detaylı anlatabilir mii?
canim aciktiginda mi titriyor..kızlar el titremem git gide artıyor hangi bölüme gidecem hastaneye
Ay şok oldum. Erken adet olmanın bu kadar erkenini ilk defa duyuyorum. Ozaman hiç tavuk vermeyip sadece kırmızı et mi tüketmeli?? Ayda bir veya iki kere tavuk verip olmadı proteini kuru bakliyattan aldırmalı. Sebzeleri zaten mevsim sebzesi olarak tüketirsek bişi olmaz yahu dimi????
Bende beyaz tenliyim, kıllarımda maşallah:) kaç seans gittin canım sen? Birde yaz aylarında çok sıkıntı olur mu acep? Gerci yine de yaptırıcam. Erteleye erteleye kalıyor öyle. Birde memnun musun? İyiki yaptırdım diyor musun? Birde fiyatı ne kadar? Ne çok soru sordum dimi:) yaptıran varken yapışıp kaldım:))Canım altını en kısık ayarda açıp, etler suyunu salıp çekene kadar su ekleme. Suyunu kendisi salıp çekecek.dikkat etmen kazım hala pişmediyse biraz daha su ekle onu da çeksin.. Biraz zaman alıyor ama güzel oluyor ;direk düdüklüde de pişirebilirsin acelen varsa.
Sonra sıvıyağda sotele domates biber karabiber tuz kat
Cnm ilk bikaç seanstan sonra farkedersin seans aralığı uzuyor, ben uzun zamandır yaptırıyorum bölge bölge, yüzümde ince tüyler vardı onlara etki etmedi. Bacaktakilerde çok etkili oldu. Traş tüyü kalınlaştırmak için yapılmıyor, köklerini orda bırakmak için yapılıyor. Traşla kök değişmez kalınlaşıp lazere elverişli olmaz tüy. Traş kökleri yoketmeyelim ve lazer görsün diye. Kalınlaşma olmuyor gittikçe inceliyor. Her görüşte kök daha da zayıflıyor. Bembeyaz tenim var benim o yönden şanslıyım
Bende beyaz tenliyim, kıllarımda maşallah:) kaç seans gittin canım sen? Birde yaz aylarında çok sıkıntı olur mu acep? Gerci yine de yaptırıcam. Erteleye erteleye kalıyor öyle. Birde memnun musun? İyiki yaptırdım diyor musun? Birde fiyatı ne kadar? Ne çok soru sordum dimi:) yaptıran varken yapışıp kaldım:))
NFK CIM düdüklüne bağlı. Bazıları suyunu çabuk buharlaştırıyor. Benim fisler düdüklüm. Suyu çok buharlaştırmaz. Bi 5-10 dk yeter heralde. Yinede ara ara kontrol et bence. 10 dk iyi aslında.
valla artık heeerşey hormonlu.kızlar ya panik içindeyim ya doktorum kızıma tavuk vermemi yasakladı cokta haklı uretılen tavuklarda hormon oldugundan kız cocuklarını kotu etkılıyormus o nedenle kendı besledıgın tavugu verebılırsın dedı yada akrabanın satılıkları değil dedi bende vermiyorum bu konusmanın ustune farklı kıslerden ıkı kız cocugunun biri 4 biri 6 yasında adet oldugunu duydum adet kesmek ıcın ılac verıyorlarmıs durduramazlarsa gelişimleri durabilirmiş ay bir panik oldum kiii anlatamam rüyalarıma giriyor . yani marketlerde aldıgımız sebzeler de kı hormonun durumu ne olcak diyorum ıcımden babaım kucuk bahcesı var bir iki şey ekti bizim için ama herseyı ekemıyor ay panik atak gecırmekteyim....
kuzu koyun gibi kokmuyor canım, çok daha lezzetli ve yumuşak.kuzu eti hiç girmez bizim eve çünkü kokusu acaip rahatsız eder beni. Pişirmeden önce sütte bekletirsen daha güzel olurmuş kuzuyu.
Bebekten sonra yüksek lisansa başladım. Onun sınavları var canım, onlara giriyorum.Ayakta sallama seansından merhaba kızlar :) akşam oğluşla parka gittik. Bol böcekli bir yürüyüş yaptık. Pusette çok sıkılıyo ama ben de yürüyüş yapmak istiyorum :/ anlaşamıyoruz ayrılacağızsonra eve gel, banyo seansı, meyve seansı derkennnn çok şükür oturur pozisyondayım :)
Topiğin akşamki durumunu hiç beğenmîyorum
Neyneyse sen ne sınavına giriyorsun kuzum???
vuuuuv! züpperBebekten sonra yüksek lisansa başladım. Onun sınavları var canım, onlara giriyorum.
Çileği taze yemeyi severim ama çilekli puding, çileli süt hatta çilekli dondurma gibi kombineler damak tadıma uymazçilekli keşkül, benim damak tadıma hiiiç uymadı.
yani bi sürü nimet, günah olmasa hepsini çöpe dökerim. bilmiyorum, niye böyle oldu :100:
ama akşam eşim bayıldı, iki kup yedi, bu çok güzel olmuş dedi.
dalga mı geçiyorsun, ben hiç beğenmedim bi daha asla yapmam dedim.
eşim, sen bu işten hiç anlamıyon, damak zevkin gelişmemiş diye törpüledi
Bebekten sonra yüksek lisansa başladım. Onun sınavları var canım, onlara giriyorum.
dediğinde haklılık payı var.Çileği taze yemeyi severim ama çilekli puding, çileli süt hatta çilekli dondurma gibi kombineler damak tadıma uymaz
Sen de öylesindir belki
Henüz doktora aşamasında değilim ama bunu bitirince, inşallah, istiyorum onu da... Kısmetvuuuuv! züpper
çocuk da yaparım, doktora da diyosun.. helal..
Allah kolaylık versin bacım.
dediğinde haklılık payı var.
çilek sos haline gelince, çilekten gayrı herşeye benzedi.
sade yense daha güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?