Neyneyse sünnetle ilgili yazmadın?
Eşim bugün dr u aradı
Bence ettirmeyin enfeksiyon kapıyorlar sonra, bezden çıkınca ettirin demiş .deli mi ne
kızlar el titremem git gide artıyor hangi bölüme gidecem hastaneye
Cnm sen geçende beyazından da veriyorum demiştin? Ben hep beyazıyla veriyorum omlete menemene bayılıyor, hergün verirsem sıkılır diye günaşırı veriyorum geneldehenüz beyazından vermedim ama artık gün aşırıdan daha fazla veriyorum.
yani haftanın 5 günü rahat yumurta yiyordur..
bu son günlerde arka arkaya oldu..
Zeynep bu ne yakışıklı oldu ağız yanaklar aynı sennnömürdeki davranıs degısıklıklerının farkındayım kocaman oldu gozumde bır avm ye gıdınce gozune ilişen bişey olunca hemen onu ıstedıgını belli edıyor yada bız yemek yerken hemen masaya gelıyor . cok ıyı anlasıyoruz artık uyumadıgı zaman gayet sakin olabılıyorum ve bol bol dua edıyorum yuavrularımıza akıl fıkır saglık ve ahlak dolu cocuklar olsunlar
ben burdayım sekerım sız yoksunuz
benımkı de labne peynırı sevıyor kasar da verıyorum ama
Oy maşallah oğlullarımız hep yakışıklıymışşşş
Nöroloji olabilir belki? Bence ecoşu taşımaktandır korkmakızlar el titremem git gide artıyor hangi bölüme gidecem hastaneye
Çok sağol canım aynı fikirdeyim senle ama şimdi başka dr arayacağız ne güzel bu hafta yaptıracaktık!Canım kusura bakma bu h afta sınavlarım var uğrayamadım foruma.
O doktoru kesinlikle dinlemeyin. 2 yaşına kadar yaptırınız yaptırdınız, yok yaptırmazsanız 6 yaşına kadar beklersiniz. Benim gibi kafana vurmak istemiyorsan kesinlikle ihmal etme. Bezi bırakmak ne demek? Minimum 2 maksimum 3-4 yaş demek. E o yaşlarda psikologlar sünneti onaylamıyor. Başka bir doktora danışın. Bizi çocuk doktorumuz uyardı ama hastane genel anestezi yapmak istedi, ondan vazgeçtik. Biraz araştırsak lokal anestezi yapan da varmış.
Bu arada yürümesini bekleme dememin sebebi adam akıllı yürümesi de vakit alır. Bir de çocuk çok hareketlenince doktorlar lokal anesteziye yanaşmaz. Çocuğun küçükten yaptır. Enfeksiyon kapacak kadar kalmaz, çabuk iyileşir Allah'ın izniyle.
Ayakta sallama seansından merhaba kızlar :) akşam oğluşla parka gittik. Bol böcekli bir yürüyüş yaptık. Pusette çok sıkılıyo ama ben de yürüyüş yapmak istiyorum :/ anlaşamıyoruz ayrılacağızsonra eve gel, banyo seansı, meyve seansı derkennnn çok şükür oturur pozisyondayım :)
Topiğin akşamki durumunu hiç beğenmîyorum
Neyneyse sen ne sınavına giriyorsun kuzum???
slm kızlarrr... kızlar size bir sorum olacak. ben bütün tüylerimden kurtulma kararı aldım hayırlısıyla. lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. bugün itibarıyla bir araştırmaya girdim. sizin içiniizde yaptıran varmı? memnunmusunuz? yaptırmasada bilgisi olan??:44::44::44:
Evet.. Öncelikle lazere gideceğin yer iyi olmalı, kullanılan cihaz önemli. Diode ve alexandrite cihazları var yaygın; alexandrite daha iyi. Memnun kalırsın tabi cilt rengin önemli. Beyaz ten, siyah tüy daha uygun lazere. Tüyler hemen bitmez ama çok azalır ve çok geç çıkar, 3 ayda bir gitsen yetiyo uygulamaya.
slm kızlarrr... kızlar size bir sorum olacak. ben bütün tüylerimden kurtulma kararı aldım hayırlısıyla. lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. bugün itibarıyla bir araştırmaya girdim. sizin içiniizde yaptıran varmı? memnunmusunuz? yaptırmasada bilgisi olan??:44::44::44:
eveeet, yehuuu:124::)) Yaşasınnn yay burcu,yaşasın gezmek :) nfk yalnız bebeler yengeç evcil mi evcil kuzular netcez işleri var bizle.Ben ki 30 günlük daha 40 çıkmadan uçakla yolculuk yapmış insanım :)))
oluuuum, bu kemer sana birazcııııık büyük mü gelmişEki Görüntüle 717143 Gezentinin oğlu :)
bütün elin mi titriyor?kızlar el titremem git gide artıyor hangi bölüme gidecem hastaneye
Evet.. Öncelikle lazere gideceğin yer iyi olmalı, kullanılan cihaz önemli. Diode ve alexandrite cihazları var yaygın; alexandrite daha iyi. Memnun kalırsın tabi cilt rengin önemli. Beyaz ten, siyah tüy daha uygun lazere. Tüyler hemen bitmez ama çok azalır ve çok geç çıkar, 3 ayda bir gitsen yetiyo uygulamaya.
ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba.günaydın
nfk et sote annem çok güzel yapar.
etleri kavurup.sonra sebzeleri tek tek kızartır. patlıcan,biber
ete ekler. en son üzerine domates. suyu ile pişer.
ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba.
belki tam güzel kızartamadığım için güzel pişmiyor, hani şöyle lokum gibi pişen dağılan gibi olmuyor.
püf noktası; tava sıcakken yağ koymak. ardından yüksek ateşte eti sotelemekmiş.
daha önce buna uygun yapmıştım, ama etler yanar gibi oldu, çok kızardı.
e altını kısınca da suyunu saldı..
oysa ki suyunu salmaması gerek kavururken..
Valla beni hiçbirşey vazgeçiremez sanırım bu karardan:) çünkü çok yük oluyor bana. Yaz ayları evet iyi bir şeçim değil ama yinede uzmanla bi görüşeyim. Zaten bir süredir ağdaya vaktım kalmıyor jilet kullandım. Malum yaz ayları da çok zor oluyor.Canım ben arkadaşlarımdan aldığım bilgileri paylaşacağım. Öncelikle yazın başlamamak lazımmış çünkü güneşten korumak gerekiyormuş bir süre. Busmainin de dediği gibi kılların kalın olması daha iyi sonuç verdiriyomuş. Zaten o yüzden bir süre jilet kullanıp gitmişlerdi. Bi de kıllar çok hafif tüye dönüşüyormuş tamamen gitmiyormuş dediler :/ ben bu duyduklarımdan sonra vazgeçtim. Bi de henüz lazerin yarar zarar olayı belli değilmiş bünyeye :/ umarım iyice kafa karışıklığı yaratmsmışımdır :/ yaz gelince iyice kıl tüy olayı sinir ediyo dimi insanı
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr. Haftanın ortası bile geldi çok şükür :) herkese güzel bir gün diliyorum :)
et soteyi nasıl yapıyorsunuz, biri bana detaylı anlatabilir mii?
yok kıııı, burdayımnfk sote yapmaya gitti herhal:44:
doğru söylüyorsun, belki kavurma işlemini fazla uzun tutuyorum ondan yanıyor:44:canım ya valla sabah sabah canımı cektirdiniz ben hiç kavurma yapmadım ama soyle dene sıcak tavaya at etleri bir bir iki aşırı kızartmadan cevır sonmra atesını azalt . birde eti fazla pişiriyorsan kuruyabilir diye düşünüyorum o nedenle pişirdiğin süreye dikkat edebilirsin :)
bu tarif güzelmiş.Ben son zamanlarda şöyle yapıyorum;
Kuşbaşı doğranmış etleri rengi değişeşene kadar çeviriyorum düdüklüde, sonra suyunu salıyor hiç su eklemeden düdüklüyü kapatıp pişiriyorum bir süre. Açınca hala biraz suyu kalıtor onu süzüp ister tereyağ ile bir iki çeviriyorum îster domate biber ekle cevir. Bu dediğimde etler lokum kıvamında oluyor. Biz öyle seviyoruz. Özgür şefin tarifi:)
Bazende güveçte altınıiyice kısıp uzuuun sürede sote yapıyorum. Etler iyice pişince de domates, biber ne varsa ekliyorum. Hatta en son üstüne kaşarla fırına bile atabilirsin
ne bileyim, kavurma işlemi ya, teflonda yanmaz diyepüf noktası tava değil tencerede yapacakasın.
bende tavada yapıyordum annen tencede yap dedi.
altını çok açmaycaksın,kısıkta olmayacak.
et zor pişerse ben azıcık sirke ekliyorum.
yumuşak oluyor...
evet, kurban kavurmasını böyle yaptım.canım bunu bir oku belki işine yarar Kavurma Tarifleri | Oktay Ustam Yemek Tarifleri Web Sitesi - Onbinlerce Yemek Tarifi
Canım altını en kısık ayarda açıp, etler suyunu salıp çekene kadar su ekleme. Suyunu kendisi salıp çekecek.dikkat etmen kazım hala pişmediyse biraz daha su ekle onu da çeksin.. Biraz zaman alıyor ama güzel oluyor ;direk düdüklüde de pişirebilirsin acelen varsa.ben bi şeyleri yanlış yapıyorum galiba.
belki tam güzel kızartamadığım için güzel pişmiyor, hani şöyle lokum gibi pişen dağılan gibi olmuyor.
püf noktası; tava sıcakken yağ koymak. ardından yüksek ateşte eti sotelemekmiş.
daha önce buna uygun yapmıştım, ama etler yanar gibi oldu, çok kızardı.
e altını kısınca da suyunu saldı..
oysa ki suyunu salmaması gerek kavururken..
Cnm ilk bikaç seanstan sonra farkedersin seans aralığı uzuyor, ben uzun zamandır yaptırıyorum bölge bölge, yüzümde ince tüyler vardı onlara etki etmedi. Bacaktakilerde çok etkili oldu. Traş tüyü kalınlaştırmak için yapılmıyor, köklerini orda bırakmak için yapılıyor. Traşla kök değişmez kalınlaşıp lazere elverişli olmaz tüy. Traş kökleri yoketmeyelim ve lazer görsün diye. Kalınlaşma olmuyor gittikçe inceliyor. Her görüşte kök daha da zayıflıyor. Bembeyaz tenim var benim o yönden şanslıyımValla beni hiçbirşey vazgeçiremez sanırım bu karardan:) çünkü çok yük oluyor bana. Yaz ayları evet iyi bir şeçim değil ama yinede uzmanla bi görüşeyim. Zaten bir süredir ağdaya vaktım kalmıyor jilet kullandım. Malum yaz ayları da çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?