Bugün yetişemedim ki hızınıza. Oku oku bitiremedim döktürmüşsünüz bacım. Ancak yetiştim fakat sen pazara kaçtın sanırım
Bana 10. Aydan itibaren dr beyazıyşa ver dedi hatta kahvaltı menüsünü şöyle sıraladı:
1 bütün yumurta
Kibrit kutusu byüklüğünde yarım yağlı beyaz peynir
1 ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez
Haaa, bunların hepsini yiyor mu? Mümkün değil
Ben birde zeytin veriyorum kafama göre.
dun kontrolumuz guzel gecti bir sorun yok cok sukur 10 gun sonra yine gidecegiz.. dr tuplerini baglayalim istersen dedi.. hic düşünmemiştim biraz radikal bir karar ama benim icinde sart sanirim 4. ameliyat benim icin sıkıntı olurmus zaten baska cocuk dusunmuyoruz dini acidan bi sakincasi varmi ki bilen varmi?
bizim doktor cok katı tuz konusunda beyaz peynir yasak peynir turu lor peynir verin diyor vitamın acısındanda diğerlerinden fazlası varmış .
aaa zeynep gelmiş
evet bebek geldim bakınayım ne var ne yok dedim . asosyal arkadasınız evde tv ye bakıyor ömür uyuyor bırazdan uyanır sonra maraton başlıyoo hergun parka gıdıyoruz salla salla inmıyor bıde salıncktan kerata aglıyor delüü cocuk
gsbaran 2 çocuklu demiş, hemen üzerime alındım
Valla gezin bol bol, 2. Olunca tek çocuklu dönem kadar gezemeteceksiniz. Öncelikle bu genel bilgiden sonra, tatil için nereye gideceğiniz önemli. Çocuk ne yiyecek, nerde yatacak vs konuları halledildikten sonra hiçbir sorun yok. Çocukla dağ bayır gezenler de var. Ben hayran oluyorum o cesarete AMA Ben o kadarina cesaret edemedim.
Canım bende bir zamanlar o dag bayır gezenlerdendim :) valla sıpa büyüsün mecbur gezecek :) ne de olsa bir yayın oğlu :)) biz hersey dahil gidelim dedik bugun itibari ile yeride kesinlestirdik bodrum park resorta gideceğiz bir aksilik olmazsa.Yemek,temizlik derdi olmayacak 10 gun ohhh be :) gecen senenin acısını çıkaracağım...
Pempe bende nedense sadistce ütü sevenlerdenim, yaparken birde müzik acabilseydim eskisi gibi süper olacak
nabersiniz hatunlar?,,
pazardan geldim, tezgah karıştırmak aheste aheste incelemek ne güzel şey ya..
çok büyük terapi valla
ayşecike şort, eşofman altı, bi de ne alaka şu denizde havuzda giyilen plastik ayakkabı-terliklerden aldım
kendime tommy bi gömlek, tammmmm 20 tale
kendime, kardeşime, babama..
ooh, ufak ufak şeyler ama nasıl memnun oldum anlatamam
gelirken süt ve çilek aldım. geçen oktay usta şeftalili keşkül yapmıştı. çileklisini yapiciiim
Bi de çatlatcan mı beni?!?!? Aman terapiymiş de pazar güzelmiş de dedede :) yap bakalım nasıl olcak bize de söyle :)
köfteeeeeee
ben niye böyle köfte delisiyim yaa
ayrıca pazar, herkese lazım şekerim..
benim tarifler sizinkiler gibi değil canımcım..
5 dakkada beşiktaş olanlardan
yaptım, buzdolabına attım. ama fazla oldu.. kv ye göndericem bi kısmını..
dilanaz hayırlı olsun aldıklarınız. pardesünü de güzel günlerde kullan
ben de senle komşu olmak isterim.Eminim güzel olmuştur. Keşke komşu olaydık da bana gönderseydin :/
ömürdeki davranıs degısıklıklerının farkındayım kocaman oldu gozumde bır avm ye gıdınce gozune ilişen bişey olunca hemen onu ıstedıgını belli edıyor yada bız yemek yerken hemen masaya gelıyor . cok ıyı anlasıyoruz artık uyumadıgı zaman gayet sakin olabılıyorum ve bol bol dua edıyorum yuavrularımıza akıl fıkır saglık ve ahlak dolu cocuklar olsunlartam ömürlük bi davranışbebeklikten çocukluğa geçiş yapmış afacan oğlan
ben burdayım sekerım sız yoksunuzhu huuuu!
nerdesiniz canlar?
benımkı de labne peynırı sevıyor kasar da verıyorum amabizde pazarı gezdik.oradanda her zaman gittiğimiz bebek mağazasına gittik.
mahmut kerimi yoğun bi tezahüratla karşıladılar
alış verişimiz yaptık .ellerimizde balonlarla döndük.
peynir olarak bizimki kaşar peynir seviyor...
gsbaran, ben de yayım ve gezmeyi çok seviyooom
dilanaz, ben de köyden gelen dut pekmezinden veriyorum. tadı yoğun, kıvamı daha koyu..
arya, eşim verme, bakteri dolu diyor ama ben yine de beyaz peynir veriyorumonlar yararlı bakteri, ama adam anlamıyo kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?