Ya arkadaslar sizin bebekleriniz nasıl uyuyor her yolu deniyorum ama uykuya geçme problemimiz var gunduz cok az uyuyor az derin 2 3 dakika saka gibi sonra tık gözlerini acıyor aksamda 11 12 gibi anca uyuyor cok huzursuz degil ama ben yoruluyorum artık gece 4 gibi kalkıp emıyor bı de 7.30 da sonra 8.30 da kesin uyanış yapıyor
Canım bende 5-6 gün once şutum azalmış gibi hissettim yeterince doymuyordu sanki bebegim uc gündür 2.5-3 saat Aralık koyarak 25-30 dk emziriyorum vücudumu aynı rutinde uyardığım icin şutum tekrar artışa gecti belli bir düzen oluşturursan bebeğinin tüketimine gore belki süt üretmeye devam edebilirsin
Bizde de oğlumun kakası problem oldu 4. Günde yaptı kakasini bugun doldurdu bezini hiç bu kadar uzun sürmemişti günde 2-3 kere yapardı cok endişelendim umarım bundan sonra bu kadar ara vermez.haftaya 3. Ay kontrolümüz aşılarımız var hala rotavirus aşısına karar veremedim
hayırlı cumalar canım.. iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeğin nasıl?
kızlar aranızda öğretmen olan varsa izin rapor işini nasıl hallettiniz?Ben dogum öncesi iznimi kullanmamıştım aktardım, 6 temmuzda dogum yaptım salı günü iznim bitiyo sizce napsamki?1.dönemi kapatmak istiyorum aslında ama artık heyet raporu falan zor diyolar.
kızlar aranızda öğretmen olan varsa izin rapor işini nasıl hallettiniz?Ben dogum öncesi iznimi kullanmamıştım aktardım, 6 temmuzda dogum yaptım salı günü iznim bitiyo sizce napsamki?1.dönemi kapatmak istiyorum aslında ama artık heyet raporu falan zor diyolar.
Ben de 21 temmuzda doğum yaptım.20 ekimde iznim bitiyor. 24 ekim bayram, 20 ekim de c.ertesi.aradaki 3 gün için ya rapor alacağım ya da mazeret izni yazmalarını isteyeceğim.Bayram, 29 ekim derken kasım geliyor.Doğum yaptığım doktorla konustum inş. 1 ay heyet raporu yazacak.aralık oluyor. O zaman da 40 günlük normal rapor haklarımı kullanacağım.sonra da ocakta bir tanıdık tekrar heyet yazacak inşallah.tabii okulum problem çıkarmazsa.bu okuluma tayinim yeni çıktı.idarecilerimi bile görmedim.okulum ilkokul oldu tayin istemek zorunda kaldım.olmadı ücretsiz izin kullnacağım.
Canım bende 10 Temmuz dogum yaptım,yarın is bası yapmam gerekiyor,ama heyet raporu almaya gideceğim yarın.Ben beden egitimi öğretmeniyim,sezeryan oldum.Spor yapamayacağım icin mecbur verecekler.Ama bir tanıdık psikiyatriden aldı 2 aylık postnatal depresyon ile :) dogum yaptığın hastaneye bir danış istersen,cunku diğer türlü almak zor artik.
Ben de 21 temmuzda doğum yaptım.20 ekimde iznim bitiyor. 24 ekim bayram, 20 ekim de c.ertesi.aradaki 3 gün için ya rapor alacağım ya da mazeret izni yazmalarını isteyeceğim.Bayram, 29 ekim derken kasım geliyor.Doğum yaptığım doktorla konustum inş. 1 ay heyet raporu yazacak.aralık oluyor. O zaman da 40 günlük normal rapor haklarımı kullanacağım.sonra da ocakta bir tanıdık tekrar heyet yazacak inşallah.tabii okulum problem çıkarmazsa.bu okuluma tayinim yeni çıktı.idarecilerimi bile görmedim.okulum ilkokul oldu tayin istemek zorunda kaldım.olmadı ücretsiz izin kullnacağım.
kızlar bebkleriniz kafalarını tutuyomu benim kızım 2 ay 10 günlük bugün aşı için gittiğimizde hemşire daha kafasını tutamıyo dedi de biraz kuruntu yaptım
kızıma geçen lc vaikikiden 3 6 ay mont aldım olmuyor 1 2 kez giydi değiştirebilirmiyim acab :S
hayatım valla ömürün de psikolojısıne gore degişiyor bı bakınıyor bi hiç tınlamıyorslm arkadaşlarya benim oğlan oyuncaklara karşı çok ilgisiz bazen çıngırağını sallayınca gülüyo o kadar uzanmak tutmak yok daha sadece dikkatle bakıyor sizin bebişler ne durumda benim çok kafama takılıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?