Benim de kızımın eli surekli ağzında cuk cuk emiyo ama sonra biraz fazla sokup midesini bulandırıp öğürüyor kusuyor habire elini ağzından çıkarmaya ugrasiyorum su anda bile emin ekip oğürüyor gülsem mı ağlasam mı bilemedim:)
Bebeklerin 3. Ayda başlayan el emmeleri diş köklerinin kaşınmasından kaynaklanıyormuş sorun edilecek bi durum yok yani benimki emzik emdiği halde arada emziğini fırlatıp elini emiyor
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir benim bi sorum olacak oyun halısı alan arkadaşlar memnun musunuz birde hangi markayı aldınız?? Geçmişi okuyamadım bu konu konuşuldu mu bilmiyorum oğlum 3 aylık oldu almayı düşünüyorum ama kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var:44:
tatlım Ben bugün Fisher'in yağmur adasını aldım renkleri çok canlı oyuncakları da çok güzel umarım benim oğlanda benimle aynı fikirde olursenin dediğin modeli bilmiyorum ki :44:
günaydın kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? hayırlı cumalar
Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kim tavsiye etmişti buzuki orhan osman'ın kolik cd sini
Allah razı olsun!
oğlum saatlerdir ağlıyordu dinler dinlemez sustu ve uyuyor şimdi
demek benim oğlum da kolik miş ya da yediğim birşeyler gaz yaptı ona
gündüz sakin olan çocuk akşamları huysuzlaşıyordu ben de huyu böyle diye düşünüyordum
meğer kolikmiş yoksa bu sesle sakinleşmezdi öyle değil mi
bizim kızda akşamları çıldırıyor.. saç kurutma makinasını açınca susuyor kapatınca gene başlıyor..
cnm telefona kaydet bari saç kurutma mak.sesini. elektrikten tasarruf :))
3 aşı olduk yeni geldik öneriniz varmııı calpol verdim
bizim kızda akşamları çıldırıyor.. saç kurutma makinasını açınca susuyor kapatınca gene başlıyor..
Canım ben de calpol vermştim ama ona rağmen ateşi 37 lerde falandı.Gece saat 2 'ye kadar huysuzlandı uyuyamadı bir türlü.Babamızı salona gönderdim sabah işe gideceksin diye , hem de oğlanı aldım yanıma 10 dk ya bir ateşini ölçtüm.Dayımın hanımı hemşire ateşi 37 ise alnına ıslak mendil koy , 37 yi geçerse kasıklarına da ıslak mendil koy demişti.6 saat ara ile de ateş düşürücü ver dedi.Dediğini yaptım alnına ıslak mendil koydum sürekli 6 saat dolunca da tekrar calpol verdim çok şükür ondan sonra uyudu yavrucuğum.İnş. siz de ne ateş ne huysuzluk olmaz.
bizim hemşirede ver dedi 6 saate bir çok sğaol canım Allah razı olsun öyle yaoparım
ne demek canım.Bir de ateşi 37,5 'u geçerse hastaneye git dedi.İnş. o kadar olmaz...
off ateş ölçer almadım bliyormusun
inşallah olmz bugu başında bekleyim :26:
benim kızımın ateşi ne zaman ölçsem 37 çıkıyor.:26:ne demek canım.Bir de ateşi 37,5 'u geçerse hastaneye git dedi.İnş. o kadar olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?