- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
slm arkadaşlarya benim oğlan oyuncaklara karşı çok ilgisiz bazen çıngırağını sallayınca gülüyo o kadar uzanmak tutmak yok daha sadece dikkatle bakıyor sizin bebişler ne durumda benim çok kafama takılıyo ya
hayatım valla ömürün de psikolojısıne gore degişiyor bı bakınıyor bi hiç tınlamıyor
kız bunu da kafana mı takıyorsun alemsın famecim yaaa
hayatım valla ömürün de psikolojısıne gore degişiyor bı bakınıyor bi hiç tınlamıyor
kız bunu da kafana mı takıyorsun alemsın famecim yaaa
benim ki de canım peluş oyuncaklarını yanına koyuyorum onlara bakıyo bişiler diyo gülüyo falan ama ellerini uzatmıyor.ama sıngırağını ağzına doğru yaklaştırınca iki eliyle ağzına itmeye çalışıyo.eline tutuşturursam tutuyo(eline verdiğim şeye bakmıyor) ama bilinçli değil tahminimce bi süre sonra bırakıveriyor.
fişini atmadıysan değiştirirler..neden olmadı acaba:44:
Ben şu an raporluyum kızlar doktorum 30 gün verdi 45 verebiliyolar normalde. Ama psikiyatride 3 ay verilebiliyor haberiniz olsun :)
Bu arada memlekete gittik aydın-denizli-antalya yaptık ve oğlum bronşit oldu. Öksürürken içim gidiyorNeyseki çok ilerlemeden önlemini aldık şurup kullanıyoruz birsürü Memlekette baya eziyetçi bi bebek oldu ayakta sallamadan ya da kucağımda pışpışlamadan uyumadı eve geldik koltuga attık anında sızdı gerçekten doğruymuş yengeç bebekleri evlerinde hiçbiryerde olmadıkları kadar mutlular..
kızıma geçen lc vaikikiden 3 6 ay mont aldım olmuyor 1 2 kez giydi değiştirebilirmiyim acab :S
slm arkadaşlarya benim oğlan oyuncaklara karşı çok ilgisiz bazen çıngırağını sallayınca gülüyo o kadar uzanmak tutmak yok daha sadece dikkatle bakıyor sizin bebişler ne durumda benim çok kafama takılıyo ya
Ben bir de normal doğum yaptım.işim zor ama almak zorundayım :) yarın raporu alıp almadığını yazarsan sevinirim.Bu arada senin rapor hakkın bittimi yoksa direk heyet raporunami basvuruyosun?
yok güzelim istanbuldayım geldım 4 gün oldu kaka problemimiz büyüyerek devam ediyor 7 gundur yapmadık mama ile besleniyoruz kılo alımımız çok yavaşladı biberona alışşın dıye mama veriyorum şu anddazeynep napiosun kız trabzonda mısın daha? ömür nasıl? en son kaka sorununuz vardı sanırım inş. geçmiştir
canım benim haklısın .. bende aldım ev tipi sallanan ana kucağı yeter ki hoşuna gıtsın dıye dolastım bütün istanbuluAy ne yapayım seker oyun halısı aldım sırf bunun için guzelce oynadın istiyorum ama daha tam başlamadı tatlım biz gurbetteyiz ya etrafta bı Allah in kulu yok cocuk bari bunlarla ilgilensin istiyorum cok mü acele ediyorum ne
Hersey onlar için değil mı canımın ici sana ve bebisine cok gecmis olsun diğer topikten okudum resmen boğazım dugumlendi Rabbim bir daha boyle sıkıntılar vermesin canım ya cok zor olmalı senin için bı an kendimi senin yerine koydum da ömrümden ömür giderdi herhalde
Cnm doktorum heyet raporu yazacak demişsin, devlet hastanesinde mi yaptın doğumu?
Işimiz zor canım ya bakalım inşallah istediğimiz gibi olur...
Benimki de benzer. Bence hiç kaygılanma çünkü bir yerde bebeklerin oyuncaklara ilgisinin ancak 4.ayın sonunda ancak baśladığını okudum.Ondan önce sadece renkleri ilgilerini çekip bakmakla yetiniyorlarmış.Bir de ellerine verince ağızlarına götürmekle.Önceleri ben de kafama çok takıyordum.Nesnelei takip ediyor mu, ne zaman gülecek, ne zaman ses çıkaracak diye. Ama bakıyorum ki her bebek aşağı yukarı aynı.Bu siteyi onun için çok seviyorum.yoksa çok kaygı ederdim.bir de çevremdekiler beni telşa verirdi. Daha şimdiden bu çocuk niye ismiyle çağırınca kucağımıza atlamıyor ya da dönüp bakmıyor diyenler var.slm arkadaşlarya benim oğlan oyuncaklara karşı çok ilgisiz bazen çıngırağını sallayınca gülüyo o kadar uzanmak tutmak yok daha sadece dikkatle bakıyor sizin bebişler ne durumda benim çok kafama takılıyo ya
Sağol canım benim sizde güle güle kullanıniyi olmanıza sevindim özlettin kendini bu kadar ara verme gel topiğe oğluşum iyi teyzesi sünnetini de oldu da iyileşti bile şükür ama gaz sancıları hala var şu bağırsakları ne zaman düzene girecek bazı günler iyi masajla filan kurtarıyoruz ama bazı günler kabus kolik desem değil umarım ben kafayı yemeden biter şu gaz derdi
Ay kuzucum demek sunnet oldu hayirli olsun insaallah. famecim vallahi seviniyordum ne guzel atlattim heralde bu uyku sorununu diye 10 gundur super uyuyordu, gunduzleri 2 saat uyuyordu 1 saat uyanikti aksamda saat 20,30 veya 21,00 uyuyordu gece 2 de uyanip emip tekrar yatiyuordu 1 kez daha kalkiyordu sabah 8 e kadar uyuyordu, ama 2 gundur bana kok sokturuyor anlamadim nedir. anliycaan tadi damagimda kaldi nazarimmi degdi ne.
Psikiyatri iyiymiş.Pskiyatriden nasıl aldınız?Her doktor vermez işye.Ya önceden konuşmak gerek ya da tanıdık birilerini araya sokmak.Ama üç ay yazabilmeleri çok cazip geldi.Şu doğum izni 6ay olsaydı da hiç bunlarla uğraşmasaydık.Çalışan bayan olmak her daim zor bir de anneolunca çooooooooooook zor.Canım ben bugün 40 günlük aldım,özel hastaneden 90 tl ucreti var.Ama en kolay heyet psikyatriden alınıyor ve daha uzun surepostnatal depresyon falan...bu bitsin Allah Kerim artik yine bakarım...normal saglık raporuna...
yok güzelim istanbuldayım geldım 4 gün oldu kaka problemimiz büyüyerek devam ediyor 7 gundur yapmadık mama ile besleniyoruz kılo alımımız çok yavaşladı biberona alışşın dıye mama veriyorum şu andda
canım benim haklısın .. bende aldım ev tipi sallanan ana kucağı yeter ki hoşuna gıtsın dıye dolastım bütün istanbulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?