Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

benim ki de canım peluş oyuncaklarını yanına koyuyorum onlara bakıyo bişiler diyo gülüyo falan ama ellerini uzatmıyor.ama sıngırağını ağzına doğru yaklaştırınca iki eliyle ağzına itmeye çalışıyo.eline tutuşturursam tutuyo(eline verdiğim şeye bakmıyor) ama bilinçli değil tahminimce bi süre sonra bırakıveriyor.

hayatım valla ömürün de psikolojısıne gore degişiyor bı bakınıyor bi hiç tınlamıyor
kız bunu da kafana mı takıyorsun alemsın famecim yaaa

zeynep napiosun kız trabzonda mısın daha? ömür nasıl? en son kaka sorununuz vardı sanırım inş. geçmiştir

hayatım valla ömürün de psikolojısıne gore degişiyor bı bakınıyor bi hiç tınlamıyor
kız bunu da kafana mı takıyorsun alemsın famecim yaaa

Ay ne yapayım seker oyun halısı aldım sırf bunun için guzelce oynadın istiyorum ama daha tam başlamadı tatlım biz gurbetteyiz ya etrafta bı Allah in kulu yok cocuk bari bunlarla ilgilensin istiyorum cok mü acele ediyorum ne

Hersey onlar için değil mı canımın ici sana ve bebisine cok gecmis olsun diğer topikten okudum resmen boğazım dugumlendi Rabbim bir daha boyle sıkıntılar vermesin canım ya cok zor olmalı senin için bı an kendimi senin yerine koydum da ömrümden ömür giderdi herhalde

benim kızımda oyuncakları bilmiyo henüz sadece gözüyle takip ediyo uzanmıyo

Bi defada 3ay mi veriyor.bende şimdi heyet raporu aldım psikiyatriden 45 gün 3 ay alındığını bilsem ona dolardır.öğretmen olan arkadaşlar 1.dönem çalışmayacaiz. Da 2. Döneme planlarınız ne ben oglusumu hiç bbırakmak istemiyorum.bu arada bebeği rahatsız olan tüm annel
ere Rabbim şifa versin

ben gecen sene hamıleyken kızıma mont almıştım. 6-9 ay. ama gıydırmeyeceğım. tulum gıbı olan montlardan alacapım. butun bedenını sıcak tutsun dıye...

aynen canım se n sorunu buraya yaz baktın 2 3 kişi daha aynısını yazıyro demekki normal sıkıntı eme bizimde kimsemiz yok komşu felan da yok çocuk öyle yüzüne bakmamı istiyor ilgi istiyor

ben aşı yaptırdım ondanda huysuzlaştı 3 gündür koynumda laf istiyor

Ben bir de normal doğum yaptım.işim zor ama almak zorundayım :) yarın raporu alıp almadığını yazarsan sevinirim.Bu arada senin rapor hakkın bittimi yoksa direk heyet raporunami basvuruyosun?

Canım ben bugün 40 günlük aldım,özel hastaneden 90 tl ucreti var.Ama en kolay heyet psikyatriden alınıyor ve daha uzun sure postnatal depresyon falan...bu bitsin Allah Kerim artik yine bakarım...normal saglık raporuna...

zeynep napiosun kız trabzonda mısın daha? ömür nasıl? en son kaka sorununuz vardı sanırım inş. geçmiştir
yok güzelim istanbuldayım geldım 4 gün oldu kaka problemimiz büyüyerek devam ediyor 7 gundur yapmadık mama ile besleniyoruz kılo alımımız çok yavaşladı biberona alışşın dıye mama veriyorum şu andda

canım benim haklısın .. bende aldım ev tipi sallanan ana kucağı yeter ki hoşuna gıtsın dıye dolastım bütün istanbulu

Benimki de benzer. Bence hiç kaygılanma çünkü bir yerde bebeklerin oyuncaklara ilgisinin ancak 4.ayın sonunda ancak baśladığını okudum.Ondan önce sadece renkleri ilgilerini çekip bakmakla yetiniyorlarmış.Bir de ellerine verince ağızlarına götürmekle.Önceleri ben de kafama çok takıyordum.Nesnelei takip ediyor mu, ne zaman gülecek, ne zaman ses çıkaracak diye. Ama bakıyorum ki her bebek aşağı yukarı aynı.Bu siteyi onun için çok seviyorum.yoksa çok kaygı ederdim.bir de çevremdekiler beni telşa verirdi. Daha şimdiden bu çocuk niye ismiyle çağırınca kucağımıza atlamıyor ya da dönüp bakmıyor diyenler var.

Canım ben bugün 40 günlük aldım,özel hastaneden 90 tl ucreti var.Ama en kolay heyet psikyatriden alınıyor ve daha uzun sure postnatal depresyon falan...bu bitsin Allah Kerim artik yine bakarım...normal saglık raporuna...
Psikiyatri iyiymiş.Pskiyatriden nasıl aldınız?Her doktor vermez işye.Ya önceden konuşmak gerek ya da tanıdık birilerini araya sokmak.Ama üç ay yazabilmeleri çok cazip geldi.Şu doğum izni 6ay olsaydı da hiç bunlarla uğraşmasaydık.Çalışan bayan olmak her daim zor bir de anneolunca çooooooooooook zor.

Daha cok kucukler bacim benim oglumunda bazen ilgisini cekiyor bazende bakmiyor bile, kizimda oyleydi. takma kafana bir sure sonra baslarlar ilgilenmeye. ama su detayi unutmadan soyleyeyim, Ben kizimda oyuncaklardan sikilmasin diyé birazini saklardim daha sonra cikarirdim yeni gibi gorurdu cok hosuna giderdi surekli gordukleri oyuncaga pek ilgi gostermiyorlar

Cnm oğlunun kilosu ne kadar ki mamaya alıştırmaya çalışıyorsun artık kilo almaları yavaşladı zaten boş yere mamaya alıştırma Dr mu dedi mama ver diye oda kaka sorunu yaşamanıza neden olabilir benim kızımda günde bi kaç sefer yapardı artık 2 günde bir bir kere kaka yapmaya başladı

herşey üst üstemi gelir 1 haftadır boğazım ağrıyordu akşam bir baktım 20 lik dişlerimin 4ü de pörtlemiş :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…