Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlarrr
Ha günaydın yapınca sanmayın şimdi uyandık:1: 7 gibi Feyza hanımlar ayaklandı. 8 gibi de abileri:)
Yedir giydir şu bu ancak şimdi vakit oldu.
Ne var ne yok?

Tembel bizim topic :)

Ağlamak istiyorummmmmmmmmm. Benn hiç uyumadım gece. Uyuz oğlum yarım saatte bazen bir saatte kalktı durdu. Odalar arası git gel ile ömrüm geçti. Batsın bu dünyaaaaaaaaaaa :) derken sabahın köründe kalkıp sırıtarak konuşuyor ve ben tüm yorgunluğumu unutuyorum onun o gülen yüzünü görünce :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Haftanın bitmesine çok az kaldı. Bugğn son yazılılarımı yapıyorum inşallah. Sonra okumak ve sözlü verme faslı kalcak inşallah. Okul bitiyor heyooooo :)

Nfkcım naptınız bakıyım mutfağı aklayıp pakladınız mı??
Nur topu gibi bir uyku problemi var sanırım:44:
Bizimki de uyanıyor ama bu kadar sık değil. Diş çıkarma döneminde mi?

Yalnız şöyle bi sorunumuz var; adamın altını yıkayıp bitirdiğimde başlıyor cırlamaya çünkü hiç bitmesin istiyor!! Su kuşu olacak zannımca. Millet de apartmanda diyordur niye bağırıyo bu çocuk diye :)
yerim ben o küçük su tosbağasınıııııııı:52:

Canım hoşgeldin,]Feyza daha iyice. Çiçekler kabuklandı ve artık artmıyorlar. Var olanların kaybolmasını bekliyoruz:31:

hoşbulduk canımmm:80:
sınavın nasıl geçti?

Ellerinize sağlık, mis olmuştur mis. Benim de bir temizlik yapmam lazım ama ne zaman:24:
Bu arada ayşecik de yürüme yolunda emin adımlarla ilerliyor anlaşılan. Bizim hanım da elimi tutun yürüyecek modunda. Ayakta durma aşamasını artık halletti:52: yürüse kurtulur muyum diyorum ama yürüyünce ayrı yaramazlıkları olacağı kesin:1:
valla eminim hepimizin temizlik yapması lazım, ama ne zaman?:111:
yürüdüğü anı görmek için deliriyoruz, ama yürüyünce bizi hakikaten delirtecekler:86:

hava geberten sıcaklığa ulaşmadan şimdi ayşecikle bi çıkıcaz, bir saate döneriz.. gelene kadar herkes ödevini yapsin haaaae!!!:90:

yerim ben o küçük su tosbağasınıııııııı:52:

hoşbulduk canımmm:80:
sınavın nasıl geçti?

valla eminim hepimizin temizlik yapması lazım, ama ne zaman?:111:
yürüdüğü anı görmek için deliriyoruz, ama yürüyünce bizi hakikaten delirtecekler:86:

hava geberten sıcaklığa ulaşmadan şimdi ayşecikle bi çıkıcaz, bir saate döneriz.. gelene kadar herkes ödevini yapsin haaaae!!!:90:
Ben hemen ödevimi yapayım :)
Sınav güzeldi, sonucu da güzel olursa tadından yenmez:21:
Çocuklar için yürümek önemli aşamalardan biri. Tabi bir de yürümeden önce böyle miydi diyeceğimiz cümlenin de başlangıç noktası:1: O kadar da olacak artık:1:
Size iyi gezmeler canım. Ben feyzayı uyuttum, şimdi ev iş güç zamanı. Uyanınca çıkarız inşallah.

Bende hemen yapayim odevimi ;) dun gece baya bir ugras sonucu utulerimi bitirdim simdi herkes gibi derin bi temizlige ihtiyac var en kisa zamanda girisicem ins

Nur topu gibi bir uyku problemi var sanırım:44:
Bizimki de uyanıyor ama bu kadar sık değil. Diş çıkarma döneminde mi?

Belki diyorum üste 4. mü geliyor ama bilmiyorum :( bu uykusuzluk ve yat kalk muhabbeti yüzünden resmen iki aydır baş dönmesi çekiyorum. Vücut artık isyanda valla :/ senin sınavının iyi geçmesine sevindim inşallah sonucu da züper olur :)

Busmaicim 10 saat sonra öneride bulunuyorsun bi de kızıyorsun; sen çok cadısın :)))

Aryam sen de sor bakma; başka güne fikir olur ;)

Kelebekcimmmm özledim kız seni :(

Cinconcum sen çok tembel çıktın. İyiki işini değiştirdin yani!!!!

Başka sayacak kimse kalmadı sanırım :) öptüm siziiii

Ay bu arada topik olarak kırklanasamız gelmiş resmen :) benim de yapacak bir ton işim ama ne halim ne de vaktim var :(

Bende hemen yapayim odevimi ;) dun gece baya bir ugras sonucu utulerimi bitirdim simdi herkes gibi derin bi temizlige ihtiyac var en kisa zamanda girisicem ins
Ütüyü hallettikten sonra gerisi vız gelir:)

Belki diyorum üste 4. mü geliyor ama bilmiyorum :( bu uykusuzluk ve yat kalk muhabbeti yüzünden resmen iki aydır baş dönmesi çekiyorum. Vücut artık isyanda valla :/ senin sınavının iyi geçmesine sevindim inşallah sonucu da züper olur :)

Busmaicim 10 saat sonra öneride bulunuyorsun bi de kızıyorsun; sen çok cadısın :)))

Daha önce uykusu iyi olup da sonradan bozduysa diş olabilir tabi. Ama yok uzun süredir böyleyse o durumu tahlil etmek gerekir.

Ay bu arada topik olarak kırklanasamız gelmiş resmen :) benim de yapacak bir ton işim ama ne halim ne de vaktim var :(
Geldi geldi, kıştı, bebekler küçüktü derken ev aldı başını gidiyor. Topic olarak girişelim evlere:27:

Pembiş senin oğluş emiyor muydu? Sen dr a sordun mu hiç bu uyku meselesini? Bana bir sıkıntısı mı var acaba diye düşündürüyor süreklilik olduğu için. Yada bence acilen uyku eğitimi bacım! Bir hafta sıkıcan dişini napıcaaann?

günaydın kızlarr bugun süt iznim evdeyım
oğluşu uyuttum bı bakım dedım ne var ne yok
bu oğlan çokk zor uyuyorrr kucagımda piş pişş sallayarak kollarım kopuyorr..
ayağa alıstıramadım sızler nasıl uyutyorsunuz bebıslerınızı.

nkolik
nkolik
nkolik!!!

inanmıyorum nkolik, nerelerdesin yaaaa!!:52:

haftasonu için bi plan yapmaya çalışıyorum.
uzun zamandır adam akıllı bi yere gitmedik. aklımda kartepe ve maşukiye var ama daha netleşmedi.. :97:

ayşecikle parka gittik, markete uğradık.
çok güzel bi fasulye aldım. pişiricem şimdi..:56:

Kız allah seni kahretmesin. Öğlen 3 te gidip yapıyorum yemeği, çünkü biz akşam yemeğini 4 gb yiyoruz okuldan gidince yani;) öyle olunca da geç kalıyosunuz anacım ne yapayım sormim bi daha:(Gerçi dün 12.30 a kadar baktım cvp yoktu sonrada ugrayamadım:(
:1: hadi ya 4 te yediğinizi bilmiyordum biz 7-8 gibi yiyoruz da :) tamam bi dahakine daha erken yazarım inşallah, saat 3 ü geçtiyse yazmam :) sor sen yine :)

Cadıyım ben cadıyım:21:
Senin oğlunun uyku problemi de bitmedi gitti ya acaba bakıcısı çok mu uyutuyor gündüz? Yatarken muhallebi veriyor musun?

günaydın kızlarr bugun süt iznim evdeyım
oğluşu uyuttum bı bakım dedım ne var ne yok
bu oğlan çokk zor uyuyorrr kucagımda piş pişş sallayarak kollarım kopuyorr..
ayağa alıstıramadım sızler nasıl uyutyorsunuz bebıslerınızı.
Anlatsam gülersin galiba ben anlatayım uyku maceramızı;
6. Aya kadar yatakta sallanarak,
6. Ayda emziğe alıştı emziği veriyordum yanına uzanıyordum kendi uyuyordu,
7. Aydan 8 bucuk Aya kadar ayakta sallanarak,
o arada 2 hafta kadar kucağımda sarılarak ve gezdirerek( dişimiz çıkıyordu o ara),
9. Aydan şimdiye kadar yatakta yanına uzanıyorum kendi debelenip duruyor, aşağı atlamaya çalışıyor, yatağın başından tutup kalkmaya, perdeyle oynamaya çalışıyor. Uykucu kuzucuğu açıyorum bi yerde sıkılıp uyuyor. Bir uyku yöntemimiz bile yok yani:)) oysa ben ayakta sallamaya razıydım!

:1: hadi ya 4 te yediğinizi bilmiyordum biz 7-8 gibi yiyoruz da :) tamam bi dahakine daha erken yazarım inşallah, saat 3 ü geçtiyse yazmam :) sor sen yine :)

Cadıyım ben cadıyım:21:
Senin oğlunun uyku problemi de bitmedi gitti ya acaba bakıcısı çok mu uyutuyor gündüz? Yatarken muhallebi veriyor musun?
Bizim yemek saatimizde problem var bacım sende haklısın.

Back
X