8 ağustosta düşük yaptım, tam 8 haftalık hamileydim.sen de mi boş gebelik yaşadın ,ne kadar sonra hamile kaldın tekrar? benim 1 sene sonra oldu
verdim gitti valla canım hatta çantasını bile almadı, yakın bir yer. çok umursamamak lazım. hele biraz daha büyüsün Allaaaah tutmayın beni;yani Keremi
8 ağustosta düşük yaptım, tam 8 haftalık hamileydim.
doktor üç ay bekle demişti. ben iki adet bekledim, sonra istedik Rabbim ayşeciği verdi..
sat 6 ekimdi.
ben de babasına emanet etmekten çekinme gibi bi şey yok da, eşim çok temkinli
sağolsun benim eşim de sabır gösterdi.. hakkı ödenmez..oo sen hiç beklememişsin maşallah
benim 1 yılım zor geçti,eşim çok destek oldu ayy canım benim
Sakın:96:kızlar, pudra kullanıyor musunuz?
artık çok sık kızarmaya başladı ayşeciğin poposu.
yıkıyorum, kremliyorum ama yine de kızarıyor..
acaba pudralasam daha mı az tahriş olur ? :44:
hayır ya 3 ay korundum ben de, sonra denedik ama olmadı benim.. her ay hüsran.. üff çok kötüydüsağolsun benim eşim de sabır gösterdi.. hakkı ödenmez..
2 ay sonra tekrar deneyelim dediğimde istemedi, çok hassassın, bekleyelim dedi.
halet-i ruhiyemin normal olduğuna kanaat getirince ikna oldu..
yoksa, çok tedbirlidir. dokuz ölçer bi biçer..
sana doktor mu bir sene bekle dedi ? :44:
kızlar, pudra kullanıyor musunuz?
Sen diyince melekannelerine baktım. Daha ilk hikayede altüst oldum ağlamaya başladım. Allah'ım ne kadar zor yaAllah'ım hepsine sabır versin. Çevremde birkaç aylıkken bebeğini karnında kaybeden arkadaşlarım var ki ne kadar yıkıldıklarını bliyorum; bi de doğup vakit geçirdikten sonra kaybetmek ne zor (
maşallah demelisin bence dehayır ya 3 ay korundum ben de, sonra denedik ama olmadı benim.. her ay hüsran.. üff çok kötüydü
yani bu çocuğu nasıl bekledim
sorun bakalım ona hiç kızmıyor muyum, bazen çakıyorum şaplağı valla
bu arada benim eşim de çocuk konusunda temkinli-idi
ama benim rahatlığım ona da yansıyor farkediyorum
keremin eline salatalık veriyorum, "verme, yutar belki!" diyor,birşey olmaz diyorum
az önce de elinde bisküvi vardı
"onun elindeki ne ,bisküvi mi?" dedi
"evet "dedim
işine devam etti
pazar günü de babaannesine yolladım keremi.eşim arabayla oto koltuğunda götürdü yalnız başına,oo maşallah diyim
apartmanda gelirken de birşeyler söylüyor seviyor onu, sesi geliyorduçocuğunu seven,sevgisini gösteren bir baba,çok şükür; şanslı velettt
Bnmki asla utu yapmaz !!Süper valla. Kocacım evliliğimizin ilk yıllarında ütülerdi. Sonra baktı ben daha güzel yapıyorum ihaleyi bana verdi :)
Ohhh sefasi olsnnKızlar eşim dışarı çıktı türk halk müziği konseri varmış bi arkadaşının ısrarıyla gidiyor ,"hatrı kalmasın diye gidiyorum az durup gelcem" dedi ben de "ee o zaman keremi de götür" dedim biraz kem küm etti ama götürdüağlarsa da çıkarlar, ooohhhh rahatım bu akşammmmm
CAnimmm cok gecmis olsn ya cok uzuldm Allah acil sifalar versinGeldim
Anneanne'den geldik. İnternet vardı ama feyzayı yatırdığım odadan wifi çekmediği için giremedim. Feyza uyanıkken zaten imkanı yok, girememben de bol bol kitap okudum, çok iyi geldi. Kitap okumayı özlemişim hatta kitabı tavsiye etmek de istiyorum. Konusu çocukların yemek yememesi kitapyurdundan linki bulayım:)
Bu arada pinkprincess geçmiş olsun. Otel hangisi ben de merak ettim.
Bu aradaaa ben kime 6. Hastalık olabilir demiştim? Bu kadar olur, feyzayı doktora götürdüm ve teşhis ne tahmin edin: 6. Hastalıkyavrum su çiçeği virüsünü kapmış, bir de 6. Hastalık virüsünü, aynı zamana alt yan dişler geliyor hobaa yani
Cok cok saol cok isime yaricagini dusunuyorum ilk firsatta alicm insKızlar,
okuduğum kitap bu:
kitapyurdu: kitap - Çocuğum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzales,Seda Ersavcı, 141650511,
Bu yemek konusu hepimizi ilgilendiriyor. Ben oğlumda çok hata yaptım. Hala da yapmaya devam ediyormuşum. Kitabı çok tavsiye ediyorum. Hatta birkaç tane alıp, hediye etmeyi düşünüyorum.
çok acı, çok büyük imtihanlar bunlar..
ben boş gebelik yaşadım, düşük yaptım. günlerce konuşmadım, yemedim, ağladım..
sadece bi keseydi var onlan. ne bi vücut ne bi kalp atışı.. buna rağmen böyle yıkıldım..
ya sesini duyaydım, karnımda büyüseydi.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
gamzeli gamzeyi o yüzden unutamıyorum hiç.. acep nerelerde ne yapar?
haberi olan var mı? forumdan baktım ama bulamadım.. :44:
maşallah demelisin bence de
sevmek, sevgisini gösterebilmek çok önemli bir haslet.
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın. Bütün yavruları da annesiz babasız koymasın. Ben fazla duygusalım sanırım bu akşam:/
Ben 9 ay pudra ile zeytinyağ karışımı hazırlayıp kullandım, nerdeyse hiç pişik olmadı.Şimdilerde doğmadan önce aldığım Sebamed pişik önleyici krem vardı onu kullanıyorum.Ama sık sık kızarıyor.Tam pişik de değil ama kırmızı.Böyle devam ederse eski karışıma döneceğim.Bakalım onda da olacak mı?:26::26:kızlar, pudra kullanıyor musunuz?
ben de pudrayla alakalı böyle bi şey duymuştum. o yüzden hiç kullanmadım.Sakın:96:
Pudra önerilmiyor, pişiğe hiç önerilmiyor. Pişik durumunda çocuun cildini daha da kurutuyormuş.
Yıka, kremle ve biraz açık bırak evdeyken. Yapsa bile ne kadar yapacak, az bir şey idrarı oluyor çocuğun. Biraz hava alması lazım.
hamdolsun Verenehayır ya 3 ay korundum ben de, sonra denedik ama olmadı benim.. her ay hüsran.. üff çok kötüydü
yani bu çocuğu nasıl bekledim
sorun bakalım ona hiç kızmıyor muyum, bazen çakıyorum şaplağı valla
bu arada benim eşim de çocuk konusunda temkinli-idi
ama benim rahatlığım ona da yansıyor farkediyorum
keremin eline salatalık veriyorum, "verme, yutar belki!" diyor,birşey olmaz diyorum
az önce de elinde bisküvi vardı
"onun elindeki ne ,bisküvi mi?" dedi
"evet "dedim
işine devam etti
pazar günü de babaannesine yolladım keremi.eşim arabayla oto koltuğunda götürdü yalnız başına,oo maşallah diyim
apartmanda gelirken de birşeyler söylüyor seviyor onu, sesi geliyorduçocuğunu seven,sevgisini gösteren bir baba,çok şükür; şanslı velettt
esteğfirullah canım benim. o zaman üzülmüştüm, geldi geçti..Ben yazdiktan sonra seni hatirladm keske yazmasaydim pisman oldm sende yasadin o huznu cnm bnm Allah aysecige hayirli omurler versin...
Busmaicim ayni sekilde sanada dualarim keremime de tum ayni seyleri yasayanlara da
....(
doğum zaten temmuzda oldu, o kavurucu sıcakta hiç pişik olmamıştı.Ben 9 ay pudra ile zeytinyağ karışımı hazırlayıp kullandım, nerdeyse hiç pişik olmadı.Şimdilerde doğmadan önce aldığım Sebamed pişik önleyici krem vardı onu kullanıyorum.Ama sık sık kızarıyor.Tam pişik de değil ama kırmızı.Böyle devam ederse eski karışıma döneceğim.Bakalım onda da olacak mı?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?