Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Temmuz annelerinin üzülme günü müdür nedir yaw?
Bahsettiğiniz siteye zaten bakmama kararı almıştım, dayanamam diye..
rss feedlerime bakarken, takip ettiğim kişilerden birinin suriye ile ilgili eklediği bir video ile karşılaştım. Bir anne ve çocuğu kaçırılmış, anne tecavüze uğramış.. daha fazla yazmak istemiyorum... Başıma ağrı girdi, Rabbim sonumuzu hayret. Mazlumun sesi sana direk ulaşır..

8 ağustosta düşük yaptım, tam 8 haftalık hamileydim.
doktor üç ay bekle demişti. ben iki adet bekledim, sonra istedik Rabbim ayşeciği verdi..
sat 6 ekimdi.

ben de babasına emanet etmekten çekinme gibi bi şey yok da, eşim çok temkinli

oo sen hiç beklememişsin maşallah
benim 1 yılım zor geçti,eşim çok destek oldu ayy canım benim

oo sen hiç beklememişsin maşallah
benim 1 yılım zor geçti,eşim çok destek oldu ayy canım benim
sağolsun benim eşim de sabır gösterdi.. hakkı ödenmez..

2 ay sonra tekrar deneyelim dediğimde istemedi, çok hassassın, bekleyelim dedi.
halet-i ruhiyemin normal olduğuna kanaat getirince ikna oldu..
yoksa, çok tedbirlidir. dokuz ölçer bi biçer..

sana doktor mu bir sene bekle dedi ? :44:

Son düzenleme:
kızlar, pudra kullanıyor musunuz?

artık çok sık kızarmaya başladı ayşeciğin poposu.
yıkıyorum, kremliyorum ama yine de kızarıyor..
acaba pudralasam daha mı az tahriş olur ? :44:

Sakın:96:
Pudra önerilmiyor, pişiğe hiç önerilmiyor. Pişik durumunda çocuun cildini daha da kurutuyormuş.
Yıka, kremle ve biraz açık bırak evdeyken. Yapsa bile ne kadar yapacak, az bir şey idrarı oluyor çocuğun. Biraz hava alması lazım.

hayır ya 3 ay korundum ben de, sonra denedik ama olmadı benim.. her ay hüsran.. üff çok kötüydü
yani bu çocuğu nasıl bekledim
sorun bakalım ona hiç kızmıyor muyum, bazen çakıyorum şaplağı valla

bu arada benim eşim de çocuk konusunda temkinli-idi
ama benim rahatlığım ona da yansıyor farkediyorum
keremin eline salatalık veriyorum, "verme, yutar belki!" diyor,birşey olmaz diyorum
az önce de elinde bisküvi vardı
"onun elindeki ne ,bisküvi mi?" dedi
"evet "dedim
işine devam etti
pazar günü de babaannesine yolladım keremi.eşim arabayla oto koltuğunda götürdü yalnız başına,oo maşallah diyim
apartmanda gelirken de birşeyler söylüyor seviyor onu, sesi geliyordu çocuğunu seven,sevgisini gösteren bir baba,çok şükür; şanslı velettt

pudra iyi değilmiş
saf zeytinyağı iyi geliyormuş
bi de sık sık yıkamak

üffff töbeeee gene dışardan bağrıyorlar "hükümet istifa" ;bu ne saygısızlık ya ! gece vakti !! başlicam hükümetinize de size de

Keske soylemeseydm cnm yaa bnde dun gece helak oldm resmen bnm de ark.larim var mukafati cok buyuk ama iste .... Rabbim sabir versn ve hayirli zmnda kucaklari dolsn ins

yasir kinada bi sn bile durmadi girdgi andan itibaren oyle bi agladiki anlatamm boynuma bi sarildi perisan oldu sumukleri bile akti o kdr ) bnde babaya verdim saolsn gezdrmis cok da duranadik zaten simdi goz atiyim gecmise

maşallah demelisin bence de
sevmek, sevgisini gösterebilmek çok önemli bir haslet.
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın. Bütün yavruları da annesiz babasız koymasın. Ben fazla duygusalım sanırım bu akşam:/

Süper valla. Kocacım evliliğimizin ilk yıllarında ütülerdi. Sonra baktı ben daha güzel yapıyorum ihaleyi bana verdi :)
Bnmki asla utu yapmaz !!
Ohhh sefasi olsnn )
CAnimmm cok gecmis olsn ya cok uzuldm Allah acil sifalar versin
Cok cok saol cok isime yaricagini dusunuyorum ilk firsatta alicm ins

Ben yazdiktan sonra seni hatirladm keske yazmasaydim pisman oldm sende yasadin o huznu cnm bnm Allah aysecige hayirli omurler versin...
Busmaicim ayni sekilde sanada dualarim keremime de tum ayni seyleri yasayanlara da
.... (

Son düzenleme:

aminnnn ,hepimizinkileri

Günaydınnn canım arkadaşlarım...

ay bugün kahvalttıda cücüğe farklı bişiler yediresim var ama bulamıyorum bir türlü
haftanın son günü yaşasınn!!

Günaydın tatlı temmuz anneleri...:119::119::119:
Born Aden de uykusu gelince çok huysuz oluyor.Yazın da kuzenimin düğünü var nasıl olacak bakalım.Seni çok iyi anlıyorum.Acaba müzik ve kalabalık oyalar mı diyordu ama...:18::18:Hayır...
Pembiş, sana katılıyorum ve seni destekliyorum.Nfk topiğin muhtarı.Şöyle ki beni bizim muhtardan daha iyi tanıyor.
Arya, benim kuzunun sabah kalktığında yediği tek şey cici bebeli yoğurt.Bunun dışında kesinlikle bir şey yemiyor.Yumurtayı, pekmezi, peyniri günün ilerleyen saatlerinde yiyor.
Busmai Kerem'i eşine satmakla iyi yapmışsın.İnsan serbest zamana ihtiyaç duyuyor.

Ben 9 ay pudra ile zeytinyağ karışımı hazırlayıp kullandım, nerdeyse hiç pişik olmadı.Şimdilerde doğmadan önce aldığım Sebamed pişik önleyici krem vardı onu kullanıyorum.Ama sık sık kızarıyor.Tam pişik de değil ama kırmızı.Böyle devam ederse eski karışıma döneceğim.Bakalım onda da olacak mı?:26::26:

günaydın kuzular

hafta ne zaman başladı ne zaman bitti bilmiyorum. ama çalışanların sevincini paylaşıyorum. yaşasın haftasonu yaşasın tatil!!
bugün tavuklu pilav-corbaya devam. yanına kaşık salata yapıcam..

ben de pudrayla alakalı böyle bi şey duymuştum. o yüzden hiç kullanmadım.
hava sıcak olduğu için sanırım daha sık değiştirmek gerekiyor altını ve tabiki yıkamak..

hamdolsun Verene

kadın anne geniyle dünyaya geldiğinden fıtraten daha yatkın ve müsait çocuğa..
biyolojik saat denen bi şey var işte.. istemeyen, yok düşünmüyorum diyen bile bi zaman geliyor evlenmem lazım, çocuk istiyorum diyor..

ama sen çok iyi yapıyorsun. mümkün olduğunca babayla zaman geçirmesi lazım bebeklerinki.. aralarındaki muhabbet artsın.
artık sosyalleştiler zaten, karşılık veriyorlar, oyun yapıyorlar.. babaları da bu acayip cezbediyor

Ben yazdiktan sonra seni hatirladm keske yazmasaydim pisman oldm sende yasadin o huznu cnm bnm Allah aysecige hayirli omurler versin...
Busmaicim ayni sekilde sanada dualarim keremime de tum ayni seyleri yasayanlara da
.... (
esteğfirullah canım benim. o zaman üzülmüştüm, geldi geçti..
bak bugün kucağımda Rabbimin lütfu ve hediyesi ayşecik var, busmainin keremiii

doğum zaten temmuzda oldu, o kavurucu sıcakta hiç pişik olmamıştı.
her gün banyo yaptırıyordum, altını günde birkaç kez yıkıyordum. ve en önemlisi sadece emiyordu.
şimdi bizim gibi her şey yiyor ve tahriş oluyor..
bende de sebamedin pişik önleyici kremi var ama bi şeye yarıyor mu, ı ıııh!:100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…