Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

biz oteldeyken elif oldu biz üşütmeye bağladık olayı döneceğimiz gün yolda ben ve annemde istifra başladı. yollarda nasıl geldim bir ben bir allah bilir. o gece zaten elifi eltime bırakıp bursa da acile gittik serum takıldı falan filan. elif de hala devam ediyor işte. biz kendimizi suçlamaktan oteli şikayet etmeyi düşünemedik bile nerden gittik nerden bulduk diye diye.. ama kızım toparlansın şuan bi tek onu düşünüyorum sonra neresi varsa yazacağım başımıza gelen olayı

ütüsünü kendi yapan erkek.. neresi orası?
benden geçti, kızımı düşünüyom

eşim zaten takım giymiyor, o yüzden fazla ütüsü yok.
kendi de yapar da işte, ben kıyamıyooom[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]

benim oğlum vaaar.ben alıştırırım.

sen yeterki kızı ver

Süper valla. Kocacım evliliğimizin ilk yıllarında ütülerdi. Sonra baktı ben daha güzel yapıyorum ihaleyi bana verdi :)

teyzeme gittim geldim iş güç şimdi de sofra kurarım
Ben hamileyken okumuştum onları, zaten ya bebeğim sağlıkla gelmezse diye korku içindeydim çok fena olmuştum. ama ara sıra okumak lazım, elimizdekilerin şükrünü bilmek için.
zaten o yüzden hasta ve mezar ziyaretleri tavsiye edilir
ya bi de buba diye biri vardı güney afrikadaydı,o nerde?
bence de şikayet et peşini bırakma ismini de heryere yazzz
hangisi o oteller bana da yazınnnnn
canım eşine katılmıyorum
"çocuğumun rızkını başka kadına yedirme "değil
"çocuğuma ayıracağın zamanı temizliğe harcama" demeliydi ve temizlikçi almalısınnn
şeker portakalı nerelerde
hıc gormuyorum
işi yogun sanırım
zaten cok azalmıs topik kızlar..
ben de nerde dicektim gelmiş
iki tabak domatesli makarna yediiiiiim
ay ben de yaptım az önce tevafuğa bak :)canım çekti uzun zamandır yemedik makarna

Kızlar eşim dışarı çıktı türk halk müziği konseri varmış bi arkadaşının ısrarıyla gidiyor ,"hatrı kalmasın diye gidiyorum az durup gelcem" dedi ben de "ee o zaman keremi de götür" dedim biraz kem küm etti ama götürdü ağlarsa da çıkarlar, ooohhhh rahatım bu akşammmmm

kerem konserlere gider olmuş.

ileride müziğe çok küçük yaşlarda başladım demesin:

Son düzenleme:

Vallahi bravo :)

Ay bu arada nfk cım seni topiğin muhtarı ilan edicem :) ezberine de hayran kaldım kız taaaa ne zamanki insanları hatırlıyorsun maşallah.

neredesiniz yahuuu? pembiş, neyneyse!!

Geldim
Anneanne'den geldik. İnternet vardı ama feyzayı yatırdığım odadan wifi çekmediği için giremedim. Feyza uyanıkken zaten imkanı yok, giremem ben de bol bol kitap okudum, çok iyi geldi. Kitap okumayı özlemişim hatta kitabı tavsiye etmek de istiyorum. Konusu çocukların yemek yememesi kitapyurdundan linki bulayım:)
Bu arada pinkprincess geçmiş olsun. Otel hangisi ben de merak ettim.
Bu aradaaa ben kime 6. Hastalık olabilir demiştim? Bu kadar olur, feyzayı doktora götürdüm ve teşhis ne tahmin edin: 6. Hastalık yavrum su çiçeği virüsünü kapmış, bir de 6. Hastalık virüsünü, aynı zamana alt yan dişler geliyorhobaa yani

Son düzenleme:
çokk geçmiş olsun

Ay bu arada nfk cım seni topiğin muhtarı ilan edicem :) ezberine de hayran kaldım kız taaaa ne zamanki insanları hatırlıyorsun maşallah.
bravo eşime valla ,sorunsuz götürdü getirdi:)
yalnız ben bu işe çok alıştımmm
kerem konserlere gider olmuş.

ileride müziğe çok küçük yaşlarda başladım demesin:

ilk konserim diye not düşüyorum günlüğüne:)

Ay ben kıyamam kuzuya ne kadar şey bir arada!! Neyse bitecek az kaldı :)

Sen diyince melekannelerine baktım. Daha ilk hikayede altüst oldum ağlamaya başladım. Allah'ım ne kadar zor ya Allah'ım hepsine sabır versin. Çevremde birkaç aylıkken bebeğini karnında kaybeden arkadaşlarım var ki ne kadar yıkıldıklarını bliyorum; bi de doğup vakit geçirdikten sonra kaybetmek ne zor (

hoşgeldin şekerim.. evim evim güzel evim..
feyzacığa da geçmiş olsun.. ikisini birden atlatıyor küçücük bedeniyle, çok kuvvetli senin kızçen

bravo eşime valla ,sorunsuz götürdü getirdi:)
yalnız ben bu işe çok alıştımmm

ilk konserim diye not düşüyorum günlüğüne:)
helal kız eniştemee!!
benim adam karşı binanın altındaki bakkaldan ekmek almaya giderken dahi alamıyor ayşeciği

anaaam ben korktum senden ondan da mı haberin var yaa
benden kaçmaz baby, ona göre :82:

muhtar nfk
topiğin delisi daha mı iyiydi

çok acı, çok büyük imtihanlar bunlar..
ben boş gebelik yaşadım, düşük yaptım. günlerce konuşmadım, yemedim, ağladım..
sadece bi keseydi var onlan. ne bi vücut ne bi kalp atışı.. buna rağmen böyle yıkıldım..

ya sesini duyaydım, karnımda büyüseydi.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
gamzeli gamzeyi o yüzden unutamıyorum hiç.. acep nerelerde ne yapar?
haberi olan var mı? forumdan baktım ama bulamadım.. :44:

hoşgeldin şekerim.. evim evim güzel evim..
feyzacığa da geçmiş olsun.. ikisini birden atlatıyor küçücük bedeniyle, çok kuvvetli senin kızçen
Hoşbuldum canım:107:
Evet, ev gibisi yok.
Kızçem çok güçlü olur inşallah.
Demin suriye ile ilgili bir video izledim de böyle bir zamanda büyümek için çok güçlü olmak lazım:105:
Zor, Allah yardımcısı olsun bu tarz imtihanlar yaşayanların.

sen de mi boş gebelik yaşadın ,ne kadar sonra hamile kaldın tekrar? benim 1 sene sonra oldu

verdim gitti valla canım hatta çantasını bile almadı, yakın bir yer. çok umursamamak lazım. hele biraz daha büyüsün Allaaaah tutmayın beni;yani Keremi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…