ben de onu bekliyorum. face hesabım da açık, ama hala gelmedi :44:Karakız gelmedinmerak ediyorum test sonucunu.
fırında makarna, ona fazla bileBu arada kardeşim zaten bolca dışarda yiyordur diye yemek yapayım dedim. Ama ne yaptım; fırında makarna!! :) Çok orjinal oldu değil mi...?
Karakız gelmedinmerak ediyorum test sonucunu.
Sana mı soracak nasıl uyanacağını
Çok güxeldiiiii. Jessie amcaaaa :)
Belki ayaklanır görcez :)
Kalabalık ve mutlu değil miydi bunun türkçe versiyonu :)? Herkes de ne ünlü oldu be bu diziden sonra :)
Sana mı soracak nasıl uyanacağını
Hatırlıyorum tabi de çok değil nedense :/
Full house :)
Kalabalık ve mutlu değil miydi bunun türkçe versiyonu :)? Herkes de ne ünlü oldu be bu diziden sonra :)
Biz römer safefix aldık.
Ben de mühendisim:) hangisi?neyneyse
7th heaven ı da izlerdim ben, sonra ordaki kız jessica biel baya ünlü oldu, justin timberlake ile çıktı falan:)
ben mühendisim ama sözel bölüm okuyorum bu sefer, maksat yeşillik olsun
Türkçesini hatırlayamadım. Güzel diziydiSana mı soracak nasıl uyanacağını
Hatırlıyorum tabi de çok değil nedense :/
Full house :)
Biz römer safefix aldık.
Ay ben çok severimmBu arada kardeşim zaten bolca dışarda yiyordur diye yemek yapayım dedim. Ama ne yaptım; fırında makarna!! :) Çok orjinal oldu değil mi...?
Çok üzücü ya, baba bile olsa bir insanın bir insanı dövmesijessie dayı o bi kereee
şu an üst katta adam oğluna bağırıyor çok fena ,"oğlum bu not ne biçim ,ben sana kimyaya çalış dedim sen 12lere kadar oturdun, seni boğarım boğarımmmm"
çat çut da ses geliyo tokat atıyo galiba, çocuğun hiç sesi çıkmıyo çok kötü oldum ya
ne güzel babalık!
kiracılar sürekli değişiyor üst katta anlamadım hep saçma sapan aileler nası buluyolar burayı
bi de söylemesi ayıp komşuluk ilişkim hiç yok;yan dairede yaşlı teyzeyle amca var onlarla pasta börek paslaşıyoruz ara sıra:)
onların da sürekli su açıp kapama sesleri geliyo ,sabah akşam gece..eşimle "bizimkiler gene küveti dolduruyorlar" diye dalga geçiyoruz
ben de onu bekliyorum. face hesabım da açık, ama hala gelmedi :44:
fırında makarna, ona fazla bile
jessie dayı o bi kereee
şu an üst katta adam oğluna bağırıyor çok fena ,"oğlum bu not ne biçim ,ben sana kimyaya çalış dedim sen 12lere kadar oturdun, seni boğarım boğarımmmm"
çat çut da ses geliyo tokat atıyo galiba, çocuğun hiç sesi çıkmıyo çok kötü oldum ya
ne güzel babalık!
kiracılar sürekli değişiyor üst katta anlamadım hep saçma sapan aileler nası buluyolar burayı
bi de söylemesi ayıp komşuluk ilişkim hiç yok;yan dairede yaşlı teyzeyle amca var onlarla pasta börek paslaşıyoruz ara sıra:)
onların da sürekli su açıp kapama sesleri geliyo ,sabah akşam gece..eşimle "bizimkiler gene küveti dolduruyorlar" diye dalga geçiyoruz
anacım bu çok pahalıymış,yıne de ilgine teşekkür canım
Yarın yolcu gibiyiz inşallah. Oğlumun biraz ateşi var, eğer düşerse gideriz yoksa duruma göre artık.
Herkesler yemekte, çayda herhalde.
Ben de gidip eşya ayıklıycam diye birbirine kattığım odamı düzeltmeliyim. Feyza hanim emmeyi bırakırsa tabi
yarın biz de yolcuyuz neyneyse
ayşeciğin nenesine ve nfk nın nenesine..
Allaha emanet olun hatunlar ve onların dünya tatlısı bebişleri..
asaletmeap nfk sultan ve ayşe safiye hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..
not: benim gibi merak edenler için; karakız regl oldu
türkçe meali: ooooh!
Pembiş, kardeşin gelmiş gözünaydın.
Neyneyse iyi yolculuklar...
haklısın galıba,en guvenılır neyse onu almalı,sonuçta besık ya da bebek arabası değil ki bu,hele benım gıbı acemı söför bı annesı varsa,allah korusun be..hadi hayırlı yolculuklar canımYazıkkkk deme öyle :)
Evet dayı da olabilir. Sonuç olarak adam yakışıklı hanımlar dağılın :))))
Çok üzücü malesef ama şiddet var yani. O çocuk büyüyünce belki kendisi de aynı şeyi yapacak başka bir tepki bilmediği için
Evet öyle :/ ama ben önceden de yazmış olduğum pahalı eşya hesabımı yaptım. Yani Allah ömür verirse 24 ay kullanıcaz ya; fiyatı 24 e böldüm ve mantıklı oldu ozaman :)
Ay iyi yolculuklar olsunnnn. Sağlıkla gidin gelin :)
Size de iyi yolculuklar efendim :) karakıza da tebrikler :)))
Canım evet geldi sağolasın :)
Bugün babaanne ve dedemize karnden sonra bir haftalığına onları ziyarete geleceğimizi söyledik. Şok oldular ve havalara uçtular :) okul kapandıktan sonra 1 hafta bir boşluk var; sonra sınavlar başlıyor. Acilen tatile gitmeliyim valla bıktım bu şehirdennnnnn :)
haklısın galıba,en guvenılır neyse onu almalı,sonuçta besık ya da bebek arabası değil ki bu,hele benım gıbı acemı söför bı annesı varsa,allah korusun be..hadi hayırlı yolculuklar canım
ayy aynen daral geldi bana da ,bitmıyor bu senesonu işleri,son bir hafta geçmez şimdi,biz de kaçacağız nasıpse ayvalıga,ondan tutuştum oto koltuğu arıyorum.yahu oto koltuğu alamazsam,cunku aceleye de getirmek ıstemıyorum,kucagımda nasıl gıder ceylin 6-7 saat yolu,bi fikriniz var mı
oo çok güzel ,sağlıkla inşallahBugün babaanne ve dedemize karnden sonra bir haftalığına onları ziyarete geleceğimizi söyledik. Şok oldular ve havalara uçtular :) okul kapandıktan sonra 1 hafta bir boşluk var; sonra sınavlar başlıyor. Acilen tatile gitmeliyim valla bıktım bu şehirdennnnnn :)
haklısın galıba,en guvenılır neyse onu almalı,sonuçta besık ya da bebek arabası değil ki bu,hele benım gıbı acemı söför bı annesı varsa,allah korusun be..hadi hayırlı yolculuklar canım
ayy aynen daral geldi bana da ,bitmıyor bu senesonu işleri,son bir hafta geçmez şimdi,biz de kaçacağız nasıpse ayvalıga,ondan tutuştum oto koltuğu arıyorum.yahu oto koltuğu alamazsam,cunku aceleye de getirmek ıstemıyorum,kucagımda nasıl gıder ceylin 6-7 saat yolu,bi fikriniz var mı
oo çok güzel ,sağlıkla inşallah
eskiden oto koltuğu mu vardı ,annem babam çok gezerlermiş hep kucakta taşımışlar beni:) zaten otobüsle gittiğini düşün;oto koltuğu şansın hiç yok.
alamasan da gidebilirsin birşey olmaz Allahın izniyle, içini ferah tut,
zaten oto koltuğunda da uzun süre durunca sıkılıyorlar.
Ne güzel hem size hem onlara değişiklik olur.Bugün babaanne ve dedemize karnden sonra bir haftalığına onları ziyarete geleceğimizi söyledik. Şok oldular ve havalara uçtular :) okul kapandıktan sonra 1 hafta bir boşluk var; sonra sınavlar başlıyor. Acilen tatile gitmeliyim valla bıktım bu şehirdennnnnn :)
Ne güzel hem size hem onlara değişiklik olur.
Sene sonu evrakları kadar gereksiz bir şey yok.Senebaşında hazırla, sonunda hazırla.Ne kadar boş şeyler.
kızlar ne kadar çok yazışmışsınız yakalayamadım bi türlü dünkü huzurumun nedeni belli oldu bu akşam ailem geliyo gerçi sadece 1 günlüğüne ama olsunnnn ben hazırlıklardayım sizlere de çook iyi bir haftasonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?