Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

uyku eğitimi derken tracy hogg yatır kaldırı diyorsun değil mi? şimdi sen yatağa koyunca hemen uyuyor mu? nasıl başardın sen bu iş ya
erken yatınca sabah kaçta kalkıyor? 5 te dikilmesin ayağa sonra:)

Ewt cnm tracy hogg..yok yataga koyunca hmn uyumuyor tabi soyle dusun biz yattigimizda aninda dalabiliyomuyuz hayir ama burda olan bebek uyudugu yerde uyandigindan daha huzurlu uyaniyor benim amacim kendi kendine uyumasini saglamakti erken uyumasi degildi aslinda ayagimda sallamaktan perisan olmustum egitimden sonra uyku saatleri de duzene girdi..ben yataga birakiyorum agladiginda alip sakinlesince hmn birakiyorum bnm yaninda oldgmu bilmesi lzm ama gece defalarca kaltgida oluyo ama aglayip cigirarak dgl acsa emip daliyo degilse sakinlestrp uyuyo yani deliksiz uyku yok bu gece kac kez kalktm hatirlamiyorum bile gece 9 9bucuk gibi uyuyo sabah 7.30 9.00 arasi uyaniyo dedigim gibi verimli oluyo ama uykusu insallah denerseniz sizlerde de ise yarar .. su an 7den beri tepiniyo mesela uykusunu alamadi ama israrla hic mudaheleetmiyorum bu yontemde cok cildiriyosun ama sonuc guzel oluyor Allah'in izni ile...

Bu hafta ben de deniycem borncum ya,onu yatırırken 2 saatim en az güme gidecek belli,ama sonrası için değer..
2-3 haftadır iyiydi 10,30 gibi yatıyordu şimdi 12 ye kadar geciktirdi. dikkat ediyorum sabah geç kalkarsa daha geç yatıyor.yok mu erken yatıp geç kalkan çocukkkkk

Pembehipo bence emmeyi bırakınca sık sık uyanması da bitecek,bazı kaynaklarda sizin sütünüzü kokunuzu aradığı için devamlı uyanabilir yazıyordu.

Birden sizi kucaklayıp öpesim geldi ya tatlı, vefakar anneler

Sevgi yumağı olalım hemennnnn :)

O dediğin çocuk tipinden var valla bazı şanslı insanlarda. Ama bizim kutumuzdan bu çıktı :)

Dediğin doğru sanırım emzirme bitince deliksiz uyku olabileceği konusunda. Gerçi yazık benim bir arkadaşım 1 yaşında memeden kesmiş çocuklarını uyusunlar diye de 3 yaşlarına kadar gece uykusu oturmamış :/ dur bakalım ya 2 yaşına ne kaldı :)

Dur bakalım okul kapansın ve doğum günü vs teranesi bitsin belki girişirim bu işe...

Az önce sözlü notlarını verdim. Eokula girmedim ama üstümden yük kalktı ve kuş kadar hafifim :)))

Haberlere bakıyorduk da az önce. Kadının biri oğlunu arabada bırakıp alışverişe gitmiş ve çocuk arabayı kilitlemiş. Camı kırıp çıkardılar veledi. Çok dikkat etmek lazım. Ben inip bi ekmek alacak olsam bile onu arabada bırakmıyorum şahsen. Dünyanın binbir türlü hali var. Ama insanın bazen basireti bağlanıyor demekki...

haydin sarılın kızlarrr
evet ne kaldı 2 yaşına, 3 yaşına.. çabucak geçiyor zaman
büyüyünce de bugünleri özleyeceğiz zaten..
kerem çok şükür ki maşallah gece 1-2 kez uyanıyor, erken yatarsa daha sık ve daha erken uyanır diye düşünüyorum
yani birini tercih etmem lazım; kırk satır mı, kırk katır mı

züppeeeeer!!!

yuppiiiiii
bir günün beyliği beyliktir şekerim..

beynini mi yiyiceen

Sevgi yumağı olalım hemennnnn :)
yetiştim yetiştim ben de geldiiiim

Kırk çikilataaaaa :) aman boşver yahu; gece 1-2 kere kalkıyosa öp ve başına koy sonra yine öp :) macera aramaya gerek yok bence

züppeeeeer!!!

yuppiiiiii

beynini mi yiyiceen

Sen gelince sevgi yumağımız tamamlandı :)

Yicem hem de çok fena :) ama brn unutkan insanım ya; kardeşim gidecek birazdan sonra da alışverişr çıkacağız yani krsin unuturum yemeyi :)))

Kırk çikilataaaaa :) aman boşver yahu; gece 1-2 kere kalkıyosa öp ve başına koy sonra yine öp :) macera aramaya gerek yok bence
diyosun :44:
züppeeeeer!!!

yuppiiiiii

beynini mi yiyiceen

gel bakalımmmm

ben şimdi sınava gidiyorum görüşürüzz

nasılsınız kuzular?

eşim balığa gitti.
2 posta çamaşır yıkandı daha da sırada bekleyenler var..
ütüleri bugün halledicem inş..

ayşeciğin uyumasını bekliyorum.
sonra kendime kocaaa bi sahan patates kızartıcam..

Yicem hem de çok fena :) ama brn unutkan insanım ya; kardeşim gidecek birazdan sonra da alışverişr çıkacağız yani krsin unuturum yemeyi :)))

tatil gününüz heder olmasın..
alışverişinizi yapın, gezin dolaşın gelin..
akşam yersin beynini

uyku eğitimi konusunda benim dikkat ettiğim önemli bi nokta; bebekle göz göze gelmemek.

yani seni odada görecek, orada olduğunu bilecek.. ama göz teması kurmayacaksın.
çünkü göz göze gelince ağlaması değişiyor. daha da kötü oluyor.
o yüzden bazen onu yatağına koyunca ben de yatağıma yatıyorum arkam dönük.
biraz mızıldıyor. bi süre sonra uyuyor..

diğer bi şeyse; müzik. ayşeciğin bi uyku müziği var.
aslında ilahi gibi bi şey, esmaül hüsnanın ezgili şekli..
onu acınca uyku moduna giriyor..

dün nenedeyken ayşecik alnını mobilyanın kenarına vurdu.
anında morardı, şişmeye başladı. soğuk kompres yaptım. ama pek müsade etmedi.
baktım olacak gibi değil, eczaneye gittim.
baharın söylediği huridoid forte jeli aldım. sürdüm anında etki etti. şişmedi.
şuan belli belirsiz az bi morartı var.

bundan sonra jellerden biri tane evde olacak, diğeri sürekli çantamda..

Son düzenleme:
sabah ben toz alırken eşim de mutfağı toplamıştı..
şimdi girdim de...
tezgahı bi güzel silmiş, ocağı temizlemiş, ızgarasını makineye koymuş çalıştırmış...
ay nasıl hoşuma gittiii

Kızımmmmmm ne kıskandırıyosun?!?!? :)

Çok gezdik valla şimdilik beyin meyin yiyecek halim yok :)

Cadı arkadaşım busmai sana da sınavlarında başarılar :)

Bu arada eşim babalar gününde hediyem olmayacak mı diye söylenip duruyo :)

Ben geldim, çok şükür sınavlar bitti ;ev rezil bi halde artık ona yoğunlaşıcam
Ne kıskandırıyosun kız , benim eşim de sınava gitcem diye sucuklu yumurta hazırladı yedik,ama mutfağı toplamadı :))

Eşinin hediyeye tepkisini merak ediyorum hemen yaz canım
Bu arada keremde iltihap oldu sünnet yerinde, antibiyotikli kreme başladık

Aaaa kıyamam. Neden olurmuş ki iltihap?? Neyse Allah dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…