- 8 Ağustos 2011
- 11.761
- 9.165
- 448
nfk sana da msj attım ama beğenilere siz de benim gibi çok toplanınca bakıyosunuz galiba görmedin
asudeee, sen nerelerdesin yaa?
inan dün sabah aklıma geldin, taşındılar mı diye düşündüm
ahahhh
ay gözümde bi an canlandırdım da çok komik yaaa
tüküren kız ecoş
kimden öğrendi acaba?
ecoş bi ıstırıyor omuzumda bacağımda delik açıyor sizdede öylemi
bu ara bır bırr öğrendi tükürüyor heryere of çok pis bir çocuk olduk
şimdi baktım canım cvp attım..
kuzular, ben yarın yokum, neneye gidiyoz..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, selam ve dua ile..
yaa evet canım ya taşındık kusura bakma şimdi gördüm yazını okumayla uğraşıyodum ben yazdım sen çıkmışsın..taşındık ama hala annemdeyiz çünkü iski hala suyumuzu bağlamadı evi taşıdık eşyaları yerleştirdik akşama anneme geri geldik şimdilşk burdayım bakalım.kızımla uğraşıyorum yaa hiçbişey yediremiyorum çok moralim bozuk doktora götürdüm dün kanda bişey çıkmadı idrarıda yaptıramadım birtürlü :26: doktorda illa istedi bakalım yaptırabilirsem götürcem inş bişey çıkmaz napıcamı şaşırdım dua edin nolur...
minik dötler kulubüne hoşgeldiniz
yahya- ayşecik- kerem
Kızlar bizim bebişleri de üye yapalım kulübe.Üyelik işlemleri için bir foto yeterli sanırım
Eki Görüntüle 732646 Eki Görüntüle 732647 Eki Görüntüle 732648
Dışarıda nasıl düşünüyorsun?Pastanede mi?Ben disarda yapmak zorundayim ondan nsl olucak kestiremiyorum cok buyukcapli dusunmuyosan bncede iftar sonrasi olabilir
Kolay gelsin canım.Çocukla ev taşımak zor olmuştur eminim.Belki kızın bu durumdan etkilenmiştir.Zamanla düzelir inşallah.Annenin stresi yansıyor, bebekler etkileniyor.İnş.idrar testiniz de temiz çıkar.yaa evet canım ya taşındık kusura bakma şimdi gördüm yazını okumayla uğraşıyodum ben yazdım sen çıkmışsın..taşındık ama hala annemdeyiz çünkü iski hala suyumuzu bağlamadı evi taşıdık eşyaları yerleştirdik akşama anneme geri geldik şimdilşk burdayım bakalım.kızımla uğraşıyorum yaa hiçbişey yediremiyorum çok moralim bozuk doktora götürdüm dün kanda bişey çıkmadı idrarıda yaptıramadım birtürlü :26: doktorda illa istedi bakalım yaptırabilirsem götürcem inş bişey çıkmaz napıcamı şaşırdım dua edin nolur...
Hadi ben okula gidiyorummmmmmm.Okulda öğrenci yok ama...Bizim de devamsızlık hakkımız olsa...
Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
Kızlarrrrr günaydınnnnnnnn. Gelip bir sürü şeye yorum yapıp günaydın diyemeden etimek tatlısına giriştim. E sonra da kıymalı böreğin içini hazırlıyım bari dedim. E sonra da kahvaltı haızrla derkennnnn anca şimdi geldim :)
Keşkeeeeeeeee :) ama bak yapılacak işleri anca böyle boş zamanlarda yapabiliyoruz. Örneğin dolap toparlamak!! :) bugünki görevim bu yanî.
Kızlarrrrr günaydınnnnnnnn. Gelip bir sürü şeye yorum yapıp günaydın diyemeden etimek tatlısına giriştim. E sonra da kıymalı böreğin içini hazırlıyım bari dedim. E sonra da kahvaltı haızrla derkennnnn anca şimdi geldim :)
Keşkeeeeeeeee :) ama bak yapılacak işleri anca böyle boş zamanlarda yapabiliyoruz. Örneğin dolap toparlamak!! :) bugünki görevim bu yanî.
Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
günaydınn dün gündüz diğer günlerden farklı olarak ne oldu bi düşün bakalım
inş böyle devam eder
sen nasıl yapıyorsun etimek tatlısını
karamelli muhallebili olan aynı kaymaklı ekmek kadayıfı gibi oluyor
günaydın canım sabah kacta uyandın da bunların hepsını yaptın sen :) canım buyuyor ufaklıklar daha sıklasıcak uyanmadıgı gunler. benbım kızda dun cok agladı dısler cıkıcak galıba fıtıl taktıkda oyle uyudu .
Şekeri karamelleştirip kaynar su döküyorum sonra da etimeklerin üzerine döküyorum. Üstü için de muhallebi hazırlıyorum, kremşanti de koyuyorum. Ama bu sefer biraz cıvık oldu sanki. Bakalım yarına kadar toparlar belki :/
Günaydın hatunlar... Birkaç gündür düzenli uğrayamadım. Dün okuldaki sınıfımı pikniğe götürdüm çok güzel geçti. Önceki günlerden bahsettim arya hanım kudurmuştu giremedim açıklama yapmayı borç bilirim! :))Sizlerde ne var ne yok? Herkes iyidir inşallah. ASUDE anladığım kadarıyla kuzun iştahsız. Bizdede bir sürwdir aynı sıkıntı var. İdrar tahliline bakaınlar bencede. İdrar yollarınd bir sıkıntı olabilir.PEMBİŞİM hazırlıkları baya tamamlamışsın bravo valla. Tşörtün fotosunu istiyorum bu arada!NFK cım sen ve ayşecik nasıllar?
Pembehipopotam gündüz ne kadar uyuduğu değil de, neler yaptığını soruyorum oğlunun
daha çok mu beraber oldunuz, daha çok dışarı mı çıktı vs. ?
Cok sevindim canim bnm icin de tam tersibir durumdu kac defa kalkti sayamadim bile hatta kalkip oturuyo bi de cigiriyoki hic sorma
Sağları solları belli değil valla çok fenalar :)
Bu arada kocamı boğasım var. Ben bu kadar koşturuyorum yerime o yoruluyo. Oram ağrıyo buram ağrıyo modunda. Uyuzzzzzzzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?