Bu arada kocamı boğasım var. Ben bu kadar koşturuyorum yerime o yoruluyo. Oram ağrıyo buram ağrıyo modunda. Uyuzzzzzzzzzzzz :)
Bnmkide bu sabah kolum agriyo diye tutturmus bu kdr olur iste onlara dokunmayalim onlarin istedigi bu gunahimi aliyosun deyip guluyor bir de)
azcık taş fırın ol
Çok canım sıkkın yaa, kereme puma ayakkabı almıştım 90 tl ye boyner'den. çünkü şişko ve etli ayaklarına olan sadece onları bulabildim(sonra outlet te 45 tl ye gördüm aynısını ama Allahtan numarası yoktu orda, yoksa üzülcektim)
Çiftin biri kayıp, galiba avm de düşürdük, gerçi 1,5 aydır giyiyo artık miyadı dolmuştu ama sonraki bebeğime saklayacaktımacaba görevliler bulup saklamış mıdır sorsam
görenlerin insaniyet namına...
Eki Görüntüle 733245
Cook saol cnm fikrin icin ve fikir veren herkese tesekkur ederim ortak kani prensliolan sanirim..
Canim doguma cok az kaldi nasilsn ins hersey yolundadir
Elifnazzzzzz az kaldı şimdiden Allah kurtarsın diyorum sonra fırsat bulamam belki :)
Allah kurtarsın Elifnazzz ,ben de diyeyim, belli olmaz bu işler
bu arada bugün sinerji yapalım cinconu çağıralım, herkes mesajının sonuna cincon yazsın
cincon
benimkininde omuzundaki çıt çıtlar koptu onları bağlamıyorum
cincon çok yoğun boran emekliyormuş yerinde durmuyormuş geçen konuştuk ee çocuklar büyüdü artık
sanmıyorum kırılmaz o ya
Elifnazzzzz gözün aydın hadi hayırlısıyla kurtarsın rabbim miniğin hemen fotosunu at doğunca
Bu kadar olur!! Laf edince de "sen beni anlamıyorsun" falan diyo. Uyuzzzzzz
Sana uymucam busmai
Üzüntünü çok iyi anlıyorum. 90 değil 9 liralık olsa da üzülrdün bence. Çünkü insan saklıcam diyo kendini şartlıyo. Bence git sor belki saklamışlardır. Sonuçta tek ayakkabıyı kim napsın???
sagolun kızlar dun doktordaydik kesi yerine bakti bi sıkıntı yok şükür haftaya cumaya dogum tabi ozamani beklerse dedi aksamlar i bazen kasılmalar oluyor.. anestezi uzmaniyla görüştüm bu sefer epidural olacak.. ameliyathanenin oldugu yerde odasi biraz tirsttimtüpleri baglatma olayida soyle olacak dr dedi açar bakarim her sey yolundaysa baglamam ama sıkıntıliysa baglariz orda karar veririz dedi benim istedigimde buydu
:)))) sen çok alemsin ya
işte o yüzden direk çöpe atmış olmalarından korkuyorum
yine de sorcam amaTek cırtlı olduğu için hemen açıyordu, kaç kere yerlerden topladım ayakkabıyı sonunda gitti işte
azcık taş fırın ol
Çok canım sıkkın yaa, kereme puma ayakkabı almıştım 90 tl ye boyner'den. çünkü şişko ve etli ayaklarına olan sadece onları bulabildim(sonra outlet te 45 tl ye gördüm aynısını ama Allahtan numarası yoktu orda, yoksa üzülcektim)
Çiftin biri kayıp, galiba avm de düşürdük, gerçi 1,5 aydır giyiyo artık miyadı dolmuştu ama sonraki bebeğime saklayacaktımacaba görevliler bulup saklamış mıdır sorsam
Eki Görüntüle 733245
ayrica Cinconu bende merak ediyorum acayip unutkanlik var bende benim bile aklıma dusuyor hepbir selam versin bari
Yokyok markası dolayısı ile atmaz kimse merak etmeha ama eğer bulamazsan da boşver; bu ayakkabıyı bişilerle arabanıza asarsınız ilerde oğluşun ilk ayakkabısı diye :)
Bi de geçen mesajımda demeyi unuttum: ben o tombul ve etli ayakları yerimmmmmmmm :)
ayakkabı bulmak ne zor di mi!çokta güzelmiş canım inşallah bulursun.. bu arada bizimkininde ayağı tontis babasi gibi tarakli olacak galiba
Yeni bir fikrim var bu konuda: arkasından dedikodu yapıp laf sayalım :) belki azarlamaa gelir hhah
valla çok iyi bi fikir:)
ayakkabı bulmak ne zor di mi!
benim babama çekmiş ayakları;patates gibi:))
canım ben epidural sezaryen oldum, çok güzel birşey bebeğini doğar doğmaz görmek ve duymak..herşey gönlünce olsun inşallah
hadi bir de onu deneyelim:))
bu cincon var ya bu cinconqswedsfefd
Biz ona poğaça ayak diyoruz bir kere :)))))
Tamam ben de başlıyorum:
Bu cincon var ya çok uzun yazardı. Çok gevezeydi nicki de galatasaraylıyı
sagolun kızlar dun doktordaydik kesi yerine bakti bi sıkıntı yok şükür haftaya cumaya dogum tabi ozamani beklerse dedi aksamlar i bazen kasılmalar oluyor.. anestezi uzmaniyla görüştüm bu sefer epidural olacak.. ameliyathanenin oldugu yerde odasi biraz tirsttimtüpleri baglatma olayida soyle olacak dr dedi açar bakarim her sey yolundaysa baglamam ama sıkıntıliysa baglariz orda karar veririz dedi benim istedigimde buydu
Busmai cok uzuldum yahu tuh bence sormakta fayda var kayip esyalari bi yerde bi sureligine tutuyolardir belkim
İyi demişsin:)ben de eşimi bekliyordum.
az önce aradı. mırın kırın, balığa gidebilir miyim dedi.
git ama çok koşma, terli su içme ve hava kararmadan evde ol dedim.
Ya neden evler birbirine bu kadar yakın?balkon keyfiii
benim oturduğum bu dangalak yerde binalar dipdibe..
mahramiyet denen şey yok.
karşı binada ... bi adam, atleti ve şortuyla gece bile sabaha kadar balkonda oturuyor.
pencereden örtü bile silkeleyemiyorum. balkonum kapalı, perde ve tül astım..
çamaşırları zaten içeri asıyorum.
ben ki sabah kalktığımda ilk iş güneşlikleri çeker açardım.
bu yüzden burada bunalıyorum..
Çoğunluğun eşi geç gelmiş:)Biz de biraz dolasalim dedik ama .... ya sikayet etmek istemiyorum ama ne arabada ne kendi arabasinda durmuyo kucakta da dyrmuyo ben anlamadim ne istiyor bizim de babamiz toplantida bu gece kaldik mi kizkiza)
Ben oğluma mustela almıştım. Kullanamadım. Evden çıkmadan önce sürmek gerekiyor, evden çıkma spontane gelişen bir şey bizde. Bebe o çamur gibi şeyin sürülmesinden hoşlanmıyor. En son krem noldu bilmiyorum. En iyisi belli saatlerde çıkmamak. Gerçi kremi çoktan almışsındırYa bu arada güneş kremi diyorum kimse takmıyo!!!!
AynenAma eşim şöyle bişi okumuş ki ne kadar çok faktör okadar çok yabancı, kansorejen madde :/
Yükseği pek sevmiyorum. 8. Kattayız, ama iyi esinti aldığı doğru.evet, evin önü açık olmalı.
orta katlar makbuldur. ama ben 9. katta doğmuş büyümüşüm. yükseği seviyorum.
gökyüzü daha çok görünüyor, hep ışık, hep aydınlık..
aşağı katlar rüzgar almazken yukarılar püfür püfür esiyor
burası da kp den kalmış, ama eşimin değil. bakalım bizim evimiz nerede, nasıl olacak?
Rabbim, hepimize gönlümüze göre içinde huzurla yaşayacağımız evler nasip etsin
Allah razı olsun öyle babadan.bir dokun bin ah işit oldu.. :100:
hatırladığım kadarıyla topikte epey kv ile altlı üstlü oturan var..
yakın olmak bi yere kadar ama aynı binada olmak gereksiz beklentiler ve müdahaleler doğurabiliyor..
anne baba ömür boyu çalışıp çabalayıp evladına bi ev bırakıyor.
Allah razı olsun. bi de eğitimi tamamlattırıp bi iş sahibi olduysa, madden daha ne yapılabilir ki bi evlada?..
öte yandan yukarıda söylediğim durumlardan dolayı huzursuzluk oluyor..
yoksa kp in evinde oturmak kötü bi şey değil, niye olsun?..
şu zamanda kira vermemek ne büyük nimet..
ben hep özel dua ediyorum kp e özellikle bu yüzden ayrıca dua ediyorum,
Allah ondan razı olsun, cennet bahçelerinde oturtsun...
bizim durumda; (kv nin oturduğu hariç) 3 daire var 4 de çocuk.
her halükarda bir kişiye bir daire düşmüyor.o yüzden bizim değil diyorum.
Güle güle gidin:)şimdi baktım canım cvp attım..
kuzular, ben yarın yokum, neneye gidiyoz..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, selam ve dua ile..
Karınca gibisin mübarek:)Kızlarrrrr günaydınnnnnnnn. Gelip bir sürü şeye yorum yapıp günaydın diyemeden etimek tatlısına giriştim. E sonra da kıymalı böreğin içini hazırlıyım bari dedim. E sonra da kahvaltı haızrla derkennnnn anca şimdi geldim :)
Keşkeeeeeeeee :) ama bak yapılacak işleri anca böyle boş zamanlarda yapabiliyoruz. Örneğin dolap toparlamak!! :) bugünki görevim bu yanî.
Olsun:)Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
Biz de Ümraniye ikea'nın otoparkına 1 tek sandaletimizi bıraktık. Geri gitme şansımız da olmadı.ankaraya dönünce farkettik.azcık taş fırın ol
Eki Görüntüle 733245
patatesli poğaça o zaman :)
üff evet neydi o yaa, yazardı yazardı; beynimiz erirdi okurken. Allahtan şimdi yazmıyor da beynimizi daha faydalı şeylerle doldurabiliyoruz
ben de zaten az önce avm yi aradım canım:) güvenlikte eski siyah bi ayakkabı varmış bizimki yokmuş; onu sakladılar madem benimkini de saklarlardı:) evde mi kaybettim yoksa
kızlar babamıza ne alsak derdine düştük
İyi demişsin:)
Ben oğluma mustela almıştım. Kullanamadım. Evden çıkmadan önce sürmek gerekiyor, evden çıkma spontane gelişen bir şey bizde. Bebe o çamur gibi şeyin sürülmesinden hoşlanmıyor. En son krem noldu bilmiyorum. En iyisi belli saatlerde çıkmamak. Gerçi kremi çoktan almışsındır
Aynen
Allah razı olsun öyle babadan.
Sizlere de kendi evinizi nasip etsin.
Güle güle gidin:)
Nenesi torununu sevsin:)
Karınca gibisin mübarek:)
Tatile gidince çıkar bu yorgunlukların acısını
Olsun:)
Allah deliksiz o
Uyuduğu günleri göstersin.
Biz de Ümraniye ikea'nın otoparkına 1 tek sandaletimizi bıraktık. Geri gitme şansımız da olmadı.ankaraya dönünce farkettik.
Benim yorumum da yetişti şükür:)He ya bir sürü faydalı şeyle :)
Belki başka bir yerde kaybolmuştur...?
Busmaiye sor
Almadım canım daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?