Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada kocamı boğasım var. Ben bu kadar koşturuyorum yerime o yoruluyo. Oram ağrıyo buram ağrıyo modunda. Uyuzzzzzzzzzzzz :)

azcık taş fırın ol

Çok canım sıkkın yaa, kereme puma ayakkabı almıştım 90 tl ye boyner'den. çünkü şişko ve etli ayaklarına olan sadece onları bulabildim(sonra outlet te 45 tl ye gördüm aynısını ama Allahtan numarası yoktu orda, yoksa üzülcektim)

Çiftin biri kayıp, galiba avm de düşürdük, gerçi 1,5 aydır giyiyo artık miyadı dolmuştu ama sonraki bebeğime saklayacaktım acaba görevliler bulup saklamış mıdır sorsam
görenlerin insaniyet namına...

Bnmkide bu sabah kolum agriyo diye tutturmus bu kdr olur iste onlara dokunmayalim onlarin istedigi bu gunahimi aliyosun deyip guluyor bir de )

Bu kadar olur!! Laf edince de "sen beni anlamıyorsun" falan diyo. Uyuzzzzzz

Sana uymucam busmai

Üzüntünü çok iyi anlıyorum. 90 değil 9 liralık olsa da üzülrdün bence. Çünkü insan saklıcam diyo kendini şartlıyo. Bence git sor belki saklamışlardır. Sonuçta tek ayakkabıyı kim napsın???

Cook saol cnm fikrin icin ve fikir veren herkese tesekkur ederim ortak kani prensliolan sanirim..
Canim doguma cok az kaldi nasilsn ins hersey yolundadir

Elifnazzzzzz az kaldı şimdiden Allah kurtarsın diyorum sonra fırsat bulamam belki :)

Allah kurtarsın Elifnazzz ,ben de diyeyim, belli olmaz bu işler

bu arada bugün sinerji yapalım cinconu çağıralım, herkes mesajının sonuna cincon yazsın

cincon

sagolun kızlar dun doktordaydik kesi yerine bakti bi sıkıntı yok şükür haftaya cumaya dogum tabi ozamani beklerse dedi aksamlar i bazen kasılmalar oluyor.. anestezi uzmaniyla görüştüm bu sefer epidural olacak.. ameliyathanenin oldugu yerde odasi biraz tirsttim tüpleri baglatma olayida soyle olacak dr dedi açar bakarim her sey yolundaysa baglamam ama sıkıntıliysa baglariz orda karar veririz dedi benim istedigimde buydu

:)))) sen çok alemsin ya

işte o yüzden direk çöpe atmış olmalarından korkuyorum
yine de sorcam ama Tek cırtlı olduğu için hemen açıyordu, kaç kere yerlerden topladım ayakkabıyı sonunda gitti işte

Canikom inşallah güzel bir şekilde geçer. Benim birçok arkadaşım epidural yaptırdı ve çooook memnunlar. Ha ben yapamazdım o ayrı :) toparlanması vs herşey kolay oluyormuş. Bir de eğer çok stres olursan zaten uyutuyorlarmış seni az biraz. Takılma yani :)

Yokyok markası dolayısı ile atmaz kimse merak etme ha ama eğer bulamazsan da boşver; bu ayakkabıyı bişilerle arabanıza asarsınız ilerde oğluşun ilk ayakkabısı diye :)

Bi de geçen mesajımda demeyi unuttum: ben o tombul ve etli ayakları yerimmmmmmmm :)

çokta güzelmiş canım inşallah bulursun.. bu arada bizimkininde ayağı tontis babasi gibi tarakli olacak galiba

valla çok iyi bi fikir:)

çokta güzelmiş canım inşallah bulursun.. bu arada bizimkininde ayağı tontis babasi gibi tarakli olacak galiba
ayakkabı bulmak ne zor di mi!
benim babama çekmiş ayakları;patates gibi:))
canım ben epidural sezaryen oldum, çok güzel birşey bebeğini doğar doğmaz görmek ve duymak.. herşey gönlünce olsun inşallah
Yeni bir fikrim var bu konuda: arkasından dedikodu yapıp laf sayalım :) belki azarlamaa gelir hhah

hadi bir de onu deneyelim:))

bu cincon var ya bu cincon qswedsfefd

Biz ona poğaça ayak diyoruz bir kere :)))))

Tamam ben de başlıyorum:
Bu cincon var ya çok uzun yazardı. Çok gevezeydi nicki de galatasaraylıyı

Biz ona poğaça ayak diyoruz bir kere :)))))

Tamam ben de başlıyorum:
Bu cincon var ya çok uzun yazardı. Çok gevezeydi nicki de galatasaraylıyı

patatesli poğaça o zaman :)

üff evet neydi o yaa, yazardı yazardı; beynimiz erirdi okurken. Allahtan şimdi yazmıyor da beynimizi daha faydalı şeylerle doldurabiliyoruz

Duamdasin cnm Rabbim kolaylikla ve saglikla kucagina almayi nasip etsin bi haftasonra 3 cocuk annesi olucaksin inanilir gibi degil gozumle gormesem inanmam masaAllah sana ve ailene..

Busmai cok uzuldum yahu tuh bence sormakta fayda var kayip esyalari bi yerde bi sureligine tutuyolardir belkim

ben de zaten az önce avm yi aradım canım:) güvenlikte eski siyah bi ayakkabı varmış bizimki yokmuş; onu sakladılar madem benimkini de saklarlardı:) evde mi kaybettim yoksa

ben de eşimi bekliyordum.
az önce aradı. mırın kırın, balığa gidebilir miyim dedi.

git ama çok koşma, terli su içme ve hava kararmadan evde ol dedim.
İyi demişsin:)

Ya neden evler birbirine bu kadar yakın?
Bizde mesafe olduğu halde ben karşı balkondakini görebiliyorum. Demek ki o da görüyor diye düşünüyorum bazen. Burda binalar direk karşılıklı değil. Çapraz gibi -ama o halde bile rahatsızlık oluyor.

Biz de biraz dolasalim dedik ama .... ya sikayet etmek istemiyorum ama ne arabada ne kendi arabasinda durmuyo kucakta da dyrmuyo ben anlamadim ne istiyor bizim de babamiz toplantida bu gece kaldik mi kizkiza )
Çoğunluğun eşi geç gelmiş:)
Belki elinden tutup yürütmeni istiyordur
Ya bu arada güneş kremi diyorum kimse takmıyo!!!!
Ben oğluma mustela almıştım. Kullanamadım. Evden çıkmadan önce sürmek gerekiyor, evden çıkma spontane gelişen bir şey bizde. Bebe o çamur gibi şeyin sürülmesinden hoşlanmıyor. En son krem noldu bilmiyorum. En iyisi belli saatlerde çıkmamak. Gerçi kremi çoktan almışsındır

Ama eşim şöyle bişi okumuş ki ne kadar çok faktör okadar çok yabancı, kansorejen madde :/
Aynen

Yükseği pek sevmiyorum. 8. Kattayız, ama iyi esinti aldığı doğru.
Bu arada kv ile aynı bina zor ya. Allah sabır versin. Ben 4 yıl kadar annemle aynı binada oturdum. İyi yönleri çok tabi ama kendi ailenle bile sorun yaşanabiliyor. Fazla müdahil olma her iki taraftan da gelebiliyor. En güzeli 2 tarafa da biraz mesafeli oturmak.

Allah razı olsun öyle babadan.
Sizlere de kendi evinizi nasip etsin.

şimdi baktım canım cvp attım..

kuzular, ben yarın yokum, neneye gidiyoz..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, selam ve dua ile..
Güle güle gidin:)
Nenesi torununu sevsin:)

Karınca gibisin mübarek:)
Tatile gidince çıkar bu yorgunlukların acısını
Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
Olsun:)
Allah deliksiz o
Uyuduğu günleri göstersin.

Biz de Ümraniye ikea'nın otoparkına 1 tek sandaletimizi bıraktık. Geri gitme şansımız da olmadı.ankaraya dönünce farkettik.

patatesli poğaça o zaman :)

üff evet neydi o yaa, yazardı yazardı; beynimiz erirdi okurken. Allahtan şimdi yazmıyor da beynimizi daha faydalı şeylerle doldurabiliyoruz

He ya bir sürü faydalı şeyle :)

ben de zaten az önce avm yi aradım canım:) güvenlikte eski siyah bi ayakkabı varmış bizimki yokmuş; onu sakladılar madem benimkini de saklarlardı:) evde mi kaybettim yoksa

Belki başka bir yerde kaybolmuştur...?

kızlar babamıza ne alsak derdine düştük

Busmaiye sor

Almadım canım daha :)

Kızlar hummalı bir şekilde hazırlık yapıyorum. Eşim Samsun'a gidiyor iş için, biz de gidiyoruz onunla:) maksat çocuklar yeni bir şehir görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…